Hei isovanhemmat!

mukavaa-kesää

Mummolan mökin naapurimökillä on lapsenlapsia hoidettavana ainakin kuukauden ajan, mutta meidän perhepä hoitaa itse lapsensa. Mennään mökille noin viikoksi ja ollaan siellä yhdessä. Isovanhemmat ovat sen verran raihnaisia, että emme halua rasittaa heitä liiaksi. Pyrimme olemaan muutenkin omatoimisia mökkiaskareissa. Meillä myös vanhempi valvoo aina, kun lapsi ui, ihan turvallisuussyistäkin.

Naapurimökilläkin on raihnaisia isovanhempia, mutta heilläpä vanhemmat luottavaisina jättävät seitsemän serkusta yhtaikaa vedenäärellä olevalle mökille. Lapsilla on vaihteva uimataito. Hyviä uimareita-pinnalla jotenkuten räpiköiviä.

Hyvät isovanhemmat, miten teillä tänä kesänä?

7

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kenoletkaan

      tää on niin selvä provo ettei selvempää ole. mummeleita haastetaan taas riitelemään ...

      lopeta.ole hyvä.

    • mummo neljälle

      Tämä mummo on töissä , eikä omista kesämökkiä. Lapsenlapset viettävät lomaansa vanhempiensa kanssa ja voipa olla että käväsen heidän luonaan kylässä kun kesäloma alkaa. Lähden myös lomalle ja silloin lapset sekä lapsenlapset saavat olla täällä kaupunkiasunnossa ja viettää erilaista lomaa jos haluavat.

      Sitten taas työt kutsuvat elokuulla.

    • Kukintavallaan

      mukavaa-kesää - minkälaisia kommentteja odotat?
      Kiitoksia ja ylistyksiä teille kun olette noin fiksuja?
      Naapurimökkiläisten paheksumista tällä kertaa?

      Minä vietän kesäni liikkuen siellä täällä, joten en seisahtele pitkäksi aikaa kenenkään mökeille happanemaan. Parin viikon ulkomaanmatka sujuu ystävättären seurassa osittain. Pikkuiset pääsevät luokseni elokuulla vuorotellen.

    • Kesää mielellään

      Tämäkin mummo (ja myös pappa) on suurimman osan kesästä töissä ja ne lomaviikot, jotka on, käytän matonpesuun ja muuhun kodin hoitoon. Onneksi ei ole mökkiä, koska omakotitalossa ja sen pihassa riittää hommaa.
      Lapset viettävät ainoan yhteisen lomakuukautensa kaikki lähinnä oman perheensä kesken ja näinhän se kuuluukin olla. Katsotaan sitten eläkkeellä olessa, onko vielä hoitoikäisiä ja mikä se oma terveys silloin on.

    • 1+4

      Minäkin olen vielä työelämässä, ja hoidan lapsen lasta viikon kesälomastani, lähinnä päiväkotien nykykäytäntöjen takia.

    • onnellinen mummo

      Olemme töissä käyviä isovanhempia. Lapsenlapset pääsee joka kesä viikoksi vuorotellen. Näin siksi että silloin voimme keskittyä täysillä juuri siihen lapsenlapseen. Kun heillä on kesälomaa he käyvät jossain vaiheessa meillä joko kotona tai mökillä. Pyrimme silloin viettämään aikaa yhdessä ja nauttimaan myös siitä. He käyvät meillä muulloinkin niin usein kun se on mahdollista ja päinvastaoin. Mutta valitettavasti pitkä matka vaikeuttaa tapaamisia.

      Yritämme olla heille niin paljon kuin mahdollista apuna muutenkin. Emme puutu heidän perheelämään, mutta emme anna heidänkään puuttua meidän elämään. Pyrimme kunnioittamaan toisiamme, mutta meillä ollessa on meidän säännöt joita lapsenlapset joutuu noudattamaan, kotona on sitten omat säännöt joita me kunnioitamme. Kaikki on mennyt tähän asti ihan hyvin ja olemme onnellisia että meillä on heidät.

      • Fall

        Nämä isovanhemmat, työssä käyviä, viettävät kesäloman aivan omassa rauhassaan, ilman lastenlapsia ja heidän vanhempiaan. Emme edes kerro missä vietämme lomamme. Emmekä kysele missä lapsemme viettävät lomassa. Tämä on meidän valinta, emmekä kyselleet asiaa keneltäkään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1325
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      74
      869
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe