Varhan AMMATTIMIES AMMATTILAISELLE..

987654

Pyöräily on hyvää kuntoilua, mutta varsinkin miesten kannattaa katsoa, millaisella satulalla istuvat. Italiassa ja Yhdysvalloissa tehdyt tutkimukset osoittavat, että jo kolmen minuutin ajo pit-källä ja kapealla kilpapyörän satulalla vähentää peniksen verenkiertoa 70–80 prosenttia. Pitkällä aikavälillä seurauksena voi olla erektio-ongelmia. Monet satulat ovat niin kapeita, että suuri osa kehon painosta lepää satulan etuosalla. Jopa 25 prosenttia painosta voi kohdistua satulan kapeaan etuosaan ja samalla sukuelinten ja peräaukon väliseen välilihaan, jossa kulkevat penikseen johtavat verisuonet ja hermot. Kapealla satulalla istuttaessa välilihaan suuntautuu jopa seitsemän kertaa niin suuri paine kuin tavallisella tuolilla. Samalla verenkierto vähenee. Jos tilanne toistuu usein, verenkiertohäiriö voi muuttua pysyväksi niin, että erektiokyky heikentyy.
Kapea satula voi olla haitaksi myös naisille, sillä myös häpykielen suonet ja hermot kulkevat välilihassa. Italialaiset ja yhdysvalta-laiset tutkijat kertovat satula-testistään Journal of Sexual- Medicine -aikakauslehdessä. Satulaan kohdistuva paine mitattiin 900 paineanturilla. Peniksen verensaantia mitattiin veren happipitoisuutta seuraavilla antureilla. Testeissä ilmeni muun muassa, että nivusten puutuminen, joka on tuttua monille paljon pyöräileville, johtuu siitä, että veren virtaus penikseen on lakannut täysin. Jo puolen tunnin pyöräily voi johtaa puutumiseen.
Pyöräilyn haitat lantionpohjan verenkierrolle voidaan välttää leveämmällä satulalla, jossa ei ole pitkää etuosaa.

35

632

  Vastaukset

  • Mikä tää kyseinen avaus oli? Onko kyseessä joku Helbin Varhan varikon sisäpiirijuttu ko.porukan pyöräilyharrastuksista? Sinänsä palstan aihetta sivuava, mutta toki Kuljettajien kuntoiluharrastuksia tukeva asia pyöräily on.
   Ammattimiehet pyöräilee, kaikista ei siihen vain ole, kun ei kyetä, niin ei kyetä.

   • Aikansa pyöräiltyään eivät siis todellakaan kykene naisten kanssa mihinkään.
    Mikäli Varhan sisäpiiristä kysymys, niin asiantuntijana sekä porukan päsmärinä lienee eräs kaikkien tuntema, pitkäaikainen " pitkä Jii".
    Viihtyi ainakin ennen pomojen parissa, mutta ei pomoksi päässyt kuitenkaan.
    Voi olla että nyt jo päässyt, koska luulisi sillä nuolemisella pääsevän vaikka minne.


   • Karjuheinolasta kirjoitti:

    Aikansa pyöräiltyään eivät siis todellakaan kykene naisten kanssa mihinkään.
    Mikäli Varhan sisäpiiristä kysymys, niin asiantuntijana sekä porukan päsmärinä lienee eräs kaikkien tuntema, pitkäaikainen " pitkä Jii".
    Viihtyi ainakin ennen pomojen parissa, mutta ei pomoksi päässyt kuitenkaan.
    Voi olla että nyt jo päässyt, koska luulisi sillä nuolemisella pääsevän vaikka minne.

    Bussikuskien tärkein ominaisuus on virtsanpidättelykyky.
    Vuodesta toiseen jatkuva pidättely johtaa impotenssiin jo nuorella iällä.
    Jos et usko niin kysy 50+ työkaveriltasi miten asia on. Naama venähtää.


  • Se Pitkä Jii Tee pyöräilee edelleen Varhan varikolle kun on , kuten ennenvanhaankin oli, reilu jätkä muuten kyllä, tyhjensi jääkaapitkin tarpeellisesta roinasta ja kaatoi kahvit maahan HN.ssä jäätyään ilman, mutta se puute siinä on että tahtoo olla niitä nuoleskelijoita.
   Mahtaa siellä sen Syviksen kaljukupoli olla melko kiiltävä kun sukkispojut käyvät nuolemassa sitä.
   Ei ole se pantteri mihinkään pilkuistaan päässyt.
   Nauroi mun Nobinallekin menolle, mutta ennemmin täällä reilussa talossa, kuin sellaisessa missä et kunnon sarjoja saa kuin kaljua suutelemalla.
   Eikö ole asia näin ?

  • Vanha juttu. Miksi ei saisi mennä pyörällä töihin? En tajua tuollaista tyhjän nauramista. Asiaa ei yhtään.

  • Saahan sitä toki seistä vaikka päällään paskaläjässä ken tahtoo, mutta miksi tehdä vaikeimman kautta kun autokin jo vanha keksintö ja sen avulla käy kätevämmin.
   Pyöräily töihin on tosivanha juttu. Se pitää paikkansa. Ennenvanhaan se oli tosi köyhän ja reppanan merkki joka pyöräili töihin. 60 ja 70 ja 80 ja osittain 90 luvullakin vielä oli meriittiä se kellä komein auto jolla töihin tultiin. Vittuilua saivat kuulla pyöräilijät ja himopyöräilijät. Pitkä Jii Tee kin sai osansa jopa allekirjoittaneelta.
   Hk-kuljetusta käyttäville ei vittuiltu ainakaan heille joilla tiedettiin olevan auto kuitenkin, mutta käytännön syistä helpompi tulla HK.n hakemana töihin.
   Vastakysymys: Miksi pitää tulla pyörällä töihin ja sukkahousuissa?

   • Vai ennen vanhaan. Ja ei pidä paikkaansa. Pyöräily ei ole koskaan ollut mikään köyhyyden merkki. Junttiheinolassakaan. Kaikenmaailman tahvanaiset täällä muka jotain tietää. Ja sitten ei pidä yhtään paikkaansa. Taidat olla kansakoululaisia.


  • Kyllä se vaan ennen oli.
   Pula-aikoina tarpeeksi pyöräilystä saaneet hankkivat auton vaikka meni sitten viimeisetkin siemenperunat.
   Ei se pyöräily heidän kertomansa mukaa mitään niin auvoista ollut huonossa säässä räntäsateen yltyessä ja muun liikenteen tukkona.
   Kyllä se naista sai ennen ja saa nykyäänkin jos kulkuneuvon keulalla tähti, kuin että pieni peltilätkä jossa lukee Jupiter ja pyöräilystä valmiina jo kehittynyt impotenssi.

   • Ja katit. Stoorisi ei pidä paikkaansa, Sulle ei oo kukaan sanonu eikä kertonut yhtään mitään.


  • Nykyään muuten se Helbin /Koivarin pääll. Syvämulkku käy Varhassa perjantaisin. On nähty notkuvan läheisessä kuppilassakin ja tietenkin Varhassa.
   Ammattimies pitkä Jii .llä ilmeisesti nuolettamassa kaljuansa.

   • Nyt sun lääkkeet antaa uusia sivuoireita. Ensin kerrot suuren johtajan käyvän Varhassa ja sitten kerrot että tietenkin Varhassa. Noh ihanko työaikana? Ainiin suurella johtajalla ei olekaan toi työaikalaki voimassa. Nooh voisiko olla ihan selvinpäin polkupyörällä ja vielä kypäräkin messissä?
    Nooh eihän varhassa voi enää mitään työasioita olla siis yt neuvottelujen poispotkittavien merkkaamista mollattavaksi itsekeksityillä laatuvalituksilla. Nooh ainakin päiväkonjakin ottaa, kun suuren johtajan sydämmestä tarttee sulattaa toinen ämmä pois. Sus sentäs. Kaks ämmä äijän syrämmessä ja nyt jo toi ärräkin. Mitäköhän tästä nyt enää tulee kuulkaas..


  • Kyllä siinä perää on että siellä Roihupellon laidalla notkunut.
   Kyllä kupoli näytti olevan kiiltävässä kunnossa pitkän Jiin jäljiltä, se on varma mikäli vanhat merkit paikkansa pitää että perjantai on se pitällä Jiillä kaljun puunautuspäivä VK.ssa.
   Tuskin sentään päiväkojakilla, kun siinäkin firmassa nollatoleranssi kuten pitääkin kaikissa firmoissa ettei käy köpelösti kuten eräälle Nobinassa pullaa kantaneelle.
   Allun Piristäjä oikeassa, sillä minäkin nähnyt S.mqwistin siellä pyöriskelevän nurkissa.

  • Mitenhän mahtanee Varhassa se AKT.n ylityökielto pureskella ?
   Pitkä Jii ei kuulemma ainakaan pahimmasta rikkuripäästä ole, kun vihaa eläkekuskejakin.
   Hieno mies siinä suhteessa. Ei ruiskuteta.

  • Kyllä se täällä hyvin on purrut ainakin Ruhassa.
   Syvämulkkumme kyllä haroo niitä harvoja hapsiaan kun ylityöt ei maita jostain kumman syystä ja on joutunut nyt nöyrtymään ja antamaan viikkotolkulla pitämättömiä pekkaspäiviä kavereille jotka eivät aiemmista pyynnöistään huolimatta ole niitä aikoinaan saaneet pitää.
   Mutta Taavettiapua tarvittaneen lakkojen alkaessa, sillä kyllä täällä innokkaitakin saattaa Syviksen suosikkipojuja löytyä.

  • Sieltä niitä varmasti löytyy, mutta en usko että pitkä Jii Tee mikään lakkorikkuri on. Vihaa eläkeukkojenkin työntekoa että sen suhteen hieno mies.
   Mutta sen sukkahousufillaroinnin saisi kyllä ainakin näin syksyntullen lopettaa.
   Olen kuullut kauttarantain myös että käy harvahapsen kupolia kiillottelemassa parempien sarjojen toivossa ja haukkuu toisia jätkiä reppanoiksi myös.
   Siitä vähän pettynyt.

  • Täällä palstalla on muutama henkilö, jolla alkoholi on pahasti surkastuttanut aivot. Ai miten niin? No jos on levy jäänyt pahasti pyörimään polkupyörään, sukkahousuihin, kaljuun, ja johonkin sankoon .
   Mistään muusta henkilöt eivät osaa puhua palstalla- luulevat vielä olevan hauskoja ihmisiä. Juovat joka viikonloppu päänsä turvoksiin ja näissä jutuissa voimme sitten lukea tuloksen.
   Hienoa pojat!

  • Hienoa itelles !!!
   Miten liittyy alkoholi ja ihmisten hauskuus näihin erinäisiin kommentteihin jotka ilmeisesti sua vituttaa ?
   Joittenkin polkupyöräilyä, sukkahousuja, sekä rikkuruutta kannattavien aivot surkastuneet ilman alkoholin hajuakaan.
   Kohtapa muuten nähdään, kun otteet Ay-rintamalla kovenevat, keiden kaikkien kuuppa kestää ja kroppa sitä lietteen ruiskutusta.

   • Että taas pääsit asiaan. Kokeileppa laittaa joskus edes yksi asiallinen viesti tänne..

    Ikinä kuuna päivänä ei ole kukaan missään nähnyt tuonkaltaista mainitsemaasi toimintaa lakon aikana . Ihmeellisiä harrastuksia kun jaksat- ilmeisesti jo monta vuotta peräkkäin harrastaa samaa mantraa.
    Olethan varmasti kunnossa?

    Ota ihmeessä lisää sitä miestä väkevämpää-ja nyt kun olet yksin kotona , ei kumppanisi näe mitä lapsellisuuksia tänne kirjoitat.
    Huomaa, ; kirjoitin kumppanisi, en vaimosi. Koska nykyään ei voi tietää , kuka mitäkin harrastaa, eikä siitä saa kommentoida mitään pahaa-tietenkään!


  • Kyllä Repesorsa-reppana taas haukkasi lietettä luulemalla ja tietämättä todellisuutta.
   Vai asiallista pitäisi.

   No asiallisesti ja kelvollisesti lupaamme ruutata sinutkin jos yrität lakkoportista joskus sisälle tai työaikeissa ulos. Kerrot vaan kuka olet, niin voin järjestää sulle munien tärpätöinninkin kaupan päälle.

   Et ilmeisesti ollut missään satamassa takavuosien ahtaajien kuuluisan lakon aikoihin jossa yksi rikkurirepe revittiin autosta ulos ja uitettiin lietteellämme kunnolla ja autokin siinä tuoksinassa vähän vaurioitui. Mutta omaa syytänsä ja tyhmyyttänsä. Mitäs tuli sinne pyrkimään. Lisäksi ryhmämme ollut viimeaikoinakin paikalla porteilla kun AKT pistänyt seis, mutta ei ole ketään tarvinut kastella kun totelleet ja poissa pysyneet.

   Alkoholia en valitettavasti harmiksesi käytä. Mutta meneppä sinä lenkille polkupyörinesi ja sukkahousuinesi, vaikka siitäkin kyllä pitäisi vähintäänkin sakottaa maiseman rumentamisesta. Voi saada kumppanin harrastuksiisi kun jotkut poikkeavuudet pitävätkin kaltaisistasi kummajaisista.

  • Ei voi tässä eläkeukko taaskaan kuin ihmetellä ja naureskella Repesorsakovitsin vitseille.
   Taitaa olla polkupyöräilijöiden suurta eliittiä kun kovasti kannattaa sukkahousujen käyttöä pyöräillessä ja yleensäkin pyöräilyn kannattaja moittiessaan Talkoo-Taavettia.
   Siis kaikkihan olemme juoppoja jotka emme pyöräile ? Entäs kun autoilemme, tuskin kauaa sitä tarvitsisi tehdä kun käry kävisi täällä pienemmällä paikkakunnalla varsinkin.
   Polkupyöräilijöitä ei puhalluteta, mutta autoilijoita lähes tämän tästä.
   Melkoinen epäsuhta, vaikkakin hyvä asia se puhallutus.
   Monikohan pyöräilee päissään ? Helposti voisi kuvitella ettei kukaan kovin helposti selvinpäin lähde fillaroimaan äitinsä, sisarensa, tai ex eukkonsa sukkiksissa !!!

  • Näitähän riittää sukkahousupyllistelijöitä ja kaljujen kiillottelijoita mielistelijöitä, vaan eipä tarvinnut lusikallistakaan lietettä ruiskuttaa kun hallitus antoi myöten irtisanomiskiistassa ja homma jatkuu paremmissa tunnelmissa.
   Muistettava kuitenkin että taistelut jatkuvat taas mikäli aihetta ilmenee. Tämä on vai välirauha, kuten Sipilänmulkku itsekin asian ilmaisi.
   Nyt jo senverran viileä, että eiköhän fillaristirikkuritkin laittane sukkahousut narulle ja fillarinsa kellariin.

  • Sulla varmaan vaimo kannustaa vieressä että hienoa; "kyllä sä osaat heittää sitten mahtavaa juttua tänne palstalle. Miten sä osaatkin puhua sukkahousuista ja polkupyöristä tuolla tavalla . Kyllä sä olet sitten taitava kynäniekka. Ai että!!"

   :D : D

  • Nämä täytyy olla ammattikoulupoikien juttuja.
   Ei aikuiset ihmiset voi kirjoittaa päivästä toiseen samoista asioista.
   Ei kukaan täysjärkinen ainakaan!
   Siis iältään olette 15-17 vuotiaita, onhan se näin-oikeesti?

  • Tulehan repereppana Helmigrilliin perjantaina 2.11 klo 18 jälk. niin näät ikärakentemme.
   Saat kaljatkin jos et rupea rutisemaan meille.

  • Myöskin lakeuuuren neitoset, jos ootta Hesaas, niin sinne vaan, mutta sukkahoosut ja uhoot poijes.

  • Nyt kun pimeä vuodenaika ja monet fillaristit käyttävät korvavaloa torjuakseen masennusta ja löysäpäisyyttä, niin havaittu on myöskin perävalon käyttöä. He pikkasen väärin ymmärtäneet koska laittavat sen peräaukkoon ja se hohtaa valoa sukkisten läpi keikkuessaan.
   Mutta ruma se on.

  • Se meidän tuntemamme, pomojen suosikkipoju Pitkä Jii on sen täällä jo tehnytkin.
   Saa varmasti lomat ja pekkaset toivomaansa aikaan kun keikuttelee pomoille sen lampun kanssa.
   Että kehtaa, koska on silläkin jo vuosia takana ettei luulis enää tarvitsevan ketään johtajaa mielistellä ja kaljua kiillotella .

  • No hyvin saattaa uskoa siitä pitkästä hujopista. Kavereita haukkuu, mutta nuolee ylempiarvoisiaan.
   Ainoa mikä positiiviseksi seikaksi voitaneen katsoa, on se, että hän sanoo suorat sanat eläkeläiskuljettajille.
   Olen kuullut sellaistakin että jokunen vuosi sitten oli vähällä lempata erään "Jänkä" nimeä kantavan eläkeukon Herttoniemessä pihalle kun Jänkä tuli eläkkeellä duuniin.

  • Olen koko ikäni pyöräillyt tavallisella vaihteettomalla pyörällä, jossa on leveähkö satula. Eipä ole ollut siittimen verenkierto-ongelmia. Päinvastoin, kun vastaan tulee kesäisin vähäpukeisia tyttöjä farkkushortseissa, siitin toimii kuten pitääkin.

  • Neiti Kähärällä ei toimi siitin kuin Juhanansa läsnäollessa.
   Taas olisi kaljat luvassa jos sovinnonteko kelpaisi Helmigrillissä perjantaina 30.11 klo 18 eteenpäin.

  • Kertokaa fillaristihomot, tuleeko teillä fillaroinnista siittimen verenkierto-ongelmia tai siitä punasesta persvalosta johtuvaa paskanpidätyskyvyn häiriötä ?
   Epäilemme täällä autolijaporukan kesken, että ette tiedä mitä nuo edes tarkoittavatkaan.
   Polkemisestakaan ette liene tiedä muuta kuin fillarinpolkemista.
   Jotkut tosin Helb / Koivarilla Ruhassa työvuorosuunnittelijan polkemista harrastaa.

  • Entäs nyt fillaristihippulit kun lunta tuli oikein kunnolla ?
   Ette tainneet päästä perseitänne keikuttelemaan ?
   Keikuttelehan KädeKähärä itsesi Helmeen kaljalle huomenna perjantaina.
   Sama pöytä sama aika ja sama Hanurilan porukka.

  • Oletko partajugi kuullut nastarenkaista....myös polkupyörissä...useat pyöräilijät läpi talven....hoitavat itsensä kondikseen, jos se sinua vaivaa niin ...mene sinne fucking helmi grilliin ja pysy siellä...

  • No onhan noista kuultu ja joskus maisemanrumentamisen merkeissä ja epäsiveellisen käytöksen kyseessä ollessa tullut valitettavasti nähdyksikin kun kaksi homppelia pusikossa touhuaa ja poskeenottaa kuten Kähärä Kontulen ostarin takana Mäyräbaarissa takavuosina.

   Ne nastakumithan on kortonkeja joissa nastat että tekee höpöä kun kaksi fillaristihomoa hoitavat läpi talven ja kesänkin toisiaan kondikseen perseeseennussimalla.
   Ei se mua sen kummemmin vaivaa, mutta on se niin ruman näköistä kun nastoin varustetulla kortongilla kyrvän päällä tungetaan toista sukkahousumannekiinia perseeseen.
   Älkää te vaan tulko Helmigrilliin taitojanne esittelemään. Menkää sinne Mäyrään. Kähärä voi opastaa tien.

  • Kähäräpä hyvinkin tuntee tien ja tuntee nastakortonkien kanssa oikotien onneen sellaisille poikkeaville poikasille, kuten juurikin pyöräilijöille sekä rikkureille.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   49
   2393
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2254
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   73
   1737
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   47
   1311
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1147