Sale Eskolanmäki kallimpi kuin KMarket

ekakerta!

Kauppana hyvin kallis kaikinpuolin.. kalliimpi selvästi KMarkettia. Kasvikset, salaattipussit, lihat, kaikissa 50 sentin-2€ ero kilo tai annoshinnoissa. Kalaa mitättömän vähän tai pakasteena ja kallista. Savukalaa mikä säilyy mutta kallista. Hyllyistä löytyy jopa montaa sorttia vuohenmaitojuustioa, mutta samat tuotteet selvästi kalliimpia kuin Kmarketissa.

Marlin mehut hivenen kalliimpi kuin Kmarketissa, Prisman hinta noudattaa 11% sokeriverokorotuksen tuomaa hintapiikkiä.. 1,39€... samat juomat 1,89€ purkki! Pähkinäpussit 37-43€ kilohinta. Halvimmillaan 13,90€ Valintatalossa. tota hinnottelua on turha puolustella edes prisman, hinta on aivan kohtuuton S-ryhmällä.

Kyllästyin ja lähdin pois.. kaupan valikoima on laaja, mutta hinnat karkottaa useimmat asiakkaat. Ei kiitos, en kaipaa tämmöstä. Myykää vaikka deekuille 20 senttiä kallimpaa kaljaa purkilta niin saa halvempaa ruokaa! Sitä teillä tuntuu menevän asiakkaiden hajusta päätellen.

19

1678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuskin ...

      K kaupat on just äsken julkaistussa vertailussa todettu kalliimmiksi kaupoiksi kuin S kaupat. En usko tuota väitettäsi.

      • onnistuuko1

        Ei muuta kuin hintavertailua tekemään sitten. Sama tuote Salessa ja K-marketissa.


    • Lidli on paras

      Siispä Lidliin.
      Miksi maksaa liikaa? Ihan älytöntä, kyllä mä menen hintojen mukaan, pakko mennä, kun suomen hyvinvointivaltio nostelee hintoja ja keksii uusia maksuja jokapäivä.

      Ei kannata köyhän käydä lähikaupassa.

      Tuottaja tekee suurimman osan valmistuksesta ja kappiaat käärii moninkeraisesti tekemättä mitään.

      • onnistuuko1

        Lidl on kaukana, tarttis auton et viittis käydä.. Auton kustannukset jo tiesitkin.


    • tosi on

      K-ketjun hätä tuntuu olevan suuri, kun kulmille tuli halvempi vaihtoehto, mustamaalaaminen ei onnistu, kyllä se on vaan niin, että 10 tuotteesta mitä päivittäin ihminen käyttää, niin 9 niistä on halvempaa salessa kuin K-marketissa.

      • onnistuuko1

        Kummassakaan kaupassa en ole töissä. K-market on joo kallis kans, mutta hinnat selkeästi kalliimpia Salessa, laittakaahan hintaesimerkit esiin.


      • muijamaija

        Sale on oikeesti hirveän kallis kauppa. Se on ihan naapurissa, mutta käyn siellä vin kun on pakko äkkiä hakea vaikka maitoa. Olen hyvin tietoinen kauppojen hinnoista ja Sale on ylivoimaisesti kallein. Kyllä näin on.


      • Asiakas121

        Jos kaupan pitää olla halpa niin sitten Lidl tai Prisma. K kaupassa on halpaa vain tarjoustuotteet ja niistäkin yritetään ottaa normaalihinta kassalla. Sale ei muuten ole ylivoimaisesti kallein. Käy vaikka välillä Valintalossa tai K supermarketissa katsomassa mitä on kalliithinnat.


    • että näin!

      Nojoo, olihan se kallimpi. Omenia piti ostaa niin kilohinta pyörikin näillä royal Gala omenilla 2,69€ eli kallein selvästi muista.

    • Kari Mäntynen

      kannattaa vertailla niitä perustuotteita joita yleisimmin ostetaan : Leipä , maito jauheliha, juusto ja leivänpäällinen. Miettikääs seuraavankerran kun menette tavernaan juomaan sen yhden tuopin olutta, niin sillä hinnalla saa sale sta 1 kilon juustoa .. kumpi on parempi ja pidempi nautinto kun juo sen tupin 15 min vai nauttii sitä juustopalaa 5 päivää

      • ei kiitos!

        Tavalliset hölmöt sitä elää vieläkin jossain 1700 luvun lopun maatalousaikakaudessa. Leipää ängetään naamaan kuin ois jatkosota menossa. Tiedätkö kuin epäterveellisiä ja lihottavia nuo kaikki on? Suoranaisen paskan syöminen on syypää moniin myöhemmällä iällä tuleviin ongelmiin terveyden suhteen. Läskit keski-ikäset koittaa laihdutella mut ei se mitään auta, perushommat on noin hakoteillä.


    • entinen puotipuksu

      Minäkin yllätyin tarjonnasta ja hintatasosta. Pikkulapsi kysyi äidiltään silmät pyöreinä; Ai onks tää huoltoasema? Tarjonta kyllä hintoineen muistuttaa ABC-huoltoasemia. Jos pelkästään sesonki ajan vihannekset ja hedelmät ovat n.2€ kalliimpia niin tiskiin jää. Kauppa toiminut noin kuukauden, mutta jäi vissiin siivooja palkkaamatta?!? Tällaisilla helteillä on suorastaan kuvottavaa että kylmätiskien edustoilla on verisiä lätäköitä, joita asiaat ovat kengissään levittäneet pitkin kauppaa. Laaitettiinkohan ne valuvat lihapaketit uudelleen pakkaseen?

      Kovasti odotettiin ja toivottiin kauppaa alueelle, mutta nyt tuntuu että S-ryhmä on pyhkinyt meillä takapuoltaan. Kyllä se siivousrätti pitäisi pysyä hyllyjen täyttäjienkin hyppysissä!

      • Asiakas vain

        Tarjonta kaupassa on monipuolista mitä nyt itse siellä pari kertaa käynyt. Ihme mustamaalaus kampanja käynnissä.


    • RVDLL

      Tuossa kaupassa kävin viimeisen kerran tänään. Myyjä ei suostunut myymään lapselleni Ilta-Sanomien tv-liitettä ilman Ilta-Sanomia. Lapsi tuli itkien kotiin ja minä perässä kyseiseen Saleen ja myyjä ilmoitti nenä pystyssä ettei myy liitettä ilman Ilta-Sanomia.

      Olen ostanut kyseisen liitteen vuosia ilman Ilta-Sanomia, eikä koskaan ole kukaan nillittänyt aiheesta missään kaupassa. Viereiseltä R-kioskilta sain liitteen hymyn kera. Sale ei tarvitse näköjään muita asiakkaita kuin ne juopot, joten olkoot sitten niin. Asioin jatkossa pelkästään marketeissa.

      • UIMH

        Jos olet lukemaan opetellut niin siinä liitteessä lukee että myydään ainoastaan Ilta-Sanomien kanssa. Turha on Niko-Petterin märytä. On ainoastaan hyvä ja kertoo kaupan moraalista jos noudattaa sääntöjä. Siitä voi päätellä että niitä sääntöjä noudatetaan muillakin osa-alueilla.


    • VALOA KANSALLE, JOKA

      MIKSI siellä ei myydä lamppuja? Hehkulamppuja mitä ne nykyään lienevätkään.

    • Hyvä lähikauppa, kenenkään ei ole pakko käydä jos ei paikka miellytä.

    • Asiakasja

      K-kauppa on todella kallis. Vain tarjoustuotteet on halpoja mutta kaikki muut sikahintaisia. Täältä Rekolastakin kannattaa mennä ennemmin Saleen.

    • muorikka

      Kallis ja huono kauppa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      455
      3313
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      426
      3056
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2839
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2192
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2030
    6. 177
      1399
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      80
      1199
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe