Mies haluaa naida tissien väliin

kookos1

Okei. Juttelin tuossa eilen miesystäväni kanssa sänkyhommista ja kysyin mitä hän haluaisi seksin saralla kokeilla. Hän ei ole ollut kovin innokas kokeilemaan uusia juttuja, mutta ajattelin sen johtuvan osittain avoimuuden puutteesta. Nyt siis kissa pöydälle.

Hän sanoi, että muuten kaikki OK, mutta joskus haluaisi kokeilla tissien väliin naimista. Hän onkin Tissimies, isolla iillä.

ONGELMA: Minun rinnat ovat pienet B-kupit ja "rintojen väliin naiminen" muistuttaisi ehkä enemmän rintakehän hinkkaamista kuin johonkin väliin naimista. Tuskin olisi yhtä kiihottavaa.

Tässä olisi tarkoitus olla yhdessä vielä pitkään, mutta jotenkin jäi harmittamaan tuo, että juuri se ainoa asia mitä mies haluaa, minä en voi sitä hänelle antaa. Tunnen itseni tässä mielessä jotenkin vajaaksi.

Mietin, että voisin antaa miehen käydä jyystämässä jotain TUNTEMATONTA isotissistä naista rinojen väliin, että saisi sen pois to do-listaltaan. Mutta sitten aloin epäillä, mahtaako seksi minun B-kuppien kanssa tuntua vaisummalta homman jälkeen. Jos hän sulkee aina silmänsä ja miettii niitä hyllyviä pehmoisia tissejä joiden väliin kikkeli upposi ja jotka saivat lastin lentämään naisen naamalle.

Kysymys siis kuuluukin, kuinka iso asia miehille yleensä on toteuttaa seksiin liittyvät haaveensa? Jos joku jää toteutumatta, jääkö sitä ikuisuuksiin kaipaamaan? Inhottaisi ajatella, että mieheni joskus pettäisi minua isotissisen naisen kanssa ja siis salaisi asian tai että minua naidessaan ajattelisi vain isoja tissejä, ei minua.

Ehkä voisin tehdä jotain muuta mistä mies nauttisi niin paljon että tissien väliin naiminen unohtuisi. Ehdotuksia, mitä? :)

9

2887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mieskani..

      Ei ne isot kannut välttämätön ole, vaan joskus jo lähes ajatuskin riittää. Kai ne sinunkin B kuppiset saa yhteen puristamalla ja jos ei saa, aina niiden tissien yläpuolella on sinun houkuttava suusi, jossa kalu voi välillä käydä? Ei kai hän tuollaista olisi sanonut, ellei uskoisi että tissiesi väliin on mahdollista työnnellä, edes yhteen puristamalla?

      Eiköhän sitä ole monta muutakin juttua, joista mies voisi innostua. Mainittakoon vaikkapa suuseksi molemmin päin ja peppujutut (jota kaikki ei kehtaa edes ehdottaa). Pakaroiden väliäkin voi liukkarin kera paneksia ihan kuin rintavakoakin, ilman että työntyy sisään asti lainkaan. Lelujen tuonti leikkeihin mukaan voi olla tosi hauskaa ja moni mies haltioituu nähdessään naisensa vapisevan klittaorkun kourissa, ehkä myös antaessaan puolet isommalla sauvalla naiselleen kerrankin kunnon parrua.

      Vapaasti vaan päästät itsesi irti ja pidät huolen ettei tule isotissiset edes mieleensä.

      Jos oma itseluottamus riittää päästää vieraisiin, kai sekin voi toimia, mutta muista että kyllä siellä tapahtuu muutakin seksiä kuin se rintojen väliin laitto. Tunnut jo hieman mustikselta etukäteen ihan vain ajatuksestakin ja voisi olla itsellesi ylipääsemätön juttu antaa herran käydä kokeilemassa luvalla.

      Itse joskus rintavakoon naineena, voin kertoa ettei se mitenkään kaksiselta tuntunut, normaali yhdyntä voittaa sellaisen mennen tullen. Ainoa hieno juttu silloin oli kun nainen aina välillä imutti kalua suussaan ja siitä siirryttiinkin jo ihan kunnon suihinottoon joka on paljon paremman tuntuista ainakin minusta..

      Varmaankin teillä on yhtä ja toista muutakin kokeilematta, jututapa uudelleen ja kysele olisiko muitakin haaveita. Ja tuostakin että haluaisiko sinun kanssa kokeilla. Ja painota että olisiko ihan mitä tahansa vaikka hiukan tuhmempaakin jota tahtoisi koklaa, mys kerro mitä itse haluaisit kokeilla.

      • kookos1

        Hei mieskani, ja kiitos vastauksesta.


    • kissa pöydälle?

      Kaikkea kannattaa kokeilla ainakin kerran. Varsinkin kun kerran kysyit. Ketä haittaa jos kokeilet onnistuuko B-kuppikoolla.

      Kysymys siis kuuluukin, kuinka iso asia miehille yleensä on toteuttaa seksiin liittyvät haaveensa?
      – mulle se on pieni pettymys jos nainen kysyy ja luulen sitä tarjoukseksi

      Jos joku jää toteutumatta, jääkö sitä ikuisuuksiin kaipaamaan?
      – ei nyt ihuisuuksiin, mutta ensi kerralla en vastaisi seksiä koskevaan kysymykseesi

      Ehdotuksia, mitä? :)
      – kokeile onnistuuko B-kokoisilla
      – opettele lypsämään pimpillä
      – älä kysele ”mitä haluaisit” jos et halua edes yrittää toiveen toteuttamista
      – ehkä ”kissaa” pöydällä
      – saat tehdä ihan mitä haluat (seuraus oli meillä yllätys kummallekin)

      ”voisin antaa miehen käydä”
      – taidatkin olla trollisetä

      • kookos1

        Lypsämään pimpillä? Siis supistelemaan lantionpohjalihaksia?


        Huomasinpa tuossa juuri, että kirjoitan näköjään tissimiehen isolla iillä :D Siis iillä, ei teellä :)


      • kissa pöydälle?
        kookos1 kirjoitti:

        Lypsämään pimpillä? Siis supistelemaan lantionpohjalihaksia?


        Huomasinpa tuossa juuri, että kirjoitan näköjään tissimiehen isolla iillä :D Siis iillä, ei teellä :)

        Lypsämään pimpillä?
        — se on hieno ominaisuus (refleksi) joka joillakin on ”luonnostaan“ ja sen voi myös oppia. Hyvin harjoiteltuna siitä tulee tahdosta riippumaton ja upea huippu”ominaisuus”.

        Siis supistelemaan lantionpohjalihaksia?
        —supistelemalla rytmikkäästi tietyssä järjestyksessä jolloin lihakset ikäänkuin vetävät kalua sisäänpäin. Tempu opiskeluun myydään harjoitusssauvoja, mutta esim sopivan paksuinen kynä käy harjoitteluun.
        Temppua ei opi hetkessä, mutta ilmeisesti kuka tahansa voi oppia jos haluaa olla paras.


      • kissa pöydälle?
        kissa pöydälle? kirjoitti:

        Lypsämään pimpillä?
        — se on hieno ominaisuus (refleksi) joka joillakin on ”luonnostaan“ ja sen voi myös oppia. Hyvin harjoiteltuna siitä tulee tahdosta riippumaton ja upea huippu”ominaisuus”.

        Siis supistelemaan lantionpohjalihaksia?
        —supistelemalla rytmikkäästi tietyssä järjestyksessä jolloin lihakset ikäänkuin vetävät kalua sisäänpäin. Tempu opiskeluun myydään harjoitusssauvoja, mutta esim sopivan paksuinen kynä käy harjoitteluun.
        Temppua ei opi hetkessä, mutta ilmeisesti kuka tahansa voi oppia jos haluaa olla paras.

        ps.
        lihaksia supistamalla ja rentouttamalla saada sauvaa liikkumaan sisään ja ulospäin.
        kts esim
        http://www.tohtori.fi/?page=8662831&id=6989718

        lihasta supistamalla ja rentouttamalla saada sauvaa liikkumaan sisään ja ulospäin.


    • kaikkea tehnyt

      Pari vuotta sain naida tissien väliin eronnutta naista. Taisi olla dd- kupit ja oli kuin luotu kyseiseen hommaan : ) Kauniit muistot jäi naisesta ja leikeistä, sain tulla tissien väliin, pimpsaan ja suuhun. Anna miehellesi mahdollisuus, taitaa olla sellainen homma että kerta elämässä riittää niin ei jää sitten vaivaamaan asia. Näin ainakin itse ajattelen. Eiköhän sitä löydä jonkun kivan vapaan isorintaisen naisen joka ymmärtää auttaa miestä "pulassa".

    • mandariinia isommat

      Öljyä rintojesi väli ja osa rinnoistasi, istu sängyn reunalle, purista rinnat käsinesi yhteen. Kämmenin työnnät rintasi yhteen, laitat sormet kuin rukoukseen lomittain ja peität rintavakoasi myös siten.
      Siihen muodostuu kuppi, onkalo jota mies voi naida. Mies voi seista edessäsi ja naida rintojesi väliin: pitäen sua kiinni olkapäistä, käsivarsistasi, niskastasi, hiuksistasi tai päästäsi, mikä nyt teistä parhaalta tuntuu.
      Sinä voit yrittää puristaa ´melaa´ tiukemmin rintaasi vasten tai rutistaa rintoja vuorotellen oikealta tai vasemmalta puolen aina enemmän.
      Kielen kärjellä voit lipaista terskan kärkeä ja pintaa, voi sen terskan välillä imuttaa kunnolla aina loppuhuipennukseen asti.
      Itselläni mulla on B-kupit ja kyllä se meillä onnistuu. ;)

    • kkkkko

      En ymmärrä mikset heti kun mies tuota ehdotti kysynyt, että haluaako hän kokeilla sinun rintojesi väliin toimiiko se vaikkakaan sulla ei niitä jättipalloja olekaan? Itse olisin ainakin jutellut asiasta enemmän. Nyt jäi vain olo, että miehen tuota ehdottaessa olet "tyrmännyt" ajatuksen kun et siitä lähtenyt keskustelemaan sen enempää. Jaa hänelle myös omia mieltymyksiäsi, älä laita vain miestä puhumaan.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe