lyoness finland oy

kuka tietää

hei. läheiseni on lähtenyt mukaan tuohon. onko toiminta laillista ja luvallista? ja onko turvallista olla mukana tuossa? onko hän nyt yrittäjä vai mikä? pitääkö tehdä joku ilmoitus elinkeino tms? kertokaa kokemuksia, mutta vain asiallisia. tienaako sillä ja miten?
haluaisin ehkä itsekin tukea häntä lähtemällä mukaan, mutta tarvitsen asiallista tietoa.
jossain maissa lienee rikostutkintoja menossa. miten suomesa? millainen menneisyys on omistajilla?

43

3188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2-8-16-32-64-128

      Valitettavasti näin saattaa olla, että ei täyty normaalin liiketoiminnan tunnusmerkit. Sinänsä siistin ulkokuoren alle on piilotettu aika lailla peruskaavaa noudattava pyramidirakenne, joka sellaisenaan ei kestäisi tarkastelua. Noilla nennäisillä cashbackeillä koitetaan pehmentää kuvaa siloisemmaksi.

      Jos kyseessä olisi "tavallinen" ostohyvitysohjelma, eivät viranomaiset laajasti epäilisi ja tutkisi pyramidihuijauksena. Suomessa vain on niin pientä vielä toiminta (edelleen, vaikka pitkään on jo touhuttu täälläkin!) ettei ole vielä juurikaan viranomaisia kiinnostanut, mutta sekin aika koittaa hyvin todennäköisesti.

      • 2-4-8-16-32-64-128

        Lisäys: Olen kuunnellut joidenkin toiminnassa mukana olevien tarinointia aiheesta ja täytyy todeta, että osa (ei varmasti kaikki) heistä on joutunut aivopesun kohteeksi.

        Todellisuutta ei suostuta huomaamaan, koska on voimakkaasti takerruttu mahdollisuuteen saada jotain parempaa (tämä ilmiö on tosin tuttu VM-piireissä laajemminkin)

        Silloin henkilö saattaa hyvin voimakkaasti kieltää tosiasiat, vaikka asia olisi kuinka selvä. Samasta syystä perinteisessä VM-binääri-systeemeissä edustajat ovat joskus jopa fanaattisella asenteella liikkeellä, joka taas ei ole koskaan ollut omiaan parantamaan VM:n mainetta.

        Toki markkinoilla on myös hyviä yhtiöitä, jopa erinomaisia. Tuo aloittajan kysymystä koskeva yhtiö vain ei valitettavasti taida kuulua tähän kastiin.


      • Massipäällikkösijoittaja

        Keskusteluketju on jo vanha, mutta Lyonessin päivitetyt epäilyttävät piirteet listattuna seuraavassa:

        Lyoness mahdollistaa jäseneksiliittymisen kortinkäyttäjälle "ilmaiseksi".
        (Saadaan nopeasti suuri määrä ihmisten yhteystietoja "yhtiön" haltuun)
        Ilmaiset jäsenet luovat samalla "yhtiölle" yleisön silmissä illuusion toiminnan suuruudesta. (Samaa kikkaa käytti Onecoin huijaus)

        Lyoness ei tarjoa samaa HYPEä kuin Onecoin (kryptovaluuttaa) VAAN... on pitänyt keksiä uusi HYPEtyksen kohde, ja se on "oma paikka pilvessä".

        Pilvipaikkaa myydään tuhansien eurojen summalla, ja samalla esitetään, että rahat jotka tuohon on asetettu, (ei sijoitettu, koska eivät saa puhua sijoittamisesta arvopaperimarkkinalain sääntöjen ja ehtojen rajoituksin), voi rahat saada "muutamien vuosien" kuluttua takaisin.

        Kuitenkin rahojen takaisinsaamiseksi on asetettu erilaisia ehtoja, ja takaisinsaanti toteutuu "binäärimallin" ehtojen täytyttyä.

        Nämä ehdot ovat luonnollisesti hyvin monimutkaisia, ja vaikuttaa siltä, että "yhtiö", on järjestänyt niin sanotun "piilotetun rakenteen" sille, että he voivat täysin laillisesti ottaa rahasi ja jättää ne omaan käyttöönsä lopullisesti.
        Mukaan liittyvä rahojen "asettaja" menettää siis laillisten, itse hyväksymiensä ehtojen kautta rahansa.

        Linkissä tuodaan esille, kuinka ihmisten mukaan houkuttelu -vaiheessa luodaan illuusio, että saadaan provisioita ostotapahtumista, mutta edustajaksi lähdettyä paljastuukin kokonaan aivan eri malli sille, kuinka oikeastaan rahaa voikaan tienata.

        http://atorinomics.blogspot.fi/2015/12/lyonessin-ponzi-malli.html

        "Yhtiön" osuus on 7800 euron kokonaispotista 7600, ja edustajan osuus 200 euroa.

        Kun otetaan huomioon edustajan kaikki kulut, joita muiden mukaan lähtijöiden houkuttelu aiheuttaa, (ajokilometrit, polttoaineet, aika ym),
        voi todeta, että melko hukkaan heitettyä aikaa tulee olemaan se aika, jota tuon "yrityksen" eteen näillä näkymillä ja ehdoilla kukaan laittaisi.

        7800 kokonaispotista tulisi olla edes puolet ja puolet suhde, mutta tuo "yritys" kehtaa olla noin ahne, että ottaa itse 7600, ja maksaa ulos vain 200.

        Suosittelen näin ollen unohtamaan koko ponzin.


    • Igor2

      Virossa laillinen,70000 kortti jaettu.

      • HÖPÖN HÖPÖN

        "Virossa laillinen" - - - - Heh heh...

        Sanoo kuka?

        Onko niin, että jos erikseen ei ole viranomaiset nyppäisseet töpseliä irti seinästä, on "laillinen"

        Melko pöhkö väite: "Virossa laillinen"...


    • pyramidi_huijari

      pyramidihuijaus.

      juuri leijonan luola ohjelmassa joku idiootti koetti kaupitella niille bisnesmiehille jäsenyyttä ja tyypit meinas nauraa itsensä kuoliaaksi idiootille joka oli liittynyt :D

      ei kannata tällainen uusi Wincapita.

      • jgv

        Mut ompa leijonan luolassa sijoitettu verkostomarkkinointiin ja vielä lisäravinto bisnekseen. Niin ja vielä perustajat esittelivät sen. Et revi siitä.


    • Yksinkertaisille usk

      IHAN ON PERUSKUSETUSTA. YSINKERTAISILEL JA JOULUPUKKIIN USKOVILLE TARKOITETTU, JOTKA EIVÄT KYKENE MIHINKÄÄN MUUHUN

      • Pettynyt taaaaas

        Olisi syytä Laihon puuttua peliin.... Tulee pahempaa jälkeä, haittaa, kuin Wincapitasta. Katsokaa traileri. Kortit alussa ilmaisia. Sitten kerrotaan että niin.... jos haluat tehdä bisnestä maksaa vähintään 2000 euroa!


      • novice

        Ei se nyt noin mene. Ei ollenkaan.

        Valitettavasti tällä palstalla suurimmat asiantuntijat esittävät omia mielipiteitään aina nimettöminä.
        Haukkuminen on helppoa ja osittain se jopa kuuluu suomalaiseen toimintamalliin, jonka saamme äidinmaidosta.
        Kirjoituksia kirjoittaessa olisi kuitenkin aina hyvä miettiä tulisiko kyseinen vuodatus julkaistua omalla nimellä julkisella foorumilla. Jos se tuntuu vastenmieliseltä ajatukselta, niin ehkäpä kannattaisi jättää kirjoitus julkaisematta.
        Uskallan lyödä jopa hyvin pienen vedon, että edelliset kirjoittajat (kirjoittaja) EI ole valmis kirjoittamaan samoja juttuja omalla nimellään, ilmoittamaan sähköpostiaan tai puhelinnumeroaan että halukkaat voisivat kysyä häneltä henkilökohtaisesti lisäselvityksiä väitteidensä tueksi.
        Minä ainakin haluaisin saada hieman enemmän tietoa mihin edelliset kirjoittajat väitteensä perustavat, koska ne ovat selkeästi ristiriidassa omien "tietojeni" kanssa. :)


      • Lionsinmyass

        Melko anonyymiltä vaikutat tosin itsekin? Mikä tosin ei ole mikään ihme, olethan täällä puolustelemassa rikollista pyramidipeliä.


      • novice1

        Anteeksi, oli pakko lisätä 1 nimimerkin perään, kun joku oli ehtinyt rekisteröidä tuon novicen viime kirjoituskerran jälkeen.

        Edellisen viestini sisältö oli pääasiallisesti suunnattu suurten kriitikoiden toimintaan tällä palstalla, ei niinkään minkään firman puolusteluun.

        En ole missään nimessä itsekkään mikään asiantuntija kun puhutaan otsikon yrityksestä, mutta jonkin verran aiheesta on kerääntynyt tietoa.

        Keskustelen mielelläni aiheesta kunhan keskustelun taso täyttää kunnollisen keskustelun kriteerit.
        Voin käydä hommaamassa jonkun halppis puhelimen ja pre-paid liittymän jos joku haluaa vaihtaa tietämystään aiheesta ja vaikka tavatakkin mikäli keskustelut puoltavat tapaamisen tarvetta.


      • asianvierestä

        Miksi et voi omasta puhelimesta ja liittymästä puhua kun kerran itse puhut kovasti omalla nimellä esiintymisestä, en itse tästä kyseisestä lafkasta tiedä yhtään mitään, mutta oli pakko mainita. Harvaa verkostomarkkinointia vastustavaa on ongelma esiintyä nimellään toisin kuin hommassa mukana olevia, en nyt jaksa lähteä selvittämään tätä hömppäfirmaa perinpohjaisesti kun on kesken erään toisen tutkiminen. Olen perehtynyt moniin, mutta yhtään kunnollista ei vielä ole vastaantullut ja tuskin tämäkään kuuluu niihin


      • novice1

        asianvierestä:
        Kiitos vastauksestasi, joka oli erittäin asiallinen. Kiitos.
        Kuten varmaan olet huomannut, niin netissä pätee hieman eri "lait" mitä normaalissa elämässä. Nimettömyyden taakse on helppoa piiloutua ja antaa paljon räikeämpiä lausuntoja mitä omalla nimellä tulisi annettua, koska lausunnon antajaa on vaikea selvittää.
        Tästä syystä koen paremmaksi vaihtoehdoksi hoitaa ensimmäiset kontaktit esimerkiksi pre-paid liittymällä (mikäli sellaisia tulee). Mikäli keskustelun osapuolien mielestä heillä on toisilleen jotain annettavaa tai opittavaa, niin siinä vaiheessa olen tietysti valmis näille henkilöille ilmoittamaan omat tietoni, kuten "normaalissa" maailmassa.
        Mikäli kaikki tällä foorumilla kirjoittaisivat omalla nimellään, niin minulla ei olisi minkäänlaista ongelmaa liittyä keskusteluun omalla nimelläni.

        En koe itseäni verkostomarkkinoinnin puolustajaksi, mutta en missää tapauksessa myöskään vastusta sitä.
        Kaikenlaiset huijaukset on mielestäni erittäin jyrkästi tuomittava, sillä niissä aina joku joutuu kärsimään ja se ei tietenkään ole rehellisen liiketoiminnan tarkoitus, JOS yritys on rehellisellä pohjalla.

        Haluan huomauttaa, että kun puhun verkostomarkkinoinnista, en todellakaan puhu mistään wincapitoista tai muista ihan ilmiselvistä huijauksista.
        Ne eivät ole verkostomarkkinointia, vaan huijauksia.
        Jos ihminen on niin tyhmä, että luulee toisten tekevän itselleen "ilmaista" rahaa hirvittävillä tuotoilla ilman mitään muuta vastiketta kuin pääoma, niin valitettavasti silloin ihminen on todella alttiina monille erilaisille huijauksille.
        Ja kun näin käy, niin silloin saamme lukea iltapäivälehdistä juttuja suurista "verkostomarkkinointi" huijauksista, vaikka toiminta ei millään tavalla olekkaan verkostomarkkinointia.
        Ei Sunny Car Centerinkään suur rahoittajat olleet oikeita rahoittajia, vaan he huijasivat suurten tulojen toivossa hyväuskoisilta pöhlöiltä rahat.
        Ei tuossa tapauksessakaan tuomittu koko rahoituslaitosta huijareiksi, vaikka joku esittikin tekevänsä suurta rahoitustoimintaa pelkkä huijaus mielessään.
        Siksi asioiden musta-valkoinen tulkitseminen on mielestäni väärin, vaan joka asiaa pitäisi katsoa useammalta kantilta.

        Oliskin erittäin mukavaa tietää mitä kaikkia yrityksiä olet tutkinut arvoisa asianvierestä.
        Tutkimuksiesi perusteella olet ilmeisimmin tullut siihen johtopäätökseen, että toimiala on ei toimi ja enemmän ja vähemmän kaikkia huijataan.
        Olisi ihan huippua päästä kuulemaan miksi olet tuota mieltä.
        JOS olet tutkinut wincapitaa tms selvää kusetusta, niin sitten olet itse hieman heikoilla tiedoilla liikkeellä, kun puhutaan verkostomarkkinoinnista eikä selvistä huijauksista?

        Lukaisin pikaisesti tätä foorumia läpi, enkä löytänyt yhtään kirjoittajaa, joka olisi julkaissut jotain "omalla nimellä".
        Vastustajia tällä palstalla tuntuu olevan paljon enemmän kuin puolustajia, joten hieman ihmetyttää tuo kommenttisi, että vastustajilla ei ole ongelmaa esiintyä omalla nimellä. Miksi kukaan ei sitten esiinny omalla nimellä?

        Olisi tosiaan ihan pahuksen hienoa päästä kanssasi samaan pöytään kuuntelemaan tutkimuksiesi tuloksia noista monista firmoista joihin olet tutustunut, mutta jos tutkimuksesi on kohdistuneet selviin huijauksiin, kuten wincapita, global pension plan jne, niin sitten meillä ei ole keskusteltavaa, sillä ymmärrän itsekkin noiden firmojen epärehellisen toiminnan.
        Jos Sinulla on faktaa jostain toimivasta firmasta, joka siis oikeasti on yritys, niin mielelläni ajan pidemmänkin matkan tapaamiseen.


      • asianvierestä

        No kylläpäs vastauksesi sai minut innostumaan. Oikein kunnon keskusteluväittely vastuksen sinusta todennäköisesti saisi. Ensinnäkin täällä omalla nimellä esiintyminen. Voin minäkin laittaa nimimerkiksi oman nimeni, mutta kuka siitä voi tietää että onko se oikeasti oma nimeni vai ei. Ja ihan yhtä pätevää on väittää että vastustat voisivat esiintyä omalla nimellään jo v markkoinoijatkin esiintyisivät. Sehän näissä anonyymipalstoilla ongelma onkin. Mutta itse asiaan. Tohon suomen tunnetuimpaan kusetukseen en ehtinyt edes tutustua kun se räjähti tietoisuuteen, nimen kuulin joskus mainittavan kun verkostomarkkinointia vastustavia kirjoituksia aiemmin aikoinaan kirjoittelin. Vähän samaan tyyliin joku tais joskus kysyä että väitän varmaan wincapitaakin kusetukseksi ja vastasin että en ole kyseiseen ehtinyt perehtyä, mutta todennäköisesti se sitä on kuten yleensä lähes kaikki muutkin. Teoriassa itse verkostomarkkinointi ei sinällänsä ole. Mutta yleensä kaikki toimivat kuitenkin vähintään mielestäni kusetukseksi rinnastettavalla jalkojen ja tasojen mahdottomalla ansaintamahdollisuuden mallilla. Gndl. Amway joista amwayhin vähän enemmän perehdyin, sit oli ainakin yksi pokeri sivusto vm business joka kaatui aikoja sitten ja olihan tietysti nää kännyliittymä systeemit sekä tietysti asia jota aikoinaan eniten tutkin joka oli täysin rikollinen kusetus. Nimittäin wgi. Useimmissahan näissä "rehellisesti" toimivissa on edes joku oikea tuote, mutta niissäkään toiminta ei yleensä keskity yleensä myös ylihintaisten tuotteiden myyntiin vaan uusien myyjien hankkimiseen. Tällä hetkellä tutkin zinzinoa joka myös alkuun näyttää lähes ok:lta. mutta mitä enemmän sitä tutkii, niin sitä enemmän huonolta alkaa näyttää. Mutta minä en tykkääkään vaan huudella vaan pyrin myös perustelemaan väitteeni.


      • novice1

        Tuo "yrityslistaus" jonka kirjoitit on mielenkiintoinin, joskin suurin osa noista on ollut selkeitä vedätyksiä alunperinkin.
        Wgi ja pokerihässäkät kuullostaa jo ideana sellaiselta, että en näe mitään syytä laittaa oikeaa rahaa jollekin sivustolle, jotta voisin pelata pelejä virtuaalirahalla ja voittaa niistä virtuaalirahaa takaisin.
        Virtuaalirahan kotiuttaminen takaisin kunnon rahaksi on 100% varmasti hankalaa, ellei jopa mahdotonta, eli kuten aiemmin sanoin, tyhmä ei kannata olla.
        Vaikka huijarit näkevät mahdollisuuksia ihmisten paremman elämän uskossa, niin huijaus on huijaus ja kunnon firma on kunnon firma. Siksi hieman ihmetyttää tuo gnld ja Amway viittaus, koska minun tietojeni mukaan molemmat yritykset toimivat rehellisellä pohjalla??

        Minun mielestäni tämä asia alkaa olemaan siinä pisteessä, että sovimme tapaamispaikan, käymme syömässä ja keskustellaan asiat halki, poikki ja pinoon tekniikalla.
        Minua ei verkostointi ole kiinnostanut siinä määrin, että olisi alkanut yrityksia noin kattavasti tutkimaan kuin Sinä olet tehnyt "asianvierestä". Haluaisin kyllä mielelläni kuulla mitkä aisiat toimialan hyvin tunteva henkilö pistää miinuspuolelle ja kuinka paljon plussia löytyy vai löytyykö yhtään?
        Missä ja koska tavataan?


      • asianvierestä

        Perhana, katsoin joka päivä moneen kertaan oletko vastannut, mutta kännyllä rullasin suoraan aina viimeiseen viestiin, enkä ollut huomannut että vastasit.
        Pokeria voi kyllä pelata netissä ihan oikeasti ja kotiuttaminen on hyvinkin helppoa, tosin kyseisessä yrityksessä ongelmaksihan taas syntyi kalliit "aloituspaketit" ja myös huonon maineen aiheuttama pienet pelaajamäärät pelivalikoiman suppeus jne.

        tapaaminen teoriassa voisi olla ihan ok, mutta en ole varma haluanko tuhlata aikaa, en nyt sano etteikö sitä siitä huolimatta voisi joskus toteuttaa. (asun Helsingissä)

        Mitähän tältä tapaamiselta toivoisit saavuttavasi?

        Syy miksi olen verkostomarkkinoinnista sitä mieltä mitä olen ovat pääosin:

        - yleensä kalliit aloituspaketit
        - ylihintaiset tuotteet/huono tuotevalikoima
        - verkoston pakko jakautua "jalkoihin"
        - keskittyminen myyjien hankkimiseen
        - ulkopuolisten asiakkaiden puuttuminen/vähäisyys
        - provisiojärjestelmä
        - väite kaikki voivat menestyä
        - ja edelliseen liittyen, puhdas matematiikka joka tekee 100% varmaksi sen että kaikki eivät voi menestyä huolimatta "työn" määrästä
        - maksullinen koulutusmateriaali ja tilaisuudet


      • OlgaAleksandra
        asianvierestä kirjoitti:

        Perhana, katsoin joka päivä moneen kertaan oletko vastannut, mutta kännyllä rullasin suoraan aina viimeiseen viestiin, enkä ollut huomannut että vastasit.
        Pokeria voi kyllä pelata netissä ihan oikeasti ja kotiuttaminen on hyvinkin helppoa, tosin kyseisessä yrityksessä ongelmaksihan taas syntyi kalliit "aloituspaketit" ja myös huonon maineen aiheuttama pienet pelaajamäärät pelivalikoiman suppeus jne.

        tapaaminen teoriassa voisi olla ihan ok, mutta en ole varma haluanko tuhlata aikaa, en nyt sano etteikö sitä siitä huolimatta voisi joskus toteuttaa. (asun Helsingissä)

        Mitähän tältä tapaamiselta toivoisit saavuttavasi?

        Syy miksi olen verkostomarkkinoinnista sitä mieltä mitä olen ovat pääosin:

        - yleensä kalliit aloituspaketit
        - ylihintaiset tuotteet/huono tuotevalikoima
        - verkoston pakko jakautua "jalkoihin"
        - keskittyminen myyjien hankkimiseen
        - ulkopuolisten asiakkaiden puuttuminen/vähäisyys
        - provisiojärjestelmä
        - väite kaikki voivat menestyä
        - ja edelliseen liittyen, puhdas matematiikka joka tekee 100% varmaksi sen että kaikki eivät voi menestyä huolimatta "työn" määrästä
        - maksullinen koulutusmateriaali ja tilaisuudet

        Maksullinen koulutusmateriaali ja tilaisuudet?
        Koulutus materiaali on täysin ilmaista ja kouluttajat käytettävissä tarvittarssa.
        Koulutus tilaisuudet, pienimmät ovat maksuttomia, isommista maksetaan tilavuokraa ja tarjoilusta kohtuullinen summa, ihan niinkuin muutkin maksavat.


    • Rikolliset_linnaan

      Ajatellaan että jonossa vaappuu 100 lintua. Jokainen näyttää samalta, jokainen kävelee kuin ankka ja vaakkuu kuin ankka. 99 ensimmäistä on jo paljastunut ankaksi. Millä todennäkösyydellä se viimeinen on joutsen?

      • asianvierestä

        Olet hyvin pitkälti täysin oikeassa, tosin joillain ankoista voi olla tuuheammat höyhenet ja lyhyemmät jalat, mutta eihän se niistäkään joutsenta tee, mutta aina tuntuu niitä jokunen löytyvän jotka uskovat että ankkojen joukossa voi kuitenkin olla Joutsen ja muut eivät vain ole perehtyneet juuri siihen joutsenlajiin (ankkajoutsen) joka on vain täysin ulkoisesti ankan näköinen ja kuuloinen mutta kuitenkin biologiankin vastaisesti on joutsen. Ja vaikka muut väittävät että se on ankka, niin hän ei usko koska heidän ankkajoutsen luontoseurassa kaikki sanoo että se on joutsen.


      • hkugfchh

        Niinpä


    • rikolliset_linnaan

      Ja koska tietyllä vähemmistöllä tämän palsta osallistujista ei älli kuitenkaan riitä, voin paljastaa vastauksen. Se viimeisinkin on ankka. Sama tuhanteen kertaan pöyhitty paskakikkare on taas kerran kääritty uudenväriseen ja kiiltävään konvehtipaperiin. Sisällä on silti sama hapan paska, jota on jo vuosikymmenet koitettu piilottaa toineen toistaan koreampiin kääreisiin.

      • asianvierestä

        Totta, näin se vaan tossa touhussa aina on!


    • Jenni-77

      Virossa on mainokset telkkarista, radiosta ja ihan kaikkialla... Lyoness ei pääse yrityksellä maahan jos lailisesti ei ole kaikki kunnossa. Ei ole huijaus ja tiedän ihan tasan tarkkaan mitä puhun!

      • määkijä

        Niin on monessa muussakin maassa ja tulee Suomeenkin kolmosvaiheessa. On yhtä suurta huijausta kuin esim S kortti jolla saa palautusta ostoista pienen prosentin ja loput voitosta vie kauppias tässä systeemissä osa kauppiaan voitosta jaetaan kortinhaltijoille - - - noin yksinkertaistettuna. Nyt esim S ryhmän kauppiaat saavat voitoilla maksettua kiinteistönsä kolmessa vuodessa ja senjälkeen sataa voitot suoraan pussiin - tässä systeemissä ei rakennella mitään kivijalkakauppoja ja se on suomalaisen mahdoton ymmärtää joten asiaa ei kannata edes yrittää selittää niille joilla ajatus on vain riitelyssä


    • Onecapita

      Ei oo huijaus, koska Jenni niin sano.

    • Totuutentorvi

      "1.Lyoness Europe AG ja sen tytäryhtiöt (jäljempänä ”Lyoness”) eivät vastaa käytettäväksi asetettujen tietojen ajankohtaisuudesta, oikeellisuudesta, kattavuudesta, laillisuudesta ja/tai laadusta. " Suoraan kotisivuilta.

      Miksi kukaan terveen järjen omaava yrittäjä lähtis sotkeutuu näihin? Vetoaa siihen "ettei" tajunnu et kyseessä on verkostomarkkinointia? Myy näitä helkutin pilvilisenssi paketteja tuhansilla vähätuloisille yksilöille jotka sit joutuu kieli vyön alla hommaamaan lisää populaa allensa.

      Pahin mitä on nähny ni laitettu eläkeläinen myyntimieheks. Kukaan ei oo turvas näiltä.

    • Kassamagneetti

      Ja tosiaan idea se et saat jaettavaks "kanta-asiakas" kortteja. Sit ostatki jonku helvetin "alotuspaketin" 2000€ ja saat sit myydä alotuspaketteja 2000€:lla joista saat 25% ja sit ku ne myy alotuspaketteja ni saat niitten alotuspaketeista osan.

      Sit jos haluut olla ns. isopamppu ni pitääki jo löytyy pahnaa vähä erilailla.

      Kovasti väitetään kaikenmaailman yhteistyöjuttuja. Harmi ku ne "yhteistyö" maininnat löytyy vaan toiselta osapuolelta :DD

      • titifery

        En jaksa enempää kommentoida,kun että itseäni harmittaa vain etten ollut päässyt tai tajunnut aikasemmin löytänyt tätä firmaa,,, sen verran hyvä juttu on,,,

        Mutta turha sitä harmitella,,, ehtii vieläkin.


    • ykä69

      lyonessin verkokaupat on sama ku menisit omaan verkkopankiin jonku toisen sivuston kautta eli ei ei ei.

    • Toinimaa
    • Mummo11111

      Jokohan viisi vuotta ovat puhuneet paskaa ihmisille ja lupailleet kuuta taivaalta.Useat ovat menettäneet aloitusrahat 2000 E. Kuinka vieläkin joku voi olla niin tyhmä että tähän sotkuun lähtee mukaan.
      Kaikki heidän kasvulupaukset ovat menneet pieleen eikä valoa ole näkyvissä. Kaikki menee.....

    • TaRjousHAukk

      Kuluttajana ainakin olen ollut tyytyväinen. Mobiiliaplikaatiolla löytyy kaupat ja alennukset verkkokaupoista iFolorista, Gigantin lahjakorteista, Apteekkituotteista jne. tulee jämptisti perille. Netistä pienellä googettamisella (esim. sivulta http://www.mylyconet.com/64844821/money-back) saa helposti ilmaiseksi erujäawnyden päälle. Ainakaan itsellä ei valittamista, mutta toisaalta olenkin tällainen "tarjoushaukka", jonka pitää aina saada kaikkeen pikkualennus ennenkuin menen asiakkaaksi... On minulla toki myös Ässältä ja Plussalta kortit.

      • Reiska-perkele

        Kuluttajaan tämä rahastaminen ei kohdistu. Ideana on saada aivopestyt "kanta-asiakkaat" houkuttelemaan yrittäjiä tuttavapiiristään mukaan toimintaan ja he ovat se kohde. Yrittäjille kaupataan paketteja kovilla hinnoilla heidän kuitenkaan saamatta täyttä hyötyä tästä. Esittelijä sanoi Lyonessin hoitavan mainonnan yrittäjien puolesta. Kuinka monta Lyonessin mainosta olette nähneet muualla kuin heidän sivuillaan? Aivan. Suurinosa oikeustaisteluista joita on käyty Lyonessia vastaan ovat juuri tyytymättömien yrittäjien toimesta. Miettikää kahdesti kehraatteko enää katsoa tuttavaanne silmiin kun puhutte heidät ostamaan tällaisen paketin yritykselleen. Aivopestyille tietenkään se ei tuota ongelmia kun uskotaan täysillä asiaan.


      • kikapitti

        Terve kaikki, osa teistä sai minut joku viikko siten kiinnostumaan, että mistä on kyse. Jotenkin uskon kuluttajana enemmän Amazoniin, ebayhin, Vodafoneen, Lidliin kun jonkun kateellisen huutelua nurkan takaa. Itse en vielä ole noita kaikkia kokeillut. Niitä on turha etsisä Suomen sivuilta, kun tutkii, niin löytää. Vasta olen kokeillut ebookers, booking.com, hotels.com, Gigantti, suomalainen.com. Meikäläisellä toimi ja sain luvatut edut. Sillä aikaa kun jotkut huutelee nassu punaisena ja ampuu kaikkea liikkuvaa ja etenkin pelkää kaikkea ja luulee kaikkea kun ei uskalla kokeilla. Minulle se 7% Gigantista- alennusten jälkeen helpotti kännykän ostossa pojalle. tai 23 % etu hotelliyöpymisestä on tarpeellinen ja riittää kun matkustelen. En saa sitä mistään muualta. Ilmainen kansainvälinen kanta-asiakaskortti contra suomikäpykylän monopolikortti, kippurassa saa nauraa. Hyvät illan jatkot, moi!


      • Reiska_perkele
        kikapitti kirjoitti:

        Terve kaikki, osa teistä sai minut joku viikko siten kiinnostumaan, että mistä on kyse. Jotenkin uskon kuluttajana enemmän Amazoniin, ebayhin, Vodafoneen, Lidliin kun jonkun kateellisen huutelua nurkan takaa. Itse en vielä ole noita kaikkia kokeillut. Niitä on turha etsisä Suomen sivuilta, kun tutkii, niin löytää. Vasta olen kokeillut ebookers, booking.com, hotels.com, Gigantti, suomalainen.com. Meikäläisellä toimi ja sain luvatut edut. Sillä aikaa kun jotkut huutelee nassu punaisena ja ampuu kaikkea liikkuvaa ja etenkin pelkää kaikkea ja luulee kaikkea kun ei uskalla kokeilla. Minulle se 7% Gigantista- alennusten jälkeen helpotti kännykän ostossa pojalle. tai 23 % etu hotelliyöpymisestä on tarpeellinen ja riittää kun matkustelen. En saa sitä mistään muualta. Ilmainen kansainvälinen kanta-asiakaskortti contra suomikäpykylän monopolikortti, kippurassa saa nauraa. Hyvät illan jatkot, moi!

        Moi vaan Lyonessin edustaja :D


      • kikapitti kirjoitti:

        Terve kaikki, osa teistä sai minut joku viikko siten kiinnostumaan, että mistä on kyse. Jotenkin uskon kuluttajana enemmän Amazoniin, ebayhin, Vodafoneen, Lidliin kun jonkun kateellisen huutelua nurkan takaa. Itse en vielä ole noita kaikkia kokeillut. Niitä on turha etsisä Suomen sivuilta, kun tutkii, niin löytää. Vasta olen kokeillut ebookers, booking.com, hotels.com, Gigantti, suomalainen.com. Meikäläisellä toimi ja sain luvatut edut. Sillä aikaa kun jotkut huutelee nassu punaisena ja ampuu kaikkea liikkuvaa ja etenkin pelkää kaikkea ja luulee kaikkea kun ei uskalla kokeilla. Minulle se 7% Gigantista- alennusten jälkeen helpotti kännykän ostossa pojalle. tai 23 % etu hotelliyöpymisestä on tarpeellinen ja riittää kun matkustelen. En saa sitä mistään muualta. Ilmainen kansainvälinen kanta-asiakaskortti contra suomikäpykylän monopolikortti, kippurassa saa nauraa. Hyvät illan jatkot, moi!

        Onko nimimerkki "kakkitappi" koskaan tullut ajatelleeksi, että jos kaikki tämä kirjoittamasi olisi tottta, niin miksi ihmeessä kaikki maailman ihmiset eivät olisi kiimassa hankkimassa LOWNESS korttia? HÄH? Nyt vastauksia, KAKKITAPPI!

        Ai tosiaan, tämähän olikin jo viime vuodelta, RÄHÄHÄRÄHÄHÄHÄÄ
        Mutta HUUMORIA se antaa vieläkin, MUAHAHAMUAHAHAHAAAAAA


    • Lyoness

      Olen lyonesiin liittynyt mutten ole juurikaan ostoja tehnyt jotka kerryttäisivät bonuksia.

      En voi muuta kun ihmetellä miten tällä palstalla kaikki kääntyy pyramiidihuijaukseksi tms.

      Jäsenistö hokee vuodesta toiseen samaa mantraa apinalauman lailla ottamatta lainkaan selvää mistä oikeasti on kyse.

      Ei voi kun ihmetellä!

      • Ponziko

        Hommaan kuuluu joku vasemman ja oikean jalan binääri, jonka täyttyessä luvataan 50 euroa muuttuvan 500 euroksi, kun binääriin on saatu tarpeeksi jäseniä mukaan. Ponzi toimii samalla tavalla. Sanovat että binääri "täyttyy automaattisesti", koska 50 euroa pitää jokaisen maksaa kuukausittain.


      • Buahahaha
        Ponziko kirjoitti:

        Hommaan kuuluu joku vasemman ja oikean jalan binääri, jonka täyttyessä luvataan 50 euroa muuttuvan 500 euroksi, kun binääriin on saatu tarpeeksi jäseniä mukaan. Ponzi toimii samalla tavalla. Sanovat että binääri "täyttyy automaattisesti", koska 50 euroa pitää jokaisen maksaa kuukausittain.

        En ole koskaan nähnyt kenelläkään näiden "automaattisesti" täyttyvien binäärien todellista täyttymistä. Olin aikoinaan AMWAY nimistä toimintaa seuraamassa aika läheltä. Koska AMWAY on maailman vanhin verkosto, oletin että sen kohdalla voisi ainakin OLETTAA asioiden olevan kunnossa. MUTTA EI! Myös AMWAYssä piti "jalkojen" täyttyä toisten tekemän työn, ja ennenkaikkea TUNKKINI lupaaman oman työnsä kautta. Tunkki lopetti työt ja katosi samantien kun sai nimet paperiin.
        Koskaan ei lupaukset ja binäärit ole toimineet EI KOSKAAN!


    • ManiVeska

      Kyllä ruja varmasti vielä laittaa lohkoketjun käyntiin. Varmana on protkor & kamel auditoinut.

    • Anonyymi

      Lyoness, Lyconet, Cashback World ja Myworld on todettu pyramidihuijaukseksi.

      Norjassa se on kielletty ja ovat yrittäneet jatkaa toimintaa, minkä vuoksi tänä vuonna on poliisitutkinta aloitettu asiasta.

      Italiassa saivat miljoonien eurojen sakon ja siellä todettiin pyramidihuijaukseksi 2019.

      Puolassa todettiin pyramidihuijaukseksi 2020.

      Itävallassa monia tuomioita eri oikeusistuimista, joissa todettu pyramidiksi.

      Ihmiset ympäri maailman hakevat rahoja takaisin lakiteitse.

      Suomessa ei kaiketi ole tutkintaa käynnissä. On vielä niin pientä se toiminta täällä. Ja tutkinta edellyttänee sitä, että joku yksityishenkilö kypsyy rahojensa menetykseen ja käynnistää tutkinnan (?). Periaatteessa Suomessa mukana oleminen on laillista, mutta se ei tarkoita sitä, että firma olisi ok (se on siitä huolimatta pyramidihuijaus) tai ettei Suomessakin tultaisi toteamaan sama, mitä näissä muissa maissa.

      Ei kannata lähteä mukaan eikä kannata tukea läheistä, joka on siinä mukana. Kannattaa koettaa saada kaikki rahat takaisin. Jos lupaavat vain osaa rahoista, niin sitten lakijuttu (ovat useassa maassa yrittäneet toimia näin, mutta lakiteitse ovat joutuneet palauttamaan kaiken).

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1656
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1285
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1200
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1148
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1136
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1031
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      952
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      937
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      824
    Aihe