kokoomus 1918 - 2018 sata sorron vuotta ! .

2018 tulee kuluneeksi sata vuotta tämän sortaja puolueen perustamisesta ! . heidän viimevuotisiin saavutuksiinsa voidaan lukea järjestelmällinen ja häikäilemätön pienituloisten veronmaksajien riisto ja sorto sekä sairaan hoidon alasajo erityisesti vanhusten hoito ! . monta muutakin ns. saavutusta heidän kontolleen voidaan lukea mutta listasta tulisi liian pitkä mahtuakseen tähän tilaan ! . olemmeko jotenkin ansainneet näin kovan kohtalon ? . emme ole sillä työtätekevä kansanosa on polvesta polveen ruokkinut työpanoksensa muodossa nämä ahneet sortajansa ! . nyt he ovat ahneudessaan menneet liian pitkälle ! . vasemmistopuolueiden aika on tullut meidän on yhdistyttävä ja koottava voimamme ! vaalit ovat ensivuonna ! .
Ilmoita


59 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Kokoomuksen nykyinen toiminta on erittäin härskiä. Se kyykyttää rahvasta mennen tullen.
Ainoa vastavoimalle kuripolitiikalle voi löytyä työväenluokasta. Työläisten on uskallettava käyttää ainoaa voimaansa mitä sillä on nimittäin joukkovoimaa.
Jotta siihen päästäisiin, todellisten vasemmistovoimein tulisi tiivistää yhteisponnisteluja.
Ensisijassa sen pitäisi merkitä kommunistien eriseuraisuuden lakkattauttamista mutta myös keskusteluja muiden kanssa.

STP, KTP ja SKP yhteen tai ainakin yhteistyöhön ensialkuun. Myönteinen tapaus oli STP:n ja SKP:n vaaliliitto eurovaaleissa.
3 VASTAUSTA:
Teillä arvoisa "vaalivoittoon!" on ollut kymmeniä vuosia aikaa saada se oma vaalivoittonne ja korjata asiat mieleisiksinne vaan kun kansa on ollut muuta mieltä.

Kokoomus sen sijaan on parantanut asemiaan entisestään kansan eli työläisten tuella. Muuta kansaahan ei juurikaan ole kuin tulevat, nykyiset ja entiset työläiset.

Oletko miettinyt mistä teidänkin ansionne ovat peräisin? Ne perustuvat joidenkin teitä fiksumpien järjestämiin työtilaisuuksiin ja ilman niitä olisitte sossun jonossa sillä itseänne ette pysty työllistämään. Te tarvitsette noita kokoomus- ja keskustalaisia jotta teillä olisi leipää pöydässänne ja vielä juustonsiivu siihen lisättäväksi.

Ei ole "pirpar" mitään "kuripolitiikkaa" vaan ainoastaan järkevää joka tosin on päässyt hieman lipsumaan ja olemme velkaantuneet. Itse olisin kiristänyt rahahanoja jo aiemmin ja velka ei olisi kasvanut noin suureksi.

Meidän on tultava niillä tulilla toimeen joita vuosittain ansaitsemme, velan otto on syntiä! Mitään hyötyä ei ole noiden komupuolueiden yhdistymisestä sillä siltikään ette saa edes yhtä edustajaan edukuntaan. Ei tosin yhdellä ole muuta kuin symboliarvo mutta sekin jää teiltä saamatta.

Tuo jakopolitiikka jota te suositte on tiensä päässä ja niin on kannatuksennekin, parempaa politiikkaa on pyrkimys uusien työpaikkojen luomiseen ja montakos teollista työpaikkaa ovat komupuolueet ja niiden kannattajat viimeisen 20 vuoden aikana saaneet aikaan?

Kommunismi on finaalissaan!
Kommunismi on finaali. Lue kirjoja, propagandisti!
Kommunismi se kyykyttää vielä pahemmin kansaa, etenkin ei näillä kakaroilla mitkä leikkivät "kommunistia" ei ole todellista tietoa tästä kommunismista. Aatteena sillä on samat periaatteet kuin kansallissosialismilla,se on ihan tulla tänne paskaa jauhamaan kuinka se pelastaa?? kommunisti pelastaa vain itsensä.
+Lisää kommentti
>> Työläisten on uskallettava käyttää ainoaa voimaansa mitä sillä on nimittäin joukkovoimaa.
2 VASTAUSTA:
timolle espoosta . olen ikuinen optimisti tällä saralla ! . minä en kiistä vaalitulosta mutta katsotaan ensi vuonna ne oikeat vaalit ja palataan asiaan niiden jälkeen ! .
valta vaihtuu pian . kirjoitti:
timolle espoosta . olen ikuinen optimisti tällä saralla ! . minä en kiistä vaalitulosta mutta katsotaan ensi vuonna ne oikeat vaalit ja palataan asiaan niiden jälkeen ! .
On sitten mitkä vaalit hyvänsä niin Kokoomus saa kymmeniä ääniä jokaista komuääntä kohden.

Veikkaan kommunistien yhteiseksi ääniosuudeksi noin 0,5% max ja Kokoomukselle yli 20%. Tuo suhde tarkoittaa 40 Kokoomusääntä yhtä komuääntä kohti. Tuo puoliprosenttiakin on yläkanttiin arvioitu.

Valta taas vaihtuu aina vaalien yhteydessä mutta se ei tarkoita sen vaihtumista kommunisteille suotuisaksi. Se vaihtuu kansan tahdon mukaan!
+Lisää kommentti
Kommunistit eivät ole ikinä missään maassa voittaneet rehellisiä vaaleja.
1 VASTAUS:
:) :) :)
+Lisää kommentti
Olet täysin väärässä. Se on kommunismi mikä kansalta kaiken riistää toivo mukaan luettuna. Kokoomus antaa mahdollisuuden nousta kurjuuden alhosta jos vain haluat sitä mahdollisuutta käyttää.

Jos joku on häikäilemätöntä niin komuhallinto, se on valmis vaikka ampumaan jos joku ei siitä pidä. Tästä on esimerkkejä vaikkapa Berliinistä viime vuosisadalla. Miksikö ei sen jälkeen? No tietysti siksi, että 1990 tai niillä main kommunismi romahti omaan mahdottomuuteensa eikä enää nouse näillä kulmilla muuksi kuin historian jätteeksi.
Ilmoita
"Se on kommunismi mikä kansalta kaiken riistää toivo mukaan luettuna."

Kapitalisti riistää kansalta työn tulokset ja pakottaa kansaa vieläpä sotimaan riistosuhteen säilyttämiseksi.
On turha lässyttää kapitalismin humaanisuudesta. Ukrainassa parasta-aikaa oligarkkikapitalismi ampuu kansaa tilanteessa, jossa kansa ei vaadi edes ökyrikkaita tuomiolle.
Ilmoita
>> Kapitalisti riistää kansalta työn tulokset...> On turha lässyttää kapitalismin humaanisuudesta.
2 VASTAUSTA:
Sehän kirjoittaa Timppa ihan asiaa, eipä tuota oikeastaan saa paremmin esiin tuotua. Se on vaan se komu-uskonto joka sokaisee kannattajansa.
>Kommunismi riistää kansalta työn tuloksen...>>on turha lässyttää kommunismin humanisuudesta.neukkulan kaupoista ei löytynyt muuta kuin pitkiä leipäjonoja.Eliittiryssille oli omat kaupat jonne rahvaalla ei ollut mitään asiaa.olis hyvä kun
Timo Espoosta olisi saanut käydä ryssän kaupas kuuskytluvulla,ja hakenut sieltä
Kilo naudanpaistia kilo voita sian kinkkulihaa panaania kilon kahvia ynnä muuta.Ei sielä hyvä timo ystävä ollut mitään,hyllyt oli tyhjät,VAHVAA KOKEMUSTA ON,OLEN SYNTYNYT MOSKOVAN ITÄPUOLELLA.
+Lisää kommentti
"Mutta hyvin harvassa maassa viranomaiset ampuvat maasta poistuvia omia kansalaisiaan."

Hyvin monessa kapitalistimaassa on ammuttu ja ammutaan tänäkin päivänä maassaan asumaan pyrkiviä.
Jos ei riitä omassa maassa ammuttavia niin mennään ampumaan ulkoamiden kansalaisia. Taannoin Suomen hallituskin melkein itki, kun ei päässyt pommittamaan Libyan kansalaisia. Suomessa on edelleen tiettyjä piirejä, jotka ovat kovasti kiinnostuneet väkivallasta vallan keinona.
Kauaa ei oo siitä, kun Turkki ampui kreikkalaisia ja Kreikka turkkilaisia. Tuhansia kuoli. Natomaat keskenään.
Muutama vuosikymmen sitten kapitalistinen Ranska ampui algerialaisia. Satoja tuhansia.

Kommunistit, milloin ovat olleet vastuussa, ovat myöntäneet oikeuden loukkaukset.
Milloin kapitalistiset maat tekevät itsekritiikkiä sodistaan?
USA tappaa jatkuvasti ilman oikeudenkäyntejä maailmalla kenet tahtoo. Valtamedia ei ole kiinnostunut. Ei saa olla, koska natokiima ei tuottaisi suotuisaa lopputulosta.

Kokoomus on onnistunut tuhoamaan Suomen talouden. Se on totta.
2 VASTAUSTA:
Koska olet nähnyt kommunistien pyytävän anteeksi oikeuden loukkauksiaan? Koska esim. tralvisodan aloittamista on pyydetty anteeksi? Koskahan se tapahtuu ja koska maksetaan siitä meille aiheutuneet kulut, korvaukset menetetystä maa-alueesta ja menetetyistä ihmishengistä?

Siitä kun komut alkavat niin aletaan pääsemään kohti terveempää suhtautumista.

Entäs koko II maailmansota jonka 2 sosialismia maailman himossaan saivat aikaan? Koska siitä tulee anteeksipyyntö kommunisti sosialismin osalta? Koska aloitetaan korvausten maksu aiheutetusta vahingosta?

Kokoomus on ollut rakentava puolue koko sen ajan kun olen politiikkaa seurannut. Se pyrkii hyvään tulokseen joka on hyvinvoinnin edellytys. Sosialismi ja kommunismi ei ole koskaan eikä missään moisessa onnistunut vaan aina vienyt kokeilijat kurjuuteen.
Onko kommunistit myöntäneet virolaisille tehdyt loukkaukset ja murhat. Neuvostoliiton lahtarit fasistit kommunismin kaavuissa murhasivat ihmisiä pelkän ammatin ja omaisuuden perusteella vuonna !941 Tallinassa. Kommunistit murhasiavat Riiassa vajaa 20 vuotta sitten. Nyt Putlerin fasismi murhaa ukrainalaisia..
+Lisää kommentti
>> USA tappaa jatkuvasti ilman oikeudenkäyntejä maailmalla kenet tahtoo. > Suomessa on edelleen tiettyjä piirejä ...
Ilmoita
"Ja mitä tulee DDR:n rajamurhiin, niin silloin oli maassa rauhantila, eikä mikään sota- tai sotilastilanne. Siis kyseessä oli omien kansalaisten murhat."

Ei Irakissa ollut sotatilaa ennen kuin USA natoliittolaisineen sinne hyökkäsi. Nyt sodan ja sen seurausten tuloksena on 500.000 vainajaa.
Entä Syyriassa ja Libyassa.
Entä I ja II maailmansodassa.
Entä Vietnamin siviiliväestön joukkotuhonta kasvinsuuojelumyrkyillä.
Entä 1950 jälkeen siirtomaiden vapauden vastustamiseksi käydyissä sodissa, joissa vapauden vastustajana oli "sivistynyt kapitalistinen länsi".
Kapitalistien joukkomurhat ja joukkotuhonnat ovat vertaansa vailla. Se kehitti teolliset joukkotuhontavälineet eikä ole epäröinyt käyttää niitä. Myös siviilien murhaamiseksi kapitalismi kehitti teollisen murhaamistuotannon.

Sota ja kapitalismi ovat kuin paita peppu. Kumpikin tarvitsevat toisiaan.
5 VASTAUSTA:
Eivät pääse "rapse" komut ja sosiaklistit mitenkään rauhantahdollaan kerskumaan. Suomi on siinä mielessä hyvä esimerkki.
Ensinnäkin:
Et vastannut tähän - - - >> Suomessa on edelleen tiettyjä piirejä ... > Ei Irakissa ollut sotatilaa ennen kuin ...>...kapitalismi kehitti teollisen murhaamistuotannon....
Timo Espoosta kirjoitti:
Ensinnäkin:
Et vastannut tähän - - - >> Suomessa on edelleen tiettyjä piirejä ... > Ei Irakissa ollut sotatilaa ennen kuin ...>...kapitalismi kehitti teollisen murhaamistuotannon....
Etkö ole vielä Timppa huomannut jotta vain kommunistinen vallankumous on sallittu! Muuthan vain pilaavat komumahdollisuuksia!
Työeläkeläinen kirjoitti:
Etkö ole vielä Timppa huomannut jotta vain kommunistinen vallankumous on sallittu! Muuthan vain pilaavat komumahdollisuuksia!
Olen sen huomannut jo opiskelijapolitiikka-ajoista lähtien. Mutta silloin oli komuleilla jopa kansanedustajia ja kannatusta.
Muuten tuo kommunistin politiikka on helppoa; Voi ihan vastuuttomasti heittää valheellisia ja älyttömiä kommentteja, kuten äärioikeisto, suomalaiset fasistit, kapitalistit ja riisto, kansan enemmistön asialla jne. Eikä asioista esitettyihin kysymyksiinkään tarvitse vastata. Eivät kai pysty, kun tietotaso nyt on mitä sattuu. Tästä todistuksena on luulo ja väite, että yritystoiminnan kate ja yritystoiminnan voitto on sama asia...

No kivaahan tämä keskustelu on... kun tästä ei ole vahinkoa - jos nyt ei hyötyäkään - kenellekään. Kaikkein vähiten meille muille...
Timo Espoosta kirjoitti:
Olen sen huomannut jo opiskelijapolitiikka-ajoista lähtien. Mutta silloin oli komuleilla jopa kansanedustajia ja kannatusta.
Muuten tuo kommunistin politiikka on helppoa; Voi ihan vastuuttomasti heittää valheellisia ja älyttömiä kommentteja, kuten äärioikeisto, suomalaiset fasistit, kapitalistit ja riisto, kansan enemmistön asialla jne. Eikä asioista esitettyihin kysymyksiinkään tarvitse vastata. Eivät kai pysty, kun tietotaso nyt on mitä sattuu. Tästä todistuksena on luulo ja väite, että yritystoiminnan kate ja yritystoiminnan voitto on sama asia...

No kivaahan tämä keskustelu on... kun tästä ei ole vahinkoa - jos nyt ei hyötyäkään - kenellekään. Kaikkein vähiten meille muille...
Jos ne joskus vastaavat esitettyihin kysymyksiin niin vastaus ei ole tästä päivästä vaan siteeraus joltain heidän pyhistään kuten Marx tai Lenin. Oma ajatteluhan on ollut kielletty komuilta Siperian matkan uhalla jo sata vuotta.
+Lisää kommentti
"Mutta on täysin perusteetonta väittää, että "kapitalistit" ovat pelkätään niihin syyllisiä. Vai kukas yritti pommittaa Helsingin maan tasalle?"

Kaksi porvaria yrittävät saattaa sodat ja väkivallan kommunistien keksinnöiksi. He olisivat olleet jo muinaisessa Egyptissä faaraoiden sotapäälliköitä.

Sodassa pommitetaan. Englanti pommitti Hampuria rajusti ja Dresdenin maan tasalle. Kymmeniä tuhansia siviilejä kuoli.
II maailmansota oli kapitalistisen natsi-Saksan valloitussotaa siirtomaista idästä ja sen vastaisesta rintamasta. Fasismi piti tuhota. Se oli demokraattien tahto ja se toteutui.
Natsien rinnalla liitossa sotivat Suomi, Unkari ja Romania antikomintern-sopimusmaiden Saksa-Italia-Japani liiton puolella.

Samanlainen tilanne, mikä johti aikaisemmin maailmansotiin on uhkana. Maailman taloudessa jatkuvasti asemiaan menettävä kapitalistinen länsi on kiihdyttänyt sotimista 1991 NL:n kaatumisen jälkeen. Yksittäiset natomaat käyvät lähes jatkuvasti aseilla jonkun kimppuun. Mieleen ei juolahda niiden entisten siirtomaiden pyyteetön teollistaminen. Ei lainkaan. Raaka-aineet kiinnostavat ja niiden saanti lännen tehtaisiin.
Tyytyykö muu maailma lännen ja naton strategiaan! Luultavasti ei. On pelättävissä, että Suomikin vedetään ja antaa vetää itsensä taloussotiin.

Kommunistien näkemys maailmasta on ilman sotia ja suunnitelmallinen maailman teollistaminen.
3 VASTAUSTA:
Niin, että kukas yritti pommittaa Helsingin maan tasalle?

Ja Suomi ei ollut liitossa Saksan kanssa. Suomi soti Saksan rinnalla. Se on eri asia. Suomi joutui - kuten tiedät - sotimaan sen liittosopimuksen vuoksi, jolla Stalin yritti vallata Suomen. Vaan kun Suomen työläiset eivät ottaneetkaan kukkakimpuin heitä vastaan. Miksiköhän?

>> Kaksi porvaria yrittävät saattaa...>Kommunistien näkemys maailmasta on...>Yksittäiset natomaat käyvät ...> Tyytyykö muu maailma...> Suomikin vedetään ja antaa vetää...
Timo Espoosta kirjoitti:
Niin, että kukas yritti pommittaa Helsingin maan tasalle?

Ja Suomi ei ollut liitossa Saksan kanssa. Suomi soti Saksan rinnalla. Se on eri asia. Suomi joutui - kuten tiedät - sotimaan sen liittosopimuksen vuoksi, jolla Stalin yritti vallata Suomen. Vaan kun Suomen työläiset eivät ottaneetkaan kukkakimpuin heitä vastaan. Miksiköhän?

>> Kaksi porvaria yrittävät saattaa...>Kommunistien näkemys maailmasta on...>Yksittäiset natomaat käyvät ...> Tyytyykö muu maailma...> Suomikin vedetään ja antaa vetää...
Noinhan se on Timppa, komut eivät näe eivätkä kuule mitä ympärillä tapahtuu vaan lukevat mantrojaan kuuliaisesti ja onhan se selvää, ettei muuta voi tapahtua kuin mitä heidän pyhänsä ovat ennustaneet.
Työeläkeläinen kirjoitti:
Noinhan se on Timppa, komut eivät näe eivätkä kuule mitä ympärillä tapahtuu vaan lukevat mantrojaan kuuliaisesti ja onhan se selvää, ettei muuta voi tapahtua kuin mitä heidän pyhänsä ovat ennustaneet.
Sen lisäksi, että he hokevat vanhoja paikkaansa pitämättömiä juttujaan, ei yksikään komuli pysty asialliseen keskusteluun. Saati, että pystyisivät vastaamaan yksinkertaisiin ja järjellisiin kysymyksiin.

Kyllä minä sen ymmärrän, että ottaa raskaasti ns. pannuun, kun ensin on kuunnellut ja lukenut puolueen juttuja, sen jälkeen niitä julistanut muille ja lopuksi huomaa, että koko asia on ollut pelkkää petosta ja valhetta. Koko asia onkin romahtanut ja sortunut, eikä tulevaisuudessa näe kuin mustan aukon.
Ja koko ympärillä oleva maailma on täysin toinen kuin oli puhuttu. Kokoomus saa entistä suurempia äänimääriä ja jopa Perussuomalaisetkin lisäsivät meppimäärää.
Eikä enää ole olemassa sitä omaa kannattajakuntaa; Työn orjia siellä sorron yössä. Aate ja puolueen ihmiset eivät ole pysyneet mukana yhteiskunnan kehityksessä. Edelleenkin vedotaan johonkin 150v sitten eläneen miehen kirjoituksiin. Ja väitetään niiden olevan nykyisessä taloustieteessä relevantteja. Lisäksi esitetään niiden olevan tiedettä ja talousoppia!!

Kehityksen edellytys on kriittinen tarkastelu vallitsevasta asiasta. Mutta kritiikki ilman parempaa vaihtoehtoa on ihan pelkkää kiukuttelua. Mutta kun tuo kiukuttelukin on komuleilla sitä, että pyritään vääristelemään mennyttä totuutta ja historiaa.

Sikäli asialla ei ole mitään väliä, sillä kommunismi ei enää koskaan nouse Suomessa eikä muualla läntisen demokratrian ja sivistyksen piirissä. Ei koskaan!
Vai onko joku komuli todellakin sitä mieltä, että vapaa länsimaalainen on vapaaehtoisesti vaihtamassa elinolot suljettuun kommunistisen diktatuurin kurjuuteen?
Asiasta voisi järjestää kansanäänestyksen vaikkapa Eestissä ta Puolassa...
+Lisää kommentti
Eivät Kokoomuksen jäsenet ja kannattajat ketään sorra, mieluumminkin päin vastoin. Joukkoon kuuluu paljon yrittäjiä joiden työpäivää ei 8h aikaraja mitenkään rajoita kuten ei myöskään 5 päiväinen työviikko.

Töitä tehdään kun niitä on ja jos joskus ei ole niin suunnitellaan uutta jotta jatkuvuus olisi taattua tavaraa.

Joskus hommat lisääntyvät niin paljon jotta joutuu palkkaamaan joitain apulaisia hoitamaan juoksevia asioita sillä muutoin tärkeämmät tehtävät kärsivät.

Joskus aina näkee tyyppejä jotka kuvittelevat tuon aputyövoimen olevan sen oleellisen tässä prosessissa. Se on kuitenkin vain mielikuvituksen tulosta sillä se joka ideoi toiminnan ja järjestää tilat siihen on se ydin ja muut oivat vain apumiehiä.

Ette taida edes tajuta sitäkään, että ennen kuin verotetaan pitää olla verotettavaa ja sitähän tekään ette saa aikaiseksi ilman Kokoomus miesten ja naisten apua.
Ilmoita
teidän kummankin yhteinen kaksinaamainen vuoropuhelu on huvittavaa ! . keskustelette myös keskenänne muillakin palstoilla kuin täällä . porvari rosvojen sirkustemput ja pelleilyt ovat kotoisin heidän korvien välistä ja hyvävelipuolueen jäsenkirja aukaisee ovet aina ja kaikkialla ! .
Ilmoita
"Ja Suomi ei ollut liitossa Saksan kanssa. Suomi soti Saksan rinnalla. "

Kyllä oli. Tietoisesti. Tietoinen liitto fasismin kanssa. Oma lehmä silloisilla porvareilla oli aluevaltaushaaveet itärajan takaa.
Vielä 8.6.1944 Normandian maihinnousun jälkeen porvarit hakivat aseita natseilta kun aseet olisi tullut suunnata niitä vastaan. Nuoria poikia tapatettiin loppuun saakka fasismin puolesta. Fasismihan olisi tullut Suomen valtiojärjestelmäksi, mikäli natsit liittolaisineen olisivat voittaneet.

Lapin sota oli maallemme kunniakas. Porvarit tahtovat häivyttää sen nuorison mielestä.
Demokraattien on muistutettava Lapin sodan oikeutuksesta. Eikä unohtaa sovi fasismiarmeijan hirmuteoista Pohjois-Suomessa.
3 VASTAUSTA:
On lähes jos ei ihan sama onko yhteistyössä fasistien tai kommunistien tai natsien kanssa koska he ovat kaikki samaa roskajoukkoa. Älä tuomitse yhtä jos et uskalla tuomita kaikkiia noiden harhaoppien levittäjiä.
>> Vielä 8.6.1944 Normandian maihinnousun jälkeen porvarit hakivat aseita natseilta kun aseet olisi tullut suunnata niitä vastaan.
Timo Espoosta kirjoitti:
>> Vielä 8.6.1944 Normandian maihinnousun jälkeen porvarit hakivat aseita natseilta kun aseet olisi tullut suunnata niitä vastaan.
Onneksi saimma Saksasta apua vielä kesällä 1944 suurhyökkäyksen aikanakin. Saimme lentueen syöksypommittajia jotka tehokkaasti yhdessä tykistömme kanssa estivät hykkäyksiä Kannaksella onnistumasta. Saimme uusia panssaritorjunta aseita joilla saimme satoja punapanssareita tuhotuksi jne.

Kannattaa kiittää sakuja siitä avusta sillä muutoin olisi ollut vaarana kommunismin tulo Suomeen ja sitähän me emme kukaan halua emmekä edes olisi halunneet.

Puna-armeijan tänne hyökkäävän osan tuhoaminen toimintakyvyttömäksi/hyökkäyskyvyttömäksi oli saksalaisten ansiosta mahdollista ja suurkiitos siitä.
+Lisää kommentti
Kokoomus on vastuussa 4:stä sodasta missä vuodatettiin suomalaisten verta lisäksi kokoomus on vastuussa 2:sta lamasta ja itsenäisyyden myymiseen natseille anteeksi siis eu:lle. Kokoomus on myös vastuussa hyvinvointivaltion tuhoamisesta ihmisten ahdingosta ja ennätys suurista itsemurhaluvuista!

http://www.talouselama.fi/uutiset/kreikan itsemurhat 100 silti murtoosa suomen luvuista/a2097767
1 VASTAUS:
Komulit eivät ole reiluun pariin vuosikymmeneen olleet vastuussa mistään. Silloinhan kommunismi romahti, eikä ole sen koommin noussut.
Komulit eivät ole edes vastuussa omista tyhjistä kirjoituksistaan ja valheistaan, joita täälläkin jatkuvasti saa lukea.
No kunhan höpöttelevät jotain omiksi lämpimikseen. Yhteiskunnallista merkitystä ei kommunismilla eikä sen olemattomilla kannattajilla ole. Eikä tule.

Muistuukos mieleen koska oli viimeinen komuli Suomen Eduskunnassa? Tähän ei lasketa niitä Salonki-Taistolaisia, jotka nykyisin ovat niin vihreitä, niin vihreitä.
+Lisää kommentti
Kokoomuksen ansiolistalle voi laittaa 80 luvun lopun linjan Holkerin hallituksessa. Silloin alkoi suomalaisen kapitalismin vapauttaminen valtion sääntelystä purkamalla finanssisektoria järkevistä säännöistä.
90 luvun alussa se johti ennennmäkemättömään finanssikriisiin ja Kokoomuksen toimin se siirtyi tuotantokriisiksi. Iso raha varasti tuhansien pienyrittäjien varat. Samalla Kokoomuksen johdolla aloitetettiin sosiaalisen valtion purkaminen.
Nyt Kokoomuksen elinkeinoministeri Vapaavuori saattaa sanoa -valtio ei saa harjoittaa tuotantoa kuin poikkeustilassa. Kuitenkaan tuotantopääoma ei tule toimeen ilman valtion toimia. Kokoomus julisti Vapaavuoren suulla: Valtio hoitakoon yritysten menot, yksityiset käärikööt voitot. Julistus oli kannanotto TTIP: puolesta, transatlanttisen vapaakauppasopimuksen puolesta ja joka on natoliittouman taloudellinen perusta.
1 VASTAUS:
Ennen -80 lukua vallinnut säännöstelytalous ei enää sovi tähän globaaliin maailmaan jos emme aio olla Euroopan Pohjois-Korea ja siirtyä pihvistä heiniin ja rottiin.

Valtion tehtävä on luoda ympäristö missä talous voi toimia menestyksekkäästi ja on yritysten eli yksityisen pääoman asia käyttää tilaisuutta hyväkseen ja tuottaa markkinoille niiden kaipaamia tuotteita.

Vain taloudellinen toimeliaisuus joka on tuloksellista on pitkällä aikavälillä hyväksyttävää joten ei ole mitään mieltä kerätä varoja veroina ja perustaa yrityksiä sillä konkurssitapauksessahan verovarat menetetään.
+Lisää kommentti
"Valtion tehtävä on luoda ympäristö missä talous voi toimia menestyksekkäästi ja on yritysten eli yksityisen pääoman asia käyttää tilaisuutta hyväkseen ja tuottaa markkinoille niiden kaipaamia tuotteita."

Kapitalistinen sääntely. Valtio, palkatyöläisten veroeurot, järjestävät pääomalle ilmaiseksi toimintaedellytykset. Yksityinen pääoma kerää voitot tuottavasta liiketoiminnasta. Normaali kuvio.
1 VASTAUS:
Enpä ole nähnyt missään ilmaisia tuotantoedellytyksiä vaikka olisin ehkä ollut tarpeessakin aikoinaan. Itse piti rahat hankkia ja tehdä pitkää päivää. On ne luulot komuilla kummalliset!

Tottakai se joka riskeeraa pääomaansa saa siitä myös tulosta, se on ihan oikein ja niin sen pitääkin mennä. Kokeilihan "edistyksellinen työväenliikekin" sitä mutta ei edistynyt ja meni konkkaan.

Kyllä yritykset ihan kohtuu siivun tuloksestaan maksavat valtion pohjattomaan kassaan sen lisäksi, että ne tilittävät alvit ja työntekijöiden verot sekä muut maksut.

Se on "puika" tultava toimeen niillä varoilla joita on milloinkin käytettävissä joten jos tulot laskevat niin on menojenkin laskettava. Onhan teillä komuilla ihan samat mahdollisuudet kuin kenellä muulla tahansa alkaa yritystoimintaa. Ei siihen niin paljoa tarvita, riittää kun on muutama tonni rahaa, hyvä idea sekä valmius työskennellä pari kolme vuotta ilman palkkaa yrityksen hyväksi. Jos hyvin menee niin sitä palkkaa kyllä tulee myöhemmin niille alkuvuosillekin. Se on se yrittäjän riski josta ei täällä juurikaan näy keskusteltavan.

Ei kannata vaatia muilta "työtä kaikille" vaan on aloitettava työllistäminen, siitä se lähtee.
+Lisää kommentti
Kokoomus on läpi historiansa ollut koti, isänmaa, kypäräpappi ja järjettömiin sotiin Suomea johtanut puolue. Tällä vuosituhannella tunnukset ovat esiintyneet "Leikkaa työväestön palkkoja, eläkkeitä, nosta työläisen eläkeikää, poista yhteiskunnallinen sosiaaliturva jms." Se kansalaissotaa työväenluokan etuja vastaan.
Kokoomuksessa liperien takana istuu suuromistaja ja hänen etunsa eikä siinä pienyrittäjällä ole sanan sijaa.
1 VASTAUS:
>>...kansalaissotaa työväenluokan etuja vastaan....
+Lisää kommentti
Huom ! suomen työväenpuolue ei ole mikään komulipuolue vaan aidosti ja ainoastaan suomen työläisten oma puolue ! .
1 VASTAUS:
Paljonkohan on kannatusta? Nouseeko yli 2000? Onko meillä noin pieni työläisjoukko kun kuvittelin niitä olevan yli 3 miljoonaa.

Jos kannatusta katsotaan niin työläisten puolueet ovat Kokoomus, Keskusta, Perussuomalaiset ja SDP. sitten seuraavat pienpuolueet joilla on edustus eduskunnassa. STP ei ole viimeaikoina juurikaan ollut sen vertaa kansan suosiossa jotta olisi saanut edustajia kansanedustuslaitokseen.

"puikalle" sanoisin, on elettävä sen mukaan kuin varoja riittää. Velaksi elämisen kieltää järkikin jos sitä on sattunut siunaantumaan.
+Lisää kommentti
Paremminkin näin:

Kokoomus, aina vaan parempaa vointia jo 100 vuotta vaikka kommunistit ovatkin yrittäneet kampittaa mutta ovat hävinneet.

Paremmin tuo sopii kuin aloittajan virsi todellisuuden kanssa yhteen.
Ilmoita
Kokoomus ajaa, on ajanut parikymmentä vuotta, sosiaalisia elementtejä alas. Sen tavoite on luoda yhteiskunnallisesta sääntelystä vapaa kapitalismi.
Kokoomuksen politikkan seurauksena työttömyys on jatkuvasti lähellä 10 %, joka kymmenes on työtön. Kokoomuksen ansiolistalla on myös valtion velkaannuttaminen ja jonka varjolla on käyty sosiaalisten ja palkkaetujen kimppuun.
Rikkaat ovat rikastuneet ja se on ollut kokoomuksen tahto.
1 VASTAUS:
"Kliksa" ei näe asioita kirkkaasti. Kokoomushan on pyrkinyt säilyttämään sosiaalietuuksia siinä määrin kuin se on mahdollista ja tehnyt sitä liikaakin noin 100 miljardin verran joka nyt alkaa rasittamaan tuota sektoria koska velat on maksettava eikä mitään odotettua nousua ole näkyvillä.

Työttömyys ei ole Kokoomuksen ansio vaan vuosikymmenten saatossa tehtyjen huonojen ratkaisujen ansiota, niistä kun puuttuu lauseke jonka mukaan olosuhteet pitää aina ottaa huomioon ja ne on viritelty jatkuvan nousun olosuhteisiin ja siksi ne kaikki pitääkin romuttaa ja tuoda esiin uudet joustavat pykälät jotka sopeutuvat päivän taloussuhteisiin.

Ei voida ajatella, ettei omasta päästä saa olla hyötyä joten sen käyttöä pitäisi jokaisen harrastaa enemmän kuin pubissa istumista ja kaljalla lotraamista. Vaurastuminen ei ole mikään peikko vaan jotain mihin jokaisen pitää pyrkiä.

Sellaisia "saavutettuja etuja" ei ole mitä et joka päivä pysty uudelleen saavuttamaan!
+Lisää kommentti
Kyllä korkea työttömyys on Kokoomuksen ansio. Se on onnistunut leikkamaan ostovoimaa ts. työvoimatavaran arvoa ja yhteiskunnallinen kehitys on kääntynyt takaperin.
Kokoomus on tehnyt sen tietoisesti. Maailman pääomien esikunnista on tullut käsky purkaa sosiaaliset palvelut ja siirtää vapautuvat varat pääomien omistajille. Se näkyy tuloerojen kiihtyvässä vauhdissa ja kehittyneen kapitalismin taantumisena sekä sotaisuuden kasvuna.
Kapitalisteilla on rahaa niin pankkien holvit paukkuvat. Sieltä ne lainailevat sitä valtioille velaksi ja kiihdyttävät edelleen leikkauspolitiikkaa.
2 VASTAUSTA:
Oletko ihan varma, että jokin lääke ei ole Sinulta unohtunut ottamatta?
Kirjoituksesi on niin lennokasta kuvittelua...

Teollsuus, vienti, kotimaan kulutus, talouselämä, työpaikat jne.on päätetty ajaa alas ja lopettaa... Huh huh!
Kokoomus ei ole yhtään työpaikkaa omaehtoisesti alas ajanut mutta työmarkkinajärjestöt ovat liian tiukoilla työehdoilla jotka estävät työmme myymisen ulkomaille näin matalasuhdanteen aikana.

Olemme jopa toimineet Kokoomusjohtoisella hallituksella varustettuina liian lepsusti koska velkaantuminen on kiivennyt kestämättömälle tasolle. Yhteiskunnan menoja olisi pitänyt leikata jo vuosia sitten jotta olisimme paremmassa iskussa.

Sotaisuus on nykyään eniten tuon jälkikommunistisen itä naapurin alaa, sehän täällä uhoaa ja pyrkii saamaan aikaan tappelua väkisin omista sisäpoliittisista syistään. Ei kannattaisi KGB Putleria kuunnella vaan hänet pitäisi siirtää jonnekin Siperiaan vaikka portsariksi, siihenhän hänen judonsa ja paininsa nukutetun tai tapetun karhun kanssa sopii kuin nyrkki silmään.

On ne "kliksalla" haaveet kuin rahattomalla lehmän ostajalla.
+Lisää kommentti
Okei.....kokoomus paska--eikö nin?
No mites suomlandiaa ohjestataan?
Ilmoita
"Teollsuus, vienti, kotimaan kulutus, talouselämä, työpaikat jne.on päätetty ajaa alas ja
lopettaa... Huh huh! "

Noin ei ole sanottu. On sanottu että Kokoomus noudattaa uusliberalistista talousoppia, jonka mukaan sotu ja nykyinen palkkataso olisivat kehityksen syöpä.

Korkea sotu, teollisuus ja työn tuottavuus kuuluvat yhteen. Palkkoja, henkilökohtaista kulutusta ei mielettömiin voi nostaa eikä tarvitsekaan. Kuka tarvitsee 500 neliön asuntoa, miljoonan maksavaa autoa, viiden miljoonan vuosituloja? Ei kukaan.
Kapitalismi perustuu jatkuvaan kasvuun. Sen tilalle kommunistit esittävät yhteiskunnallisten turvaverkkojen parantamista niiden tuhoamisen sijaan. Työaikaa voi lyhentää, työn hiostavuutta laskea, luontoa suojella, varmistaa ilmaston puhtaus ym ym. ja aseet sekä armeijat hävittää.

Kokoomuslainen nimimerkki "Työeläkeläinen" toitottaa jokaisella poliittisella vasemmistopalstalla Kokoomuksen leikkausohjelman ihanuutta. Hän tekee sitä ahkerasti mutta kieltäytyy pudottamasta omaa eläkettään vapaaehtoisesti.
Ilmoita
Demokratiassa pitääkin jokaisen puolueen ajaa äänestäjiensä etua. Kokoomus ajaa rahan etua ja pitää punikit aisoissa. Ei siinä ole piirunkaan verran mitään väärää. Se rehtiä ja oikea politiikkaa. On vain lapsellista ja tyhmää arvostella toisten harjoittamaa politiikkaa jos kansa sitä haluaa.

Väärää on se, että on ajavinaan vaikka työläisten asioita muttei sitä valtaan päästyään tee. Siinä on kritiikin paikka.

Persut siitä esimerkki. Kauhea vihervasureiden haukkuminen miten mamuttavat ja kun itse pääsevät hallitukseen, niin vielä kauheampi mamutus päälle sekä vielä sen lisäksi köyhien kurjistaminen vaikka olivat olevinaan heidän asialla. He ottivat äänet kansalta, joka odotti aivan muuta, mutta harjoittivat sitten itse kokoomuspolitiikkaa. Se synti, jota kansa ei anna anteeksi.

Eikä kansa kaipaa kenenkään poliittisia palopuheita, vaan tekoja.
Ilmoita
Miksi te hyvät kommentoijat ette perusta yritystä, kun te niin hyvin osaatte opastaa muita,laittakaa ajatuksenne lataukseen ja rakentakaa kansalle hyvinvointia.
Teillä on tapana luoda luokka vihollis yhteiskuntaa, sillä ei ruokita yhtäkään suuta.älkää olko
Niin saatanan tyhmiä.
Ilmoita
Demarit ei sorra, ei varsinkaan maahanmuuttajia.

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/vuorio-63177
Ilmoita
Sorto loppuu, tai ainakin vähenee, äänestämällä numero 7 Paavo Väyrynen presidentiksi.

Muista ehdokkaista ei siihen virkaan ole. Ymmärtää tavallista kansaa.
Ei vie Suomea Natoon, ja toivottavasti saa estettyä Eu-joukkoihin joutumisen myös. Ja rajat valvontaan.
Ilmoita
Sorto loppuu tai ainakin vähenee, kun äänestät numero 7 Paavo Väyrynen presidentiksi.

Ei vie Suomea Natoon, ja toivottavasti estymme Eu-joukoistakin.

Rajat soukemmalle ja kontrolliin.

Ainoa, joka pätevä näissä vaaleissa 2018 !

Ja ymmärtää tavallista kansaa!
Ilmoita
Sorto loppuu tai ainakin vähenee, kun äänestät numero 7 Paavo Väyrynen presidentiksi.

Ei vie Suomea Natoon, ja toivottavasti estymme Eu-joukoistakin.

Rajat soukemmalle ja kontrolliin.

Ainoa, joka pätevä näissä vaaleissa 2018 !

Ja ymmärtää tavallista kansaa!
Ilmoita
( ensin ei meinannut lähteä ollenkaan, sitten jopa tuplana... ja se ALKUPERÄINENKIN lähti.
Noh, olipa sen arvoista sitten! )
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

kokoomus 1918 - 2018 sata sorron vuotta ! .

2018 tulee kuluneeksi sata vuotta tämän sortaja puolueen perustamisesta ! . heidän viimevuotisiin saavutuksiinsa voidaan lukea järjestelmällinen ja häikäilemätön pienituloisten veronmaksajien riisto ja sorto sekä sairaan hoidon alasajo erityisesti vanhusten hoito ! . monta muutakin ns. saavutusta heidän kontolleen voidaan lukea mutta listasta tulisi liian pitkä mahtuakseen tähän tilaan ! . olemmeko jotenkin ansainneet näin kovan kohtalon ? . emme ole sillä työtätekevä kansanosa on polvesta polveen ruokkinut työpanoksensa muodossa nämä ahneet sortajansa ! . nyt he ovat ahneudessaan menneet liian pitkälle ! . vasemmistopuolueiden aika on tullut meidän on yhdistyttävä ja koottava voimamme ! vaalit ovat ensivuonna ! .

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta