ANDERS BEHRING BREIVIKIN VOITTO

PIMEYS ON TULLUT

Eurovaalien tulos on järkyttävä esimerkki yleiseurooppalaisesta poliittisesta ilmpiiristä. Fasistit, antisemitistit, muslimen ja seksuaalivähemmistöjen vihaajat saavat suurta kannatusta ja ilmeisesti Afrikasta Eurooppaan pyrkivät saavat vastakin hukkua välimereen.
Eräs henkilö on vaalituloksesta erityisen mielissään, ja hän on norjalaisvankilassa istuva, kymmeniä lapsia ja nuoria murhannut terroristi Anders Behring Breivik. Populistiset oikeistopuolueet meillä Suomessa, Tanskassa, Hollannissa, Itävallassa, Ranskassa ja Britanniassa on väärällään Breivikin aatetovereita ja hengenheimolaisia. Ainoa mikä heidät Breivikstä erottaa, on se etteivät he ole aloittaneet lukemattomien viattomien ja puollustuskyvyttömien ihmisten tappamista. VIELÄ. Mutta kuka tietää, kun he saavat enemmän ja enemmän valtaa, niin se voi hyvin tapahtua. Etteikö muka ole mahdollista? Muitsellaanpa mitä tapahtui Euroopassa 1930-40-luvuilla kun eräs itävaltalainen populisti sai vaalivoiton Saksassa.

10

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valoa tunnelissa

      Elämä on kovaa ja vaikka se jossain onkin kovempaa kuin täällä, ei sen pitäisi meille kuulua. Meillä on täällä euroopassa ihan tarpeeksi omiakin ongelmia, ei tänne tarvita esimerkiksi jostain afrikasta tuoda yhtään enempää porukkaa sitä ongelmavyyhtiä kasvattamaan. Sitä mukaa kun välimerestä rantautuu porukkaa niin ne pitäisi saman tien saattaa laivaan ja kuljettaa takaisin. Eurooppaan pääsee myös laillisesti joten ei muuta kuin tarvittavat paperit omalla mantereella vetämään ja jos ehdot täyttyy niin tervetuloa vain. Jos ei, niin sitten niiden pitää keksiä jotain muuta.

      Turhan iso vaikkapa sieltä afrikasta tulleista aiheuttaa vain sosiaalisia hankaluuksia. Joku aika sitten näin dokumentin Hollannissa asuvista siirtolaisista ja nämä lähi-idän ihmeet kertoivat ihan avoimesti etteivät viitsi opetella edes kieltä kun omalla kielellä pärjää varsin hyvin kun saman alueen asukkeja on pilvin pimein.

      Toisekseen nämä pakolaiset työllistyvät todella huonosti koska heillä ei ole minkäänlaista koulutusta. Tämä "tapa" tarttuu sitten jälkikasvuun ja sen tuloksen näkee kun menee mihin tahansa suuremman kaupungin kauppakeskukseen jossa niillä on tapana notkua.

      Fasismista on tullut joku muotisana kun sitä heitetään jokaisessa välissä vaikka suurin osa näistä huutelijoista ei tunnu edes tietävän mitä se oikeasti tarkoittaa.

      Itse en kannata mitään ääriryhmittymiä, oli ne sitten kotoisin oikealta tai vasemmalta, kristillisiä tai islamilaisia.

      Ei minulla ole mitään muslimeita vastaan. Jos ne sopeutuvat länsimaiseen arvomaailmaan täällä asuessaan niin mikäs siinä. Ikävä kyllä turhan moni länsimaissa olevista ei siihen pysty tai edes halua. Tällaiset ihmiset pitäisi myös käännyttää rajalla samoin tein tulosuuntaan.

      Sinälläänhän vika ei ole ihan täysin ihmisessä itsessään, vaan uskonnossa ja sen opeissa joilla monet on aivopesty jo pikkulapsesta lähtien. Jos jotain pitäisi tästä maailmasta täysin hävittää niin uskonnot on ainakin oman listan ykkössijalla. Ne on ja tulevat olemaan niin monen pahan alku ja juuri että suorastaan v*tuttaa.

      Breivikiin vertaaminen nyt on täysin typerää kuten varmaan itsekkin tajuat. Se että jollain seinähullulla on äärioikestolainen ajatusmaailma ei tee kaikista muista kuin vihervasemmistolaisista hirviöitä.

    • Tikka Tuulispää

      Euroopan äärioikeiston harjoittama retoriikka on täysin linjassa sen kanssa mitä Breivik kirjoitti manifestissaan. Siltä tosiasialta nyt ei vaan pääse karkuun.
      Ei tietenkään Eurooppa voi ottaa kontolleen kaikkien afrikkalaisten hätää, mutta alleviivaan että aivan erityisesti ne Euroopan maat joilla on ollut ja on edelleen siirtomaita Afrikassa kuten Britannia, Hollanti, Belgia, Ranska, Espanja, Potugali, Italia saisivat ottaa vastuuta afrikkalaisten auttamisesta. Hehän ovat alistaneet ja orjuuttaneet afrikan maita satoja vuosia ja ryöstäneet sieltä kaikki rikkaudet. Nyt olisi aika kohdata seuraukset. Tämän sanominen ei ole kommunismia eikä vihervasemmistolaisuutta, vaan moraalinen tosiasia. Euroopassa ei voida enää vaan sulkeutua muulta mailmalat ja sano että kärsikööt siellä, ei ole meidän murhe.
      Suomeen soputumattomien maahanmuuttajien tai pakolaisten ongelmat eivät aina ole pelkästään heidän omaa syytään, vaan syytä on myös tässä niinsanotussa kantaväestössä joka vieroksuu ja hylkii heitä. Nimittelee ja halveksii.
      Mistä johtuu että Kanada on maa jossa maahanmuuttajien soputuminen yhteiskuntaan on onnistunut parhaiten maailmassa. Siellä ihmiset toivottavat tulijan tervetulleeksi ja yhdeksi muista, huolimatta mistä maasta hän tulee. Kanadaan on menee ihan niitä samoja somaleita ja afgaaneja mitä meillekin tulee.

      • Humanismi sucks

        EU:ssa on vain se vika että ihmiset saavat liikkua vapaasti, joten jos joku saa hyväksyttävän statuksen vaikka Ranskassa, hän on vapaa menemään mihin tahansa muuhun EU-valtioon.

        Kandaan ei tosiaankaan mene samoja somaleita ja afgaaneja kuin tänne. Siellä valikoidaan mahdollisuuksien mukaan kuormasta ne parhaimmat yksilöt (koulutetut) ja maasta saa myöskin "kenkää" huomattavan paljon helpommin kuin Suomessa.

        Kanada on myös siitä onnellisessa asemassa että sinne matkustaminen on kallista ja hankalaa. Ne kouluttamattomat jotka eivät ole tehneet risujen keräilyä kummempaa työtä ja siten eläneet kädestä suuhun ovat niitä jotka yrittävät sitten tuosta Välimeren yli.

        Lisäksi Kanada voi halutessaan käännyttää pakolaisen USA:n puolelle jos se on tullut vaikka lentokoneella joka on tehnyt pelkän välilaskun USA:n maaperälle.
        Jos tulija on "hyvä pakolainen" se otetaan vastaan ja muut käännytetään toiselle puolelle rajaa.


    • HElileijaa

      Kivespussivaltio Suomi on niin vittumainen paikka ja kusipäiden asuttama, ettei tämä missään nimessä ole se ihanteellisin paikka tulla, eikä tänne nyt niin paljon ulkomaalaisia tulekaan, poislukien venäläiset tonttienostajat.
      Ulkomaalaistentulo on Suomelle vain hyvä asia sillä muuten tämä juoppokansa sisäsiittoistuu niin pahasti ettei se ole kauaa enää elinkelpoinen. Nyt jo huomaa miten sairaalloisia suomaliset ovat ja se johtuu huonoista geeneistä. Se on ihan sama juttu kun koirien kanssa. Pitkälle jalostetut rotukoirat ovat tulossa evolutiivisen tiensä päähän. Ne kärsivät monista rodullisperäiistä vaivoista ja sairauksista, kun taas sekarotuiset koirat ovat varsin terveitä ja vahvoja. Tuo sama pätee myös ihmisnisäkkäiden kohdalla.
      Sitten vielä tuosta työnteosta ja siitä kuka elättää ja ketä, niin kyllähän tosiasia on se, että huonopalkkaisimpia ja paskaisimpia töitä tässä maassa tekevät nykyään ulkomaalaiset, kun kyseiset työt eivät puuteriperse-suomalaisille kelpaa. Myös ulkomaalaiset yrittäjät pärjäävät siinä missä suomalainen tekee konkurssin. Johtuu siitä että he omistautuvat yritykselleen täysin tekemällä työtä 24/7 eivätkä itkeä vollota yrittäjyyden kovuudesta, niinkun suomalaiset tekevät.
      Sitten taas työttömyystuen varassa elävät ulkomaalaiset ostavat saamallaan rahalla ruokaa ja vaatetta, kun taas suomalainen työtön yleensä ryyppää joka killingin.
      Etsilleen

      • lolleroa

        Olet tavallaan oikeassa koska ainakaan yrityksen puutteesta niiden geenien levittämisen suhteen ei voi ulkomaalaisia syyttää. Raiskauksista epäillyistä lähes puolet on ulkomaalaisia ja pääkaupunkiseudulla jossain on puhuttu jopa 70% osuudesta. Tässä kohtaa prosentuaalisesti suurin osa kantaväestöstä tosiaan tyytyy pelkkään valittamiseen elämän kovuudesta kun ei saa naista mutta ulkomaalainen käy heti "töihin."


    • Tikka Tuulispää

      Nyt siis puhut epäillyistä ja että jossain on puhuttu. Se ei vielä oikein todista mitään. Raiskaus on jo niin hirveä väkivallanteko, että paras esittää vedenpitävät todisteet. Sellaisiksi ei kelpaa luuleminen ja huhupuheet.

      • Katso itse

      • näinkö kävi?

      • Tunkiolla
        näinkö kävi? kirjoitti:

        Loppuiko vihervasureilta pätevät argumentit?

        Valkoinen roskaväki ottaa aivoon. Värillistä on orjuutetu ja ryöstetty vuosisatoja. Pohjolan herrakansa elää yltäkylläisyydessä samalla kun miljoonat kuolevat kuivuuteen.
        On paradoksi, että esim. Suomessa monet kuoevat ylensyöntiin ja juomiseen, kun taas Afrikassa kuollaan nälkään ja janoon. Ottakaapa muuten selvää kuinka monta tuhatta tonnia ruokaa Suomessa heitetään roskikseen.
        Ei tarvitse olla mikään ...keleen vihervasuri tajutakseen tämän , mutta täytyy olla helvetin tyhmä jos ei tajua.
        Hävettää olla valkoinen ja vieläpä suomalainen valkoinen.


      • xxx777777rrrrrrrrrrr
        Tunkiolla kirjoitti:

        Valkoinen roskaväki ottaa aivoon. Värillistä on orjuutetu ja ryöstetty vuosisatoja. Pohjolan herrakansa elää yltäkylläisyydessä samalla kun miljoonat kuolevat kuivuuteen.
        On paradoksi, että esim. Suomessa monet kuoevat ylensyöntiin ja juomiseen, kun taas Afrikassa kuollaan nälkään ja janoon. Ottakaapa muuten selvää kuinka monta tuhatta tonnia ruokaa Suomessa heitetään roskikseen.
        Ei tarvitse olla mikään ...keleen vihervasuri tajutakseen tämän , mutta täytyy olla helvetin tyhmä jos ei tajua.
        Hävettää olla valkoinen ja vieläpä suomalainen valkoinen.

        tunne sielunlaissa edes itsesi

        https://kirja.elisa.fi/ekirja/rakkaus-0

        luku 2 jne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe