Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Anette Olzon: ei kiertuetta

huonosti menee

Anette on hiljan kertonut blogissaan, ettei kiertue Shine-albumin tiimoilta toteudu. Levy-yhtiö ei rahoita kiertuetta ja Anettekaan ei voi laittaa siihen rahaa omasta pussistaan, joten Shinea tullaan kuulemaan livenä vain kahdella kesän festarikeikalla Suomessa. Anette on muutenkin sydämistynyt keikka-asioiden vuoksi johonkin tahoon, joka Instagram-kommentin mukaan lupasi ensin kultaa mutta antoikin vain paskaa. Mutta näinhän se on, kun levy myi hyvin huonosti, se oli paha asia myös keikkamyynnille.

9

405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämäopettaa...

      Se on puhtaasti ekonomiaa. Vaikka levy myisi paremmin, keikkojen myynti on toinen juttu. Nimittäin keikkailu maksaa, sen tietää Nightwishin porukka hyvin. Vaikka Anette lähtisi pienellä porukalla liikkeelle, kuluja syntyy ja jollain nekin on katettava. Anette tuskin vetää täysiä saleja siihen ei pystynyt Tarjakaan ja kun luvassa ei ole Nightwishmusaa voi väki olla vähässä.

    • Kätilön ura

      edessä.Ja siitähän Anettekin haaveilee.

    • .maaria

      Anette pääsi niiiin helpolla Nightwishin kanssa, hänen tarvitsi vain tulla paikalle ja laulaa, eikä mistään käytännön asioista tarvinnut huolehtia. Ainoa huolenaihe oli, että minkä koltun laittaisi päälle. Ja rahaa virtasi Anettenkin pankkitilille ovista ja ikkunoista. Silti hän ei osannut pätkääkään arvostaa tilannettaan, keskittyi vaan valittamaan ja niskuroimaan.
      Lapsellinen ja tyhmä nainen.

    • Tulee mieleen

      sanonta "Varo mitä toivot, sillä se saattaa toteutua". Anettehan kirjoitteli blogiinsa opiskelevansa sairaanhoitotieteitä Nightwishin Amerikankiertueella. Nythän alanvaihdos taitaa tosiaan olla edessä. Karma on narttu.

    • Kivenlahti rock
    • Kai siitä on juttua

      jossain jotain joskus...? Ehkäpä ei kovin suuri suksee. Mitä vähän olen puoliväkisin kuunnellut niin ihan hyvin Anette lauloi, mutta ei ollut harjoitellut bändin kanssa tarpeeksi, teknisiä ongelmia oli ja yhden kappaleen hän jätti kesken sen takia.

    • ____

      Anettella ei ole manageriakaan enää. Sukset menneet ristiin sielläkin suunnalla. Anette on mitä ilmeisimmin henkilö, joka ei työelämässä tule toimeen yhtään kenenkään kanssa.

      • Sisäpiiriläinen?

        Ja tietosi on peräisin mistä? Maaliskuussa julkaistun levyn kiitos-osiossa manageria ylistetään vielä vuolaasti. Tosin Anette on nopea käänteissään, muutokset eivät häntä tunnu kauhistuttavan.
        Kiertuettakin suunnitellaan, kunhan sairaanhoitajaopiskeluilta ehditään...


    • hoituriksi

      http://anetteolzon2.blogspot.mx/2014/07/doing-good.html?spref=fb
      Tässäpä on Anetten viimeinen blogikirjoitus.
      Hän on hankkinut kesätyön vanhusten palvelutalosta, ja syksyllä alkaa 3-vuotinen opiskelu sairaanhoitajaksi. Musiikki jää tulevaisuudessa vähemmälle harrastustasolle. Anette myös kertoo monia syitä, miksi into on mennyt musiikkibisneksestä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      2015
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1763
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1634
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1430
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1337
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      18
      1298
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1282
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      69
      1216
    Aihe