Totuuden hetki: hakkerinörtti voi pudottaa matkustajakoneen

kylmää faktaa

http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/lentokoneita-katosi-tutkista-keski-euroopassa/3441276

Kymmeniä lentokoneita katosi lyhyeksi aikaa lennonjohdon tutkista Itävallassa, Saksassa, Tshekissä ja Slovakiassa.

Tapaukset sattuivat 5. ja 10. kesäkuuta. Itävallan viranomaisten mukaan tutkaongelmat koskivat noin 50:tä lentokonetta.

Viranomaisten mukaan häiriöistä ei ollut vaaraa lentomatkustajille.

– Koneet katosivat tutkaruuduilta muutamiksi sekunneiksi. Katkot eivät olleet vakavia, Saksan lennonvalvonnan edustaja sanoi.

Slovakian mukaan yhteyskatkot johtuivat sotaharjoituksista, joissa häirittiin radioliikennetaajuuksia. Kun tutkayhteyksien ongelmat havaittiin, siitä ilmoitettiin harjoitusten järjestäjille ja harjoitukset keskeytettiin, Slovakian lentovalvontaviranomainen kertoi.

Lukekaa nyt palstalaiset tuo uutinen pari kertaa, kenties kolmekin kertaa ennen kuin kommentoitte mitään. KYMMENIÄ siviililentoja katosi tutkanäytöltä radioliikenteen jammerin käytön takia. Näissä koneissa istui karkeasti arvioiden jopa 20 000 siviiliä, siis syytöntä ihmistä.

Air Malaysian Boeing 777-koneen totaalinen katoaminen ei enää olekaan niin selittämätön. Jenkit häiritsivät tutkaverkkoa ja kone kaapattiin Intian valtameren USAF:n tukikohtaan. Matkustajat tapettiin brutaalisti joukkoteloituksessa ja Boeing 777 sai aivan uuden harmaan värikaavion ja USA:n sotilastunnukset. Tuo kone lentää myöhemmin jossakin päin maailmaa "terroristien" lentämänä päin seinää.

Tämä KAIKKI tehtiin tietokoneen näppäimistöltä muutamalla napin painamisella. 2 sekuntia ja kymmeniä lentoja katoaa tutkalta täysin.

Mikään moderni matkustajakone ei ole turvassa tämän tyyppiseltä hakkerin iskulta tutkia vastaan. "Tutka" ei ota mitään todellista heijastetta isonkaan koneen rungosta vaan saa ainoastaan koneen lähettämän transponderin signaalin. Sen peittäminen on helppo nakki hakkerille.

Vanhaa lentokonetta, esim Douglas DC-3-tyypin rautarouvaa ei voi hakkerikaan pudottaa, koska koneessa ei ole sitten minkäänlaista tietokonetta. Tutkan ei tarvitse toimia, jotta osaava lentäjä laskeutuu DC-3:lla minne vaan missä on suunnilleen jalkapallokentän verran tilaa tulla alas.

Nyt kun tämän uutisen luin, niin tämä on pysyvä fakta: EN KOSKAAN ENÄÄ nouse yhteenkään matkustajakoneeseen. En ikinä! Joku räkänokka voi pudottaa lentokoneen kahvilassa istumalla ja läppäriä käyttämällä.

Boeing on varmaan jopa panostanut termiitillä koneensa valmiiksi USAF:n hakkerisotilaita varten. Pari etäkomentoa ja matkustajakone häviää atomitason pölyksi, viis siitä, että koneessa voi olla 200-800 siviiliä konetyypistä riippuen sisällä. Obamaa ei kiinnosta. Jenkit ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan täysiä perseenreikiä.

4

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JASITTENNETULEEJATAP

      Voi juku. Oma elämä tuntuu taas kovinkin tasapainoiselta...

    • ddmdmmddm

      Suomessa kuoli viime vuonna ihan omassa kodissa varmasti kymmeniä onnettomuuksissa, ja loukkaantui ties kuinka monta sataa, tai tuhatta. Kotimaan matkustajalentoliikenteessä taisi viimeinen kuolonuhri tulla 80-luvulla Seinäjoen lähellä. Sen jälkeen ei yhtään.

      Niin että miten uskallat kotona istua? Puhumattakaan liikkua ulkona, Se vasta vaarallista on.

      • KokemusK

        Kone ei putoa vaikka se ei näkyisi tutkassa. Sitä voi lentää, navigoida ja ohjata ihan normaalisti. Myös yhteydenpito lennonjohtoon onnistuu radiolla.
        Ja kyse oli myös armeijan tekemästä turkahäirinnästä johon sillä on ihan omat erikoislaitteet, ei mistään hakkerin ulottuvilla olevasta hommasta. Erilaista radio- ja tutkahäirintää ovat armeijat harjoittaneet toisesta maailmansodasta saakka.


      • miljaponi

        Joo mun ja mun kaverin 3 metriä ylä puolella Lens Finnairin kone joka saksi siivillään omakoti talon pensaan ja Jehovan todistajien talon katon


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1145
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      54
      850
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      659
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe