Järkyttävää yle. Minäkin itken...

Itketkö sinäkin

Uskomatonta että Yle joutuu käyttämään Kai Kunnasta selostustehtävissä. Eikö vapaana todellakaan ole ketään muuta. Ensin monta kuukautta hehkutetaan että kohta alkaa vuoden suurin urheilujuhla ja sitten lyödään lauteille ko "selostaja". Vähän enemmän voisi katsojia arvostaa!

57

1314

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ratio auki

   Itketään yhdessä.

  • Mie, Haamu

   On se nyt jumalauta kumma, ettei tuota Kunnasta saa millään pois
   selostamasta / pilaamasta näitäkin kisoja. Minä jätin naisten olympiajääkiekon katsomatta vain sen paskahurrin takia, ei sen kuiskailuja kukaan kestä. Vittu!!!

   ...ja vielä kerran vittu!!

   • pekape

    Ellei tuota hörökorvaa saada pois selostamasta, niin kun näen kadulla, saa turpaan ja kunnolla, sehän on täys idiootti. Paska mikä paska, julkisuuden kipeä hurri, joutaa saunan taakse.YLE:ltä ylilyönti, tuollaisesta selostajalta. Z tulee joka kolmas sana. HYI Paskaa.


  • Futis on teatteria

   Makuasia. Persoona Kunnas on selvästi keskitasoa parempi selostaja siinä virkamiespiirissä, joka mikkiin Suomenmaassa puhuu. Ei Italiakaan jätä Balotellia pois joukkueesta. Harmauden ystävät voivat laittaa äänen pois.

   • pahanmakuinen

    Kunnaksen selostukset ovat mitä järkyttävintä kuultavaa, kaukana mistään keskitason urheiluselostuksesta. Kuinka aikuinen (onko) voi selostaa, kysyä-itse vastaa samaan hengenvetoon jotain aivan epäolennaista!
    Säälittävää kun maineikas kisa saanut tuollaisen selostajan!


   • Aluksi kyllä itestäki tuntui melko järkyttävältä nuo Kunnaksen selostukset, mutta nykyisin kuuntelen ihan mielelläni Kunnasta. Vähän erilaisempi selostaja. Muistaakseni Mertarantakin oli aikoinaan hieman kiistanalainen selostaja. Ehkä kansa oppii sietämään tai jopa pitämään Kunnaksesta.


  • faktaa.

   Avaaja on täysin oikeassa. Kunnasta tungetaan näköjään myös futikseen ja aiemmin lätkään. Molemmissa täysin avuton tapaus. Ärsyttävä tyyli ja ärsyttävä ääni. "meenkö maaliin, ei mene." Vastailee itselleen ym. Toivotaan ettei tätä hörökorvaa päästeä selostamaan tärkeimpiä otteluita ja pilaamaan koko MM futista.

   • ufyfjcjch

    Aivan loistavaa,hyvä Kunnas,olet oikea ammattilainen tiedät erittäin paljon lajeista joita selostat. Hyvä Yle!


   • Futis on teatteria

    Tämä ja pari ylempää: vauvatason epäolennaisia perusteluja. Missä faktat? Pankaa ääni pois, purkki sinappia eteen ja harmaa puku päälle.


  • jani44

   Kohuselostajalle rajua kritiikkiä: Kaj Kunnas heti pois selostamosta
   http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-1288701171596.html

   Kaj Kunnaksen tyyli ei miellytä kaikkia.
   Pekka Elomaa
   Julkaistu: 13.6.2014 22:12
   MM-futis 12.6.-13.7. IS:n lukijat ovat jälleen ilmaisseet tyytymättömyytensä Ylen selostaja Kaj Kunnaksen selostustyyliin.
   Jo Sotshin olympiakisojen aikaan kritiikki Kaj Kunnasta kohtaan oli niin voimakasta, että katsojat tekivät adressit.com-nettisivulle vaatimuksen Kunnaksen vetämisestä pois selostuskopista.

   Brasilian MM-kisoissa Kunnas on ehtinyt selostuskoppiin vasta kertaalleen, ja kansa on jälleen takajaloillaan. Kunnas selosti Meksikon ja Kamerunin välisen ottelun perjantaina.

   - Oy Yleisradio Ab, veronmaksajana vaadin, Kaj Kunnas heti alkuunsa pois selostamosta!, kirjoittaa IS:n lukija sivusta seurannut.

   - Laittakaa muutkin Ylelle palautetta Kunnaksen selostamisesta. Pilasi jo jotkut pelit lätkän MM-kisoissa ja nyt pilaa näinkin hienot kisat kun Jalkapallon MM-kisat. Moni muukin on näköjään tyytymätön kaljun selostuksiin kuin ite allekirjoittanut. Aivan turha äijä. Kaj Kunnas Ulos MM-kisa selostamosta, avautui puolestaan nimimerkki Pate.

   Näin kirjoittaa taasen nimimerkki hernandeffff:

   - Voisko YLE tehdä muutoksia tiimiinsä niin, että Riku Riihilahti menisi selostamoon ja Kunnas sinne studioon jakamaan puheenvuoroja Litille ja Muuriselle...?

   - Ei tässä ole mitään järkeä pitää täysin jalkapallosta tietämätön Kunnas ilman mitään valmisteluja ja taustatietoja siellä selostamossa. Ihan amatöörien hommaa tuo Kunnaksen huuhailu...
   IS
   MM-futis 2014

   • jani44

    1.Kaj Kunnaksen ääni on erittäin vastenmielistä kähinää ja narinaa.
    2. Kaj Kunnas asiantuntemus on 0 (nolla).
    3. Kaj Kunnas selostaa kuin lapsi. Kuin pikku lapsi.
    - on jäänyt henkisessä kehityksessään osin lapsen tasolle.

    Kaj Kunnas-paskiainen on raahattava ulos selostuskopista vaikka väkisin.


   • Äptllä-vika
    jani44 kirjoitti:

    1.Kaj Kunnaksen ääni on erittäin vastenmielistä kähinää ja narinaa.
    2. Kaj Kunnas asiantuntemus on 0 (nolla).
    3. Kaj Kunnas selostaa kuin lapsi. Kuin pikku lapsi.
    - on jäänyt henkisessä kehityksessään osin lapsen tasolle.

    Kaj Kunnas-paskiainen on raahattava ulos selostuskopista vaikka väkisin.

    Ei tuota ärrä-vikaista selostajaakaan kovin mielellään kuuntele, joka nyt on äänessä.


  • Hmmm....

   No olihan ennen vanhaan parempia selostajia, ainakin radion puolella: Noponen, Häyrinen jne.

  • kjj1

   Nyt palautetta Yleen sähköpostilla, niin että tuntuu, niin että hukkuvat omaan Kaj Kähinä Kunnas – postiinsa.
   Ei tässä muu auta. Tuo Kähisijäpelle pilaa MM-kisat.
   -kopioi/liitä koko osoitelista suoraan to: kenttään.

   To: yle.uutiset@yle.fi, Sean.Ricks@yle.fi, Minna.Asikainen@yle.fi, Atte.Jaaskelainen@yle.fi, Lauri.Kivinen@yle.fi, Ari.Pollanen@yle.fi, Tarja.Andersen-Ruuskanen@yle.fi, Mary.Gestrin@yle.fi, Kari.Haakana@yle.fi, Matti.Kivinen@yle.fi, Milla.Moisio@yle.fi, Minna.Paavilainen@yle.fi, Reijo.Perala@yle.fi, Egon.Randlepp@yle.fi, Hanna.Svard@yle.fi, Kim.Viljanen@yle.fi, Oskari.Blomberg@yle.fi, Antti.Hirvonen@yle.fi, Mikko.Hynninen@yle.fi, Aki.Kekalainen@yle.fi, Juha.Kiiskinen@yle.fi, Mika.Pippuri@yle.fi, Juha-Pekka.Rajaniemi@yle.fi, Jarkko.Ryynanen@yle.fi, Juho.Salminen@yle.fi, Heli.Savola@yle.fi, Lassi.Seppala@yle.fi, Teemo.Tebest@yle.fi, Petteri.Bulow@yle.fi, Lise-Lottie.Ek@yle.fi, Annina.Enbuske@yle.fi, Riku.Kaminen@yle.fi, Mika.Lavonen@yle.fi, Helena.Lehtinen@yle.fi, Jukka.Majanen@yle.fi, Sanna.Nurmi@yle.fi, Riikka.Paakkinen@yle.fi, Ella.Pulkki@yle.fi, Linda.Puroaho@yle.fi, Annette.Stenroos@yle.fi, Carin.Ofverberg@yle.fi, Maria.Blomberg@yle.fi, Augustina-Annika.Idelfina.Jamsa@yle.fi, Tiina-Rakel.Liekki@yle.fi, Jaana.Siljamaki@yle.fi, Terhi.Upola@yle.fi, Panu.Pokkinen@yle.fi, Robert.Portman@yle.fi

   VERO-YLEssä riittää PÄÄLLIKKÖvirkoja!
   "Yle urheilun tapahtumaurheilun- ja urheiluoikeuksien päällikkö Robert Portman kommentoi Kaj Kunnas-kritiikkiä Sotshista Iltalehdelle.
   Myös Yle urheilun päällikkö Panu Pokkinen seisoo tiukasti selostajien ja kommentaattorien takana."
   http://www.iltalehti.fi/sotshi-2014/...27828_sb.shtml
   Siis mitä **ttua? urheiluoikeuksien päällikkö ja urheilun päällikkö????? Kas kun ei päällikön päällikön päällikköjohtaja!!!!!

   • Fanius

    Kaj Kunnas on parasta mitä on pitkään aikaan tullut teeveestä! Piste ja Loppu.....


   • TUHERO PIMPERO

    Onko tuol ista homojen kokoontumisajot? Koska 3 homoa siellä on, jotka ovat hakeneet deitti seuraa omalla nimelläänkin :) Huhuh vaan :(


  • Hienoja pelejä

   Hahhaaa.
   VAIN suomalainen osaa pilata MAAILMAN suosituimman urheilutapahtuman itseltään valittamalla juontajista.
   Mutta minkäs teet valittajakansankin on pakko päästä toteuttamaan tarpeitaan :)

   • Korvat pois tieltä...

    Heh. Yllä oleva tuskin seuraa jalkapalloa. Kukaan ei ole puhunut juontajista mitään. Selostajien ammattitaitoa tässä kaivataan. Että keskity sinä vain rauhassa BB juontajien seuraamiseen...


  • Ei huutoa

   Simo Leinonen selostaa ihan mukavasti.

  • Mutuutus

   Yle voisi vaihtaa kisoja seuraavan yleisön , Kunnas on vain uusi ääni kekkereissä .

  • Jaritteri

   No pitäiskö arpinaamainen teko uskovainen ( haastattelussa kertoi olevansa uskossa) Mertaranta laittaa huutamaan sinne? Ei siinä, en itsekään pidä Kunnaksen selostamisesta. Mutta ei ainakaan mertarantaa rakkaampaa sinne huutaan kuin orgasmin saanut oppaviaani.

  • bantam

   Ainakin nämä kahden "asiantuntian" selostukset on kuin suoraan kapakasta kaljalasin kädessä selostuksia! Puhuu ihan muuta kuin meneillään olevaa ottelua?

  • VÄÄRÄ SELOSTAJA KAJ

   kaj kunnas on horokorva ja ei osaa selostaa se todettiin jo olympialaisten aikana jääkiekiekossa. se lateli sellasia termejä mitkä ei sovellu jääkiekkoon alkuunsa. sai ihmetellä, että mikä laji on kyseessä mitä selostaa... kiekko meni hukkapussiin, kun teki maalin naiset olympialaisissa ja muuta ihmeellistä. olen myös samaa mieltä, että niinkin hieno laji kuin jalkapallo pitäisi olla asiansa tunteva alan mies selostamossa eikä kaj kunnasta. KUKA PÄÄTTÄÄ KETÄ SELOSTAA. tehkää protesti, mielenosotusta kehiin. joukkohyökkäys ylelle. johan rupee tapahtumaan. poliisit paikalle. ja syyksi ilmotetaan kaj kunnaksen selostus niin saa maailman laajuista huomiota... kunnas kuiskii selostaessaan ja selostaa kaikkea ihmeellistä mitä ei kuulu koko hommaan täysin väärä ihminen selostamoon !!!

  • pehtoori60

   Asiaa, se "pihatonttu" tulee jo mun uniin..Tule apuun Anja!

  • 112233

   Eihän Kai Kunnaksessa ole mitään vikaa ihan hyvä selostaja TURHAA HAUKUTTE VÄÄRÄÄ PUUTA.

  • KYSYMPÄ VAA

   MISSÄ ON PUBI

  • Mynthon i

   Jonkun pitäisi tarjota Kunnakselle yskänpastilleja, niin se saisi äänensä kuntoon. Muuten on hyvä selostaja, mutta ärsyttävä ääni.

  • Matti Kunnas

   Kyllä Kai Kunnas on paras selostaja Suomesasa

  • 112233

   Ei mertarantaa missään nimessä selostajaksi silloin on kisat pilalla.

   • asiaankin

    mertaranta on se sekoileva huutaja, ei sellaisia tarvita. On kuin jonkun mainoskanavan hölottäjä, joka ajoittain kiljuu.


  • nyt riitti

   Kaj Kunnas takaisin ruotsinkieliselle puolelle. Tai pikku-kakkoseen!

   • Simolle pisteet

    Simo Leinonen on yllättävän HYVÄ!
    Paras toistaiseksi.


  • ei ehkä paras

   Kunhan ei vaan Mertarantaa.

  • katsojat ihan p:stä

   Kuka yleensä kehtaa katsoa aika miehet juoksee nahkakuulan perässä.
   Todella typerä peli.
   Onneksi muilta kanavilta tulee kokki ohjelmia tai jotain viidakon tähteitä ym. muita toive uusintoja jota kukaan ei varmaan ole toivonut.

   • sun mutsis

    Oot vaa kade ku ite oot semmone läski sohvaperuna. ..


  • palloa seuraava

   ei meistä kukaan ole täydellinen, mutta onneksi on tällainen palsta jossa kaikki mitättömät p***t voivat haukkua anonyymisti kaikkia viattomia.

   Pitää vaihtaa kanavaa jos ei kestä juontajien ääntä, korvia tms muita tärkeitä asioita

  • tsauvaan

   Tuo selostajaraakile, vinkuja, joka yritti olla mukana Saksan ja Portugalin pelissä. Aivan kauheaa.
   pilasi hyvä pelin.

  • tässä faktaa

   Nyt Yle täynnä puhevikaisia ja narsistisia toimittajia. Kansan on aika herätä ja puuttua asiaan. Kokoomus taas asialla. Se haluaa ilkeillä kansalle tälläkin tavalla. Tavoittena on Ylen lakkauttaminen ja median yksityistäminen eli siirtäminen täydellisesti pakkoruotsittavan ja valtarakenteita röyhkeästi homottavan kokoomuksen haltuun.

  • TietoKorvanappiin

   Muuten on Yle ja selostajat hoitaneet kisat hienosti, mutta tämä futiskuiskaaja-Kunnas on kyllä rasittavaa kuultavaa.

  • NJK23

   Ihan p...ä Ylen selostus kisoista. Potkupalloilijoita ei pitäisi päästää selostamoon. Selostus menee jorisemiseksi, puujalkaläpän heitoksi ja omien mieltymyksien esittelyksi...Missä tv-kokemusta omaavat asialliset valmentajakommentaattorit? Ylen selostus Brasiliasta on ollut lähes ala-arvoista. Astmaatikkoja, hengitysvaivaisia, kastraatiokimittäjiä ja ties mitä. Koska näemme julkkiksia selostajan kommentaattoreina? Sakari Kuosmanen, Frederik, Katri Helena? Kuosmanen voisi kommentoida: Ja tällainen m...u yrittää pitää jöötä Espanjan joukkueessa. Katri Helena: Kuulen äänen taivaasta sanovat, että pallo olisi pitänyt keskittää miehelle, joka oli laidassa vapaana kuin taivaan lintunen. Frederik: Titaani! MIssä ovat tanssityttöni?

   • Lekuriaika

    No eikös tällainen julkimo selostaja jo kuultu Sochin olympialaisissa(v.haapasalo) kohta siellä varmaan asiakasomistaja veronmaksajat selostaa toinen toisilleen


  • Go, Kaitsu, go!

   Kaj Kunnas on nykyaikainen selostaja, joka poikkeaa edukseen tavanomaisista huutajista. Mertaranta esimerkiksi selostaa samalla tavalla kaiken yleisurheilusta jääkiekkoon. Nuori selostajapolvi taas viljelee huutamisensa lomassa slangia, joka saattaa viehättää märkäkorvia, mutta ei pidemmälle ehtineitä penkkiurheilijoita. Tiilikainen, Noponen, Kukkonen ja muutama muukin vanhan kaartin selostaja olivat pitkälle alkoholisoituneita jaarittelijoita, jotka missasivat lukemattomat määrät oleellisia tapahtumia selostuksissaan paljolti siksikin, että omaa ääntä oli niin mukava kuunnella.

   Meksiko-Kamerun on ollut toistaiseksi kisojen viihdyttävin katsojakokemus nimenomaan selostuksen osalta. Kunnaksen ja Litmasen rento sanailu toimi loistavasti ja tarjosi kokeneellekin töllöttäjälle uudenlaisen miellyttävän katseluelämyksen. Kiitos siitä ja lisää saa tulla!

  • PForsell

   Olkoon se kaitsu siel, petteri forsell on kunkku

  • Puskista

   Minusta Kunnaksen tyyli on uusi, itselle aika vaikea, koska kaipaan tasaista selostusta. En toivo, että selostaja nousee yli sen ärsytyskynnyksen, että itse peli unohtuu.
   Mutta.
   Rakkaat suomalaiset, mitä tekemistä on miehen hörökorvilla tai kaljulla sen kanssa miten työnsä tekee??
   Onko teillä kaikilla niin suuria vaikeuksia elämässä, että vain haukkumalla nimimerkin takaa saatte hetkellisen helpotuksen?

  • Minä nauran

   Kun Suomalainen potkupalloilija arvostelee Hollannin peliä, niin purskahdan nauruun.

   • - - - - - - -

    Miksei jo digitelevisioaikana television asetuksista saada selostajan ääntä kokonaan pois urheiluohjelmista, siten että vain kenttä- ja yleisön äänet kuuluisi. Nämä selostajien äänet ovat jopa miksattu niin kovalle ettei urheilijan ääniä kuulu lainkaan. Jokainen joka on urheilua harrastanut tietää miten olennainen osa itse lajiin liittyvät äänet ovat. Yleisön äänet luo tunnelmaa, ei selostaja.

    Naurettavinta on kun tennisottelussa selostaja toistaa mitä katsojat juuri omin silmin näkivät, samoin kuin jalkapallossa.

    Tämä tosin onnistui joskus vuosia sitten australian avoimissa kun selostuskieleksi valitsi englannin. Englantilaista selostajaa kun ei ollut, ei solustusta silloin kuulunutkaan. Jopa areenalle eksyneen linnun viserryksen kuuli hiljaisuuden vallitessa jännittävällä hetkellä.


  • väärä ammatti

   Aiemmin hieman ihmetellyt, että onko sen nyt niin väliä, kuka urheilua selostaa kun Kunnasta on arvosteltu. Vaikka pidänkin Mertarannan tyylistä kyllä muidenkin selostus yleensä on kelvannut, aina Noposta myöten.
   Avasin juuri töllön seuratakseni Italian ja Uruguayn peliä. Mitä helekuttia, tämän "selostajan" täytyy nyt olla se Kunnas. En enää ihmettele.

  • Viva Uruguay!

   Taas se on äänessä. Suomentakaa mikä on Kunnaksen aaseemiilan tai entäs juvenTTus?

  • Mun verorahat

   Plussaa kisastudiossa Ylelle mutta miksi taas tärkeä matsi pilataan tuolla hevoskuiskaajalla???!

  • Lajituntemusta

   Jää ensimmäiseen pakkiin? Ja laji oli?....eiköhän niitä jalkapallossa kutsuta puolustajiksi....taas sama mies Kunnas

  • VASTATKAA!!!!!!!

   Jos tää Kunnas on pakko Ylessä pitää niin voisiko sen laittaa vaikka kirjoittamaan juttuja tai siirtelemään papereita pöydältä toiselle. Miks ...tuossa se pitää päästää selostamaan....ei ymmärrä millään, monesko eri lajien kisat sen pitää pilata? Mitä? Voisiko joku Yleltä nyt selittää että miksi miksi miksi miksi miksi miksi??????!!!!!???

  • Kysyn vaan!

   Ei juma...ensimmäisen kerran elämässä etsin jo ylen palautekanavaa. Eikö tuota pelleä nyt millään saada pois tuolta selostamasta??? Olen samaa mieltä aikaisemmman kirjoittajan kanssa että saisi olla mahdollisuus valita selostaja itse. Menee maku kokonaan futiksen katselusta kun tuo yksi kähisijä on äänessä. Millä oikeudella urheilun katselu pilataan??

  • Danie.

   Ärsyttääkkö, kyllästyttääkö, harmittaako? Saisiko jo sinunkin mielestäsi loppua tuo huonojen selostajien suosiminen. Ensin oli Kaj Kunnas sitten Ikäheimo joka hyllytettiin ja tilalle piti nostaa kolmas onneton Jari Haapala. VMP sanon minä.

   Sitten yksi parhaista selostajista on lähestyöttömänä kiitos Ylen.

   Kopio kaikki osoitteet ja lähetät kerralla kaikille saman palautteen. Lähetä palautetta niin eiköhän nyt viimeistään ole jo pakko reagoida jotenkin. Luulisi kun alkaa kaikille vyöryä palautetta ihan sairaasti.

   yle.uutiset@yle.fi, Sean.Ricks@yle.fi, Minna.Asikainen@yle.fi, Atte.Jaaskelainen@yle.fi, Lauri.Kivinen@yle.fi, Ari.Pollanen@yle.fi, Tarja.Andersen-Ruuskanen@yle.fi, Mary.Gestrin@yle.fi, Kari.Haakana@yle.fi, Matti.Kivinen@yle.fi, Milla.Moisio@yle.fi, Minna.Paavilainen@yle.fi, Reijo.Perala@yle.fi, Egon.Randlepp@yle.fi, Hanna.Svard@yle.fi, Kim.Viljanen@yle.fi, Oskari.Blomberg@yle.fi, Antti.Hirvonen@yle.fi, Mikko.Hynninen@yle.fi, Aki.Kekalainen@yle.fi, Juha.Kiiskinen@yle.fi, Mika.Pippuri@yle.fi, Juha-Pekka.Rajaniemi@yle.fi, Jarkko.Ryynanen@yle.fi, Juho.Salminen@yle.fi, Heli.Savola@yle.fi, Lassi.Seppala@yle.fi, Teemo.Tebest@yle.fi, Petteri.Bulow@yle.fi, Lise-Lottie.Ek@yle.fi, Annina.Enbuske@yle.fi, Riku.Kaminen@yle.fi, Mika.Lavonen@yle.fi, Helena.Lehtinen@yle.fi, Jukka.Majanen@yle.fi, Sanna.Nurmi@yle.fi, Riikka.Paakkinen@yle.fi, Ella.Pulkki@yle.fi, Linda.Puroaho@yle.fi, Annette.Stenroos@yle.fi, Carin.Ofverberg@yle.fi, Maria.Blomberg@yle.fi, Tiina-Rakel.Liekki@yle.fi, Jaana.Siljamaki@yle.fi, Terhi.Upola@yle.fi, Panu.Pokkinen@yle.fi, Robert.Portman@yle.fi, helsinki@yle.fi, lappi@yle.fi, oulu@yle.fi, panu.pokkinen@yle.fi, tanja.kymalainen@yle.fi, paivi.virtanen@yle.fi, antti.ennekari@yle.fi, hannu-pekka.hanninen@yle.fi, jukka.ahonen@yle.fi, jouko.jarva@yle.fi, anssi.nyberg@yle.fi, tapani.parm@yle.fi, eija.siebenberg@yle.fi, merja.loukkola@yle.fi, marko.krapu@yle.fi, vesa.ramet@yle.fi, hans.grongvst@yle.fi

  • kjfhjj

   Kunnas kyllä jakaa mielipiteet aika vahvasti. Ite kanssa vihasin olympialaisten alla sen selostusta mutta jotenkin aloin pitää sen jutuista kun koskaan ei tiedä mitä se seuraavaksi sanoo.

  • 10 -0 Woi voiiiiii

   Brassit on out
   Saksa in
   shumi on herännyt hengitys koneesta.

  • Bättre folk

   Ruotsinkieliset pääsevät duuniin kuin duuniin, koska ovat ruotsinkielisiä.
   Kaj Kunnaksessa henkilöityy tämä surkeus, kun ei valita ammattitaidon mukaan.
   Jokainen jalkapalloa seuraava vanhempi käsittää illan peliä katsoessaan, kuinka kamala tilanne jälkikasvulla on koulussa. Sydäntä kylmää, kun lapset joutuvat hikoilemaan ruotsin prepositioiden kanssa. Läksyjäkin pitäisi tehdä, vaikka mielummin pelaisi vaikka jalkapalloa. Saksaa lukemalla voisi avautua jalkapallon kera vaikka millainen tulevaisuus.
   Brasilia 1 Saksa 7. ruotsi 0

   • Juustola

    No tuo Niki Juustola nyt vasta rasittava ja ammattitaidoton sekä puolueellinen selostaja vasta onkin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   8107
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   6960
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2720
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   2108
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   213
   2004
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   825
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   58
   766
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   164
   700
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   313
   662
  Aihe