Vampyyri Suarez puri jälleen vastustajaansa

sgsdgsdg

Siis miten joku voi olla noin idiootti? Tuosta tempauksesta langetetaan jälkikäteen varmaan 20 ottelun pelikielto.

22

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pää uomari

      Kyllä jotkut osaa olla ihan mitä vaan. Toivottavasti saa ansionsa mukaan ja hammaslääkäri laskuttaa isomman mukaan.

    • hoitoon vaan

      Kolmas kerta kun puri vastustajaa..... plus tietenkin ne kerrat kun ei jäänyt kiinni.
      Ei pelaa enään noissa kisoissa.... tarvitsee kyllä jonkinlaista kallonkutistajaa.

    • Mentalisti

      Lepakoita tapulissa. Seurausta jostakin lapsuuden traumasta tms. Tarvitsee ammattilaisen apua eli terapiaa. Maailman paras(?) hyökkääjä, jolla on henkilökohtainen ongelma.

    • a.matsoni

      Tais mennä Suarezin Barcelona-diili sen siliän tien. Pitkä pelikielto ja sen jälkeen kentääleä vain ja ainoastaan kuonokopan kanssa!!!!

    • Amalgaani

      Harmi kun Suarez on kuitenkin Uruguayn syömähammas.

      • jahvetti

        kannibalismia vielä esiintyy,syömällä vastustajat .tai sitten suaresille
        pitäisi antaa ruokaa juuri ennen peliä.hän tarvitsee psykiatria ja
        terapiaa.mutta näyttelemisestä oscar.


      • Tekari mummo

        Tekohampaat tilalle ja pelin ajaksi yöpöydälle lasiin . Jaa mutta taitaa ruveta imemään vastustajia ja sehän olisi tosi härskin näköistä televisiossa. Ehkä parempi pelikielto.


    • Vampyyriko?

      Onko muuten tietoa siitä, mikä on näiden kolmen Suarezin puremauhrin, eli Otman Bakkalin, Branislav Ivanovicin ja Giorgio Chiellinin veriryhmä? Jos se on sama, niin voidaan todeta, että Suarezia vetää puoleensa tietyn tyyppinen veri, ja voidaan olettaa kyseessä olevan todellakin jonkinasteinen vampirismi.

    • omakas

      Älykääpiöhän tuo jyrsijä on, mutta en ymmärrä tätä kohua ja jostain 20 pelin kielloista puhumista. Lopputuloksena pari juuri ja juuri näkyvää söpöä jyrsijänjälkeä olkapäässä. Jokaisessa pelissä tapahtuu vakavampia yrityksiä satuttaa vastustajaa jaloilla ja käsillä. Ilmeisesti ihmisillä on joku erityinen kammo tällaista poikkeavaa tekoa kohtaan, kun taas lyöminen ja potkiminen ja repiminen ja filmaaninen kuuluvat lajiin.

    • a-nonyymi

      Tuossa Italia-Uruguay-ottelussa käytiin näille maille tyypillisesti ottelu ottelun sisällä. Tämä toinen ottelu oli koiruus- ja huijausottelu. Tälläinen pelitapa kuuluu Latinalaisen Amerikan ja Etelä-Euroopan joukkueiden ohjelmistoon. Me täällä Pohjois-Euroopassa, britti- ja sakufutiksen vaikutuspiirissä sitä emme ymmärrä.

      Kaikki onnistuneet filmaukset, käsimaalit, puremiset yms. tekevät näistä pelaajista kotimaissaan sankareita. Tässä puremistapauksessakin Suarez antoi kaikkensa joukkueensa ja maansa puolesta, kun jatkopaikka oli näissä kisoissa uhattuna.

      Tässä on siis kysymys vain kulttuuurieroista - kumpikin tapa pelata on ihan yhtä hyvä!

      • mamma Mia,hae poikas

        Näin se menee:))

        Puri Suarez tai ei, Chiellini on pelkkä filmaava ämmä.

        Ensimmäisellä jaksolla Chiellini pallon tavoittelu tilanteessa löi naamansa naapurin olkapäähän ja toisessa vastaavassa tilanteessa putosi kenttään naama edellä.

        Molempien tapausten jälkeen Chiellini näytti tuomarille että häntä lyötiin nyrkillä naamaan. Voi vittu mikä ämmä :)))))))))


      • Osataan meilläkin

        Joo, kullttuurieroja on, mutta en tiedä kannattaako yleistää että britti- ja sakufutiksen vaikutuspiirissä ei olisi mitään vastaavaa. Rooneyhan survaisi ainakin puolitahallaan viime kisoissa kengällä haaroihin portugalilaispelaajaa ja lensi ulos, mutta kyllä tuollakin teolla omat puolustajansa (varsinkin Englannissa ja ManUssa) oli, ja jääkiekossa meilläkin sallitaan yhtä ja toista pelin luonteeseen kuuluvana.

        Aki Riihilahti mainitsi joskus tv:ssä että niin koti- kuin ulkomainen jalkapallo on täynnä pientä jäynää ja kiusantekoa, vaatteista kiskomista, nipistelyä, sylkemistä ja verbaalista ärsyttämistä, joiden tavoitteena on yleensä saada joku tunnetusti herkkähermoinen kaveri sekoamaan ja tekemään vähintään vaparin tuovia virheitä.

        Täällä koti-Suomessa onkin lähinnä vain ihmetelty sitä, miten joku voi olla niin typerä että tekee näin näkyvän virheen (vieläpä kerta toisensa jälkeen), tai kauhisteltu tekoa, joka on niin infantiili, mutta kauhistelu on kyllä aika kaksinaismoralistista jos puremisesta vaaditaan (ja annetaan) vaikkapa vuoden pelikielto mutta sylkemisestä, tahallisesta potkaisusta nivusiin yms. saa useimmiten vain punaisen kortin, jos sitäkään (vain siksi että pureminen on eurooppalaisittain niin harvinainen pimahtamisen muoto).

        Vaan kukapa sen tietää miten Chiellini, omanlaisensa kelmi hänkin, on pelin aikana tällä saralla kunnostautunut, tuskinpa Suarezkaan vain nälän tai edes kiusan vuoksi nappasi kiinni.

        Mutta totta on että varsinkin latinalaisessa Amerikassa jalkapalloon suhtaudutaan intohimoisesti ja isänmaallisesti, se on siellä melkeinpä sodankäyntiin rinnastettavaa taistelua, jossa kaikki on sallittua, ja koiruudet ovat tuomittavia vain jos niistä jää kiinni.


    • Dracula

      Onko Suarezin kotimaa Uruguay vai Puruguay?

    • vetoa

      Onko tullut mieleen että hän oli lyönyt vetoa pureeko, vai ei, vaikka kaverin välityksellä. Mukavalla sijoituksella sai vielä mukavammat rahat. Kerroin oli varmaan myös mukava.

    • Suckerbite

      Ehkä koko episodi sai alkunsa siitä, kun Suarez seisoskeli erätauolla pukuhuoneen peilin edessä ja tarkasteli pitkiä ja ulkonevia etuhampaitaan. Kesken tarkastelun Luis havahtui valmentajan kehotukseen pelata omilla vahvuuksilla. Siitä se ajatus sitten lähti.

    • Suarezz
    • Kuraperse666

      Joo kyllä saipa taisteli ei voi muuta sanoa ja kyllä vähsen ortio filmas mutta voi kyllä simo aika selvä tilanne jukka multamolo otti aija aurinkovaginalta tissiä perseeseeen saatana :-)

    • rikoll.pois kent.

      Jalkapallosta on tullut ihmissyöjien ja näyttelijöiden peli. Nyt viimeksi käytettiin jopa laseria Venäjän maalivahdin sokaisemiseen. Tämähän on täyttä sotaa urheilun nimikkeellä. Miksi jalkopalloherrat antavat tällaista tapahtua ja miksi kisat annettiin tällaiselle maalle, missä rikollisuutta ei eroteta muusta elämästä.
      Olen tähän asti pitänyt jääkiekkoa väkivaltaisimpana joukkuepelinä, mutta nyt voidaan todeta, että jalkapallo on sitä.
      Nämä kisat on pohjalukema ja ikävä tulee sellaisia taitavia herrasmiespelaajia, kuten Jari Litmanen, jonka pelaamisessa taito ratkaisee, ei väkivalta.
      'Voiko peliä enää yleensä suositella nuorisolle, jos sama suuntaus jatkuu.

    • ei-idiootti

      Ei idiootit pure maajoukkueessa toisia. pelaajia.

      Sinulla on väärä käsitys idiooteista.

    • ????????????????????

      Täysi idiootti tuo Luis Suarez!

    • 1+5

      Olisi kannattanut Liverpoolin myydä Suarez ennen näitä kisoja. Nyt on hinta romahtanut ja sekös jurnuttaa.

      • Mordisco

        Aikaisemmin ("hoitoon vaan"/2014-06-24 23:13) todettiin muun muassa seuraavaa:
        Kolmas kerta kun puri vastustajaa..... plus tietenkin ne kerrat kun ei jäänyt kiinni.
        Ei pelaa enään noissa kisoissa.... tarvitsee kyllä jonkinlaista kallonkutistajaa.
        Olipa osuva kommentti:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Shuarit

        Purijan sukunimellä todella löytyy yDNA-yhteys kyseiseen kallonkutistajien heimoon.

        Suar (Suárez, Portugalissa Soárez) on virallisesti kadonnut Kaspianmeren luoteiskulmasta jo vuonna 700 AD, mutta todellisuudessa he edelleen elävät diasporassa pääasiallisesti kuuluen alaanien kanssa liittoutuneina Iberian kautta Tunisiaan hyökänneisiin vandaaleihin.

        Osa lähti mordvalaisten ja Marin naapureiksi Volgan mutkaan, mistä osa jatkoi tsuvassina pohjoisemmaksi. Volgalle he perustivat Shuarin kaupungin ja etelään hajonneet "suaresit" perustivat hyvin väkivaltaiseen Dagestaniin toisen Shuar-nimisen kaupungin. Jopa kiinalaisten karttojen mukaan suuri osa heimosta lähti Kiinaan pääasiassa tokaarien seurassa, josta osan matka jatkui jo ennen Kolumbusta Inkavaltioon. Luonnollisesti heitä on tullut myös siirtolaisina Iberiasta.

        Luis Suarez on jo aikaisemmin kertonut medialle, että puraisu kuuluu hänen kulttuuriinsa ("Where I come from, it is common for people to bite one another in a jovial manner."). Heitähän sekoittui nimenomaan mordvalaisiin, mikä on usein tulkittu kovan luokan purijoiksi ja jopa ihmissyöjiksi (morder = purra). Koska yDNA:n perusteella heitä löytyy jopa Suomesta, en suomalais-ugrilaisena lähtisi mollaamaan kyseistä tyyppiä, sillä kirves saattaa osua omaan nilkkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4995
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3167
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe