Mies seisaaltaan nainen sylissä

pau.

Tästä asennosta kaipaisin vinkkejä, kun tuli partnerin kanssa kokeiltua, mutta ei luonnistunut yhtään.

Voisiko joku tämän asennon pro kertoa, miten ja mihin tulee kummankin kätensä ja jalkansa laittaa, jotta asento olisi tasapainoinen ja vähemmän raskas? (Ja penis menisi sinne minne pitääkin)

Kokeilimme niin, että naisen jalat olivat miehen olkapäillä ja mies kannatteli naista selästä, mutta tämä oli aivan avutonta :D Taitaa siis olla liian vaikeaa meille.

Asennon onnistumisen kannalta taitaa olla tärkeää, että nainen pitää yläkroppansa lähellä miestä, tasapainon vuoksi? Jos jalat laittaa vyötärön ympäri, niin miten mies pitää kiinni, ja miten liikkeen saa toimimaan?

1

615

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • sexguru

   Helppo asentohan tuo on. Helpointa siihen on siirtyä mies ensin istuallaan, nainen päällä asennosta, kalu sisällä. Nainen pitää miehen niskan takaa kiinni, mies kannattelee naista reisien takaa, aika läheltä peppua tai jopa pepun alta jolloin mies voi helposti liikuttaa naista. Naisen jalat lähinnä avautuu ja polvet voi roikkua ihan vapaasti tai voi yrittää lukita miehen jalkojen taakse (makuasia).. Naisen reidet on miehen lantion kohdalla tai hieman alla, selkeästi alempana kuin miehen vyötärö, muuten menee miehelle liian raskaaksi touhu.

   Tärkeintä on tosiaankin löytää tasapainoinen ote, siten että naisen reisien kiinnipitokohta ei kampea pahasti ja väsytä miehen käsiä. Kun asento löytynyt, nainen voi alkaa liikuttaa itseään miehen niskasta vetäen ja muutenkin liikehtien itseään ylös-alas.. Mies voi liikuttaa itseään myös sopivasti. Kun tasapaino ja oikea rytmi löytyy, erittäin nautinnollinen asento.

   Tuo on varmaankin ollut todellista akrobatiaa jalat miehen olkapäillä, huh sentään, onneksi ette loukanneet itseänne.

  Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3182
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   933
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   854
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   821
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   240
   763
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   752
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   728
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   41
   692
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   42
   661
  Aihe