Pakkosta selibaatissa

m41hki

Alkaa vituttaa tää pakkoselibaatti jo, koska eukko tajuis että ettei se pihtaamalla paremmaksi tule elämä...Vieraisiinko se on lähettävä ja loukattava toista???

22

725

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyllästynyt

      Juuri samaa ajattelin itse,koen eukolta tämän jonakin vallan käyttönä tai sit nussii jotain toista,taidampa kohta sen antaa leikkiä ihan itsekseen ja menen vieraisiin

      • tyttö 19

        Meillä pihtaa mies.. Saan noin kerran viikossa vaikka haluisin joka päivä kerran tai kaks..


      • tyttö 19 kirjoitti:

        Meillä pihtaa mies.. Saan noin kerran viikossa vaikka haluisin joka päivä kerran tai kaks..

        Vaihda "miestä"! Jos teillä jo nyt on noin erilaiset seksihalut, ei suhteenne tule menestymään.

        Itselläni oli alkuaikoina vaimoni kanssa sentään suhteellisen samansuuruiset seksihalut (itselläni hieman enemmän), niin siltikin siitä tuli välillä riitaa.

        Nyttemmin vaimollani ei enää ole ollut minikäänlaista seksihalua enää vuosiin ja se aiheuttaa suhteeseen kaikenlaista pientä sanomista.

        Jos nyt voisin valita puolisoni uudestaan, valitsisin ehdottomasti sellaisen, joka haluaa seksiä yhtä paljon ja usein, kuin minäkin.


      • vanhamies2

        kyllästynyt

        Tuo mitä sanot on täysin luallinen syy erota. Se o jossakin lakipykälässäkin sanottu, että seksuaalisesti kyvyttömästä voi erota, nainti aviopuolisoilla on kuitenkin niin oleellinen osa avioliittoa
        Siitä selipaatista sen verran, että ennen oltiin maalla jokainen vanhapoika selipaatissa koko ikänsä. Naiset ei antanu kyllä kellekkään, me oltiin kuten lestadiolaiset nykyisin. kaikki oli kiellettyä ja jos kieltoja ei rikkonut niin ilman sai olla. Miten oikin tämä elämän alue ja ne tarpeet niin kiellettyjä. Naisiahan se kahlitsi ymmärrettävistä syistä, siksi kun ehkäisykeinoja ei ollut ja avioton lapsi oli häpeä ja johti siihen, moniin oikeus toimiin, miehen ja naisen välillä. Eläke maksuihin jouduttiin ja nainen useimmiten vastaamaan muusta lapsen olosta. Prostituoidut on mielestäni ihan tarpeellisia yhteiskunnassa, he olisivat poistamassa monta kiusaa ja puutetta yhteiskunnasta ja terveydellisistä syistä prostituoitujen ammatti pitäisi laillistaa ja heille pitäis olla ilmainen lääkärin hoito ja terveys valvonta.


    • jarppa45

      meilläkin suhteen alkuaikoina vaimolla melkein samanlaiset halut kuin minulla mutta parin vuoden peuhaamisen jälkeen rupesi kamina viilenemään.
      tällä hetkellä itsellä haluja lähes päivittäin mutta vaimolla muutaman kerran vuodessa.

      masturbaatiokaan ei pitemmän päälle jaksaisi kiinnostaa ja nyt aukeni kyllä paikka
      hankkia salasuhde sillä vaimo on 2 viikkoa lapissa.

      tässä vain on niin kauan ollut parisuhteessa ettei oikein tiedä mistä alottaisi.
      paikkkuntana vantaa on kyllä tarpeeksi iso että luulisi sieltä löytyvän ihan seksistä kiinnostuneita naisiakin millä on oma elämä siinä mallissa että seksiseura kiinnostaisi vailla sen pitemmälle menevää suhdetta .

      ikääkin on kertynyt 45v joten eipä ihan teinipipari ole hakusalla, ehkäpä ex avovaimo olisi otollisella päällä tjsp. jotain on tehtävä ja äkkiä..

      • tyttö 19v

        En haluisi miestä vaihtaa suhde toimii muilta osin täydellisesti


      • tyttö 19v kirjoitti:

        En haluisi miestä vaihtaa suhde toimii muilta osin täydellisesti

        Eiköhän laiteta yhdessä kemut pystyyn.. ;)
        heh :D


      • mek
        tyttö 19v kirjoitti:

        En haluisi miestä vaihtaa suhde toimii muilta osin täydellisesti

        Miten suhde voi toimia muuten kun seksi ei toimi ja muutkin asiat rupavat tökkimään jos seksiä ei ole tai istä on liian vähän.


    • Kuulostaa niiiiiin tutulle...
      Alussa en meinannut vaimon perässä pysyä ja seksiä sai niin paljon, kuin ikinä halusi... vaan nyt on 6 vuotta suhdetta takana ja kamina on jo kylmä... ei onnistu sit oikein mitenkään tai millään... jännetupen tulehdus tässä kohta tulee.. :D
      Salarakas kait tässä tarvis hankkia....

      • tyttö 19v

        En mä ainakaan uskaltais salarakasta silti hankkii :D


    • parisuhde=seksiä

      En haluaisi erota kumppanista on usein kuultu lause, mutta ongelma jos on seksissä, vaikka kuka mitä väittäisi, niin ongelma on se ettei seksiä ole tarpeeksi tai se on "vääränlaista", silloin ei enää mene parisuhde hyvin. Joten, jos seksielämään ei ole tyytyväinen on se korjattava kenties kummankin hieman annettava periksi ja kummankin ehkä vaadittava jotain lisää siis kummankin. Ei seksittömässä parisuhteessakaan voi olla onnellinen ja siinä kumpikin kärsii, sillä tuolloin kärsii myös se pihtarin asemassa oleva jostakin, ellei seksittömyys ole uskontoon liityvä, mutta niillä varsinkin ongelmia oman jaksamisen kanssa.

    • Daamitar44v

      Vaihtoehtoja on kolme: jäät suhteeseen ja kärsit, eroat ja löydät uuden kumppanin, jäät suhteeseen ja hankit itsellesi luotettavan vakituisen salasuhteen.

      Eikös me kaikki haluta elää onnellista elämää?

    • Ei helppoa!

      Suhteen alussa tuntuu seksi olevan aina virkeämpää molemmilla.

      On vaikeaa tietää myöhempiä haluja. Todennäköistä kuitenkin on, että aina se laantuu alusta, ainakin toisella.

      Minun miehilläni on on lähes kaikilla! harventunut huimasti, paitsi yhdellä, joka halusi monta (10 - 15 ) kertaa päivässä joka päivä. Se tuntui jopa minusta liian paljolta.

      On älyttömän vaikeaa löytää sopiva, varsinkin kun haluaa olla pitkään yhdessä.

    • gfds

      Hankkikaa iso munanen MAHTI SONNI tai hyvin pillua antava nainen !! JÄTTÄKÄÄ ne pihtarit ... tai hoitakaa homma ite ! tai vieraisiin ... HYVÄÄ JOULUA !

    • niijustmä25vee

      Täältähän löytyy kohtalontovereita. Meillä heiluteltiin peittoa viime vuonna viidesti, niihinkin viiteen kertaan matui yksi puolenvuoden kuiva kausi. Tämän vuoden saldona on edelleen pyöreä nolla, kohta alkaa tulemaan vuosi täyteen puutteesa.
      Vähän aikaa sitten huomasin että vaimo oli hankkinut vibraattorin, mitenköhän siihen pitäisi suhtautua? Pitkä ja paksu kumikyrpä kelpaa, mutta minä en!

    • Ei-pihtari

      Olen aina ollut pettämistä vastaan, koska olen itse tullut rankemman jälkeen petetyksi ja tiedän, kuinka paljon se voi satuttaa kun siitä saa tietää.

      Kuinkas sitten kävikään... Minuun otti treffipalstalla yhteyttä mukavasti kirjoittava mies. Profiilissa suhdetyyppinä "joku muu". Pian aloimme hoitaa yhteyttä tekstiviesteillä. Kun kysyin, hän kertoi avoimesti olevansa naimisissa ja että kotona on seksin saralla kylmää. Itse olen eronnut, vapaa nainen.
      Olemme nyt muutaman kerran tavanneet seksi merkeissä, kumpikaan ei odota suhteelta mitään sen vakavampaa, molemmat pääsevät purkamaan paineitaan ja vaitiolo ja luottamus on sataprosenttinen. Hän on minua jonkinverran nuorempi, mutta se ei ole haitannut. Ihme kyllä, en ole potenut huonoa omaatuntoa. En myöskään millään osaisi luokitella itseäni rakastajattareksi.
      Jos hän olisi minun mieheni, en todellakaan pihtaisi! On hän niin ihqu :)

      • Mukava kuulla että saat nyt kullia sopivan määrän :)
        Elän itse suhteessa jossa pillua ei saa, mutta olen ajatellut että en loputtomiin anna elämän lipua ohi. Uusi orisi toimii mielestäni oikein ja miehekkäästi - keneltä teidän seksi on pois, ei keneltäkään!


    • Arska0132

      mikäli saanti on niin huonoa että se häiritsee,kesksutelua aiheesta että msitä se johtuu...jos tarpeet eivät kohtaa niin siitä kannattaa sitten puhua että saako toinen käydä paineenpoistolla muualla vai kannattaako erota kokonaan

    • sarkkuli2

      Meilläkin mies pihtaa, on nyt pihdannut 8 kuukautta, ei kuulemma halua, on vastenmielistä, mistä löytyy mies 47 vuotiaalle naiselle, joka haluaisi edes kerran viikossa, onko liikaa vaadittu, seksielämä on nyt täysin kuollutta. Nyt alkaa olla jo kuppi liian täynnä tota miehen pihtaamista.

      • Neiti Neo

        Meillä sama juttu, miestä ei kiinnosta seksi yhtään. Sanoo että rakastaa ja muuten ollaan lähekkäin, mutta intiimiosasto jää täysin kylmäksi. Ei olla vielä kahtakaan vuotta oltu yhdessä ja nyt jo tällainen ongelma. Mieskö vaihtoon vai voisiko seksuaaliterapeutista olla apua? On muuten tosi ihana ja kaikinpuolin loistava, en ihan heti haluisi luovuttaa.


      • m1238

        Meillä vaimo ei halua. Haluatko laittaa viestiä sarkkuli?


    • Kyllä se niin on että seksi ja pillun / kullin saanti on normaalissa parisuhteessa ihan perusasioita. Aikani asiasta puhuin ja hyvällä yritin - ei auttanut. Nyt olen päättänyt että antaa palaa, en anna enää elämän lipua ohitse.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe