Paras ADSL/WLAN -modeemi Soneran laajakaistaan

M.D.

Olen uusimassa ADSL/WLAN purkkia, koska edellinen on jo yli 10v vanha ja olisi tarvetta verkkokiintolevyn käyttöön USBin kautta. Mitä modeemia suosittelette? Nykyinen vanha Telewell pätkii jonkin verran. Olen nyt katsonut seuraavia malleja:
- Telewell TW-EAV510 v2
- Zyxel P-661HNU-F1

Kumpaa suosittelette? Vai olisiko joku muu selkeästi parempi vaihtoehto? Laite tulee käyttöön iPadin, yhden kannettavan, neljän kännykän ja kotiteatterilaitteiston kanssa langattomasti.

20

2154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tw toimii hyvin

      TW-EAV510v2 modeemista on hyviä käyttökokemus arviointeja verkkokauppa comin sivulla. Laitteessa ei ole seinään kiinnitys mahdollisuutta kuten TW vanhemmassa mallissa jota käytin. Kevyt malli ja hakee nopeasti asetukset itsenäisesti oletusasetuksilla käyttökuntoon. Zyxelistä en tiedä,enkä edes ottanut muista merkeistä selvää kun ostin uuden modeemin.

    • Kokardi65

      olen kyllä sitä mieltä että jos nykyinen modeemisi toimii hyvin niin ei kannata turhaan vaihtaa:
      itse vaihdoin oman toimivan modeemini joskus vuosia sitten,enkä sen jälkeen ole uusilla modeemeilla saanut yhtä hyvin toimivaa modeemia:
      mutta jos se verkkokiintolevy on tarpeen niin sitte vaihtoon Zyxel:stä olen kuullut että on hyvä,mutta kannattaa vähän lukea foorumeilta että mikä on hyvä,modeemien toimivuudesta ei oikein pysty sanomaan mikä niistä on hyvä,itse tällä hetkellä modeemina TP-LINK joka ei mielestäni ole hyvä modeemi

    • kuraa

      "Nykyinen vanha Telewell pätkii jonkin verran."

      "olen kyllä sitä mieltä että jos nykyinen modeemisi toimii hyvin niin ei kannata turhaan vaihtaa:"

      IDIOOTTI EI SE TOIMI HYVIN!!

      • WLAN pätkii

        Vanha purkkihan toimii keskimääräistä jopa paremmin, koska se pätkii vain jonkin verran: WLAN on näkymätöntä ethernet-kaapelia, joka pätkii aina jonkin verran. Etenkin naapurin lähtiessä parkkiruudusta autollaan kauppaan tai tullessa autollaan kaupasta parkkiruutuun oma WLAN pätkäisee, koska naapurin auto siirtää omasta WLAN: ista lähtevää näkymätöntä ethernet-kaapelia miten sattuu. Naapuri saattaa myös tahallaan käppäillä tontillaan ristiin ja rastiin luultavasti alumiinifoliolla vuorattu mukamas hellehattu päässään heijastellen WLAN: iin eli näkymättömään ethernet-kaapeliisi älyttömiä häiriöitä, jolloin WLAN pätkii koko ajan!


      • Folioi.itsellesi

        Isäsi käytti foliota kortonkina mutta perkele folio petti ja niin synnyit sinä foliota aivoissani, eikä äitisi kierukkakaan ollut foliota vaan joku elmu-kelmu.


    • M.D.

      Päädyin tuohon Telewelliin, ja ensivaikutelmat ovat kyllä erittäin positiiviset. ADSL-puolen asetuksiin ei tarvinnut kajota lainkaan, koska ne asettuivat automaattisesti kohdalleen. Reititin on nopea ja toimii luotettavasti. Airplay pelittää virheettömästi (ennen ei toiminut lainkaan). Myös kovalevyn asennus oli helppoa. Varmistin muutaman asian sähköpostitse Telewellin myynnistä, ja joka kerta sain vastauksen melkein samantien.

    • dwf

      TW-EAV510v2 modeemin wlan pätkii tai ei riitä alakertaan. Toisilla modeemeilla ei tuota ongelmaa ole ollut. Ostamaan toista modeemia??

    • Kokardi65

      jep näin se menee,vaikea sitä on löytää luotettavaa modeemia

    • Kokardi65

      no niin meillä oli sitten kauhee ukonilma kovaa räiskettä ja tärinää,ukonilman jälkeen kokeilin modeemia TP-link ja ei toiminut ei puhunut mitään kaikki valot pimeänä,aah mahtavaa minä tuumasin vihdoinkin tuo TP-link modeemi kuoli,no siitä sitten kauppaan uutta modeemia hakemaan,no löytyyhän sieltä joku ASUS merkkinen,meikä iloisesti uutta modeemia seinään ja yhteydet näytti hyvältä,langaton yhteyskin toimi otti yhteyden hyvin koneeseen,mutta sitten mitä hiivattia eihän modeemissa pala netin merkkivalo ollenkaan prkl.no hirveää säätämistä useita tunteja eikä syty modeemin merkkivalo ei sitten millään lopuksi kokeilin langallisesti ja kasvain modeemin nettivalo heräsi henkiin ei muuta kun uudestaan modeemin netti säätöä anvian yhteys vaan valikosta ja automatiikalla run ajo,sitten lanka pois modeemista josko langaton yhteys nyt toimisi no ei toiminut ei,seuraavana päivänä anvialle modeemia näyttämään ja kyselemään onko nettilanka jostain poikki anvia tarkistaa asiaa mutta ei ole langassa mitään vikaa kuulemma,seuraavaksi anvian nörtti tutkii modeemia säätää ja ihmettelee monta tuntia eikä saa toimimaan langattomasti ei sitten millään toteaa vain että modeemissa joku vika,maanantai kappale kenties no meikä modeemi kainalossa kauppaan tiskille rahat tai henki meininkillä,sain rahat henki säästyi seuraavaksi kaveri sattui soittamaan ja kertoi nörttikaveristaan jolla on buffalo merkkinen modeemi no ostin sitten sellaisen itselle ja pienen säätämisen jälkeen rupesi pelittämään kun sen kotona asensin mahtavaa toimii hienosti eikä vielä kolmen tunnin käytön aikana ole yhteys pätkinyt kuten tuolla TP-linkillä oli tapana tehdä puolen tunnin välein:

      ai niin modeemissa oli sama juttu ettei nettivalo palanut ensin ollenkaan,sain sen kuitenkin heräämään henkiin kun ajoin automatiikalla anvia asetuksen läpi

    • Kokardi65

      olen muuten sika tyytyväinen tuohon buffalon modeemiin mutta miksiköhän se tuuttaa 130mbs,kun sille luvataan kuitenkin 300mbs onkohan siinä joku toiminto päällä joka pitäisi ottaa pois päältä

    • Kokardi65
    • Kokardi65

      ääh voi hitsin hitsi eihän tämä netti yhteys toiminut tuolla 300mbs nopeudella kuin vähän aikaa ja sitten katkesi netti yhteys oli pakko asentaa uudestaan tuuttaamaan tuo 130 mbs sillä näyttäisi pelittävän hienosti

    • Kokardi65

      sorry kaikille että vaivaan teitä vielä tällä samalla asialla,mutta pakko vielä palata tähän,tänään kokeilin vielä uudestaan modeemin asetuksia käyttämällä automatiikka asetusta josko sillä saisi tuuttaamaan 300mbs,ja niin vain kävi että modeemi tuuttaa nyt 300mbs ja netti pysyy päällä koko ajan

      • Sonera toimii

        MD, soita Soneran palvelunumeroon ja pyydä, että lähettävät uuden ADSL WLAN Zyxelin, minulle lähetetty malli on AMG12023-T10B, se ei maksa mitään jos olet Soneran asiakas. Kun keväällä jatkoin Soneran sopimustani ja valitin että Saunalahden sopimus olisi halvempi, sain alennusta aikaisempaan hintaan, siis samaksi mikä oli se Saunalahden tarjous, 24.90 kuukaudessa. Ystävällinen naisääni totesi että pitkän asiakasuhteen vuoksi hintaa alennetaan. Samalla hän kysyi kuinka vanha modeemini on, ja kun sanoin että kolme vuotta niin hän sanoi lähettävänsä uuden. Sain sen kahden päivän kuluttua postista.
        Siis sellainen on se haukuttu Sonera.


    • NipaN

      ZyXEL P-660HN-T1Av2 modeemista sen verran voin kertoa että ensimmäinen yksilö kesti kaksi vuotta ja tämä viimeisin marraskuussa 2013 hankittu hajosi tänään. Netistä nyt katselen josko olisi joku parempi, vaan mistäpä sitä kukaan tietää. Tämän viimeisen saimme Soneralta kun valitimme ensimmäisen rikkoontumista vähän päälle kolmellakympillä. No, soitellaanpa huomenna Soneralle.

    • riittapa663333

      Ei ikinä enää yhtään Telewell tai Zyxel modeemia tule tähän talouteen.

      Itselläni on molemmat ja hajonnet n. 2 vuoden käytön jälkeen.

      vimeksi oli käytössä ZTe-3G modeemi (ns. MiFi) jonka ostin käytettynä ja 2 vuoden jälkeen toimii edellen.. tarpeeton nykyään siirretyäni 4G modeemiin (huawei)

      • samaRiitta

        lisäys edelliseen että siksi käytän langatonta koska talouteeni saa max 8M langallisen.

        Ja EN asu missään korvessa.


    • telewelli

      Yllätti asennus tai asentuminen positiivisesti telewelillä.Johdot kiinni ja virta päälle.Toimii hyvin ainakin soneran verkossa.

    • ASUSROCKS

      TW-EAV510 ja TW-EAV510 AC puhdasta kakkelia WLANin osalta. Ei enää koskaan! :(

      ASUS tekee erinomaisia modeemeja ja takuukin on 3 vuotinen. Ei tarvi leikkiä enää :)

    • jahlaputra

      Miten ihmeessä teidän elämä ja yhteydet ovat noin vaikeita?? Otin 4 vuotta sitten soneran viihdepaketin, sain tarvittavat laitteet, yhdistin piuhat ja kappas vain.....kaikki vempaimet ( 2 läppärii 1 pöytämallinen pelikone tulostin ja 3 TV:tä 3 kännykän netit ) toimineet loistavasti ainakin tähän päivään asti,vauhdilla ja luotettavasti, taloyhtiömme on soneran sopimusasiakas joten viihdepakettimme maksaa n.20e / kk, nopeus 100 megaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1572
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1349
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1159
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      31
      1001
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      676
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      181
      667
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe