Poikien kimppakivana.

Rouva 47

Naapurimökillä lomaansa viettävät pojat auttoivat minua veneen siirtämisen kanssa ja lupasin lämmittää heille saunan, kun heidän mökillään se ei vielä ollut kunnossa.
Rillauksen ja saunomisen päätteeksi olimme humalassa koko porukka ja annoin kavereiden panna. Kolmestaan touhusivat ja nyt on jotensakin vetämätön olo.
Mietin vain mitä kerron miehelleni, joka tulee huomeniltana ja huomaako hän
minusta, että olen nussittu oikein kunnolla ?

23

13879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Humppa mummo

      Mä kävin lavatansseissa ja nussin sielllä kahta kaveria. Kotimatkalla täytyi pistäytyä
      työpaikalla pesulla. Ja ei mun mies ainakaan huomannu mitään.

      • Mökillä

        Mieheni kun joi niin menin naapuri mökkiin neljän kundin kanssa. Pojat olivat16-20v. Kun kaikilla teki mieli niin annoin nada pitkään. Aamulla mieheni oli sammunut eikä tiennyt yöstä mitään. Kyllä 47v sai kunnolla.


      • Mami,

        Minä laivalla menin jatkoille nuorten miesten hyttiin. Siinä kun juotiin niin neljä nuorta hameen alle meni ja rintojani puristeli. En siinä pahaksi pannut ja annoin poikien riisua ja naida vuorollaan. Mahtava kokemus kun kokoajan sai. Menin hyttiini ja mieheni ei arvannut mitään.


    • Mami,

      Mökki kylässä naapuri mökissä kuusi poikaa kutsu juomaan kossua. En arvannut että niillä oli muuta mielessä, Hyvin 56v nainen kelpas kun keittiön pöydälle kaatovat ja pitelivät kiinni kun eka alotti naimaan. Kyllä oli maratoni kun sai pitkään. Onneksi olin humalassa ja osasin nauttia nuorten vehkeistä. Onneksi kerkesin käydä suihkussa ennen kun mieheni tuli ryyppäämästä. Ei varmaan muutenkaan olis tiennyt mun nautinnollisesta kyläreissusta kun oli humalassa. Kävin vielä pari kertaa uudestaan poikien kimppakivana.

    • Myös kokeillut

      Älä kerro mitään, niin on parasta:)

    • ewrekögdfjk

      mä haaveilen vain

    • mimmi 53

      En ajattellut kun neljä poitdua halus vitun päälle tulla. Naivat aamunasti kaikki vuorollaanMieheni ei tiedä kun oli sammunut,

      • N52v

        Parhaat panot on ylläreitä. Mieheni kun sammu niin sen nuoret työkaverit tulivat saunasta ilman pyyhkeitä ja vähän pussailin munia ennekuin halus kaikki neljä panna kunnolla. Kyllä sai kunnon orkut moneen kertaan nuoren kimppa kivasta....


    • Käsirysy

      Onnekas mies kun tuommonen eukko

    • kuukaudenpano

      Menin leirintäalueella kundin kans telttaan naimaan. Ei kertonut ett kaveteita siellä myös. Niin he tulivat paikalle kesken naimisen, ja jatkoivat siitä. Neljä nuorta kundia pani vuorotellen mua jatkuvasti. En tiennyt aina kuka oli sisässä kun yläpäässäkin touhuttiin, kielareita, suuhun ottoa.. siinä makasin teltassa patjalla hajareisin nonstop pantavana koko yön. Kaikki sitten päättyi privee yhdyntään ja ihanaan orgasmiin. Tunsin kun käsi työntyi sisään ja hieroi g-piste orkun..muut seuras ja sain heiltä loppuspermat päälle ja sisään.. oli raukea uni myöhemmin. Ja spermaa valui ulod pitkään, häppärit hellinä patisrn päivää ;-)

    • Tuumii Tuulia 41v.

      Mäkin haluaisin kimppakivaksi.

      • Missä sä asut?


    • Anonyymi

      Meillä oli miehen kaveri Vesku kylässä perjantaina. syötiin päivällistä ja otettiin punaviiniä ruoan kanssa. ja sitten mieheni teki drinkkejä ja shotteja. Kello oli jo aika paljon ja Vesku sanoi että viimeinen linja-auto menee kohta ja teki lähtöä. Mieheni oli aika kovassa humalassa ja ehdotti että Vesku jäisi yöksi ja Vesku jäi yöksi laitoin tyynyn ja peiton sohvalle ja Vesku kävi siihen nukkumaan. Sohvalta näki meidän makkarin sänkyyn kun jätti oven raolleen. Mieheni halusi seksiä ja riisui minut minuakin halutti ja kiihotti kun Vesku voisi katsella meitä. Mieheltäni tuli aika nopeasti ja sanoi että kiihottui niin paljon kun kaveri näki. Sitten mieheni rupesi kuorsaamaan. Minä olin vielä ihan märkänä ja hankailin klitorista en kerennyt aivan saada ennen kun mieheni laukesi. sain orkun kun näin että Vesku hyväili kyrpäänsä sohvalla. Nousin ylös ja puin aamutakin päälle ja ajattelin mennä pesemään alapääni kun menin Veskun ohi niin hän sanoi että kiitos! Kun sain jäädä yöksi. Sainoin että ole hyvä! sanoin meneväni wc:en pesulle huomasin että Vesku oli seurannut meidän touhuja. Vesku ehdotti että älä mene vaan istu hänen syliin siinä Vesku istui kyrpä ihanasti pystyssä. Huomasin ja kuulin että mieheni kuorsasi vielä ja sanoin että on spermat pimpissä. Vesku sanoi että ei haittaa ja laittoi kortsun munaansa Istuin syliin ja ohjasin kovan kyrvän sisään tuntiu hyvälle sanoin että ollaan mahdollisimman hiljaa ettei mieheni herää. Silloin Vesku sanoi että on puhunut mieheni kanssa siitä miten haluaisivat joskus yhdessä pitää hyvänä minua. Kohta Vesku sanoi että nyt lentää niinpä nousin pois päältä ja otin kortsun pois ja runkkasin spermat Veskun munasta. Sitten kävin pesemässä pimpin ja menin mieheni viereen nukkumaan. Aamulla jatkoimme juomista mutta siitä toisella kertaa lisää...

      • Anonyymi

        Jakaisit kappaleisiin tuon juttus, niin se olisi selvemmin luettavissa.


    • Anonyymi

      Olin mökillä työkaverini kanssa 2018, hänen kaksi poikaa noin 16v ja 17v olivat mukana, huomasin viikonloppuna että katselevat minua vaikka olen 54v.
      Sunnuntaina Mirja lähti ja pojat sai jäädä muutamaksi päiväksi. Olin bikinit päällä kun oli kuuma päivä pojat auttoi pienien puskien leikkauksissa ja annoin heille vähän viiniä palkaksi, molempien uikkarit oli välillä tiukilla kun tehtiin töitä juoksivat välillä uimaan sieltä noustessa huomasi selvästi kalu jen muodot, Kävin itsekkin uimassa valkoinen kangas päästi läpi kivasti kaiken muodon.
      Kun sanoin lämmitetäänkö sauna olivat heti valmiit. Pojat kävi uimassa ja menivät saunaan, menin viemään vielä lasit viiniä avasin oven molemmilla seisoi komiasti kumartuivat heti, kysyin saanko tulla ja otin bikinit pois, istuin heidän väliin, oli hiljaista vain kiuas antoi ääntä.
      Istuttiin vierekkäin, huomasin vilkuilevat rintoja, kysyin minäkö tuon saan aikaan näin vanha nainen. Mika sanoi hiljaa sun sinnat on isot, sanoin koske pian molemmat hyväili rintoja otin molempien kalusta kiinni nyt näyttivät kalut kunnolla . nousin ja hyväilin Jannen kalua Mika tuli taakse ja hyväili rintoja, Mikan kalu seisoi kuin kivi sanoin saat panna, kivasti hätäili kun sai aukolle painoi kokonaan pohjaan tämä rajuus sai aikaan kunnon halun pyllistin ja sanoin anna tulla, ei kestänyt pitkään kun laukesi Imin Jannea samalla ja kalu paisui pikkuisen kunnes laukesi nielin kaiken sanoin nyt uimaan ja alasti.
      Oli kivan näköistä laihat vartalot ja kalut heilui puoli jäykkänä. Nojailin laituriin Mika tuli taakse ja työntyi sisään oli erilaista saada kalua ensikertaa veden alla sanoin älä pitkään Jannekin kokeili miltä tuntuu.
      Käytiin saunassa ja mentiin mökkiin kysyin laitetaanko ruokaa katsoin poikia sanoin ensin tänne ja kävelin sänkyyn sanoin tästä ette sitten kerro mieheni pieksää teidät. Pojat sai kaksi kertaa kumpikin ennen kuin laitwettiin ruokaa, olin vain yöpuku päällä olin koko ajan niiden leikkikaluna sain hyväilyjä aika tiheään rintoja imettiin useasti olin koko ajan pikku kiimassa ja annoin jos halusivat ja silloin jaksoivat hyvin molemmat oli asiallisia ja rauhallisia. Seuraavana päivänä pyysivät vuoroin sisälle ja naivat edestä ja takaa opetin heille miten naista hyväillään ja käsitellään ei vain omia himoja tyydytetä vaan myös naisen.
      Keskiviikkona lähdettiin mietin ajaessa naivat ainakin kolme - nelja kertaa päivässä molemmat. Muutaman kerran ovat käyneet kotonani kun mieheni ei ole kotona on mennyt melkein nukkumatta koko yö kun ovat halunneet kiihkeästi.

    • Anonyymi

      Joskus totuus on tarua ihmeellisempi.
      Saavuimme mökille aika myöhään ,oli melko nuhjuinen olo. Mieheni lämmitti saunan,jos se toisi yö unet.
      Meistä pikkaisen ,olimme menneet viisi vuotta ennemmin naimisiin. Minä harrastin polkujuoksua ja suunnistusta ja mieheni juoksi myös rasteja. Olin kova kuntoinen 162 pitkä ja 52kg melkein rinnaton 26v rouva.
      Mieheni oli mua pari vuotta vanhempi.
      Olimme vanhempiemme mökillä useamman päivän lomalla.
      Saunoimme ja olin pessyt itseni ,valmiina lähtemään mökkiin .
      Olin ottanut jo puoli pulloa viiniä ja se oli mun pahe ,mulla suoraan sanottuna panetti.
      Kun tulin saunasta terassille siellä oli naapuri mökistä neljä nuorta miestä. Tunsin yhden niistä,hän oli naapurin mökin isännän poika.
      Tiesin että hän oli 17 v ,keväällä täyttänyt.
      Mun alastonta vartaloa ahmittiin silmin,ennen kun ehdin napata pyyhkeen naulasta.
      Vielä onnistuin pudottamaan kerran lattialle ennen kun sain pyyhkeen ympärilleni.
      Se oli kun hidastetussa filmissä.
      Näin kuinka jokaisen pojan etumukset oli kohollaan. Painetukseni vaan paheni ja tuntui että olis pitänyt käydä pylly pitkillä uudestaan..
      Oletko yksin täällä mökillä,se mulle tuttu nuorimies kysyi.
      Posket punaisena vastasin että mieheni on saunassa.
      Miesten kasvot paistoi pettymystä.
      Miehenikin tuli saunasta,oli ,ja oli hämmästynyt vieraista. Mitäpä pojat mieheni kysyi.
      Olisko sulla muutamat oluet heittää meille.
      Eipä ole kun muutamat ,ja ehkä voin paukut tehdä. Mutta sauna on vapaa ,menkää saunaan niin haen teille sauna oluet.
      Pojat alkoivat heitellä vaatteita pois.,kaikilla oli kullit kovana.
      Teki mieli ottaa heti suihin.
      Mieheni ihan kiusallaan jututti poikia ,en voinut kun tuijottaa kaljuja joita ei peitelty yhtään.
      Miestäni hymyilytti.
      Lähdimme mökkiin,mieheni kysyi mitä pidin nuorista miehistä.
      Sika sihahdin ,teit sen tavallaan, nyt joudut tyydyttämään mut.
      Menin vuoteelle ja levitin jalat.
      Mieheni tuli jalkojen väliin ja alkoi nuolemaan pillua. Hitto että teki hyvää ,olin ihan kiimassa ,tunsin kuinka pillu halus jotain kovaa.
      Nyt riittää,lähet viemään pojille sauna juomat.
      Enkä lähde.
      Etkä laita vaatteita päälle ,sotkeentuu kuitenkin.
      Oikeesti ? Antaisin noiden kollien naida?
      Niin niin,haluat kuitenkin..
      Niin no,jos oot tota mieltä. Koko vartalo reagoi ajatuksesta. Ajatuksiin piirtyi nuorten miesten kullit.
      Otin neljä lonkero purkkia mukaani ja menin saunalle. Avasin oven saunaan,oli hiljaista.
      Kaksi pojista peitti vaistomaisesti munansa mutta kaksi katsoi viekkaasti minua.
      Ei saunassa olla vaatteet päällä naapurin poika sanoi.. hitaasti otin pyyhkeen pois,ja se katse mitä sain se poltti iholla.
      Yks tuli toisen portaan päälle ja tarjos munaa.
      Ime!!
      Aukaisin suun ja ottin kullin suuhun,arvasin ei ollut pesty. Se oli vaarallista mulle ,kun otin toista suuhun se eka tuli taakseni ja työnsi suoraa kalun sisääni. En tarvinnut liukkaria.
      Olin kolmatta pesemätöntä kullia ottamassa suuhun kun tunsin väristyksä ja samassa tunsin että eka sai spermat pilluu .
      Tuu älliä sisään hoputin toista. Sainkin toisen sisääni,ei tuntunut juurikaan miltään kun ei ollut kokoa aisalla.
      Imiessäni kolmatta huomasin että kulli kasvaa komeisiin mittoihin . Toinen sai ruiskutus lastin sisää .pyyhin enimmät valuvat pyyhkeelläni ja kolmas tuli sisääni ilman komentoa.
      Pillu litisi ja teki tosi hyvää herkistetylle kiimaiselle pillulle.
      Naapurin pojan kulli oli myös kookas,perintöä kait isältään. Oli näytellyt kulliaan kun olin teini,muka alkoi kusemaan kun olin näkö etäisyydellä ja vemputti kulliaan.
      Nyt poika saa kohta naida minua.
      Aika karmean makuinen oli eka imaisi.
      Iso kulli teki hyvää pillussa se teki tehtävänsä,pillu kouristeli ihanasti javoihkin ja sanoin hävyttömyyksiä pojan korvaan.
      Sain kunnon lastin spermaa, pakko oli taas kuivata pyyhkeellä jalkojen väliä.
      Kun naapurin poika tuli taakseni,tunsin pikkuisen kipua pillulla,yritti ensin tunkea itsensä pyllyn reikään. Ei sinne ja ohjasin kullin oikeaan reikään.
      Sen verran ehdin katsoa että toiset ottivat palkinnoksi lonkeroa.
      Yksi otti suihku geelin ja laittoi sormiin ja alkoi ropeiloaan pyllyä. Oli älytöntä kun kiima nousi tappiin,vaikka välillä oli pakko laittaa käsi kullin varteen ettei menis niin syvälle.
      Sain taas ensin orkun ja palkkioksi hormooni hoitoa.
      Seuraava oli jo tulossa sisään,mutta sanoin että mennään tupaan jatkamaan,on kivempaa sängyssä.
      Mitä miehesi sanoo? Kysyi yksi pojista.
      Varmaan tykkää kun katsonut jo koko ajan ikkunasta.
      Ei helevetti,ja kaikkien päät kääntyi ikkunan suuntaan.
      Mieheni oli tosin häippässyt jo viis minuuttia aikaisemmi .
      Pikkaisen oli vaivaantunutta,vaan vaatteita ei laitettu päälle .
      Mutta lonkeron jälkeen alkoi kädet etsi.ään herkkiä paikkoja minusta.

    • Anonyymi

      Olen 48 v 158/53 hoikka nainen , otimme mieheni kanssa viime vuoden heinäkuun perjantaina , saunoimme ja joimme paukkuja , mieheni joi kyllä kaksinkäsin ja sammui jo 9 aikaan illalla , ajattelin siinä että , mittä tkis ja pätin lähteä lähi bubissa käymään , laitoin minihamenn t - paudan , ja ohuen jakun , sipaisin huuliin huulipunaa ja lähdin . Kun saavui bubiin niin siellä ei ollut ketään tuttua , istuin parin drinkin ajan ja lähdin kävelemään takaisin kotiin päin . Vastaan tuli 5 nuorta miestä 2 musta ja 3 vaaleaa ja yksi kysyi mitäs rouva täällä yksin kävelee , sanoi menossa kotiin niin tämä nuorimies sanoi lähde ottamaan tohon lähipuistoon pari kaljaa , sanoi ok ja mentiin istumaan puiston penkeille , pojat tarjosivat kaljan ja yksi sanoi sulla varmaan on kauniit tissit , näytätkö hänelle , minä ajattelin tohtisko ja nostin paitaani , tissit näkyviin ne on aika isot . Pojat olivat heti koittelemassa ja puristelemassa , kehuivat niitä isoiks ja kauniiksi , kohta oli yhden käsi minun pöksyissä ja annoin sen tapahtua kun kiihotuin ajataksesta olla poikien naitavana . Pojat vetivät kokonaan pöksyt pois ja heittivät ne nurmikolle ja joku pojista sanoi , hän haluaa panna minua . Mentiin nurmikolle , minä selälleen ja poika laski housunsa ja tuli päälle , työsni kullinsa minun pilluuni ja nussi niin kauan kun tuli ja heti oli toinen poika panemassa ja jokainen vuorollaan . Kun kaikki olivat naineet sanoin , minun täytyy lähteä kotiin siistiytymään . Yksi pojista sanoi , saako sun numeron niin kyllä me tullaan panemaan sua uudelleenkin , minä siihen ei anna sinä numerosi niin soitan jos tekee mieli , no yksi pojista antoi numeronsa ja lähdin . Kotiin päästyäni katsoin vaatteitani , ne olivat aivan likaiset ja vcihreänä , heitin ne pyykkikoriin ja pesin alapääni , katsoin miestäni se kuorsasi edelleen ja minä otin kunnon paukun ja menin makuuhuoneeseen ja alasti . Ajattelin siellä että , annoin stte pillua 5 pojalle ja ne ei varmaankaan ollu kuin arviolta 18 v . Yhdellä pojista oli hirveän iso ja se oli kyllä ihana panija jaksoi panna kauan , kihotuin ajatuksista ja otin hieromasauvvan ja työnsin sen syvälle pilluuni ja heti sain orgasmin , aloin heti sitten nukkumaan . Aamulla kun heräsin niin ajattelin ensimmäisenä , helvetti ne pujathan panivat paljaalla ja edellisten kuukautisten lopusta on kaksiviikkoa , mutta en tule raskaaksi . No nyt ollaan tässä , kerroin miehelleni tapahtumista ja erosimme kun sanoin että , olen raskaana vaikka ei pitäisi ja joku pojista on isä koska mieheni käyttää korsua . En tehnyt aborttia koska , en halunut ja pojat ovat käyneet luonani aina silloin tällöin mutta , en ole kertonut heille että , joku on isä tulevalle vauvalleni olkoon musta tai vaalea .

    • Anonyymi

      Olen päässyt kokeilemaan nuorten miesten energisyyttä. Kyltymättömiä ja hyväkuntoisia.
      Mökki olosuhteissa ,vuoteella tuolilla saunan pesuhuoneessa. Mieheni avustuksella ja yllätyksestä.

      • Anonyymi

        Rakastelijoina vanhemmat ovat parempia, mutta voivat olla jopa liian rentoja.

        Nuoret jäntevät pojat ovat innokkaita ja halukkaita oppimaan ja heillä on kunnon spermatykit joissa siementä riittää vaikka mihin. Jos poikasella meinaa sisu nousta kaulaan, rentoutukaa ja rauhoittakaa tilanne ja uusintaa vaan perään ja seksikertaa ei saa jättää vain yhteen laukaisuun. Kyllä poikaset aina ajan kanssa rentoutuvat ja alkavat nauttimaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rakastelijoina vanhemmat ovat parempia, mutta voivat olla jopa liian rentoja.

        Nuoret jäntevät pojat ovat innokkaita ja halukkaita oppimaan ja heillä on kunnon spermatykit joissa siementä riittää vaikka mihin. Jos poikasella meinaa sisu nousta kaulaan, rentoutukaa ja rauhoittakaa tilanne ja uusintaa vaan perään ja seksikertaa ei saa jättää vain yhteen laukaisuun. Kyllä poikaset aina ajan kanssa rentoutuvat ja alkavat nauttimaan.

        Kun täytin 16-vuotta niin veljeni vaimo Seiku käski veljeni mennä paikalliseen joksikin aikaa.
        Olivat sopineet Seikun olevan minun poikuuden viejän.
        Ensimmäisellä kerralla tulin heti ei ehtinyt montaa työntöä tehdä ennen kuin tulin.
        Saijan käsittelyssä olin valmis uuteen yritykseen melkein heti.
        Seikku antoi minun tutustua naisvartaloon ja antoi minulle seksiopetusta.
        Seikusta tuli minulle läheinen ja sain seksiä häneltä kun vain halusin ja veljeni ei ollut paikalla.


    • Anonyymi

      Kyllä se on ihanaa kun teinikikkeli tunkeutuu takaapäin sisään. Malttamattomat kädet leipovat perseposkia kun teini työntelee kikkeliänsä edestakaisin mature pillussa.

      Olen 54v sopivan pehmeä kotirouva. Viime kesänä annoin mökillä naapurin teinipojalle pillua. Kun sopivan tilaisuuden tullen annoin hänelle ymmärtää että hän saisi panna niin poika oli valmis kuin tinasotilas. Vedin shortsit alas ja alta paljastui tomerasti seisova nuoren miehen kyrpä. Vedin esinahkaa muutaman kerran edestakaisin, asetuin polvilleni sohvan eteen ja pyllistin. Poika nosti hätäisesti hamettani ylöspäin, veti sukkahousut polviin, vielä alushousut edestä pois ja tökki kyrvän kärjellä pilluhuuliani. Hetken kuluttua löytyi oikea reitti ja yhdellä voimakkaalla työnnöllä työntyi pohjaan asti.

      Herramunjee sitä tunnetta. Poika tikkasi nopiaan ja niinhän siinä kävi ettei nuori poika kauaa kestänyt. Kuten nuoret pojat eivät yleensäkään. Ainakaan ensimmäisellä kerralla.

      Ähkäisy, kyrpä pohjaan ja siemenet sisään.

      N54

    • Anonyymi

      Olimme nuoripari noin 35 vuotiaita oltiin oltu jo kolme vuotta yhdessä, nyt olin toista kesää kesäleskenä kun avomieheni oli kesän komennuksella. Lähdin lähi kylään lomalle vuokrasin mökin.
      Jo toisena iltan oli yksinäinen olo katselin lehtiä lähi ravintolassa kesätanssit ja lähdin sinne. Ajattelin kävellä muutaman kilometrin matkan pääsin jonku matkaa auto tuli takaa ja jarrut pohjaan, kolme poikaa menin takapenkille pojat meni samaan paikkaan nauroivat täällä ei muuta ole. Sain juomaa aikalailla ja illallakin käytiin autossa.
      Yksi pojista Jarkko tansitti useasti oli jäntevä pitkä ja tunsin haaroissakin oikea kalu.
      Lähdettiin poispäin ravintolasta Jarkko pyyteli koko ajan saako tulla mökille.
      Pojat jätti meidät kahdestaan ja pullo mukaan. Vaihdoin kesämekon ja kutkutti niin että ei mitään alle. Istuttiin aika pian vierekkäin Jarkko hyväili rohkeasti kädet tuntui ihanalta kun imi nännejä teki mieli huutaa olo oli sitä luokkaa kädet meni pilluun silloin avasin housut Jarkolta juostiin sänkyyn annoin naida syvämmen kyllyydetä kun koulistin jalat tunsin tätä olin vailla ja kunnolla sain huikean orgasmin ja sisääni kunnon lastin, makoiltiin ja halusin lisää ny jo imin ja istuin päälle huusin kiimasta, ovi aukeni ja pojat tuli ovelle tunsin jotain hullua halua kun oli katselijoita Jarkko laukesi nousin päältä viereen katsoin poikia molemmilla vain alushousut ja kalu pullotti toinen tuli kysymättä päälle tuli taas hullu kiima annoin panna edestä ja takaa poika vain vaihtui. Välillä sain juomaa tunsi että olen aika humalassa ja kävelin alasti keittiöön pojat tuli perässä ja kohta minua pantiin takaa ja vietiin sohvalle sain taas kolmelta lastin sisään.
      Jäin yksin makaamaan loppuyöksi heräilin ja nukuin. Seuraavana päivänä lähdin lenkille, tunsin kuinka sperma kostuttaa pillua juoksin nännit pystyssä metsätietä, katsoin ympärille juoksin metsään ja istuin, pillua tykytti päätin että ei enää koskaan juoksin takaisin mökkiä kohti, yksi pojista juoksi vastaan ihan hikisenä pysähtyi ja pyysi anteeksi humalaista käytöstä sanoin juostaa mökille siellä on vielä olutta.
      Sakari kävi suihkussa ja tuli alasti pois katsoin kuinka komiasti oli kaarella nousin ja menin suihkuun ja tulin alasti Sakarilla seisoi kovana kuiskas sievästi ajattelin sinua anteeksi vaan.
      Menin syliin ja kuiskasin pesusta ei tullut oikein mitään ohjasi kalun sievästi sisään kuiskasin nyt rauhassa käytin jäntevää kalua ihan huulilla ja sisään tunsin joka sentin kun painui sisään nautin en ajatellut muuta olin Sakarin kanssa kolmesti kunnes Sakarin piti mennä suukotti ja sanoi menen tyttöystävän luo sinä olet oikea nainen kuiskasin niinpä nyt tiedän itsekkin.
      Onneksi avo mieheni tuli monen päivän päästä että hellyys alapäästä lähti, Rakasteltiin kaksi päivää ja olin halukas koko ajan.
      Kukaan ei tiedä eikä saa tietää, joskus mietin kannattasko vuokrata sama mökki.

    Ketjusta on poistettu 29 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      459
      4950
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1762
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1488
    4. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1377
    5. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1258
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1030
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      905
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      904
    Aihe