Nukkuminen muna pillussa

Onnekkain jätkä

Elikkä onks jollain kokemusta nukkua muna pillussa koko yön? Esim seksin jälkeen. Suositteletteko? Ja kertokaa omia kokemuksia ;)

25

9809

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koko yön?

      Mä haluan tehdä aina noin kun olen saanut naiselta ensimmäisen kerran.
      Suosittelen lusikka-asennossa, mutta vasta iltapesun jälkeen.

      On hienoa herätä nainen lusikassa silloin kun on saanut ensimmäisen kerran.
      Yhden yön juttujen kanssa noin ei kannata tehdä, mutta jos on toivoa/haluja jatkosta niin heti herätessä uusi kierros.
      Jos ei onnistu niin ei haittaa ja voit nähdä kivja unia.

    • :)))

      ööö.. onhan se ajatuksena ihan kiva näin naisenkin näkökulmasta, mutta haluaisin oikeesti nähdä ja kokea kuinka se käytännössä onnistuu...
      mun miehellä on ihan normikokoinen kalu, mutta ei me silti saada tuota onnistumaan, ellei miehellä ois kokoajan sellanen "puolihölmö", eli puolittainen seisokki, ja se nyt taas ei oo kauhean tod.näk että pysyis sellasena ihan koko yötä..
      onhan se mukava kesken unien havahtua kun miehen jäykkä kalu tulee sisään takaapäin, ja saatetaan siihen nukahtaa uudelleen, ilman että aletaan hommaileen edes mitään, mutta kyllä se jossain vaiheessa sit ulos lupsahtaa, kun emättimenkin lihakset rentoutuu.

      • koko yön?

        ”mutta haluaisin oikeesti nähdä ja kokea kuinka se käytännössä onnistuu ...”

        Halausitko ihan oikeasti tulla sängyn viereen katsomaan ja valvomaan onnistumista. Kokemusta en halua tarjota, mutta tuo ”oikeesti nähdä” ehkä voidaan järjestää.

        Jos teillä ei onnistu niin penisrenkaasta saattaisi olla apua, kannattanee ehkä kokeilla jos ei ole tiukkaa tarjolla.


      • jos 15 minuuttiakin
        koko yön? kirjoitti:

        ”mutta haluaisin oikeesti nähdä ja kokea kuinka se käytännössä onnistuu ...”

        Halausitko ihan oikeasti tulla sängyn viereen katsomaan ja valvomaan onnistumista. Kokemusta en halua tarjota, mutta tuo ”oikeesti nähdä” ehkä voidaan järjestää.

        Jos teillä ei onnistu niin penisrenkaasta saattaisi olla apua, kannattanee ehkä kokeilla jos ei ole tiukkaa tarjolla.

        En tiedä oletko kokeillut. Minä olen vaimoni kanssa nukahtanutkin monta kertaa kulli pimpissä. Asento on aina sellainen, ettei se pysy muuttumattomana kauan ja silloin kulli luiskahtaa pillusta ulos. Ainoa milloin se voisi onnistua pitemmän aikaa on asennossa jossa ollaan päällekkäin. Allaoleva ei vain kestä sitä pitkään.


    • munamunamuna

      Jos se tarkottiki kananmunaa?

      • poko

        :) haha


    • Matti 8

      Käymme usein vaimoni kanssa nukkumaan ns. lusikka-asentoon. Asetan pehmeän kalun hänen jalkojen väliin, ja siinä lämpimässä se pikkuhiljaa kovettuu. Usein sitä ennen jo me molemmat olemme nukahtaneet. Herään sitten siihen kun puolijäykkä kalu on riemurasian huulilla. Ne alkavat sitten kostua ja kalu jäykistyessään solahtaa helposti sisään. Jos emme aloita sen enempää liikkumaan makaamme vain kalu riemurasiassa ja saatamme sitten nukahtaa siihen. Tosin joskus uni katkeaa, kun vaimo puristelee lantiolihaksillaan kaluani, jolloin..., tai minä herätän hänet aloittamalla työntelemään.

    • Eise mitään

      jos kalu on pimpissä nukkuessa mutta, kun vielä kunnolla kuorsaa samaanaikaan sehän vasta tekee kutaata.

    • 14+14

      On ollut tapana nukahtaa kalu sisällä. Jossain vaiheessa vaan kun toinen liikahtaa, niin kuivuneet eritteet saattavat tuntua ikäviltä kun paikat "repeilee" irti. Suomi-liimaa kun tahtoo levitä joka paikkaan. Ja jos on karvoja, niin nekin tarttuu kiinni toisiinsa. Ja joskus terskaa alkaa kirvelemään. Eikä siihen sitten auta kuin toinen siemensyöksy. Mutta sitä tapahtuu melko harvoin.

      Toisaalta, se on aivan taivaallista nukahtaa toisen sisään. Asento on muutenkin läheinen mutta siitä on ihan omat kiihokkeensa. Yön tosin pitää olla pitkällä että uni tulee heti.

      Lusikka onnistuu, mutta miehellä ei saa olla mahaa. Jos sitä löytyy, niin sitten ylävartalot vähän erilleen ja miehen toinen jalka naisen jalkojen väliin. Etuna on myös se, että nainen voi kääntyä selälleenkin ja kalu pysyy silti sisällä. Ja jos tästä herää, niin uusinta on varma.

    • 11+17

      Öö.. Ajatuksena romanttinen, mutta mä en ainakaan kestä samassa asennossa koko yötä... Tuskin kumppanikaan. :)

    • tantrika

      Vaimon kanssa nukutaan joskus/usein 5-7 tunnin tantrasession jälkeen lusikka-asennossa siten, että kalu jää sisään erektiossa. Yleensä herään puolivälissä yötä siihen, että olen täydessä touhussa, mutta joskus saatan alkaa panemaan hitaasti unissani. Työntelen kuulemma ihanan hitaasti ja hellästi pohjaan asti, jolloin vaimo kääntää yläkroppaansa 90 asteen kulmaan minun kroppaani nähden. Tässä asennossa kivekset hierovat klittaa ihanasti (vaimon mukaan) kun työnnän ja vaimo ehtii hyvin mukaan. Joskus koko homma menee läpi alusta loppuun niin, että en herää ollenkaan.

      • tantrika

        Ai niin... aamulla kalu on edelleen kankena pelipaikalla ja vaimokin valmiiksi lämpimänä, joten aamupano sujuu samalla seisokilla.

        Pisin aika, jonka kaluni on ollut yhtäjaksoisesti erektiossa vaimon sisällä on 15 tuntia, josta puolet tantrasession aikana, ja loppuosa nukkuessa, plus yhden unissapanon ja aamupanon merkeissä.


    • Ei yötä enää!

      Meillä oli jäänyt kerran kalu yöksi. Aamulla se oli kuivunut kiinni. Oli erittäin ikävä herätys, en halua enää. Kaikki limakalvot hellinä. Yök!

      Nukkuminen ihan erikseen ja puhtailla vehkeillä aamulla uudelleen upeaa!

    • Karpov

      Juu, tuo kuivuminen. Jos nainen nukahtaa ei hän (paitsi sopivia unia nähdessään) enää eritä kosteutta pillustaan. Kivulias herätys jossain vaiheessa yötä tiedossa siis jos kalu sisällä nukahtaa. Ehkä jotkut naiset pysyvät kosteina, en tiedä, omani ei ainakaan. Muutamaankin kertaan kännipäissäpaneskeltuamme ollaan nukahdettu kesken kaiken ja sama huono lopputulos on seurannut.

      • hihihi

        kuka nukahdaa kesken seksia:)???? on varmaan ollut luudutton..?


    • Ei kiva!

      Minä "Ei yötä enää" nukuttiin ihan selvinpäin vielä pitkät yöunet. Kuinka se olikin pysynyt siellä noin 8 tuntia ja oli kuivaa tavaraa kaikki. En ollut nähnyt mitään märkiä unia, vaikka yleensä melko kostea olenkin ja välillä liiankin, mutta nukkuessa sitten en.

    • panopupu.

      uuhh.. ;)

    • Ei ota eteen

      Ihahanaa vai mitä mutta höpöä

    • Kaksinnaija

      Vaimon kanssa joskus vuosia sitten nukuttiin, en suosittele... muna ja pimppi oli hellänä muutaman tunnin unien jälkeen. Lusikka asento onnistui sinällään loistavasti. Vaimo on hivenen takapimppinen. Nyt olen tyttöystävän kanssa koukeillut, ei ole onnistunut, luiskahtaa pois. Ja vaimo ei enään halua edes kokeilla ko. hommelia.

    • öplölplplp

      tuosta en löytänyt ajateltavaa ollenkaan, onko painaa parempaa linkkiä.
      ja itse olen lusikka asenossa pysynyt silleen kun siemensyksyn jälkeen jätän munan paikalleen ja ryppyrengas pitää kullin pyllyn reiän sisäpuolella ja aamuyöstä kun herää niin vhän puristelee akan tissiä ja alkaa hiljaa työnnellä uutta mälliä perseeseen. uija tosin valittaa aamulla että taas on viikon perse kipeä johon minä sanon jotta mehän tavataankin vasta viikonloppuna

    • Anonyymi

      Se on tosi mukavaa kannattaa testata

    • Anonyymi

      kaikkea mukavaa kannttaa kokeilla ,nyt rakasteltiin ihanan naisystävän kanssa melkein tunti ,aamulla herättyä uudelleen ,ollaan m70v nainen 66.rakastellaan 5-6 kertaan viikossa.ilman mitään pillereitä.

    • Anonyymi

      Mä oon joskus nukahtanut nenä pyllyssä. Ei oo kiva herätä kun mimmi pierasee

    • Anonyymi

      En kyllä yhtään nauttis olla samassa asennossa koko yö ja toinen hikisenä iholla kiinni.

      Anna edes puol metrin etäisyys että pystyn vaihtaa asentoa ja säätää miten lämmintä tai kylmää haluan missäkin vaiheessa yötä.

      Saa sitä seisokkia sisään sit kun seisoo.

    • Anonyymi

      On olemassa poikkeustiloja kuten priapismi eli jatkuva erektio, joka saattaa olla kivuliaskin kun/jos kestää yhtäjaksoisesti jopa pari päivää. 60-luvulla lääkärikirjassa mainittiin "yöseisoja" tällaisena tilana. Itselläni oli tähän taipumusta ja yhden naisen kanssa kesti seisokki aamuun asti ilman, että erektio loppui tai tuntui kivuliaalta.

      Jos tällaista taipumusta on, niin kannattaa nauttia siitä. Viagraakaan ei tarvita.

    Ketjusta on poistettu 27 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe