Kokoomus tuhoaa syrjäseudut

Syvästi järkyttynyt

Kokoomuksen ruotsalaisen kansanpuolueen demarien ja vihreiden haihattelijoiden politiikka tuhoaa ja autioittaa maan ja syrjäseudut lakkauttamalla lukiot ja keskittämällä ne mammuttilukioiksi. Järkyttävää politiikkaa!
Herätkää kansalaiset näkemään mihin tämä pääkaupunkikeskeinen politiikka johtaa?

11

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuhoojasirkat vallas

      Tuo on totta mitä kokkoomus on saanut aikaan hallitruksessa ollessaan.Jos saisimme uuden Kekkosen, niin kokoomus ei pääsisi hallitukseen laisinkaan.
      Presidentille pitäsi antaa lisää valtaa hajoittaa hallituksen, jonka toimet menevät päin Prinkkalan talon seinää.Sen näkee jo sokea reettakin.

    • konkurssi maan perii

      Jos lukioita lakkautetaan keskisuurista kirkonkylistä ja pienistä kaupungeista,niin miten tehdään jääville tyhjille tiloille ?
      Onko ne varattu tuleville somalipakolaiselle tänne lisä elätettäviksi ja muun oman maan työttöminen jatkoksi?
      Vastatkaa myös siihen kysymykseen te hallituksen maan petturit- Olette elämän edellytykset tuhonneet maaseudulta. Hävetkää maan hallitus !

    • helppo kikka

      Maksakaa enemmän veroja, sillähän niitä palveluita järjestyy. Marssitte vain kunnan-/kaupunginhallituksen eteen ja vaaditte että kunnallisveroa on nostettava 2-3 pykälää.

      • kyrsä

        Rikkaat menevät Kauniainen -nimisen paratiisiin ja nalleparat jopa Ruotsiiin sekä toiset rikkaat eläkäläiset Espanjaan,,missä veroja maksetaan vain hyvin vähän.
        Suomi maksoi Kaatsien ja urpilaisen johdolla etelä-Eurooppaan miljardeja summia, jotta rikkailla menisi vielä paremnmin.


    • loiset loisii

      Kauniainen on pahimman luokan parasiitti joka elää pääkaupunkiseudun rahoilla. Kyseinen kuntahan ei itse tuota yhtään mitään, vaan asukkaat käy hakemassa rahat Helsingistä/Vantaalta/Espoosta. Kunnan alueella olevista työpaikoista 80% taitaa olla julkisen puolen virkoja.

      Ihmettelen suuresti miksi sitä ei pakoteta liittymään vaikkapa Espooseen.

    • OK.

      Nytkö se vasta alkaa aukeamaan mihin tämä Kokoomuksen ja Vihreiden hallitus on pystynyt pakkoliitos politiikallaan. Todellakin tyhjentämään maaseudun kuin 60 luvun pula-aikoina, kun muutettiin Ruotsiin.

    • Kataisen muisto

      Brysseliin pakeneva Jyrki Katainen ei halua, että hänen pääministeriuransa loppuessa puhutaan yhden aikakauden päättymisestä. Kataiselle tulee siitä mieleen Neuvostoliiton romahtaminen.

      Monelle suomalaiselle Kataisen aikakaudesta taas tulee mieleen Suomen romahtaminen.

      • kyrsä

        .... ja Urpilaisen muisto.Kylläpä nainen on nyt hiljaa,kun romahdutti Suomen seuraamalla ja noudattamalla kokoomuksen oppeja.


    • Suomen hätä

      Kokoomus Stupin johdolla, vihreiden ja RKP:n tuella ajaa lisää keskittämistä ja syrjäseutujen alasajoa.Lukioista tehdään mammuttisuuria, jolloin syrjäseuduluita lukioon tulevilla kustannukset tulevat ylivoimaisiksi pitkien etäisyyksien vuoksi.
      Soteuudiostuksessa terveyskeskuksia lakkautetaan ja sairaat ja vanhukset jätetään oman onnensa nojaan.
      Kovaa äärimmäisen kovaa politiikkaa.Onneksi on keväällä vaalit,mutta siihen mennessäkin saadaan paljon pahaa jälkeä.Työttömyys räjähtää käsiin.
      Suomi on menettänyt taloudellisenkin siunauksen, koska ryhtyi ajamaan luonnonvastaista avioliittolakia. Nykyinen arkkipiispa taitaa olla syksyllä eduskunnan käsittelyyn tulevan homolain suojelija Irja Askolan ja muiden liberaalipiispojen kannattamana.
      Aviolitto on ja pysyy miehen ja naisen välisenä.Sen pitäisi myös uuden demaripuheenjohtajan tietää. Vääryyden tielle ei pidä lähteä, se tuo Suomelle kirouksen.

    • Siinä syy

      Eiköhän se maaseudun autioituminen, pankkien, postien, kauppojen, lukioiden jne. loppuminen johdu harjoitetusta maatalouspolitiikasta (kepu) ja teollisuuspolitiikasta (kokoomus). Maataloustuet, yli 200 eri tukimuotoa, on suunnattu pinta-ala- ja tuotantomäärien mukaan suurtiloille ja eläintehtaille. Näin pienet ja keskisuuret tilat eivät ole saaneet tukia ja ovat lopettaneet toimintansa. Pientilojen perilliset eivät ole saaneet sukupolvenvaihdostukia, kun eivät ole kyenneet tilojaan saamaan kannattaviksi ilman tukia.

      Teollisuustuet on myönnetty isoille pörssiyrityksille, joista suuri osa on siirtänyt tuotannon halpatyövoiman maihin tai tukiaiset saatuaan yritys on myyty ulkomaiseen omistukseen ja verotus myyntivoitoista on Suomessa vähäistä.

      Pienyrittäjien, joista maaseudulle voisi syntyä elinkeinoja, verotus on Suomessa kovaa, jopa kovempaa kuin palkansaajien progressiivinen verotus.

      Näinhän se maaseutu autioituu, lapsiperheet muuttavat hyvissä ajoin pois turvatakseen lasten koulunkäynnin. Nuoret muuttavat koulutuksen ja työpaikkojen perässä kaupunkeihin ja maaseudulle jää muutama iso eläintehdas tai suurtilallinen (joita tukiaisten hakemisessa neuvoo kunnan maatalousneuvojat) ja kouluja ja kirjastoja suljetaan ja palvelut siirtyvät työssäkäynti- ja sote-keskuksiin maakunnan suurimpiin kaupunkeihin.

    • maalaispoika12

      Työttömyys vain jatkaa kasvuaan,vaikka Kreikkaan on suuydetty miljarditolkulla rahaa ja ne annetaan kuulemma vielä anteeksi uuden valtiovarainministerin mukaan.
      Demarien alamäki jatkuu samalla tavalla kuin työttömyys. Rikkaat porvarit kokoomus rkp ja vihreät jatkaa keskittämistä kehäkolmosen sisäpuolelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2315
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      169
      1703
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe