Vaimoni haluaa

kimppa (ja mustaa)

Tervehdys kaikille.
Olen ensimmäistä kertaa lukemassa näitä viestejä ja rohkesin kirjoittamaan itsekkin.

Olemme olleet aviossa lähes kymmenen vuotta ja siinä ajassa oppii tuntemaan toisen. Tiedän vaimoni unelman/fantasian ja sehän on tietenkin kaksi miestä ja hän. Tämä ei näytä lainkaan olevan vierasta, kun lukee tämän osaston viestejä. Vaimoni vaan toivoo että toinen mies olisi musta ja hyvin varustettu.

Aluksi ajatus tuntui minusta oudolta ja ajattelin että ei tosiankaan. Mutta nyt on ajatukset hivenen muuttuneet. Kiihottaisi ehkä katsella kun vaimoni on toisen käsittelyssä ja osallistua myös itse.

Kertokaa miehet omia kokemuksianne. Ja naiset, kertokaa onko se isomusta(mies) usean naisen fantasia. Vai pitäsikö suosia kotimaista?

terv. mies 33 ja vaimo 36

21

17366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaitse

      Monella on varmaan samanlaisia mielihaluja, mutta
      harva sitä varmaan ainakaan mustan miehen kanssa harrastanut !.

      • kiitos

        Pääasia on vaimoni nautinto. Ei tosiankaan mitään miesten keskeistä. Homoa ei saa minusta tekemälläkään.
        Eli te kaksi voitte ihan vapaasti hypätä kaappiin.


    • skädäm

      Ihan sama, kenet otatte sänkyynne. Vaimosi saa kerralla kunnolla, sinä pääset hiplaamaan kullia ja voit tunnustaa homoutesi. Sitten vaan rasvaa ja nahkahousuja ostamaan ja ensi vuotta köyttä. Yksi piilohomo vähemmän.

      • piilohomo

        niin se on että pitää saaha muija hyväksymään toinen mies, etää pääsee itse toteuttamaan halujaan. Tulee iskettyä kaksi kärpästä yhdellä kertaa eikä muija aavista mitään.Niin se poijaat meillä.


    • PLAYMAX

      Ei todella voi olla totta että Suomessa vielä vuonna -2004 asuu tälläsiä körttiläisi homofobiitteja. Jotka näkevät vaivaa suunnattomasti muiden aikuisten ihmisten tekemisistä. Onko heillä itsellä ongelmia seksuaalisen identiteettinsä kanssa? Se voi oikeesti tarttua ja varmaankin tosi helposti, olkaa varovaisia. Heitä tälläsiä "omituisia" kävelee kaduillakin, varokaa, heillä ei ole otsassaan minkäänlaista leimaa. Toisekseen jos todella ahdistaa muiden ihmisten tekemiset noin paljon suosittelen välittömästi siirtymään terapiaan ettette vaan itse tarvitse sitä köyttä.

    • Kokematon tässä

      Olen itse aika kokematon tuossa asiassa! Mutta vastaavasti itse olen fantasoinnut että saan katsoa kun vaimo on toisen miehen kanssa. Olen siitä jopa usein vaimollenikin kertonut. Koskaan hän ei ole sitä kuitenkaan oikein tosissaan ottanut, on kylläkin selvästikin kiihottunut ajatustasolla. Vaikea tietää kuinka moni todellisuudessa haluaisi asian toteuttaa. AINAKIN AJATUSTASOLLA HYVIN YLEISTÄ!

    • Kokenut 2m+1n

      ... vaan sillä nautinnolla minkä molemmat saa. Itse olin kolmantena pyöränä erään pariskunnan fantasiassa ja ah, se oli upea kokemus itsellenikin... se mieli... ei se koko... joskin koko ei ole pahitteeksi ja mustilla on yleensä paremmat pakarat kuin valkoisilla... ja myös isompi kalu.... =)

      • M-lk

        Kyllä mustilla miehillä on pitempi,vai mitä?


    • Eroottinen pari

      Heippa.

      Meillä myöskin samankaltaisuutta jatustenne kanssa ja tuon lisäksi halukkuutta ilmeni myöskin ns. swingers touhuun, mikä olikin mukava kokeilu alkajaiseksi.
      Minulle ainakin tuo Suomalainen mies tuo enemmän mukavia ajatusksia kuin tuo tumma ja on sitä kotimaisillakin miehillä ''todistetusti'' kookkaitakin'' erilaisiin kokeiluihin.

      Me myöskin etsimme aluksi ns. cahttien ja deittien kautta 3.pyörää, mutta täytyy myöntää että ne tuottivat kaikki pettymyksiä meille.(Olenkohan ronkeli??)
      Livenä kuitenkin esim. tanssipaikoilta olemme löytäneet muutaman mieleisemme miehen, jonka seurassa olemme olleet tyytyväisiä ja toteutelleet kaikki yhteisiä fantasioitamme.

      Edetkää harkiten, ette kadu.
      Tasoa olla pitää..

      Me kaks

      • Moikka!
        Jos teillä on ollut vaikeuksia löytää toinen mies. Arvaas vaan kuinka vaikeeta on löytää toinen nainen kolmanneksi. Monen monta pettymästä takanapäin, mutta emme suinkaan ole vielä lannistuneet. Vaan jatkamme etsintää :-).


    • Ansku

      Ehkä jos asiaa oikein ajattelee niin miks ei
      vaalee tuntuis kivalta.
      Musta tuntuis siltä että vaalee osaa ottaa huomioon myös kaks naista ja niitten tunteet.
      Ainaski kun katsoo noita seksi juttuja niin mustata on aika itsekkäitä.
      Ehkä tämä on itsekästä ajattelua, mutta mä haluun ainakin että näissä ryhmä jutuissa pitää olla myös kaikkien huomioimista.

    • Haluttava

      Miekii haluisin viittä miestä.

    • täällä

      Kappas vain, itselläni sama fantasia, vaimosta
      en ole oikein päässyt käsitykseen. Isosta hän kyllä jossain suhteessa haaveilee. Tokkopa kuitenkaan vaimolla rohkeus riittäisi.
      Uskoisin olevan hyvin vaikea löytyy tummaa isolla varustettua miestä kolmanneksi.

    • Aisankantaja

      Varo vaan, jos vaimosi pääsee mustan makuun ei sulla ole sen jälkeen muuta tehtävää kuin nuolla puhtaaksi.....ja sitä se haluaa lisää ja lisää. Näin kävi meillä ja nyt kuskaan vaimoani hänen mustan rakastajan luokse vähän väliä ( en suostu häntä kotiimme....naaapurit). Itse odotan autossa koko toimituksen ajan kyrpä kovana ja odotan milloin hyvin pantu vaimoni saapuu ja pääsen kotiin "liukkaille".....

      • pariskunta

        meillä kävi sillain että ensin vaimo kokeili paksua kalua. olin itse myös ihan innostunut siitä. sitten piti kokeilla mustaa ja siellä hän on myös käynyt silloin tällöin, itse odotan myös autossa. Kerran olin seuraamassa ja enpä ole vaimoani sellaisena nähnyt voi sitä huutoa ja valitusta, hän tosiaan nautti.Se musta mies oli kyllä tosi kestävä ja oli sillä kyllä valtava kulli, jotenkin se oli itsetunnolle liikaa enkä ole enää seurannut vaikka tiedänkin mitä siellä tapahtuu. näin on ihan kiihottavaa kun ei tarvi katsoa sitä eläimellistä menoa. eli miettikää tarkkaan menettekö katsomaan kun vaimoanne naidaan kovaa ja paljon.


      • voi koittaa
        pariskunta kirjoitti:

        meillä kävi sillain että ensin vaimo kokeili paksua kalua. olin itse myös ihan innostunut siitä. sitten piti kokeilla mustaa ja siellä hän on myös käynyt silloin tällöin, itse odotan myös autossa. Kerran olin seuraamassa ja enpä ole vaimoani sellaisena nähnyt voi sitä huutoa ja valitusta, hän tosiaan nautti.Se musta mies oli kyllä tosi kestävä ja oli sillä kyllä valtava kulli, jotenkin se oli itsetunnolle liikaa enkä ole enää seurannut vaikka tiedänkin mitä siellä tapahtuu. näin on ihan kiihottavaa kun ei tarvi katsoa sitä eläimellistä menoa. eli miettikää tarkkaan menettekö katsomaan kun vaimoanne naidaan kovaa ja paljon.

        Luin tuossa noita kommentteja aiheen ympäriltä.
        Itse olisin mielestäni valmis seuraamaan sivusta kun vaimo saa toteuttaa fantasiansa isosta ja vaikka sitten mustasta. Ei kai siihen nyt koukkuun voi jäädä, vai voiko ? Saisiko naisilta kommentteja.


      • muuten ok
        voi koittaa kirjoitti:

        Luin tuossa noita kommentteja aiheen ympäriltä.
        Itse olisin mielestäni valmis seuraamaan sivusta kun vaimo saa toteuttaa fantasiansa isosta ja vaikka sitten mustasta. Ei kai siihen nyt koukkuun voi jäädä, vai voiko ? Saisiko naisilta kommentteja.

        Meillä meni nämä kimppakivat vaimoni ja minä vieras mies ihan hyvin niin kauan ku otettiin
        (kuvien perusteelle) ISO kaluinen mies punkkaan
        kanssamme. Ensinnäkin se pani vaimoani tolkuttoman kauan yksin vaikka oli sovittu kimpasta ja sitten se huuto ja meteli mitä vaimoni piti kun se höyläs sitä tunti tolkulla yksin joka asennosta, EN suosittele. Edellisillä kerroilla ns normaalit miehet mukana ja ei mitään negatiivistä, sain itsekin osani. Nyt tulee piikkiä jatkuvasti oljenkorresta ja lipputangosta, muka leikillään. Paskat ihan kiimassa oottaa seuraavaa "hairahdustamme", mutta joson musta kiinni SITÄ EI tule. Käyköön sitten vaikka enemmin itte panettamassa jossain.
        Kimppa on kivaa, mutta ei semmosen kaverin kanssa joka vaan esittää omaa orin kykyään. Itse olen ihan normaali ja hyvänkokoisella varustettu mies, On aina kelvannut vieraille kun olen sitä saanut.Kimpat ainakin muijan kanssa loppuivat tähän.


    • Anonyymi

      Oltiin lomala vuokrattiin mökki käveltiin repun kanssa ja juotiin välillä, nuotiolla oli yhsi ainut mies oli musta, kuiskasin vaimolle nyt olis mustaa tarjolla sanoi ei varmisti käy.
      Istuttiin nuotiolla ainut kossu loppui ja oli kivaa.
      Sanoin vaimolle käyn mökiltä vaimo oli nousta sanoin ole siinä vaan, katsoin kauempaa kun mies heti silitti polvea vaimo nauroi kun yritti ylempää työnsi käden alas mutta ei pois, mies muutti taktiikkaa hiveli rintaa käsien alta tiesin siitä vaimo tykkää ja antoi hieroakkin kun käsi meni puseron alle vaimo katseli ympärilleen, otti puhelimen kerkisin laittaa oman äänettömälle, kysyi missä olet sanoin jäin puhumaan yhden miehen kanssa olen menossa. Mies hieroi jo rohkeasti näin kuinka vaimo kuljetti kättä lahjetta pitkin ja aika pitkälle, nauroi jotain miehelle ja hieroi housun päältä miehen käsi meni pilluun ensin työsi pois mutta antoi jatkua katseli koko ajan minun suuntaan, kun tulin nuotiolle molemmat vaan istui, juotiin kossua, vaimo sanoi et huomannyut tuoda limukkaa sanoin, sitä on vain kiskalla käyn hakemassa.
      Kun pääsin näkymättömiin alkoi uudelleen käsipeli vaimo nousi ja nakkasi pikkarit nuotioon ja nauroi kääntyi penkin suuntaisesti mies oli takana nyt näin oli valtava mies nai voimalla, vaimolla oli käsi suulla oli välillä pää kämmeniä vasten näin kuinka vapisi sai koko ajan isoa mies kiihytti ja laukesi silloin pää nousi ja irvisti. Molemmat nousi vaimo puotti hameen alas ja lähtivät kävelemään mökkiä kohti.
      Tulin vastaan vaimo sanoi ei ole enää nälkä. Vaimon lantio heilu edessä ajattelin vasta sai isoa takaa. Istuttiin mökillä aloin haukottelemaan vaimo antoi ison lasin, tiesin mitä ajaa takaa menin ulos tupakalle kuulin hiljaista puhetta kaadoin viinan maahan yskin ja menin sisään näyttelin humalaista sanoin levähdän vähän kömmin yläkertaan ei mennyt pitkään kun vaimo puisteli meillä on vieras nouse, örähdin jotain.
      Ovi meni kiinni, avasin sen heti, yläkerta oli pimeänä. Mies veti vaimon heti sohvalle piti käsistä ja nuoli, vaimo hoki se herää se herää sitten huokasi osaat sinä nuolla ja antautui mies nuoli pitkään ja nousi panemaan vaimon jalat lattiaa vasten, vaimo antoi auliisti panna ja jäi siihen mies nousi ja otti lasin vei vaimolle vaimo siirtyi ja spermaa valui lattialle. Mies istui vähän aikaa vieressä ja nousi, ei helvetti se seisoo taas käänsi vaimon joka levitti jalkoja alkoi kunnon ulina mies pani kunnolla yllättävän syvälle silloin vaimo kiljahteli näin kuinka paparat kiristyi ja laski sisään.
      Vaimo jai siihen mies nousi ja vei kossun mennessään odotin vähä aikaa vaimo makasi vielä vatsallaan menin taakse, vaimo sanoi näikö tarpeeksi sinä vaklasit näin valon oven raosta minä panin sen kiinni. Työnnyin sisään oli liukas ja limainen hieroin sormella pakaroihin limaa vedin pois ja työnnin vaimo yritti estää ei pääsyt pakoon työnnyin suoleen, sanoi ei koskaa ei koskaan ole sinne pantu nain nätisti, kuiskas nyt tuntuu hyvältä tosi hyvältä ulisi ja heitteli päätään laskin sisään ulahti tuntuu kun menee.
      Aamulla käytiin saunassa vaimo sanoi sievästi ethän suuttunut, vaikka sanoin ei ikinä mustaa.
      Sanoin tiesin kun annoit hieroa rintoja ensin päältä ja sitten paljasta että annat ja siinä penkillä kun annoit takaa tiesin haluat hulluna, vaimo sanoi olit ostamassa limukkaa, nauroin sitähän oli repussa jo kun tulin.
      Vaimo käveli alasti ja sanoi,, annoit noin vaan naida sanoin näin että haluat ja ethän ole rasisti, nauroi en ainakaan jos saan.
      Kävin tupakalla näin että mies tulee, kysyin antaisitko vielä? Halasi antaisin ja jos et suutu, sanoin menen ylös keksi jotain ja mene terassille.
      Mies tuli ja tevehti vaimoa istu viereen, toin tämän kossun otin vahingossa, missä miehesion vaimo sanoi kalassa.
      Mies hieroi taas rintoja vaimo nosti kättä että on tilaa kuiskas miehelle haluatko lisää nousivat ylös sohvalle, vaimo imi ja kehui kalua mies veti syliin ja asetti kalun sisään nyt näin miten tiukalla pillu on, otin kameran ja lähennin kuvaa uskomatonta miten vaimo voi otta pitkästi sisään kesti jonkin aikaa kunnes vaimo kiirehti mies painoi ja laski sisään. Vaimo nousi ja sanoi, mies tulee kohta kerron että toit kossu ja muuta. Mies lähti kun vaimo laitteli ruokaa kokeilin takaa huh kun olet turvoksissa vaimo keikutti pyllyä, laitoin puhelimesta näkymään vaimo katsoi läheltä noin iso kyrpä nai minua kauhean iso, kuiskasin laitan nettiin niin miehet saa runkata, ei joku tuttu voi nähdä, miten tuosta tunnistaa ei mitenkään , panin ääntä ja laskin mamman housuja työnnyi hitaasti katsoi läheltä, olisin antanut vaikka näyttämöllä olin niin kiimassa hessa isä miten venyy sanoin olet pornotähti annat mustalle panin niin että tiskipöytä tärisi vaimo levitti käsin pakaroita kuiskas pane pyllyyn voitelin vähän ja työnnyin huokaili kuukaan ei usko ei kukaan kiljui ja pyysi lisää laukesin tunsin kuinka aukko puristi vaimo ulisi, sen tuntee kun valuu panin vielä vaimo vapisi ja kiljui.

      .

    • Anonyymi

      Tulin kotia kahden pojan kanssa oli tuttuja edellisestä työpaikasta, oli myöhä oikeastaan yö. Kävin vaimon luona makkarissa, kerroin nyt olis virkeää vierasta muistatko kun silloin halusit kokeilla, vaimo makasi vatsallaan koskettelin ja kuiskasin olet jo valmis naurahti no sun puheet. Sanoin ota pimeässä olin nousemassa otti kiinni käsivarresta et kai sinä tosissaan kuiskasin olen olen.
      Sanoin Markulle siellä olisi sukulaisnainen käy panemassa mutta pimeässä. Kuuli vähän puhetta ja kohta kunnon huokauksia ja jopa kiljahduksia, Istuttiin Ismon kanssa ja naurettiin. Markku tuli takaisin ja sanoi on peto, Ismo meni ja sama homma vaimo kiljui tosi kovaa, kun minä menin vaimo halasi ja pussasi sanoi että on ihanan täynnä kuiskasin minä en vielä. Sanoin pojille teidän vuoro, Markku meni uusimaan kuului vaikka mitä oi oi uii Markku tuli ja pesulle nauroi se on ihan täynnä Ismo meni ja pani voimalla äänistä päätellen. Kun pojat lähti annoin kossun mukaan.
      Menin kamariin, vaimo veti heti sisäänsä suukotti , oli ihana olla huorana rakasteltiin sievästi, kertoi että molemmat osasi oli ihana antaa kun tunsi että haluavat tunnetko kuinka sitä tulee joka painalluksella, nyt uskallin toteuttaa haaveeni vedin hiljaa ulos nostin jalkoja ja työnnyin meni yllättävän hyvin sisään, vaimo kuiskas se viimmeinen pani sinne olet kovana ja iso tätäkö haluat vaimo kuiski hommaan nuoren pojan sulle saat panna ja imeä kalua , vaimo kiljui se on iso luoja anna sinne laukesin voimalla, makoiltiin sisäkkäin ja suihkuun yllättävän vähän sotkuista hommaa,
      Aamulla pimeässä vaimo kosketteli ja kuiskas panisitko vielä työnnyin nyt oli puhtaan liukas kuiskas olet ihanan turra ja hellä rakasteltiin sievästi.
      Koko päivän vaimo oli vilkas ja suukotteli, kuiskas oli hyvä että eivät nähneet enkä minä.
      Kerran kaupassa pojat istui kahvilla sanoin vaimolle ne oli nuo, vaimo sanoi heti, ei mennä. Kävelin poikain luo sanoin tässä vaimoni, se ei ollut silloin meillä kun kävitte. Kotona kun nuolin kuiskailin olisko kiva jos pojat nuolis ja nais kiihottui ja kuiski voi kun tulisivat vaimo halusi edestä ja takaa oikein kunnolla.
      Ei vielä ole toteutettu uusintaa kun vaimolla pelottaa kun tunnistavat.

    • Anonyymi

      Vaimo oli jo hotelissa kun tulin töistä kymmenen aikaan. istui baaritiskillä mustan miehen kanssa, menin viereen ja sanoin mitä työkaveri täällä miehen kannsa flitailee musta mies sanoi suomeksi kiva nainen sinulla työkaverina, vaimo katsoi ihmeissään.
      Sanoin mennään ylös pääsen vauhtiin siellä on viinaa. Sai houkutella vaimoa pitkään ennen kuin lähti. Marco oli pitkä mies ainakin 180 oli pitkän oloinen hississä kn seisoi vaimon vieressä. Tein juomat kaikille kysyin ottaahan Marja kin, juteltiin jonkin aikaa sanoin Marcolle onko Marja sinusta kaunis, Marco otti kainaloon sängyllä nauroi on kaunis ja silitteli olkapäästä,
      Sanoin pussatkaa nyt, Marco kääntyi ja suuteli pitkään nosti käden rinnalle sanoin noinko sievää vain Marja nosti puseron ja liivit pois, sanoi nyyt saat katsoa ja vain katsoa Marco nauroi ja suuteli rintoja kuiskas isot kauniit. Marja hieroi kalua katsoin oli pitkä housun lahkeessa se vapautu nopeaan katsoin pitkä ja iso terska Marja imi halukkaana Marco hoputti älä pitkään Marja nousi ja nakkasi pikkuhousut minulle ne oli kosteat koko alaosasta, Marja nousi päälle ja ohjasi kalua vilkaisi minua huokasi kun pää meni sisään alkoi himokas paneminen vaimon limat valui heti pitkin vartta oli aivan omissa haluissaan kiljui jo oikeasti pylly vapisi ja oli yhdessä kohdin Marco otti lantiosta ja muutama kunnon painaus ja laski sisään Mrja nous ja seisoi otti paperia ja pyyhki kalua hellästi kun sai puhtaaksi alkoi kalu nousta kalussa oli paksu lihas suoni alapuolella katsoin Marjaa spermaa valui sisältä nousin ja laitoin kalun sisään Marja huusi et sinä Marco piti kiinni käsistä , sanoi pane vaan vaimon pillu oli täynnä tursusi ulos tavaraa Marja alkoi imeä sai kalun nousemaan tunsin että tulee laskin siisään vedin lantiosta.
      Marco nousi pani takaa pillun äänet oli kiimasia spermaa valui pitkin jalkaa Marco syötti lisöää sisään Marja laskeutu alas . Otettiin Macon kannsa juomat sanoi pitää lähteä. Vaimo makasi pitkään huokaillen katsoi ja sanoi miksi näin, sanoin halusin katsoa olet ihana kiimoissasi Marja nauroi siltä myös tuntuu.
      Aamulla amupalalla Marco istui pöydässä, hymyili joko töihin sanoin onneksi aikaa väsyttää vai mitä Marja.
      Marja sanoi ei kiirettä ja hymyili, Syötyään Marja sanoi suoraan Marcolle tuletko ja nousi. odottelin ainakin tunnin kun Marco tuli ja kysyi oletteko illalla sanoin pitää lähteä pohjoiseen.
      Menin huoneeseen Marja makasi alasti sanoi se jaksoi kahdesti pillu ihan tulessa ihana olo, makoiltiin pari tuntia Marja sanoi jos sitten kotona.
      Oltiin kotona oltu joku tunti Marja käveli eteen ja kumartu miltä näyttää olen ihan turrana vielä katsoin punaisia huulia kysyin onko kiva olo tuli syliin ihanin pitkään aikaan olet kiltti ja oli kainalossa kuiskas ollaan vaan.

    • Anonyymi

      Moikka

    Ketjusta on poistettu 74 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      226
      1988
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      69
      1728
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1120
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      6
      1006
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe