Onko totta että

Heikki Talan

Poliittinen ura päättyy Järvenpään valtuustoon. Voisimme pyytää kuin Teemua konsanaan; vielä yksi kausi Heikki! Vielä yksi kausi Heikki!

3

<50

  Vastaukset

  • Heikki Heikki Heikki Heikki Heikki Heikki Heikki Heikki Heikki Heikki Heikki HeikkiHeikki Heikki Heikki Heikki Heikki HeikkiHeikki Heikki Heikki Heikki Heikki Heikki!!

  • Kuntalaki sallii 60 vuotta täyttäneen valtuutetun lopettaa luottamustehtävät ja kun huhtikuussa täytin 75 vuotta päätin jättää tehtävän nuoremmalle 1.5. alkaen. Samalla päättyi puheenjohtajuuteni Järvenpään suurimman lautakunnan (80 M€) vetäjänä.
   Jatkan kuitenkin kaunpunginhallituksen varajäsenenä tämän vuoden loppuun, jolloin kauden puolivälin uudistukset tehdään.

   Aika aikaa kutakin ja nyt minulla on entistä enemmän mahdollisuus vaikuttaa valtakunnallisessa kielipolitiikassa.

   • Ai että ihan 75 vuotta? Onnittelut! Varmasti on tuotteliain lautakunta ikinä, kun mahdolliset soraäänet on voinut huippuasialliseen nefetyyliin hiljentää puhumalla Lallin ongelmanratkaisutyylistä. Tai kertomalla siitä, että Ruotsin kielilaki vaati virkamiehiä lyömään ihmisiä turpaan.
    Onko sulla muuten vielä omat hampaat vai oletko teetättänyt itsellesi vinot proteesit? Miksi et koskaan hankkinut hammasrautoja? Voivatko hammaslääkärit valita itselleen hienompia rautoja kuin ne perinetiset akuankka- ja siperiankiskomallit? Miksi sinulla ei muuten olisi nyt entistä enemmän mahdollisuus vaikuttaa valtakunnallisessa hammaslääkäripolitiikassa? Onko fluorista höpöttäminen ollut sinulle ihan vaan harrastus?
    Minulle tulee alaleuan etuhampaiden taakse helposti hammaskiveä. Voinko poistaa tai ehkäistä sitä kotikonstein?
    Käytän sähköhammasharjaa usein paljon kauemmin kuin ajastimen kolmea minuuttia, minkä takia puolisoni varoittaa minua yliharjaamisesta: onko sellaista asiaa olemassa, ja kuinka todennäköistä se olisi? Käytän Braunin harjaa pehmeillä päillä. Harja varoittaa liiasta paineesta, joten kunhan varon painamista, niin kaiken pitäisi olla OK, eikö vain? Mitä hammasharjamerkkiä sinä suosittelisit?
    Olen kuullut, että nuo siniset mukavalkaisevat hammastahnat itseasiassa aiheutavat värjäymiä. Pitääkö tämä paikkaansa? Miten voisin valkaista hampaitani kotikonstein? Onkse ylipäänsä mahdollista? Onko hammastahnoissa muuten oikeasti eroja?
    Yläleukani etuhampaat ovat päistään läpikuultavia, niin, että kun painan kieleni niitä vasten, näen hampaiden alimman millin punertavana. Onko se normaalia? Minulla on myös yksi hammas, joka on paljon valkoisempi kuin muut hampaat. Hammas on osittain täysin valkoinen, mutta samanlaisen kerman värinen kuin muut hampaani. Mistä väri ero johtuu? Ilmiö näkyy jo vanhoissa valokuvissa, joten hammas on ollut sellainen puhekamisestaan saakka. Olen kuullut, että valkoiset hampaat ovat heikompia. Pitääkö tämä paikkaansa?


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   114
   6239
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   81
   3251
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2162
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   60
   1733
  5. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1538