Onko Pentikäiset rauhoittaneet vaalien ajaksi?

vl Pedofiliasta??

Milloin vaalikaranteeni päättyy? Kukaan Pentikäisen suvusta tai vaalitiimistä ei ole tuonut pedofiliaa esille nyt käynnissä olleen vaalikampanjan aikana? Joku mainitsi että Antti olisi vit.tuillut Fasessa Olaville aiheeseen liittyen, mutta joutunut poistamaan tilapäivityksen jo seuraavana päivänä? Mikael kuulemma taluttanut Antin Oulun vaalitilaisuuden jälkeen SRK:lle kuin koiran ja pakottanut pyytämään anteeksi, jotta menetetyt äänet saisi takaisin? Tällaisen huhun kuulin täällä, kuin myös sen ettei Olavi ollut luvannut ääntänsä hänelle, vaan kostoksi äänestääkin jotakin pääkaupunkilaista homoa?
Siksikö sitten Pentikäinenkin hädissään ilmoittaa vaalikoneessa kannattavansa homoliittoja.

Kepun pelinpolitikointia.

Koskas ne vaalit on, jotta pääsemme taas lukemaan vl-pedofiliasta Pentikäisen kirjoittamana? Mahtaa olla patoutumat valtavat, mutta ensin otetaan äänet vl-tolloilta, ne jotka otettavissa on?

18

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • töms !!

      Olen törmännyt samaan mafiosoon!

    • sarkasmin hengessä

      Julmaa on elomme. Huhuissa on aina osatotuus, valitettavasti niin, vaikka ne olisivatkin kirjoitettu sarkasmin hengessä.

    • ----------

      valhetta kaikki!

      • hyvää huumoria

        Minusta ei kaikki, mm. tämä lienee totta: "Kukaan Pentikäisen suvusta tai vaalitiimistä ei ole tuonut pedofiliaa esille nyt käynnissä olleen vaalikampanjan aikana"


        Toki semmoinen on valheellinen tai sarkastinen huhu että Olavi olisi aikonut kostaa äänestämällä homoa.

        Pitää sitä nyt sinunkin opetella huumori hyvä mies!!


    • Oulun seudun Vl mies

      Kylläpä kuulostaa katkerituneilta aivopestyiltä pentikäisfobiaa sairastavilta ihmisiltä.Itse ajattelin äänestää mikaelia.arvostan tuollaista ihmistä joka uskaltaa avata suunsa kertoakseen mielipiteensä eikä ole muiden "kahleissa".

      • ei pitkä nen

        Ilmeisesti avaus oli loistava, koska tuollaisia ajatuksia nousi sinulla. Tai osua? Minusta tuo oli keskitasoinen avaus tms.?


      • ihan sivusta.
        ei pitkä nen kirjoitti:

        Ilmeisesti avaus oli loistava, koska tuollaisia ajatuksia nousi sinulla. Tai osua? Minusta tuo oli keskitasoinen avaus tms.?

        Ilmeisesti Voittoslaiset kestävät huumoria paremmin? Pentikäisen suku luulee olevansa koskematon? Ja tottakin tuossa osa taitaa olla..


    • oulun seudun vl mies

      Taitaa jollain raukoilla olla tosiaan jotain hampaankolossa mikaelia vastaan.en paremmin tunne kaveria muutta zeppeliinissä kerran nähnyt ja muutenkin huomannut että on sellainen kaveri joka saa suunsa auki.eikä niinkuin jotkut jotka yrittävät vain olla kaikille mieliksi mutta ei ole omaa mielipidettä eikä muutenkaan saa mitään aikaan.

    • oulun seudun vl mies

      En ymmärrä miksi pedofiiliasiaa ei voitaisi selvittää kerralla kunnolla.sataisiin pedofiileiltä pallit pois ja samalla "lässyttäjät"hiljaiseksi.(oikeudenmukaisuus kunniaan)

      • Hyvä suku

        Samaa mieltä, Pentikäinen on profiloitunut vl-pedofiliaan, samoin Antti.


      • salakuuntelija vl
        Hyvä suku kirjoitti:

        Samaa mieltä, Pentikäinen on profiloitunut vl-pedofiliaan, samoin Antti.

        Oikeassa olet, uskovaiset haluavat äänestää Takkulaa, koska Takkula ilmoittaa poliisille pedofilistisesta elämästä epäillyt, eikä laita Voittosta sijaiskärsijäksi.


    • Oulujoen vl

      Taitaa jollain raukoilla olla tosiaan jotain hampaankolossa Olavia vastaan, kun homokorttia tarjotaan? En tunne, mutta hän oli hyvä sotilaspastori aikoinaan hiukkavaarassa! "nainko mina nakyja vai nainko enkeleita - ei, nain karitsan pellolla"

    • oliko???

      Poliittinen kannanotto?

    • Itsekin hämmästellyt

      Itsekin olen hämmästellyt, että missä vl-pedofiliauutiset tällä hetkellä ovat. Niitä oli jatkuvasti suhteettoman paljon viime vuoden lopulle ja tämän vuoden alkuun saakka. Eurovaalit ja Mikael Pentikäisen ehdokkuus vaikuttaa kyllä uskottavalle selitykselle, kun ihmetellään vl-pedofiliauutisten häviämistä. Veikkaan, että vaalien jälkeen vl-pedofiliauutiset palaavat tiedotusvälineisiin niin kuin mitään taukoa ei olisi ollutkaan.

      • uutisointi

        Vl-liikettä lokaavan, vuosia jatkuneen pf-uutisoinnin keskeyttäminen vaalikampanjan ajaksi on jollain tavalla verrattavissa Takkulan vaaliparannukseen. Joku voi kysyä, miten Mikael Pentikäinen voisi nyt enää vaikuttaa pf-uutisointiin, kun ei enää ole HS:n päätoimittaja. Vastaus on, että toimittajat kirjoittavat aiheista, joista saavat juttuvinkkejä. Eipä sillä, luulen niitä juttuvinkkejä tulleen enemmän Antilta, Marilta, Johannekselta ja Johannalta kuin Mikaelilta. Mikael vaikuttaa olemuksensa perusteella liian rauhalliselta keuhkoamaan mistään.


    • rauhoitusaika loppui

      Nyt on vaalit pidetty ja rauhoitusaika mennyt umpeen. Saapa nähdä, milloin luemme taas uudelleen Maijan tarinan uutena uutisena.

    • meppi

      Eihän siinä muuten mitään mutta miksi pitää leimata koko vanhoillislestadiolaisporukka pedofiliksi? Ei se niin mene et jos oot vl ni oot pedari. Törkeetä mustamaalausta ollu just tältä suvulta. En vastusta sitä että rikolliset saa tuomion , se on oikein. Leimaaminen ja mustamaalaus on lapsellista ja ihan verrattavissa esim koulukiusaamiseen.

      • Väyrynen 70 ooo ääntä

        Nyt hänen kannattajat pilkkaavat Väyrystä hänen face)sivuilla.... eliitillä olikin katkera äänestäjäkunta tai lähipiiri.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      422
      1816
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      185
      1461
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      108
      1402
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      144
      1341
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1046
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      970
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      956
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      119
      913
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      93
      900
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      886
    Aihe