Stephanie Herzog opettaa

Katsottavaksi

http://forum.netmission.fi/showthread.php?10296-David-ja-Stephanie-Herzog&p=398249&viewfull=1#post398249

"Koska David Herzogin vaimo Stephaniekin suunnittelee uutisten mukaan tulla Suomeen, halusin saada selville mitä hän opettaa.
Löysin tämä viime elokuun opetuksen häneltä.

http://www.youtube.com/watch?v=ML8KiMAx5p0

Ikävä kyllä siitä ei ole suomalaista käännöstä, mutta koska niin moni suomalainen osaa melko hyvin englantia laitan sen tähän ja yritän itse kertoa mikä hänen puheensa sisältö on. Korjata saa jos edustan väärin miltään osin sitä mitä hän puhuu.

Hän kertoo, että seuraavat 10 vuotta on leijonan aikaa. Leijonat ottavat territoreja valtaansa.
Hän kertoo että Jumala voi vaikuttaa yliluonnollista laihtumista.
Hän kertoo että kun uskova käy jotenkin hengellisesti taivaassa, hän on se todellisuuden edustaja ihmisten parissa. Ja koska olemme ikään kuin osa taivasta. Tämän yksi ilmenemismuoto on, että ihminen voi käskeä sairauden paeta hänestä. Hän korostaa, että on tärkeä että jos heti ensioireiden ilmenemisen yhteydessä ei suostu ottamaan sitä vastaan vaan käyttää tätä taivaallista valtaa ja käskee sairauden TAI köyhyyden pois.

"Kirkkaus ei kosketa ainostaan ulkomuotosi muuttumista kuten laihtuminen ja hiukset, mutta se muuttaa sinua sisäisesti, sinun soluja ja atomeja" - Suora käännös.

Tämä tapahtuu koska Jumala haluaa osoittaa leijonan luonteensa ja siksi meidän tulee ottaa tämä leijonan luonne. Entiset konstit eivät enää toimi, vaan meidän tulee elää tässä kirkkaudessa, ja se on itse asiassa sama kuin taivas. Taivaassa ei ole sairautta, siksi kun olemme Jumalan kirkkaudessa, meissä EI VOI olla sairautta. Siksi meidän tulee olla ottamatta vastaan sairaus ja meidän tulee käskeä se pois. Meidän ei tarvitse sietää mitään ulkoisia olosuhteita mitä ei ole taivaassa. Siksi meidän tulee käskeä ne olosuhteet pois elämästämme.

Sen lisäksi hän kertoo että muutettuaan naimisiin mentyä maalle Arizonaan hän joutui opettelemaan tappamaan skorpioneja koska Arizonan luonnossa niitä on paljon ja joskus ne tulevat ihmisten koteihinkin. Hän myös kertoi että kerran löi kivellä heidän ajotiellään olevan käärmeen kuoliaaksi. Sitten hän purskahti nauramaan ja sanoi että näissä tilanteissa toteutui Jumalan sana.

Itse en löytänyt muuta sisältöä hänen puheistaan, mutta varmistan että minulta ei jäänyt jotain huomaamatta."

6

469

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ja kaikkea tätä hullutusta helluntailais-karismaattinen Tv7 kehtaakin esittää. Lopettakaa hyvät ihmiset tuon kanavan tukeminen siihen saakka, ennen kuin se alkaa lähettämään raitista opetusta. Ojares ja kumppanit ovat menneet täysin helluntailais-karismaattisen menestysteologian harhaan ja vievät Suomen uskovia yhä syvemmälle harhaoppeihin.

   • Helluntailais-karism

    Oletko "mazdels" ihan vakavasti sitä mieltä, että kaikki helluntailaiset ovat harhassa?
    Jankutat jatkuvasti "helluntailais-karismaattinen"- juttujasi.
    Onko helluntailaiset jotenkin loukanneet sinua....ehkä puhumalla totta?


   • Helluntailais-karism kirjoitti:

    Oletko "mazdels" ihan vakavasti sitä mieltä, että kaikki helluntailaiset ovat harhassa?
    Jankutat jatkuvasti "helluntailais-karismaattinen"- juttujasi.
    Onko helluntailaiset jotenkin loukanneet sinua....ehkä puhumalla totta?

    Kaikki helluntailaiset ovat harhassa. Osa vähemmän, osa enemmän. "Jankutan" sen vuoksi helluntailais-karismaattisuutta, koska moni helluntaiuskova pitää vain Suomen Helluntaiherätyksen seurakuntia helluntailaisena. Suomen Helluntaiherätys on kuitenkin hyvin pieni osa kansainvälistä helluntailais-karismaattista liikettä, johon mm Hertzogin porukkakin kuuluu.

    Olen joutunut pakotettuna elämään lapsuuteni ja nuoruuteni helluntailaisuuden piirissä. Jo pakottaminen ja painostaminen helluntaiseurakunnan mukaisen uskonratkaisun tekemiseen monilla kyseenalaisilla keinoilla, on todellakin loukannut. Uskonratkaisun tekeminen kyllä selitettiin helluntaipiireissä olevan vapaaehtoinen, jota se ei kuitenkaan käytännössä ollut. Helluntailaiset puhuivat kyllä totta esimerkiksi luterilaisten tekemistä synneistä. Samoja syntejä tekivät omat helluntaiseurakunnan jäsenet ja niistä vaiettiin. Seurakunnan saarnaaja jopa käytti alkoholia humalahakuissti ja se sallittiin seurakunnassa. Tällainen kaksinaismoraalinen oppi ei ole käsitykseni mukaan Jumalan mielen mukainen oppi.


  • Herätys uskikset

   Pelkkä pas_an puhuja. Onneksi en ole uskis.

  • huh huh

   Kuka jaksaa kuunnella tuota rouvaakaan. Minä en jaksaisi. turhaa höpinää ja ajan kukutusta.

  • kaikkea-kanssa

   Tuli mieleen aloitusta lukiessa rouva Herzogin puheesta "joka itsensä ylentää, se alennetaan". Emme ole vielä taivaassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   138
   1930
  2. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   170
   1173
  3. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   72
   1107
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   158
   935
  5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   94
   884
  6. Rita syyttää muita "virheistään"

   Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   819
  7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

   Niin voitaisiin katsella uudestaan.
   Ikävä
   42
   754
  8. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   55
   749
  9. Niiiiin pihkassa

   Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
   Ikävä
   39
   730
  10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

   Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
   Ikävä
   118
   676
  Aihe