Järkyttävää yle. Minäkin itken...

Itketkö sinäkin

Uskomatonta että Yle joutuu käyttämään Kai Kunnasta selostustehtävissä. Eikö vapaana todellakaan ole ketään muuta. Ensin monta kuukautta hehkutetaan että kohta alkaa vuoden suurin urheilujuhla ja sitten lyödään lauteille ko "selostaja". Vähän enemmän voisi katsojia arvostaa!

57

1825

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ratio auki

      Itketään yhdessä.

    • Mie, Haamu

      On se nyt jumalauta kumma, ettei tuota Kunnasta saa millään pois
      selostamasta / pilaamasta näitäkin kisoja. Minä jätin naisten olympiajääkiekon katsomatta vain sen paskahurrin takia, ei sen kuiskailuja kukaan kestä. Vittu!!!

      ...ja vielä kerran vittu!!

      • pekape

        Ellei tuota hörökorvaa saada pois selostamasta, niin kun näen kadulla, saa turpaan ja kunnolla, sehän on täys idiootti. Paska mikä paska, julkisuuden kipeä hurri, joutaa saunan taakse.YLE:ltä ylilyönti, tuollaisesta selostajalta. Z tulee joka kolmas sana. HYI Paskaa.


    • Futis on teatteria

      Makuasia. Persoona Kunnas on selvästi keskitasoa parempi selostaja siinä virkamiespiirissä, joka mikkiin Suomenmaassa puhuu. Ei Italiakaan jätä Balotellia pois joukkueesta. Harmauden ystävät voivat laittaa äänen pois.

      • pahanmakuinen

        Kunnaksen selostukset ovat mitä järkyttävintä kuultavaa, kaukana mistään keskitason urheiluselostuksesta. Kuinka aikuinen (onko) voi selostaa, kysyä-itse vastaa samaan hengenvetoon jotain aivan epäolennaista!
        Säälittävää kun maineikas kisa saanut tuollaisen selostajan!


      • Aluksi kyllä itestäki tuntui melko järkyttävältä nuo Kunnaksen selostukset, mutta nykyisin kuuntelen ihan mielelläni Kunnasta. Vähän erilaisempi selostaja. Muistaakseni Mertarantakin oli aikoinaan hieman kiistanalainen selostaja. Ehkä kansa oppii sietämään tai jopa pitämään Kunnaksesta.


    • faktaa.

      Avaaja on täysin oikeassa. Kunnasta tungetaan näköjään myös futikseen ja aiemmin lätkään. Molemmissa täysin avuton tapaus. Ärsyttävä tyyli ja ärsyttävä ääni. "meenkö maaliin, ei mene." Vastailee itselleen ym. Toivotaan ettei tätä hörökorvaa päästeä selostamaan tärkeimpiä otteluita ja pilaamaan koko MM futista.

      • ufyfjcjch

        Aivan loistavaa,hyvä Kunnas,olet oikea ammattilainen tiedät erittäin paljon lajeista joita selostat. Hyvä Yle!


      • Futis on teatteria

        Tämä ja pari ylempää: vauvatason epäolennaisia perusteluja. Missä faktat? Pankaa ääni pois, purkki sinappia eteen ja harmaa puku päälle.


    • jani44

      Kohuselostajalle rajua kritiikkiä: Kaj Kunnas heti pois selostamosta
      http://www.iltasanomat.fi/jalkapallo/art-1288701171596.html

      Kaj Kunnaksen tyyli ei miellytä kaikkia.
      Pekka Elomaa
      Julkaistu: 13.6.2014 22:12
      MM-futis 12.6.-13.7. IS:n lukijat ovat jälleen ilmaisseet tyytymättömyytensä Ylen selostaja Kaj Kunnaksen selostustyyliin.
      Jo Sotshin olympiakisojen aikaan kritiikki Kaj Kunnasta kohtaan oli niin voimakasta, että katsojat tekivät adressit.com-nettisivulle vaatimuksen Kunnaksen vetämisestä pois selostuskopista.

      Brasilian MM-kisoissa Kunnas on ehtinyt selostuskoppiin vasta kertaalleen, ja kansa on jälleen takajaloillaan. Kunnas selosti Meksikon ja Kamerunin välisen ottelun perjantaina.

      - Oy Yleisradio Ab, veronmaksajana vaadin, Kaj Kunnas heti alkuunsa pois selostamosta!, kirjoittaa IS:n lukija sivusta seurannut.

      - Laittakaa muutkin Ylelle palautetta Kunnaksen selostamisesta. Pilasi jo jotkut pelit lätkän MM-kisoissa ja nyt pilaa näinkin hienot kisat kun Jalkapallon MM-kisat. Moni muukin on näköjään tyytymätön kaljun selostuksiin kuin ite allekirjoittanut. Aivan turha äijä. Kaj Kunnas Ulos MM-kisa selostamosta, avautui puolestaan nimimerkki Pate.

      Näin kirjoittaa taasen nimimerkki hernandeffff:

      - Voisko YLE tehdä muutoksia tiimiinsä niin, että Riku Riihilahti menisi selostamoon ja Kunnas sinne studioon jakamaan puheenvuoroja Litille ja Muuriselle...?

      - Ei tässä ole mitään järkeä pitää täysin jalkapallosta tietämätön Kunnas ilman mitään valmisteluja ja taustatietoja siellä selostamossa. Ihan amatöörien hommaa tuo Kunnaksen huuhailu...
      IS
      MM-futis 2014

      • jani44

        1.Kaj Kunnaksen ääni on erittäin vastenmielistä kähinää ja narinaa.
        2. Kaj Kunnas asiantuntemus on 0 (nolla).
        3. Kaj Kunnas selostaa kuin lapsi. Kuin pikku lapsi.
        - on jäänyt henkisessä kehityksessään osin lapsen tasolle.

        Kaj Kunnas-paskiainen on raahattava ulos selostuskopista vaikka väkisin.


      • Äptllä-vika
        jani44 kirjoitti:

        1.Kaj Kunnaksen ääni on erittäin vastenmielistä kähinää ja narinaa.
        2. Kaj Kunnas asiantuntemus on 0 (nolla).
        3. Kaj Kunnas selostaa kuin lapsi. Kuin pikku lapsi.
        - on jäänyt henkisessä kehityksessään osin lapsen tasolle.

        Kaj Kunnas-paskiainen on raahattava ulos selostuskopista vaikka väkisin.

        Ei tuota ärrä-vikaista selostajaakaan kovin mielellään kuuntele, joka nyt on äänessä.


    • Hmmm....

      No olihan ennen vanhaan parempia selostajia, ainakin radion puolella: Noponen, Häyrinen jne.

    • kjj1

      Nyt palautetta Yleen sähköpostilla, niin että tuntuu, niin että hukkuvat omaan Kaj Kähinä Kunnas – postiinsa.
      Ei tässä muu auta. Tuo Kähisijäpelle pilaa MM-kisat.
      -kopioi/liitä koko osoitelista suoraan to: kenttään.

      To: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

      VERO-YLEssä riittää PÄÄLLIKKÖvirkoja!
      "Yle urheilun tapahtumaurheilun- ja urheiluoikeuksien päällikkö Robert Portman kommentoi Kaj Kunnas-kritiikkiä Sotshista Iltalehdelle.
      Myös Yle urheilun päällikkö Panu Pokkinen seisoo tiukasti selostajien ja kommentaattorien takana."
      http://www.iltalehti.fi/sotshi-2014/...27828_sb.shtml
      Siis mitä **ttua? urheiluoikeuksien päällikkö ja urheilun päällikkö????? Kas kun ei päällikön päällikön päällikköjohtaja!!!!!

      • Fanius

        Kaj Kunnas on parasta mitä on pitkään aikaan tullut teeveestä! Piste ja Loppu.....


      • TUHERO PIMPERO

        Onko tuol ista homojen kokoontumisajot? Koska 3 homoa siellä on, jotka ovat hakeneet deitti seuraa omalla nimelläänkin :) Huhuh vaan :(


    • Hienoja pelejä

      Hahhaaa.
      VAIN suomalainen osaa pilata MAAILMAN suosituimman urheilutapahtuman itseltään valittamalla juontajista.
      Mutta minkäs teet valittajakansankin on pakko päästä toteuttamaan tarpeitaan :)

      • Korvat pois tieltä...

        Heh. Yllä oleva tuskin seuraa jalkapalloa. Kukaan ei ole puhunut juontajista mitään. Selostajien ammattitaitoa tässä kaivataan. Että keskity sinä vain rauhassa BB juontajien seuraamiseen...


    • Ei huutoa

      Simo Leinonen selostaa ihan mukavasti.

    • Mutuutus

      Yle voisi vaihtaa kisoja seuraavan yleisön , Kunnas on vain uusi ääni kekkereissä .

    • Jaritteri

      No pitäiskö arpinaamainen teko uskovainen ( haastattelussa kertoi olevansa uskossa) Mertaranta laittaa huutamaan sinne? Ei siinä, en itsekään pidä Kunnaksen selostamisesta. Mutta ei ainakaan mertarantaa rakkaampaa sinne huutaan kuin orgasmin saanut oppaviaani.

    • Ainakin nämä kahden "asiantuntian" selostukset on kuin suoraan kapakasta kaljalasin kädessä selostuksia! Puhuu ihan muuta kuin meneillään olevaa ottelua?

    • VÄÄRÄ SELOSTAJA KAJ

      kaj kunnas on horokorva ja ei osaa selostaa se todettiin jo olympialaisten aikana jääkiekiekossa. se lateli sellasia termejä mitkä ei sovellu jääkiekkoon alkuunsa. sai ihmetellä, että mikä laji on kyseessä mitä selostaa... kiekko meni hukkapussiin, kun teki maalin naiset olympialaisissa ja muuta ihmeellistä. olen myös samaa mieltä, että niinkin hieno laji kuin jalkapallo pitäisi olla asiansa tunteva alan mies selostamossa eikä kaj kunnasta. KUKA PÄÄTTÄÄ KETÄ SELOSTAA. tehkää protesti, mielenosotusta kehiin. joukkohyökkäys ylelle. johan rupee tapahtumaan. poliisit paikalle. ja syyksi ilmotetaan kaj kunnaksen selostus niin saa maailman laajuista huomiota... kunnas kuiskii selostaessaan ja selostaa kaikkea ihmeellistä mitä ei kuulu koko hommaan täysin väärä ihminen selostamoon !!!

    • Asiaa, se "pihatonttu" tulee jo mun uniin..Tule apuun Anja!

    • 112233

      Eihän Kai Kunnaksessa ole mitään vikaa ihan hyvä selostaja TURHAA HAUKUTTE VÄÄRÄÄ PUUTA.

    • KYSYMPÄ VAA

      MISSÄ ON PUBI

    • Mynthon i

      Jonkun pitäisi tarjota Kunnakselle yskänpastilleja, niin se saisi äänensä kuntoon. Muuten on hyvä selostaja, mutta ärsyttävä ääni.

    • Matti Kunnas

      Kyllä Kai Kunnas on paras selostaja Suomesasa

    • 112233

      Ei mertarantaa missään nimessä selostajaksi silloin on kisat pilalla.

      • asiaankin

        mertaranta on se sekoileva huutaja, ei sellaisia tarvita. On kuin jonkun mainoskanavan hölottäjä, joka ajoittain kiljuu.


    • nyt riitti

      Kaj Kunnas takaisin ruotsinkieliselle puolelle. Tai pikku-kakkoseen!

      • Simolle pisteet

        Simo Leinonen on yllättävän HYVÄ!
        Paras toistaiseksi.


    • ei ehkä paras

      Kunhan ei vaan Mertarantaa.

    • katsojat ihan p:stä

      Kuka yleensä kehtaa katsoa aika miehet juoksee nahkakuulan perässä.
      Todella typerä peli.
      Onneksi muilta kanavilta tulee kokki ohjelmia tai jotain viidakon tähteitä ym. muita toive uusintoja jota kukaan ei varmaan ole toivonut.

      • sun mutsis

        Oot vaa kade ku ite oot semmone läski sohvaperuna. ..


    • palloa seuraava

      ei meistä kukaan ole täydellinen, mutta onneksi on tällainen palsta jossa kaikki mitättömät p***t voivat haukkua anonyymisti kaikkia viattomia.

      Pitää vaihtaa kanavaa jos ei kestä juontajien ääntä, korvia tms muita tärkeitä asioita

    • tsauvaan

      Tuo selostajaraakile, vinkuja, joka yritti olla mukana Saksan ja Portugalin pelissä. Aivan kauheaa.
      pilasi hyvä pelin.

    • tässä faktaa

      Nyt Yle täynnä puhevikaisia ja narsistisia toimittajia. Kansan on aika herätä ja puuttua asiaan. Kokoomus taas asialla. Se haluaa ilkeillä kansalle tälläkin tavalla. Tavoittena on Ylen lakkauttaminen ja median yksityistäminen eli siirtäminen täydellisesti pakkoruotsittavan ja valtarakenteita röyhkeästi homottavan kokoomuksen haltuun.

    • TietoKorvanappiin

      Muuten on Yle ja selostajat hoitaneet kisat hienosti, mutta tämä futiskuiskaaja-Kunnas on kyllä rasittavaa kuultavaa.

    • NJK23

      Ihan p...ä Ylen selostus kisoista. Potkupalloilijoita ei pitäisi päästää selostamoon. Selostus menee jorisemiseksi, puujalkaläpän heitoksi ja omien mieltymyksien esittelyksi...Missä tv-kokemusta omaavat asialliset valmentajakommentaattorit? Ylen selostus Brasiliasta on ollut lähes ala-arvoista. Astmaatikkoja, hengitysvaivaisia, kastraatiokimittäjiä ja ties mitä. Koska näemme julkkiksia selostajan kommentaattoreina? Sakari Kuosmanen, Frederik, Katri Helena? Kuosmanen voisi kommentoida: Ja tällainen m...u yrittää pitää jöötä Espanjan joukkueessa. Katri Helena: Kuulen äänen taivaasta sanovat, että pallo olisi pitänyt keskittää miehelle, joka oli laidassa vapaana kuin taivaan lintunen. Frederik: Titaani! MIssä ovat tanssityttöni?

      • Lekuriaika

        No eikös tällainen julkimo selostaja jo kuultu Sochin olympialaisissa(v.haapasalo) kohta siellä varmaan asiakasomistaja veronmaksajat selostaa toinen toisilleen


    • Go, Kaitsu, go!

      Kaj Kunnas on nykyaikainen selostaja, joka poikkeaa edukseen tavanomaisista huutajista. Mertaranta esimerkiksi selostaa samalla tavalla kaiken yleisurheilusta jääkiekkoon. Nuori selostajapolvi taas viljelee huutamisensa lomassa slangia, joka saattaa viehättää märkäkorvia, mutta ei pidemmälle ehtineitä penkkiurheilijoita. Tiilikainen, Noponen, Kukkonen ja muutama muukin vanhan kaartin selostaja olivat pitkälle alkoholisoituneita jaarittelijoita, jotka missasivat lukemattomat määrät oleellisia tapahtumia selostuksissaan paljolti siksikin, että omaa ääntä oli niin mukava kuunnella.

      Meksiko-Kamerun on ollut toistaiseksi kisojen viihdyttävin katsojakokemus nimenomaan selostuksen osalta. Kunnaksen ja Litmasen rento sanailu toimi loistavasti ja tarjosi kokeneellekin töllöttäjälle uudenlaisen miellyttävän katseluelämyksen. Kiitos siitä ja lisää saa tulla!

    • PForsell

      Olkoon se kaitsu siel, petteri forsell on kunkku

    • Puskista

      Minusta Kunnaksen tyyli on uusi, itselle aika vaikea, koska kaipaan tasaista selostusta. En toivo, että selostaja nousee yli sen ärsytyskynnyksen, että itse peli unohtuu.
      Mutta.
      Rakkaat suomalaiset, mitä tekemistä on miehen hörökorvilla tai kaljulla sen kanssa miten työnsä tekee??
      Onko teillä kaikilla niin suuria vaikeuksia elämässä, että vain haukkumalla nimimerkin takaa saatte hetkellisen helpotuksen?

    • Minä nauran

      Kun Suomalainen potkupalloilija arvostelee Hollannin peliä, niin purskahdan nauruun.

      • - - - - - - -

        Miksei jo digitelevisioaikana television asetuksista saada selostajan ääntä kokonaan pois urheiluohjelmista, siten että vain kenttä- ja yleisön äänet kuuluisi. Nämä selostajien äänet ovat jopa miksattu niin kovalle ettei urheilijan ääniä kuulu lainkaan. Jokainen joka on urheilua harrastanut tietää miten olennainen osa itse lajiin liittyvät äänet ovat. Yleisön äänet luo tunnelmaa, ei selostaja.

        Naurettavinta on kun tennisottelussa selostaja toistaa mitä katsojat juuri omin silmin näkivät, samoin kuin jalkapallossa.

        Tämä tosin onnistui joskus vuosia sitten australian avoimissa kun selostuskieleksi valitsi englannin. Englantilaista selostajaa kun ei ollut, ei solustusta silloin kuulunutkaan. Jopa areenalle eksyneen linnun viserryksen kuuli hiljaisuuden vallitessa jännittävällä hetkellä.


    • väärä ammatti

      Aiemmin hieman ihmetellyt, että onko sen nyt niin väliä, kuka urheilua selostaa kun Kunnasta on arvosteltu. Vaikka pidänkin Mertarannan tyylistä kyllä muidenkin selostus yleensä on kelvannut, aina Noposta myöten.
      Avasin juuri töllön seuratakseni Italian ja Uruguayn peliä. Mitä helekuttia, tämän "selostajan" täytyy nyt olla se Kunnas. En enää ihmettele.

    • Viva Uruguay!

      Taas se on äänessä. Suomentakaa mikä on Kunnaksen aaseemiilan tai entäs juvenTTus?

    • Mun verorahat

      Plussaa kisastudiossa Ylelle mutta miksi taas tärkeä matsi pilataan tuolla hevoskuiskaajalla???!

    • Lajituntemusta

      Jää ensimmäiseen pakkiin? Ja laji oli?....eiköhän niitä jalkapallossa kutsuta puolustajiksi....taas sama mies Kunnas

    • VASTATKAA!!!!!!!

      Jos tää Kunnas on pakko Ylessä pitää niin voisiko sen laittaa vaikka kirjoittamaan juttuja tai siirtelemään papereita pöydältä toiselle. Miks ...tuossa se pitää päästää selostamaan....ei ymmärrä millään, monesko eri lajien kisat sen pitää pilata? Mitä? Voisiko joku Yleltä nyt selittää että miksi miksi miksi miksi miksi miksi??????!!!!!???

    • Kysyn vaan!

      Ei juma...ensimmäisen kerran elämässä etsin jo ylen palautekanavaa. Eikö tuota pelleä nyt millään saada pois tuolta selostamasta??? Olen samaa mieltä aikaisemmman kirjoittajan kanssa että saisi olla mahdollisuus valita selostaja itse. Menee maku kokonaan futiksen katselusta kun tuo yksi kähisijä on äänessä. Millä oikeudella urheilun katselu pilataan??

    • Danie.

      Ärsyttääkkö, kyllästyttääkö, harmittaako? Saisiko jo sinunkin mielestäsi loppua tuo huonojen selostajien suosiminen. Ensin oli Kaj Kunnas sitten Ikäheimo joka hyllytettiin ja tilalle piti nostaa kolmas onneton Jari Haapala. VMP sanon minä.

      Sitten yksi parhaista selostajista on lähestyöttömänä kiitos Ylen.

      Kopio kaikki osoitteet ja lähetät kerralla kaikille saman palautteen. Lähetä palautetta niin eiköhän nyt viimeistään ole jo pakko reagoida jotenkin. Luulisi kun alkaa kaikille vyöryä palautetta ihan sairaasti.

      [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]

    • kjfhjj

      Kunnas kyllä jakaa mielipiteet aika vahvasti. Ite kanssa vihasin olympialaisten alla sen selostusta mutta jotenkin aloin pitää sen jutuista kun koskaan ei tiedä mitä se seuraavaksi sanoo.

    • 10 -0 Woi voiiiiii

      Brassit on out
      Saksa in
      shumi on herännyt hengitys koneesta.

    • Bättre folk

      Ruotsinkieliset pääsevät duuniin kuin duuniin, koska ovat ruotsinkielisiä.
      Kaj Kunnaksessa henkilöityy tämä surkeus, kun ei valita ammattitaidon mukaan.
      Jokainen jalkapalloa seuraava vanhempi käsittää illan peliä katsoessaan, kuinka kamala tilanne jälkikasvulla on koulussa. Sydäntä kylmää, kun lapset joutuvat hikoilemaan ruotsin prepositioiden kanssa. Läksyjäkin pitäisi tehdä, vaikka mielummin pelaisi vaikka jalkapalloa. Saksaa lukemalla voisi avautua jalkapallon kera vaikka millainen tulevaisuus.
      Brasilia 1 Saksa 7. ruotsi 0

      • Juustola

        No tuo Niki Juustola nyt vasta rasittava ja ammattitaidoton sekä puolueellinen selostaja vasta onkin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe