Herzog ja new-age raamattu?

äläeksy

Isa 46:13 For I am ready to set things right, not in the distant future, but right now! I am ready to save Jerusalem [a] and show my glory to Israel  (NLT) Suomennos: Olen valmis asettamaan asiat oikein, ei kaukaisessa tulevaisuudessa, vaan juuri nyt! Olen valmis pelastamaan Jerusalemin ja näyttämään kirkkauteni Israelille.

Isa 46:13 I bring near My righteousness, it shall not be far off, and My salvation shall not tarry; and I will place salvation in Zion for Israel My glory. (Jewish Publication Society Bible - JPS)

Herzogin teologia on yhtäpitävä NLT:n korruptoituneen tekstin kanssa. Amerikassa monet uskovat pitävät NLT käännöstä New-Age raamattuna, jota se onkin, sillä siinä on paljon selittäviä ajatuksia, jotka ovat yhteneväisiä New-Age oppien kanssa. Kun tutkimme NLT:n Jes 46:13 kohtaa, niin näemme kuinka sen teksti on mielivaltainen ihmisen oma selittävä ajatus, jolla ei ole mitään tekemistä aidon alkuperäisen alkutekstin sanoman kanssa.

Jes 46:13 ei sano, että Jumala on valmis asettamaan asiat oikein, ei kaukaisessa tulevaisuudessa, vaan juuri nyt, sillä Hän on valmis pelastamaan Jerusalemin ja näyttämään kirkkautensa Israelille. 33/38 käännös kääntää jakeen alkutekstin mukaisesti:

Jes 46:13 Minä olen antanut vanhurskauteni lähestyä, se ei ole kaukana; ei viivy pelastus, jonka minä tuon. Minä annan Siionissa pelastuksen, annan kirkkauteni Israelille.

Herzog perustaa oppinsa tässä Jes 46:13 kohdassa ja monessa muussa kohdassa NLT:n korruptoituneeseen tekstiin, jonka teksti on Raamatun sanan vastainen sekä täysin väärin käännetty.

Raamatun kielessä futuuri on futuuri ja preesens on preensens, mutta Herzogin valhemaailmassa totuus väännetään vääräksi ja kaikki voi olla hänellä nurinperin tai miten milloinkin riivajahenget antavat hänelle käskyjä ja ohjeita. Jes 46:13 sanoma on futuuri, sillä jae kertoo Herrasta Jeesuksesta ja Golgatan pelastuksesta, joka astui voimaan vasta noin 700 vuotta sen jälkeen kun tämä profetiallinen sanoma oli annettu Jesajan kautta.

Herzogin käyttämä New-Age raamattu jättää kokonaan pois kaikkein tärkeimmän Jes 46:13 jakeesta, joka on tuleva pelastus Herrassa Jeesuksessa, joka on Jumalan todellinen kirkkaus. Tämä sama kaava jatkuu Herzogin opetuksessa kaikkialla, sillä hän opettaa vastoin Jumalan sanaa perustaen uskonsa ihmeisiin (kultahampaat jne.), mutta todella usein hän sivuttaa Herran Jeesuksen sovitustyön, joka on koko uskomme perusta. Herzogin opetus puhutun sanan kautta tapahtuvista ihmeistä perustuu New-Age raamatun opetuksiin kuten muutkin hänen harhaopetuksensa, eikä Jumalan sanan totuuteen.

Kopsin tosta. http://www.kotipetripaavola.com/herzogkirkkaudensalaisuudetpaljastetaan4.html

huh huh näyttää Herzog new-agerilta

9

168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huulipyöreänä

      Mitäköhän ojares ja Jantunen sanoja tästä?

    • Muistetaas, että DH:n kohdeyleisö on juurikin new age -uskovat.

      Eräässä kirjassaan Herzog kertoo johdattaneensa elävään uskoon lentokonevirkailijan, joka oli sotkeutunut new agen pauloihin.

      Hän kirjoittaa tuosta Jeesuksen luo johdattamisesta niin, ettei suomalaisellekaan uskovalle jää epäselväksi, mistä on kyse. :)

      • Vesimiehen aika

        Herzog opettaa kristinuskon ja New Agen sekoitusta. Värähtelyt, kirkkaustasot, seinien läpi kävelemiset, suojaavan Q-link amuletin suositteleminen, opetus ajatusten voimasta materiaan, portaalit jne.

        "Kuka tahansa meistä voi kompastua ja kaatua opissa, elämässä tai moraalissa. Siksi tarvitsemme sitä, että asioihin pureudutaan ja niitä tarkastellaan. Raamattu kehottaa meitä arvioimaan asioita." Petri Mäkilä alustaa Pasi Turusen opetusta David Pawsonin Sana ja Henki yhdessä -teoksen huomioin.

        Miksi Helsingin Olympiastadionille heinäkuun lopulla kutsutun julistajan opetus hämmentää monia ja jakaa mielipiteitä. Mikä on se uusi kirkkauden taso ja värähtelytaajuus, jolle meitä kehoitetaan astumaan? Eikö Apt 2 luvussa kerrottu helluntain Hengen vuodatus riitä? Tarvitsiko Jumala ääniaaltoja luodaksen maailman? Jos tunnemme kvanttifysiikan salaisuudet ja ääniaaltojen toiminnan kykenemmekö, kuten Herzog opettaa, luoviin ihmeisiin niin kuin Jumala? Voimmeko matkata taivaaseen Jumalan oikeussaleihin? Pystymmekö kävelemään seinien läpi, niin kuin Jeesus? Mitä Raamattu todella opettaa kirkkaudesta? Mikä on Herzogin opetuksen yhteys New Age liikkeen Mind Science – oppeihin? On aika palauttaa Kristus sille paikalle terveessä opissa ja kokemuksessa, joka Häneltä Herzogin julistuksessa puuttuu.

        Kuuntele opetus täältä:

        http://patmos.studio24.fi/media/david_herzog_ja_kirkkauden_invaasio_raamatun_valossa/2644


    • googlelöytää

      Herzog opettaa kirjassaan kirkkauden salaisuudet paljastetaan ettei 1 Mooseksen kirjan luomisen malli ole muuttunut. Siitä huolimatta Herzog uskoo Jumalan antavan ja tekevän tekohampaita, korvikkeita ja jäljitelmiä siitä minkälaisen hampaan Hän on luonut ihmisille hammasluusta. On totta ettei Jumalan luomisen malli ole muuttunut ja siitä syystä Jumala ei tee kultaisia tekohampaita, vaan aitoja hampaita hammasluusta. Herzog uskoo kultahammas eksytykseen sekä eksyttää sen kautta myös muita ihmisiä. Herzog kyllä sanoo ettei luomisen malli ole muuttunut, mutta siitä huolimatta hän uskoo, että Jumala on muuttanut luomisen mallia tekemällä nykyään kultaisia tekohampaita, eli korvikkeita ja jäljitelmiä. Herzogin uskon tasolta nouseminen korkeammalle tasolla tarkoittaa myös luovien ihmeiden tapahtumista, eli kultahammasihmeitä. Tämä tarkoittaa sitä, että Herzogin korkeamman uskon tason opetus on eksytys.

      Kopsin tosta. http://www.kotipetripaavola.com/herzogkirkkaudensalaisuudetpaljastetaan4.html

    • googlelöytää

      David Herzog käyttää kirjassaan kirkkauden salaisuudet paljastetaan Raamatun lähteenä The New Living Translation (NLT) käännöstä. NLT:n käännös menetelmänä oli yhdistää alkutekstit yksinkertaisen ja kirjaimellisen dynaamisen vastaavuuden kanssa, jossa tekstin käännöksen menetelmän mukaisesti se on käännetty ajatuksina, että se olisi helpompi ymmärtää kuin kirjaimellinen käännös. Tästä syystä NLT ei ole niin tarkka kuin kirjaimellisen käännöksen periaatteella käännetty käännös, eikä se siten sovellu Raamatun sanan yksityiskohtaisen tarkkaan Raamatun tutkimiseen, koska se noudattaa ajatuksin selittävää käännöstapaa, ei kirjaimellista alkutekstiin perustuvaa Raamatun käännöstä.

      Herzogin Raamatun käännöksen valinta osoittaa sitä kuinka vähän hän kunnioittaa Raamatun sanan totuutta, sillä Raamatun käännöksen, josta opetamme tulee olla mahdollisimman tarkka ja vastata tarkasti alkutekstin sanomaa.

      Silloin kun raamatun käännös on tehty siitä tarpeesta käsin, että ihmisen tulee selittää sitä omin ajatuksin, eikä käännös noudata kirjaimellisen tarkasti alkutekstin sanomaa, niin on kyse uskonnollisuudesta, ei aidosta Raamatun uskosta. Tällaista liberaalikäännöstä käyttävät mielellään sellaiset ihmiset, joille totuus ei ole tärkeätä. Sillä he haluavat nostaa esille ihmisten omia ajatuksia, jotka ovat irti Jumalan sanan totuudesta.  He haluavat niiden kautta opettaa ja ohjata ihmisiä väärään suuntaan, vaikka luulevatkin ohjaavansa heitä Raamatun sanan opetuksen mukaisesti.

      Kopsin tosta. http://www.kotipetripaavola.com/herzogkirkkaudensalaisuudetpaljastetaan.html

      Epäluotettava laittaa toivonsa raamatun käännökseen mikä vääristelee Jumalan sanaa. Herzog ei ole luotettava.

    • Mielipide-eroista

      En ole monen kanssa samaa mieltä noiden kopsimisten kanssa, mutta jokaisella on oikeus mielipiteeseen.

      • Raamattu juutubessa

        Kyllä pääsääntöisesti on hyvät linkit laitettu. Enpä muist vielä kovin turha linkkiä laitetun vaan päin vastoin ihmeteltävän ajatuksia selvittäviä.


    • äläeksi

      Älkää eksykö.

      • Olli Omituinen

        En mä tuntemattoman metsään lähde kävelemään. Kerrn lähdin marjastaessa ja pian olinkin eksyneenä sinne. Itku meinasi tulla, hätä tuli.

        Sitten päätin että lähdin luotisuoraan kävelemään johonkin suuntaan. Joitakin kilometrejä myöhemmin tulin tutulle tielle. Huojentunein mielin jatkoin vaellusta tutulla tiellä kohti mökkiä.

        Jeesuskin on tuttu tie, jota pitkin kulkemalla löytyy tie perille. Varokaa new agea, pimeyden huijarinkelit esiintyvät henkioppaina. Ne saathanan mukaan lähteneet langenneet enkelit. Jumalan suojeluksessa olemme varmassa turvassa ja peto etsiikin kenet saisi niellä.

        " Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää."

        1. Piet. 5: 8 -9


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe