Miksei tv7:lla ole liberaalia pappia opettamassa?

kukka kedon

Ainakaan en ole liberaalia pappia nähnyt. Mulle se tarkoittaa sellaista pappia, joka ei kunnioita Jumalan tahtoa kokonaisvaltaisesti.

Jos kahden miehen välinen liitto on Jumalan tahdon mukainen niin sitten olen väärässä.

Mutta olen siitä niin varma kuin vain voi asiasta olla että homostelusta Jumala ei pidä. Luotan tasan tarkkaan enemmän Raamattuun kuin jonkin kekkulin kirjoittamaan " tulkintaan ".

http://www.youtube.com/watch?v=mBcqria2wmg

13

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Paimensauva

      Kyselytutkimus asian paljastaisi. Tuli erästä ohjelmaa katsoessa että eräs käytti samaa vaiennustktiikkaa kuin olen naispappien havainnut käyttäneen, se yllätti.

      En tässä kuitenkaan henno nimeltä mainita, koska asia on vaikkakin julkinen niin kuitenkin arkaluonteinen eivätkä ihmiset ole siihen huomiota osanneet niin kiinnittää.

      Minä kun olen sitä mieltä että puhua saa julkisesti esitetyistä asioista. Jos asia esitetään pienemmässä piirissä niin sitten voi mennä kahden kesken asiast puhumaan.

      Onhan minullekin kysymysmerkki hieman tuleeko Jumalaa tottelemattomat erotta uskovain keskuudest vai ei. Olen asiaa mietinyt ja mielestäni pitäisi.

      Kaksi Raamatunkohta mielessäni:

      " erottkaa heidät keskuudestanne " ( uskovain keskuudesta )

      " anta vehnän ja rikkaviljan kasva rinnatusten, heidät aikanaan erotetan toisistaan "

    • ölli molli

      TV7 on sellainen sillisalaatti, että sietäisi lopettaa koko aseman. Koska Ojares on seremonia mestarina tuomassa ruutuihin harhaoppimisia rillurei-heikkejä-sheikejä kuten paavo järvinen, herzhog,polvijärven pastori. Nyt sitä samaa pippaloitsemista on tarjolla myös virossa ja ruotsissa.

      nimimerkki olipas toi jalka huono rumpu"

      • Ex-nikotinisti

        Mitä vikaa Paavossa on?

        Mukava mies ja tiukan vaativan asiallisesti ja lupsakastikin osaa puhua.

        Sain tupakoinnin lopetettua Paavon tiukan puheen takia. Muiden puheet eivät tehonneet, mukaan lukien omat tupakanlopetuspuheeni itselleni.

        Lopulta mietin sitä haluanko tavata Jeesuksen nikotiiniorjana hermostuneena vai hermostumattomana nikotiinia odotellen. Nämä mielessä lähdin kauhuntaipleelle kunnes tuli se aamu kun oireet olivat poissa.

        7 kk tupakatta.


    • Liberaali New Age

      Onhan siellä: David Herzog.
      Tosin ei ehkä pappi, mutta elämäntapavalmentaja. Liberaali, ou jees.

    • HÄTÄHUUTO!AIKALOPPUU

      Pysyköön tv7 Steriilinä vaikkakin nyt jo olisi kloorintarvetta ohjelmistossa. HERRA JEESUS nappaa äkisti jo omiaan turvaan..YLÖSOTTO ON TULOSSA, ottakee vaan lineraaleja poliiseja, tuomareita, lastentarhatyöläisiä ja liberaalisti vaikka avioon sikojen kanssa...MUTTEI ENÄÄ VALHEPAPPEJA TAI VALHEPROFEETTOJA JOHTAMAAN IHMISRAASUJA HARRRHAAN!

    • Näin se on

      Ajatella että omilla puheillaan voi vaikuttaa jonkin ikuisuuteen niin merkittävällä tavalla onko hän ikuisesti helevetin tuskissa vai Uuden Maan, jonka pääkaupunki tule olemaan Uusi Jerusalem, tyytyväinen asukas ja pääsee näkemään ja juttlemaan henkilökohtaisesti Jeesuksen kanssa!

      Ja kaikkien muidenkin kanssa, joiden nimi on Elämän Kirjassa. Onnellinen se mies j se nainen, jonka nimi on Elämän Kirjassa. Katsotaan ettei oma nimemme tule sieltä poispyyhityksi.

      Jokainen vastaa itsestään viimeisellä tuomiolla. Muistaa tulee että jos kuka on pilkkaajien joukossa niin ei siitä ole apua saati siitä iloa kun hlevetissä on paljon muitakin aikanaan kärsimässä itsensä lisäksi.

      Sielu ja henki ihmisellä on ruumiin lisäksi.

    • HOOSIANNA

      Olet aivantäysin oikeassa. Raamatun Jumala 'ei ainoastaan ole pitämättä' miesmies/naisnais seksuaalisuhteista vaan; SELLAISET (homo) SUHTEET OVAT HERRAN EDESSÄ KAUHISTUS!! Paavalin 1. kirje Roomalaisille 1.luku jakeesta 21 loppuun!!! homouden synnissä on se kauhistus ihmiselle, joka sellaiseen antautuu...OMATUNTO HELPOSTI PAATUU JUMALAN EDESSÄ...ja jatkuva synnissä eläminen, päästyään ymmärrykseen Jumalan tahdosta..
      vie Pelastumisen iankaikkiselta rangaistukselta! Luethan huolella...Herran haltuun!

    • on sekavaa

      Mistä tiedätte, että Raamattu on Jumalan Sanaa? Sehän on ihmisten kokoama, ei sitä ole Taivaasta faksattu. Jeesuksen aikojen jälkeen tietyt tahot on esimerkiksi päättäneet, mikä on oikeaoppista ja mikä vääräoppista - ja valitettavasti nuo päätökset on usein tehty poliittiselta pohjalta...

      Ja toinen juttu. Maailmassa on satoja, ellei tuhansia kristillisiä suuntauksia ja lahkoja, joista kaikki uskovat olevansa oikeassa ja sanovat muiden (jopa muiden kristillisten yhteisöjen) olevan vääräoppisia. Mistä siis voisi edes tietää, millä ryhmällä on oikea tulkinta? Miksi Jumala sallisi sen, että vain tietyllä tavalla uskominen on oikein ja toisella tavalla väärin, jos hajanaisuus ja hämmennys maailmassa on niin suurta?

      Ihan oma lukunsa on sitten vielä ei-kristilliset uskonnot ja uskomukset - hekin kaikki uskovat olevansa oikeaoppisia ja pitävät vaikka tämän palstan ihmisiä vääräuskoisina.

      Ja tarkoitukseni ei sitten ole loukata eikä mollata teitä täällä kirjoittelevia, ihmettelen tässä vain.

      • Alussa oli SANA

        Teit hyvin kun avasit ihmettelyjäsi. Tässä vastaajalla 'ei olekkaan mitään teologisia hattuja'..KUTSU tulikin Ylhäältä..yli 20v sitten olen yksi jota Elävä Jeesus veti puoleensa..minulla ei (silloin) ketään uskovia sukulaisia tms. Toki lapsikasteen harha leimannut evlutkirk kuuluvaksi. Ripari tuli käydyx ja kolehtihaavista napattua 'röökiraha'.Voi kuule arvoisa kysyjä, kaikki olemme synneissä syntyneitä ja vailla Jumalan sisäistä tuntemista...Jumala on ihmisen Luoja ja yhteys ja Rauha -konkreettisesti -löytyy Häneen Jeesuksen kautta. Sitten, siis sitten kun Jumala suo itsekullekin ns. etsikkoajan..Olisi liian pitkä tarina justnyt,mutta lyhyesti: tein ratkaisun.Polvistuin yksin huoneen lattialle;rukoilin'Jeesus. JOS olet olemassa..ja sul on antaa mulle jotain oikeamielisempää..todellisempaa mitä tästä maailmasta on tarjolla..tule mun sydämeen, ota mun elämä..ota koko (shit). ja anna mun synnit anteeksi!!! Seuraus: nukuin yöni kuin vastasyntynyt puhdas. Aamulla aloin laulelemaan Hoosianna Daavidin Poika( vaikka oli kesähelle!?!). Raamattuun aukesi ymmärrys, uudestatestamentista aljaen, Pyhä Henki oli nyt sinetöinyt minut Jeesukselle kuuluvaksi..Kaikki muuttui, A4 tuopittelut jäi, myös kiroilu haihtui itsestään. Jeesuksesta tuli Herrani ja Vapahtajani, Pyhä Henki avasi Raamatun Sanaa ja siihen syttyi valtava Rakkaus...Uskoomtulo on Lahja, Herra tahtoi nyt tämän prosenttitarinan sinulle ja kiinnostuneille avata. Jeesus vuodatti Pyhän verensä sinunkin syntiesi tähden ja mielellään antaisi Rauhan ja varmuuden,että RAAMATTU ON TOTUUDEN KIRJA.


      • Bereasta pamahtaa

        Tämä on hyvä kysymys. Mistä tietää että Raamattu on Jumalan Sana?

        Jumala on kaikkivaltias. Hän on tahtonut ilmoittaa itsensä ihmisille mm. kirjoitetun sanansa kautta. Tästä seuraa se, että joko koko Raamattu on Jumalan Sanaa tai mikään siitä ei ole. Toinen asia ovat eri käännökset, sillä kovin harvahan meistä ymmärtää sujuvasti Raamatun ajan hepreaa, arameaa tai kreikkaa.

        Esim. vuoden 92 ns. uusi Raamatunkäännös selvästikään ei ole Jumalan sanaa, sitä käännettäessä on nimittäin tehty tuhansittain väännöksiä ja tulkintoja verrattuna alkuperäistekstiin.

        Pitää siis tarkastella, pitävätkö toiset, alkutekstille uskolliset käännökset paikkaansa. Katsotaan muutama Raamatunkohta:

        2. Tim. 3:16 (prof. Aapeli Saarisalon käänös, vastaa parhaiten alkup.):
        "Koko Raamattu (kaikkinainen kirjoitus) on Jumalan henkeyttämä ja hyötyisä opetuksena, nuhteena ojennuksena, kasvatuksena vanhurskaudessa..."

        2. Piet. 1:20 (kirkkoraamattu 38, tässä kohden parempi):
        "Tietäkää ennen kaikkea se, ettei yksikään Raamatun pfofetia ole kenenkään omin neuvoin selitettävissä"

        Raamattu siis todistaa itsestään olevansa Jumalan Sanaa mutta toisaalta olevansa mahdoton ymmärtää. Miten siis Raamattua voi ymmärtää?

        Joh. 14:16-19 (Kr 38)
        "Hän antaa teille ... Totuuden Hengen, jota maailma ei voi ottaa vastaan..."

        Vain Jumalan Henki, Totuuden Henki voi selittää meille Raamattua, Jumalan Sanaa. Jumalan Henki tulee ihmiseeb kun tämä syntyy uudesti ylhäältä.

        Joh. 3: 3-6:
        "Joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa ... Mikä lihasta on syntynyt, on liha, ja mikä Hdngestä on syntynyt, on Henki"

        Et siis voi ymmärtää Jumalan Sanaa ilman Jumalan Henkeä!

        Ihminen uudestisyntyy, kun Jumalan Pyhä Henki vaikuttaa hänessä synnintunnon, USKOn Jeesukseen syntien anteeksiantajana sekä halun antautua kokosydämisesti Jeesusta seuraamaan. Vasta tämän jälkeen alkaa Raamattu avautua ihmiselle.

        Mitä tulee "kristittyjen" hajaannukseen, se johtuu pitkältk yllämainituista syistä. Useimmissa kristillisissä yhteisöissä vain osa ihmisistä on todella uudestisyntyneitä. Tästä voisi kirjoittaa pitkästikin, mutta alkaa sormi väsyä...

        Jeesus sanoo:
        "Joka uskoo minuun niinkuin Raamattu sanoo, hänen sisimmästään on vuotava elävän veden virrat" Joh 7:38 Aapeli Saarisalon käännös

        Siunausta!


    • on sekavaa

      Kiitos vastauksistanne!

      Ja mukavaa joulun odotusta :)

    • KIRKKAUS7

      Adventti.illan kunniaksi: ISRAEL ANTOI MUULLE MAAILMALLE -JEESUKSEN!! 1947..48 kun JUMALAN TAHDOSTA ISRAEL PUHKESI ENSIMMÄISEEN KUKINTAAN, LÖYTYI SUOLAMERTA LÄHELLÄ OLEVILTA KALLIOVUORILTA; luolasta, ehkänä säilynyt saviruukku, jonka sisältä riittävän ehjä papyruskäärö... PROFEETTA JESAJAN KIRJAKÄÄRÖ!!! Jesaja 53 muunmuassa on niiden joukossa..texti sisältää ns.messias=kristus=voideltu...JEESUS-ENNUSTUKSEN. "..Totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta HÄN ON HAAVOITETTU MEIDÄN RIKKOMUSTEMME TÄHDEN...RANGAISTUS OLI HÄNEN PÄÄLLÄNSÄ, ETTÄ MEILLÄ RAUHA OLISI...". (rovasti Risto Santala, nyt jo ylennetty Herran Kirkkauteen, kirj aiheesta kirjasen1975)

    • Pieni Mies

      Hirveää moskaa nämä jeesustelutarinat. Ihmisten sepittämiä tarinoita vailla mitään muuta tarkoitusta kuin omien toiveitten toteuttaminen ja rahalla itseään rakentava sopulilauma. Minä olen onnellinen pakana ja uskon vain omiin ajatuksiini. Harva se edes tietää omasta itsestä paljon mitään, mitä me olemme, mistä tulemme, minne menemme takaisin ja mihin maailma päättyy...vai onko avaruus loputon? Mitä sen takana sitten on jos se päättyisi? Liian suurta pienelle ihmiselle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      77
      2325
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1801
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      170
      1689
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1281
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1083
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      958
    Aihe