Mies ei anna ottaa suihin eikä paljon muutakaan..

esileikitön

Tapasin aivan mahtavan uroksen. Upee kroppa, joita näkee vaan lehdissä, komeet kasvot, harastaa urheilua ja on uskovainen, vaikkei sitä tuo esille sen suuremmin. Käyttää kyllä alkoholia ja on kovinki huumorintajuinen.

Hän odotti yli kuukauden kunnes harrastettiin seksiä. Hänellä on kuitenkin pari outoa tapaa, seksiä vain jos myös nukumme yhdessä, koska hänestä tuntuisi väärältä vaan panna ja lähteä.. Ihanasti ajatelu, eli tämä ei ole ongelma, ehkä vain outoa.

Varsinainen ongelma on se, että kun menemme sänkyyn hän suutelee hetken ja sitten tulee päälle ja tunkeutuu sisään. Kiihotun hänen kropastaan ja tämä ei ole kipua tuottavaa vaikka hän iso onkin, mutta uskon, että tälläinen seksi käy pidemmän päälle tylsäksi.

Kokeilin vihjailla että sängyssä voi tehdä muutakin, hän vaikutti yllättyneeltä mutta kuunteli.. seuraavalla kerralla sama toistui, hän suuteli ehkä vähän enemmän rintoja ja kokeili sormella, mutta kun yritin mennä päälle ja liueta alaspäin, hän otti kiinni, heitti minut selälle ja tuli sisään.. ekalla kerralla taisin yllättää kun pystyin hetken ottamaan suihin, mutta hän ei selvästikkään annan minun tehdä sitä toiste.. olen saanut edellisiltä kumppaneilta kehuja, joten uskon olevani siinä hyvä.

yhdynnässä hän vaihtelee asentoja taitavasti, mutta liian tieheään tahtiin ja asentoja joissa klitoris ei saa stimulaatiota.

Ikää miehellä on 35 ja parisuhteitakin takana, että kyse ei ole kokemattomuudesta.

Mikä voi tehdä miehestä tuollaisen, jolle esileikki tuntuu olevan hankala/ kielletty, hävettävä asia ja kun kerran jo yritin ottaa puheeksi, niin en kehtaisi uudestaan ja toisaalta asia häiritsee paljon, koska seksin tarvitsee olla vaihtelevaa ja muutaki kun yhdyntä.

Mies on eurooppalainen, mutta ei suomalainen, kielimuurusta ei ole kyse. Uskontoko? Jos joku osaisi valaista.

5

625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epra

      Ota suomalainen mies.

    • eläimiä

      jos munaa ei tule suosittelen imemään eläimiä

    • MrLady

      Ehkei miehen kulttuurissa suvaittu suu leikkejä.
      Tai sitten se pelkää että puraset.

      • Monia syitä

        Kyllä , todennäköisesti on kyse uskonnon tai kulttuurin tuomasta käyttäytymismallista. Hänelle voipi esim suihinotto sympolisoida jotain hänen mielessä kiellettyä, esim prositoitua. Se on ihan hullu ajatus, mutta sellaisia hulluja me ihmiset ollaan. Yksi mahdollisuus on, että hänellä on jokin negatiivinen kokemus asiasta. Hänellä voi olla jokin asia omassa kehossaan, jota hän häpeää. Mikä nänen uskontonsa on,


    • puhuIhminen

      Kuulostaa kulttuurin ja uskonnon ansiolta. Joissain maissa suuseksi koetaan likaiseksi tai halventavaksi, tai kuten yllä jo mainittiinkin, se yhdistetään johonkin, jota vain "huonot naiset" tekevät. Joissakin uskonnoissa seksi yhdistetään myös vahvasti lasten hankkimiseen, jolloin näin kondomien aikakaudella se on ikään kuin muotoutunut vain yhdyntää sisältäväksi (suoja)seksiksi. Lisäksi joissain kulttuureissa mies voi kokea tarvetta olla jatkuvasti hallitseva osapuoli, jolloin luonnollisesti seksissäkin mies asettuu vetäjän rooliin, ja voi jopa kokea häpeää "antautuessaan" naiselle.

      Kuulostaa siltä, että esileikittömyys ja asentojen jatkuva vaihtelu ovat opittu tapa. Kun mies ei aikaisemmissakaan suhteissa ole halunnut suuseksiä tai esileikkiä, on seksistä muodostunut hänelle hyvin yhdyntäkeskeistä. Ehkä jokainen hänen kumppaninsa on aluksi halunnut jotain muuta, mutta ajan kanssa vain alistunut siihen, että seksi on sitä mitä mies haluaa? Nopea asentojen vaihtelu voi viitata myös pornosta opittuihin malleihin.

      Ilmeisesti koet tilanteen ongelmaksi, eli puhu asiasta! Puhu, vaikka se olisi miehestä kuinka kiusallista! Asiasta on huomattavasti helpompaa puhua nyt, kun suhteenne on vielä tuore, ja mielet avoinna. Jos jäät odottamaan asian korjaantumista itsekseen, ei se takuulla tule sitä tekemään, ja myöhemmin mies on jo jämähtänyt itselleen muodostamaan rooliinsa.

      Koska asia ilmeisesti on arka ja kiusallinen, kannattaa lähteä keskusteluun varovasti. Älä siis heti kättelyssä tee listaa kaikista himoistasi, vaan aloita vaikka sormileikeistä keskustelemalla. Kerro, että haluat sitä, koska nainen nauttii eri tavalla kuin mies, ja haluat nauttia seksistä juuri hänen kanssaan. Anna myös miehelle - seksin aikana ja sen jälkeen - myönteistä palautetta silloin kun mies menee omalle epämukavuusalueellensa. Näin mieskin voi alkaa nauttimaan seksin monimuotoisuudesta. Ja sitten vielä ne vanhat perusvinkit, eli ota asia esille jossain rennossa tilanteessa (vaikka viinilasin jälkeen), äläkä aja miestä nurkkaan. Kulttuurieroista johtuen miehelle voi tulla sellainen tunne, että yrität nakertaa hänen maskuliinisuuttaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      74
      1423
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1237
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      114
      1183
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1126
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      984
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      78
      783
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      732
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      725
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      376
      722
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      676
    Aihe