seksuaalivähemmistöt kirkon töissä

uskoakko

Mietin tässä sellaista, että mitä mieltä olette siitä että voivatko seksuaalivähemmistöihin kuuluvat ihmiset työskennellä kirkollisella alalla, vaikka kirkon kanta seksuaalivähemmistöihin on kaikkien tiedossa.
Itsellä on eettinen ja uskonnollinen ongelma juurikin tällä hetkellä sen takia, että olen seurakunnan toiminnassa mukana ja olen hakeutunut kirkolliselle alalle opiskelemaan, ja olen siis bi-seksuaali.
Ja kun kumminki tiedän kirkon kannan niin olen miettinyt että alistanko itseni heteroelämään vaiko hylkäänkö kirkollisen alan.

36

548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arto T

      Jaa vastaus riippuu siitä keltä kysyt, liberaaleilta kysyt niin saat sellaisen vastauksen kuin itse toivotkin, konservatiiveilta kysyt niin saat sellaisen vastuksen mitä et ehkä toivoisikaan.

      Tietysti voi kysyä minkä ja minkälaisen kirkon, kirkon jossa on siirrytty liberaaliteologiaan ja jossa raamatun totuudet on vedetty vessasta alas, mutta toisaalta mitä virkaa sellaisella kirkolla edes on. Sehän itseasiassa jo voisi olla sen vastapuolen kirkko.

      Taas jos kysyt mitä mieltä Jumala on , niin Jumalahan on raamatun sanassa viitoittanut tien mitä mieltä Jumala on homouden teoista, tavallaan jos jo kättelyssä hylkäät raamatun sanat, niin miten silloin voisit tavallaan tehdä työtä Jumalalle.

      Jos todella olet rehellinen etsijä, niin mene Jumalan eteen ja sano koko totuus ja pyydä Jumalalta tietä eteenpäin, jos taas haluat kuulla mukavia valheita jolla turrutat omantuntosi, niin miten sillä voisi Jumalaa palvella.

      Ei se myöskään niin mene että kun elää heteroseksuaalisesti, niin sitten pääsee taivaaseen, kyllä syntiä on myös heteroseksuaalinen haureus. Raamatun opetus on niin että ensin pitäisi etsiä se Jumala ja sitten lähteä häntä seuraamaan, niin sitten ne asiat olisi Jumalan kanssa kunnossa ja Jumala tekee ihmisestä uuden luomuksen

      2 kor 5:

      17 Jokainen, joka on Kristuksessa, on siis uusi luomus. Vanha on kadonnut, uusi on tullut tilalle!

      • Johannuss

        Mutta Raamatusta löytyy myös paikkoja, joissa Jeesus sanoo, että heteroseksuaaliset mielikuvatkin ovat syntiä. Vuorisaarnassa nimittäin. Eli normaali heteroseksuaali mieskään ei voisi olla ajattelusi mukaan kirkon töissä.


      • Anonyymi
        Johannuss kirjoitti:

        Mutta Raamatusta löytyy myös paikkoja, joissa Jeesus sanoo, että heteroseksuaaliset mielikuvatkin ovat syntiä. Vuorisaarnassa nimittäin. Eli normaali heteroseksuaali mieskään ei voisi olla ajattelusi mukaan kirkon töissä.

        No eikö kukaan koskaan ole edes ajatellut miten raamatussa koko ajan synnistä puhutaan, se on siksi että ihmisiä on pidetty kurissa uskon voimalla . Ja se ei ole oikein mitenkään
        Ei normaali ihminen tee syntiä kun kerran elää yhteiskunnan asettamien lakien mukaisesti eikä ajatuksetkin ole syntiä kenelläkään , sekin on sitä aivopesua mitä eräät harrastavat, ei kylläkään niin moni enää . Joten ihmiset syntyvät erilaisina ei siinä mitään väärää ole, se on vaan nämä uskon veljet jotka tekevät kaiken vääräksi jopa pienen lapsen joka syntyy erilaisena . Kunkin tulee olla oma itsensä eikä siinä toisia tarvita tuomitsemassa .


    • Arto T

      Jeesus vuorisaarnassaan osoitti meille kuinka suuri on pimeys ja mikä meidän jokaisen tilanne on , kukaan ei ole vanhurskas itsessään, vaan jokaisen on pelastuakseen otettava vastaan Jeesuksen sovintouhri omalle kohdalleen.

      Kuitenkaan ei Jeesuksen puhe sitä tarkoittaisi että meidän pitäisi ehdoin tahdoin jatkaa synnissä rypemistä, vaan nimenomaan parannukseen Jeesus on kutsunut meitä, itsestämme ei toki sellaista voimaa löydy jolla voisimme taistella sitä syntiä vastaan, mikä meidän ruumistamme piinaa. Mutta jumalan antaman voiman turvin meillä on mahdollisuus tätä syntiä vastaan taistella kunhan olemme kuuliaisia Jumalan sanalle.

      Tilanne jossa ihminen on antanut synnille ja maailmalle periksi ja lähtenyt omia mielihalujaan raamatun sanan vastaisesti vapaasti toteuttamaan, kertoo siitä ettei yhteys Jumalaan ole silloin kunnossa ja ihminen on käsittänyt asiat väärin.


      Hebr. 12:
      1. Sentähden, kun meillä on näin suuri pilvi todistajia ympärillämme, pankaamme mekin pois kaikki, mikä meitä painaa, ja synti, joka niin helposti meidät kietoo, ja juoskaamme kestävinä edessämme olevassa kilvoituksessa,
      2. silmät luotuina uskon alkajaan ja täyttäjään, Jeesukseen, joka hänelle tarjona olevan ilon sijasta kärsi ristin, häpeästä välittämättä, ja istui Jumalan valtaistuimen oikealle puolelle.
      3. Ajatelkaa häntä, joka syntisiltä on saanut kärsiä sellaista vastustusta itseänsä kohtaan, ettette väsyisi ja menettäisi toivoanne.
      4. Ette vielä ole verille asti tehneet vastarintaa, taistellessanne syntiä vastaan,

    • pappilukkari
    • Dirpandaa

      Itsekin olen hakeutunut opiskelemaan teologiaa, vaikka olenkin homo. En näe mitään ristiriitaa uskoni ja homoseksuaalisuuden välillä, mutta toisaalta ymmärrän myös niiden näkemykset, jotka pitävät Raamattua täysin Jumalan Sanana. Kirkossa pitää olla sijaa kaikille ja myös homotyöntekijöitä alalla on paljon, kuten muillakin aloilla. Seuraa kutsumustasi rohkeasti! Jumala kyllä tietää ja ohjaa sinua tielläsi.

      • Anonyymi

        Ei todellakaan pitäisi olla mitään ristiriitaa ihmisen sukupuolisen suuntauksen. Kanssa.


    • Uskis--

      Moii.. Itsekin kirkonalalla ja bi-seksuaali. Seksuaalinen suuntautuminen ei näy arjessani juurikaan eikä varsinkaan vaikuta mielestäni paljonkaan työhöni, ehkä osaan huomioida erilaisia asioita ihmisten elämästä ja olen suvaitsevaisempi ristini alla kuin joku toinen?

      Siunausta ja seuraa kutsumustasi Jumalan Sanassa pysyen! Siinä on voima ja maaperä joka ei sorru.

    • luteriaani

      Minun tiedossani ei ole kirkon kanta seksuaalivähemmistöihin. Kertoisitko, mikä se on? Ja lisäksi vielä, mitä kirkkoa tarkoitat?

      Sehän on selvää, ettei Suomen evankelis-luterilaisen kirkon palveluksessa työskennelläkseen tarvitse olla hetero, mutta ehkä tarkoitit jotain muuta kirkkokuntaa?

      • Anonyymi

        Koska on työhalåkemuksessa kysymys mikä seksuaalinen suuntaus ihmisellä on.
        Työ on työtä ja se tehdään kuten se on tarkoitettu, seksuaalisuus taas on ihan yksityinen asia, eihän hetero äijäkään selvittele että käy naapurin rouvan luona kun rouvat mies on etä töissä
        Niin että yksityisasiat ovat omia, ei työnantajan


    • oma tunto

      Raamattu ei salli homoseksuaalisuutta, vaan tuomitsee sen luonnottomana. Omantunnon kysymys. Kirkko ei saisi palkata sanan vastaisia henkiloita.

      • Raamatussa on yli 400 kieltoa; siis niin monta sanan vastaista tekoa. Kirkolla olisi aika iso urakka, jos katsoisi, ettei töihin livahtaisi vääriä henkilöitä.


    • Ensinnäkin, sukupuolia on vain kaksi: mies- ja naissukupuoli. Heitä on suunnilleen yhtä paljon, joten mitään seksuaalivähemmistöä ei ole olemassakaan.

      Raamattu antaa selvät ohjeet siitä, millainen seurakunnan kaitsijan tai seurakuntapalvelijan tulee olla 1.Timoteuskirjeen 3 luvussa. Kaitsijan tulee olla mm. nuhteeton, yhden vaimon mies, raitis, maltillinen, säädyllinen, vieraanvarainen, taitava opettamaan, ei juomari, ei riitaisa, ei rahanahne, vaan sellainen, joka oman kotinsa hyvin hallitsee ja kaikella kunniallisuudella pitää lapsensa kuuliaisina. Hänellä tulee olla myös olla hyvä todistus ulkopuolella olevilta.

      Seurakuntapalvelijoista sanotaan mm. että heidän tulee olla sellaisia, jotka pitävät uskon salaisuuden puhtaassa omassatunnossa ja hänen tulee olla yhden vaimon mies, lapsensa ja kotinsa hyvin hallitseva. (1.Tim.3:2-12)

      Homoseksuaaleille vaatimukset eivät sovi mitenkään ja siksi heillä itsellään pitäisi olla älyä, etteivät edes hae seurakunnan palvelukseen. Seurakunta on uskovien yhteisö ja siksi ensimmäinen ehto pitäisi jo olla se, että jokainen seurakunnan jäsen, olipa seurakunnan virassa tai pelkkä jäsen, hänen tulisi uudestisyntynyt uskova.

      • Eroajo

        No tarviiko sitä kertoa seksuaalisen suuntauksensa? Tämä on juuri sitä tuomitsemista, jota evlut kirkko ahdasmielisin oppinein karkottaa kaikki omin aivoin ajattelevat. Rakasta lähimmäistä kuten itseäsi.


      • Eroajo

        Ja siis: eikö homo ole lähimmäisesi?


      • Eroajo

        Ja edelleen, jos et rakasta lähimmäistä, olisi parempi kun sinut sidottaisiin myllynkiveen ja heitettäisiin virtaan.


      • Eroajo kirjoitti:

        No tarviiko sitä kertoa seksuaalisen suuntauksensa? Tämä on juuri sitä tuomitsemista, jota evlut kirkko ahdasmielisin oppinein karkottaa kaikki omin aivoin ajattelevat. Rakasta lähimmäistä kuten itseäsi.

        "No tarviiko sitä kertoa seksuaalisen suuntauksensa? Tämä on juuri sitä tuomitsemista, jota evlut kirkko ahdasmielisin oppinein karkottaa kaikki omin aivoin ajattelevat. Rakasta lähimmäistä kuten itseäsi."

        Ei tarvitse, koska se selviää jo hakukriteereistä. Et voi täyttää hakuehtoja, jos olet homo.


      • Eroajo kirjoitti:

        No tarviiko sitä kertoa seksuaalisen suuntauksensa? Tämä on juuri sitä tuomitsemista, jota evlut kirkko ahdasmielisin oppinein karkottaa kaikki omin aivoin ajattelevat. Rakasta lähimmäistä kuten itseäsi.

        Tässä vielä jatkoa edelliseen vastaukseen.

        " Tämä on juuri sitä tuomitsemista, jota evlut kirkko ahdasmielisin oppinein karkottaa kaikki omin aivoin ajattelevat. Rakasta lähimmäistä kuten itseäsi"

        Synti täytyykin tuomita. Ei synnin ja vääryyden tuomitseminen ole ahdasmielisyyttä.


      • Eroajo kirjoitti:

        Ja siis: eikö homo ole lähimmäisesi?

        "Ja siis: eikö homo ole lähimmäisesi?"

        Kyllä on, mutta ei se vielä oikeuta Kirkon virkaan. Tarvitaan muitakin ominaisuuksia kuin lähimmäisenä oleminen.


      • Anonyymi

        Eiköhän ole aika jättää joidenkin entisajan ” kirjailijoiden” sepustukset sinne minne ne kuuluvat nimittäin roskiin.
        Me eletään vuotta2023 ja aina vaan näitä niin sanottuja omasta mielestään ” oikeita” ihmisiä on aina vaan.
        Luulisi kehityksen olevan laajemmalla tasolla se kun takerrutaan jonkun seksuaalisuuteen ja tehdään sen varjolla muka este työntekoonkin.
        Miten tälläiset ihmiset oikeastaan ajattelevat vai onko heillä edes omia ajatuksia, vaan ainoastaan jonkun vanhan kirjan mukaan muka elävät, ja syntiäkin tehdään koko ajan kukin tyylillään, siis sellaista mitä normaali ihminen näkee vääränä yhteiskunnassa.
        Joten eikö näillä moraalin vartijoilla ole mitään omaa ajattelutapaa ollenkaan, kun näyttää että kaikki asiat tehdään muka uskon varjolla, ja niitäkin jokainen tulkitsee omalla pikku tavallaan.
        Kunhan eletään ja annetaan muidenkin elää sellaisena kun ovat tähän maailmaan syntyneet .
        Ei kai ketään ihmistä voi tuomita sen vuoksi että on syntynyt vanhemmiltaan perityllä geeneillä ja kromosomeilla .


    • Anonyymi

      90-luvun alussa minulla oli suhde itseäni 20 vuotta vanhemman miehen kanssa joka ol seurakunnan palveluksessa ja oli todella kristitty ja ei häntä häirinyt se että oltiin yhdynnässä , yleensä vaatimalla vaati että pääsi käsiksi pyllyyni.

      • Anonyymi

        Näitähän tapauksia ollaan luettu vuosikymmenien aikana lehdistä, joten aika lopettaa jahtaamista ihmisiä siksi että ovat syntyneet homona tai bi seksuaalisena. Jos kaksi ihmistä jotka ovat samaa sukupuolta rakastabåvat toisiaan ja päättävät olla yhdessä niin mikä siinä häiritsee jotain kiihkouskovaista .
        Aikuiset ihmiset osaavat päättää itse omista suhteistaan, siinä ei pitäisi kellään muulla olla nokan koputusta.


    • Anonyymi

      Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Tämähän on tuttu kohta Raamatusta....

      Mutta samassa yhteydessähän sanotaan: Rakasta Herraa sinun Jumalaasi kaikesta sydämestä, sielusta, mielestä ja voimasta.

      Se kuka rakastaa Jumalaa pitää hänen lakiaan auktoriteettinä ja totuutena. Jumalan laki hyväksyy vain mies+nainen suhteen. Tämä kertoo jo sen, kuinka Jumala suhteutuu suhteisiin jotka on poikkeuksia mies+nainen suhteesta. Hän pitää niitä syntinä.

      Ja lähimmäistään rakastava ihminen ei hyväksy edes lähimmäisen suhteissa sitä mikä on syntiä. Eikä tieteenkään omassakaan elämässä.

      Tämän tähden lähimmäistä rakastava ihminen varoittaa häntä homouden tmv. luonnottomuudesta ja synnistä. Mutta vain lähimmäisen parhaaksi. Sillä homoilu, trans...kaikki synti ja niissä pysyminen ilman parannuksen tekemistä vie ihmisen Helvettiin. Ikuiseen itkuun ja hammasten kiristykseen.

      Lähimmäistä rakastava kertoo evankeliumin ja sen vapauttavan voiman. Se vapauttaa synneistä, homoudesta.... ja tarjoaa 100% syntien anteeksisaamisen.

      Lähimmäisrakkaus on varoittavaa rakkautta.

      Mene äläkä tästedes enää syntiä tee, ettei sinulle jotakin pahenpaa tapahtuisi.

      • Anonyymi

        Suurin synti on uskonveljien päässä jossa sotkeudutaan toisten yksityis elämän. Kaikilla on oma seksuaalisuutensa sellaisena kun sen on saanut syntyessään. Joten aika lopettaa turhan huopaaminen ja antaa ihmisten elää omaa elämäänsä kuten se kellekkin sopii.


    • Anonyymi

      Ei kai kenenkään seksualiteetti vaikuta mitenkään mitä tekee työkseen, kaikilla ihmisillä on omanlaisensa suuntaus joten koska olisi alettu kirjoittamaan CV hen mikä suuntaus kelläkin on.
      Eihän sillä asialla ole yhtään mitään merkitystä kenenkään muun elämässä.
      Jos jotkut uskovaiset sotkevat nekin asiat työn hakuun niin ollaan jo pahasti pihalla.
      Asiat jotka ovat yksityisiä , ei kuulu muille.
      Ei kukaan hetero mitenkään tee työtänsä paremmin kun BI tai homoseksuaali. Aika jättää ennakkoluulot ja kukin elää oman seksualisuutensa kanssa , se ei ole keltään pois .

    • Anonyymi

      Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Tämähän on tuttu kohta Raamatusta....

      Mutta samassa yhteydessähän sanotaan: Rakasta Herraa sinun Jumalaasi kaikesta sydämestä, sielusta, mielestä ja voimasta.

      Se kuka rakastaa Jumalaa pitää hänen lakiaan auktoriteettinä ja totuutena. Jumalan laki hyväksyy vain mies nainen suhteen. Tämä kertoo jo sen, kuinka Jumala suhteutuu suhteisiin jotka on poikkeuksia mies nainen suhteesta. Hän pitää niitä syntinä.

      Ja lähimmäistään rakastava ihminen ei hyväksy edes lähimmäisen suhteissa sitä mikä on syntiä. Eikä tieteenkään omassakaan elämässä.

      Tämän tähden lähimmäistä rakastava ihminen varoittaa häntä homouden tmv. luonnottomuudesta ja synnistä. Mutta vain lähimmäisen parhaaksi. Sillä homoilu, trans...kaikki synti ja niissä pysyminen ilman parannuksen tekemistä vie ihmisen Helvettiin. Ikuiseen itkuun ja hammasten kiristykseen.

      Lähimmäistä rakastava kertoo evankeliumin ja sen vapauttavan voiman. Se vapauttaa synneistä, homoudesta.... ja tarjoaa 100% syntien anteeksisaamisen.

      Lähimmäisrakkaus on varoittavaa rakkautta.

      Mene äläkä tästedes enää syntiä tee, ettei sinulle jotakin pahenpaa tapahtuisi.

      • Anonyymi

        Oletko sinä juutalainen? Ei kristitty enää elä lain alla vaan armon.


    • Anonyymi

      Kyllähän ne voi työskennellä, mutta Raamatun mukaan homous ja lesbous on jätettävä pois elämästä jos haluaa pelastua

      • Anonyymi

        Aika paljon niitäkin Raamatun kohtia väännellään ja käännellään, Raamatussa edes ole sanoja homous tai lesbous. Ja edelleen ainoa synti, joka vie ihmisen lopulliseen kadotukseen on epäusko, ettei ota Jeesusta vastaan vapahtajanaan. Jos seksuaalisuuteen liittyvät synnit veisivät automaattisesti ihmiseltä pelastuksen vaikka uskoisi Jeesukseen, olisimme kaikki sinne kadotukseen menossa, myös heterot.


    • Anonyymi

      Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Tämähän on tuttu kohta Raamatusta....

      Mutta samassa yhteydessähän sanotaan: Rakasta Herraa sinun Jumalaasi kaikesta sydämestä, sielusta, mielestä ja voimasta.

      Se kuka rakastaa Jumalaa pitää hänen lakiaan auktoriteettinä ja totuutena.
      Joka Jumalaa rakastaa, se pitää Hänen käskynsä. Ja Jumalan laki (käskyt) hyväksyy vain mies nainen suhteen.

      Tämä kertoo jo sen, kuinka Jumala suhtautuu suhteisiin homo, bi, trans, lesbo.... suhteissin ja seksiin. Hän pitää niitä syntinä.

      Ja lähimmäistään rakastava ihminen ei hyväksy omassa eikä edes lähimmäisen suhteissa sitä mikä on syntiä.

      Tämän tähden lähimmäistä rakastava ihminen varoittaa häntä homouden tmv. luonnottomuudesta ja synnistä. Mutta vain lähimmäisen parhaaksi.

      Sillä homoilu, trans...kaikki synti ja niissä pysyminen ilman parannuksen tekemistä vie ihmisen Helvettiin. Ikuiseen itkuun ja hammasten kiristykseen.

      Lähimmäistä rakastava kertoo evankeliumin ja sen vapauttavan voiman. Se vapauttaa synneistä, homoudesta.... ja tarjoaa 100% syntien anteeksisaamisen. Jeesuksen veressä on syntien anteeksisaaminen tänäänkin ihmiselle joka tunustaa syntinsä ja hylkää ne.

      Lähimmäisrakkaus on varoittavaa rakkautta.

      Mene äläkä tästedes enää syntiä tee, ettei sinulle jotakin pahenpaa tapahtuisi.

    • Anonyymi

      On se vaan niin, että palkata homo kirkon työntekijäksi on yhtä typerä ajatus kuin palkata pyromaani palokuntaan.

      Työmatkalla, töihin tullessaan sytyttää tulipalon... Lähtee sitä sitten sammuttamaan. Ja vieläpä sanoo sanomalehtitoimittajalle haastattelussa: " Teimme kaikkemme."

      • Anonyymi

        Ja mitäs pahaa siinä pitäisi olla jos on homo , koska homot ovat Iahan vaan tavallisia ihmisiä työssään , ei sinustakaan kysytä kun alat työn että oletko kova hetero , siis ota huomiooon että homous ei ole sen kummempaa kun heteokaan , ei rikollista, ei haavoita ketään, tekee työnsä kiitettävästi , joten ihmistä ei saa koskaan tuomita siitä että hön sattui syntymään homoksi.
        Ja sinä joka vertailet palomiehiä kovasti olet raukkamainen olio mitä homoseksuaalinen sinulle tekisi , ei kuule yhtään mitään. Ala ajatella asioita oikealla tavalla se kun luulet olevasi jotenkin se joka muka tietää.
        Minä,tunnen muutaman homoparin ja en näe heissä mitään negatiivista , he saavat elää omaa elämäänsä kuten haluavat ! Ja sinä joka suurentelemalla asioita , mitä pelkäät lukien, ettäkö joku hyökkää sinun kimppuun kun homo vai onko sielusi niin helkkarin musta kaikeasta tuomitsemisesta . Kaikki ovat ainoastaan ihmisiä et sinäkään töitäsi tee seksuaaliselta suuntauksellasi . Niin ei tee homotkaan . Elä ja anna muiden elää.


    • Anonyymi

      Itse olen ollut kahdenkin eri miehen kanssa anaali ja oraali yhdynnässä ja molemmat miehet olivat seurakunnan palveluksessa toinen jopa aika korkeassakin virassa.

      • Anonyymi

        Jos kai ihmistä päättävät olla yhdessä niin se on heidän päätös , eikä siinä tarvita tuollaisten palomiehiä vertailevan typeriä kommentteja .


    • Anonyymi

      Elät ihan vaan sellaisena ihmisenä kun olet. En ole koskaan kuulleet että jos joku hakee työpaikkaa että kysyttäisiin onko hän homo ,bi tai hetero. Ei kai töitä tehdä seksuaaliselta suuntauksella ainoastaa ihnisenä joka haluaa tehdä työtä ja osaa sen.
      Kirjon ihmiset jotka ivat tuomitsevia eivät oikein ole laittaneet näitäkään asioita kohdalleen . Seksuaalisuudella ei pitäisi olla mitään vaikutusta ihmisen työhön millään lailla. Ei heteroitakaan vahdata suu auki ja pelätä että ne tukee tekemään lähentely yrityksiä ( vaikka tekevät kun tilaisuus sallii ) joten työ ja seksualisuus on kaksi eri asiaa ja jos jollain on vastaan sinun suuntauksesi niin ei muuta kun ilmoitus heti syrjinnästä
      Sinun suuntauksellasi ei ole muilla mitään sanomista Eikä tarvitse edes. Yrittää olla muuta kun mitä on. Joten ole se oma itsesi, jos kirkon väki jotenkin alkaisi kehittymään näissäkin asioissa vaikka ovat vielä hyvin pimeitä ymmärtämään että kukaan ei valitse itse miksi syntyy.
      Joka kerta kun tälläisiä asioita tulee esille niin panee ajattelemaan ihmisten kovuutta toisia ihmisiä kohtaan . Tyhmyys on yksi tekijä siinä että vähemmistöryhmiä helposti sorretaan, kun ei ymmärretä asioden oikeaa laitaa. Joten älä alisteta itseäsi jonkun toisen mielipiteiden mukaan mihinkään. On oltava vahva juuri sellaisena kun on.

    • Anonyymi

      Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Tämähän on tuttu kohta Raamatusta....

      Mutta samassa yhteydessä sanotaan: Rakasta Herraa sinun Jumalaasi kaikesta sydämestä, sielusta, mielestä ja voimasta.

      Se kuka rakastaa Jumalaa pitää hänen lakiaan auktoriteettinä ja totuutena.
      Joka Jumalaa rakastaa, se pitää Hänen käskynsä. Ja Jumalan laki (käskyt) hyväksyy vain mies nainen suhteen.

      Tämä kertoo jo sen, kuinka Jumala suhtautuu suhteisiin homo, bi, trans, lesbo.... suhteissin ja seksiin. Hän pitää niitä syntinä.

      Ja lähimmäistään rakastava ihminen ei hyväksy omassa eikä edes lähimmäisen suhteissa sitä mikä on syntiä.

      Tämän tähden lähimmäistä rakastava ihminen varoittaa häntä homouden tmv. luonnottomuudesta ja synnistä. Mutta vain lähimmäisen parhaaksi.

      Sillä homoilu, trans...kaikki synti ja niissä pysyminen ilman parannuksen tekemistä vie ihmisen Helvettiin. Ikuiseen itkuun ja hammasten kiristykseen.

      Lähimmäistä rakastava kertoo evankeliumin ja sen vapauttavan voiman. Se vapauttaa synneistä, homoudesta.... ja tarjoaa 100% syntien anteeksisaamisen. Jeesuksen veressä on syntien anteeksisaaminen tänäänkin ihmiselle joka tunustaa syntinsä ja hylkää ne.

      Lähimmäisrakkaus on varoittavaa rakkautta.

      Mene äläkä tästedes enää syntiä tee, ettei sinulle jotakin pahenpaa tapahtuisi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe