Huijaavat kissakauppiaat

hämmentynyt

Varasin tossa jokin aika sitten kissanpennun ja tyhmänä maksoin myös varausmaksun. Nyt myyjästä ei kuulu mitään eikä kissan olinpaikan tarkkaa osoitetta ole saatu, kuin suuntaa-antavasti. Kissan haku pitäisi olla lähipäivinä. Minkä nimisiä huijareita on tullu vastaan ja missä on sanoneet kissojen olevan? Mun kohdalla mahd. huijari sanoi kissojen olevan Raaseporissa, sukunimi on La***la. Tunnistaako kukaan?

14

1125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnMennytLankaan

      Itse törmäsin huijariin Keltaisen pörssin kautta, kaupitteli siamilaispentuja 250 eurolla. Minusta tuntui oudolta että rotukissasta, jonka pennut yleensä maksavat 700-900 euroa, pyydetään näin vähän ja tiedustelinkin häneltä asiaa. Vastaus oli, että kun pentujen vanhemmat eivät ole mitään näyttelykissoja vaan ihan vaan lemmikeitä niin hän ei siksi raaski pyytää niistä liikaa.
      Kuvia sain pyydettäessä, mutta kun huomasin että yksi kuvista on internetistä (joltain venäjänkieliseltä sivulta) lainattu ja huomautin asiasta, myyjä katosi kuin pieru Saharaan.

      Hän liikkui nimellä Linda Mihkelson ja sanoi asuvansa Turussa. Onneksi haistoin palaneen käryä enkä maksanut tästä kuvitteellisesta pennusta mitään.

      Varoituksen sana kaikille eläimiä netistä etsiville: ÄLKÄÄ ikinä maksako mitään etukäteen ennenkuin olette nähneet pennun omin silmin, ja savustakaa huijarit esiin kyselemällä! Kyselkää niin paljon kuin sielu sietää, huijari hermostuu ja puhuu itsensä pussiin tai jättää kokonaan vastaamatta. Muistakaa myös tarkistaa löytyykö pennuista annettuja kuvia netistä! Se hoituu helposti kun klikkaatte kuvan päällä hiiren oikealla näppäimellä ja valitsette vaihtoehdon "Etsi tätä kuvaa palvelusta Google".

      • rotukissan alkeet

        Rotukissoja myyvällä on aina kasvattajanimi ja hän kuuluu johonkin rotukissayhdistykseen ja yleensä myös oman rotunsa rotuyhdistykseen. Jos näin ei ole, voit olla varma, ettet saa rotukissaa. Rotukissalla on aina rekisterikirja.

        Kunnialliset kasvattajat myyvät pentunsa yleensä rotuyhdistyksen kautta. Heidän ei tarvitse kaupitella pentuja Keltaisessa Pörssissä. Rotukissan pentua hankkiessasi tutki aina mieleisesi rodun rotuyhdistyksen verkkosivut.


      • niceee

        Tollaset huijarit on sika tyhmii! Mulle ei onneks oo ollu sellasta juttuu lähi aikoina


    • h20

      Tiina lassila. Kyllä. Tammisaari. Osoitetta ei ole olemassakaan jonka saimme. 19.6 meille pentua lupailtiin.

    • bellas5

      Adriana Rosler. Sillä nimellä liikkuu yksi... Kauppaa rotukissoja useassa kaupungissa. Puhuu huonoa Suomea, niinkuin suoraan google-kääntäjästä.... Samat kuvat vieläkin netissä kissanpennuista ja kissat saman ikäisiä kuin joku aika sitten... Kissat Liettuassa ja rahat ennakkoon... NÖY!!!!! =/

    • Rotukissassa ei maksa itse kissa, joten ulkonäöllä ei sillään ole kovasti merkitystä: ostaessasi rotukissan maksat siitä että kissasi ja sen vanhemmat ovat terveitä, ihmisiin tottuneita, sirutettuja, madotettuja, rokotettuja ja sisäsiistejä. Kissalla on myös omat paperit ja kasvattajalta saat henkilökohtaista avustusta kissanhoidon suhteen. :) näiden seikkojen vuoksi voinkin suositella rotukissaa esim. Ensimmäiseksi kissaksi, kun kasvattaja auttaa hyvin eteenpäin!

    • Kissatäti

      No, näköjään on liikkeellä edelleen tämä Adriana Rosler. Hän lähetti minulle mailin, jossa esitteli 4 ragdollia (13 viikkoa vanhoja). Kuvat olivat kyllä (kokemukseni mukaan) noin 3 viikkoisista. Silmät olivat edelleen siniset! Olipas hyvä että Googletin nimen nyt enkä myöhemmin.

      • tsekkaus

        RAG omaa kyllä siniset silmät aikuisenakin, joten silmien sinisyys ei ikää noilla kerro. Naamio pitää olla ja niitäkin on useampaa versiota nykyisin. Toki mitään ei pidä mennä maksamaan ellei voi olla varma siitä, että kasvattaja on olemassa. Parasta on hankkia Suomesta, silloin tarkistaminen on helpompaa ja henkilö helpommin saatavilla vastuuseen.


    • 1519

      Kissaliiton sivuilta löytyy linkit rotukissayhdistysten sivuille ja sitä kautta löytyy tietoja kissojen kasvattajista. Jos on niin tyhmä, että ei viitsi kissan ostosta perusasioita selvittää, ihan oikein, että tulee huijatuksi.

    • kusettetu

      meille tarjotiin bengalin kissaa, lento lipun hinnalla norjasta 120e kun se oli suoritettu piti maksaa vakuutus320e ei sekään riittänyt nyt pitäisi maksaa rokotukset 290e olen melko varma että kisaa ei ole olemassa tuli sähkö postia uhkauksia euroopan eläin suojellulla...fbi llä kovilla sakolla 9500e mutta tuskimpa minulla on mitään velvollisuuksia tätä ilmeisesti olematonta kissaa kohtaan

    • Minni12345

      Paraisilla pyörii muutama

    • TOUHOLIINI

      Minä sain kissan, Soolon. 12 viikkoisena ja se oli todella
      huolella kasvatettu, ei ole kertaakaan tehnyt tarpeitaan, kuin omaan hiekkalaatikkoonsa. on muutenkin ihana kissa.TOUHONi kanssa ottavat monta spurttia keskenään. En ikinä vapaaehtoisesti luovuttaisi Sooloa pois

    • TOUHOLIINI

      `Nimimerkki, en mennyt ansaan
      ihmetteli, ettänäillä pentutehtailijoita ei julkaista, joka todella

      • TOUHOLIINI

        olisi tärkeää asiaa. Pentutehtailijoiden nimeä ei saa mainita, tai
        tietää, että joku tietää henklöni ön, joka kohtelee eläimiään huonosti. tällä kaikella tuetaan pentutehtailijoita -ylläpito poistaa kaikki tekstit. HYI HÄVETKÄÄ


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1866
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe