Sähköleluista

Vastauksia please

Olen aikeissa ostaa Mystim Rodeo robin kives / penisrenkaat jolla saa johdettua sähköä penikseen. Tämän renkaan lisäksi minun pit'' ostaa myös virtalähde ja markkinoilla näyttäisi olevan kaksi vaihtoehtoa eli joko halvempi 3F tai sitten kalliimpi 7F.
Onko jollain kokemusta kumpi noista virtalähteistä kannattaa ostaa?
Minä olen joskus kokeillut säköisiä orgasmeja Claes Ohlssonilta hankituta lihasten rentotuslaiteella joten tiedän millaista on sähköllä tuotettu nautinto. Olen myös harkinnut ostaa anaalitapin johon voi johtaa sähköä. Onko jollain kokemusta tusta(kin) laiteesta?
Eli lyhyesti kumpi virtalähde kannattaa hankkia ja onko tuosta anaalitapista mihinkään? Ja sanomattakin on selvää että kaipaan asiallisia vastauksia asialliseen kysymykseen enkä mitään sellaisia että pistä töpseli seinään ja toinen pää muniin. Tällaisten vastausten antajat eivät tiedä kuika taivaalliselta sähköinen nautinto tuntuu kun sitä oikeilla niille suunnatuilla välineillä harjoittaa, Sähköllä saa aikaseksi kipuakin tarvittaessa mutta en ole kipu herkkänä ihmisenä hakemaassa kipua vaan nimenomaan nautintoa.

16

2456

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sähkövibaa

      On, on 7F vastaavasta (sama eri tuotemerkillä)
      Ja siitäkin on kokemusta.
      Onhan 7F parempi kuin ohlssonin peli ja siitäkin kokemusta, mutta lopulta makukysymys.
      Saan näillä viboja, mutta laukeamiseen saakka ne ei riitä, vaikka olisi atappi ja käyttäisi lisänä nexuksen keinutustekniikkaa ja mitä tahansa laitteen säätö/moodivaihtoehtoa.

      Vertaa hinnat ennen tilaamista
      http://antishop.fi/fi/fetish-sm/sahkolelut.html

    • E. Lektro

      En tsekannut noita laitteita, mutta yksi asia johon kannattaa kiinnittää huomiota, on eri laitteiden erilaiset liittimet. Jos töpselit eivät sovi suoraan toisiinsa, niin sitten täytyy rakennella virityksiä.

      • 2mm plugi

        Näissä 2 mm tappiliittimet, eli lienee yleisimmät ja mystim atapissa myös samat liitännät. Oma säädin nexuksen nimellä ja siinä tuli myös ko. merkin omat sovittimet mukana atapille.


    • Wattimattinen

      Itselläni on juuri nyt kalussa kiinni elecktrolaite Olssonolta ostettu ja siitä löytyy tehoja joita ei mies kestä huutamatta!
      Löytyiskö keskusteluun osallistuja joka olisi käyttänyt sähköstim-laitteita pitkän aikaa? Onko vaikuttanut kalun tuntoherkkyyteen?

    • nexussssssss

      NEKSUS on ihan OK. Saa vaikka mitä variaatioita aikaan !!!!!! Ei ainakaan mun tuntoherkkyyteen ole vaikuttanut....aina orgasmi !!!!!

    • elctro

      Onpa kiva kun on asiallista keskustelua sähköleikeistä. Itselläni on ClasOhlsonin tens laite ja olen tyytyväinen siihen. Meni tosin kuukausia ja useita sessioita kunnes opin oikean moodin ja tekniikan miten toimia että orkku irtoaa. Nykyisin saan jos haluan noin puolessa tunnissa, mutta jos aikaa on käytettävissä, niin nautiskelen mielelläni useamman tunnin ennen laukeamista.

      Olen perheellinen ja saa kyllä emännältä sexiä riittävästi, mutta hänen poissaollessaan tämä on kyllä nautinnollisin tapa hoitaa tarpeet. Kiireessä toki tulee vetäistyä perinteinen parin minuutin runkkaus käteen.

      Laitteeseen hankin netistä läpysköiden tilalle sähköä johtavaa kumiputkea. Niistä tein renkaita. Yhden laitan pallien ympärille, toisen kalun juureen, kolmannen varteen ja neljännen terskan taakse. Laite on kaksi kanavainen joten säätely helpottuu. Maltti on valttia voimakkuuden käytössä. Pienet tehot ja pitkä sessio on mielestäni parasta. Voi pysytellä kiiman huipulla niin kauan kuin haluaa ja kun orkku tulee niin se on aivan tajuton.

      • Sähköä

        Miltä sivustolta sitä sähköäjohtavaa kumiletkua ostit? Olen kanssasi samaa mieltä että sähköllä saatu orkku on jotain niin taivallista että oksat pois. Olisi mukavaa jos myös naiset kertoisvat tällä palstalla sitä että miten te olette sähköorkkuja saaneet. Lähinnä kiinnostaa tietää että jos käytätte niitä läpysköjä niin mihin kohtaa kroppaa läpyskät pitää kiinnittää että saa nautintoa. Reisiin lähelle häpyhuulia vai häpykummun päälle vai minne?


      • electro
        Sähköä kirjoitti:

        Miltä sivustolta sitä sähköäjohtavaa kumiletkua ostit? Olen kanssasi samaa mieltä että sähköllä saatu orkku on jotain niin taivallista että oksat pois. Olisi mukavaa jos myös naiset kertoisvat tällä palstalla sitä että miten te olette sähköorkkuja saaneet. Lähinnä kiinnostaa tietää että jos käytätte niitä läpysköjä niin mihin kohtaa kroppaa läpyskät pitää kiinnittää että saa nautintoa. Reisiin lähelle häpyhuulia vai häpykummun päälle vai minne?

        Täältähän sen ostin: http://www.ebay.com/itm/2-Conductive-rubber-loop-electrodes-Tens-Estim-for-2mm-pin-3-5mm-4mm-plug-/181463172403?pt=UK_BOI_Medical_Lab_Equipment_Medical_Equipment_Instruments_ET&var=&hash=item2a400c4533 Tuli nopeasti kirjeenä kotiin. Millainen laite sinulla? Oletko kauan leikkinyt sillä? Saatko orkut helposti?

        Vaimoke ei ole vielä kokeillut laitetta. Olisin myös kiinnostunut naisten kokemuksista sähköllä leikkimisestä. Jos vaikka sai emännän innostumaan.


      • porvoo1

        millanen lauteesi on millä osastolla Ohlsonnilta niitä löytyy Mikä niiden käyttötarkoitus on


    • sähköä

      ET-312 on yksinkertaisesti paras sähköleikkeihin,siinä on tasainen tarkasti säädettävissä oleva impulssi ja hyvin monipuoliset säätömahdollisuudet.Tilasin Hollannista 574 euroa kotiovelle.

      • runkku¨

        Älä spämmää, on niitä muitakin yhtä hyviä ja vieläpä halvemmalla.


    • fidodododd

      Kerrohan, merkit ja mallit.

    • SÄHKÖMUNA

      kaijuttimen johdosta kuorit johtimet esiin ja toinen pää terskan ympäri toinen tyveen. Sitten soimaan kovalle Joey Jordisonin rumpusoolo. Avot kun munassa jytää ja sperma lentää kaaressa!!!


      VAROITUS! TÄMÄN TEET OMALLA RISKILLÄSI, SILLÄ MUNASI VOI KÄRÄHTÄÄ KUIN NAKKI UUNISSA!

    • 220V

      Ikeasta töpseli ja suoraan verkkoon. Kyllä lähtee kutinat perseestäki.

    • Eetvarttia

      Suomestakin saa nykyään kunnon laitteita,ainakin Electrastim sensavox ja E-stim systems 2b.Hollannista saa kolmessa päivässä,tasainen impulssi on perusedellytys jota ei ole halvimmissa humpuukileluissa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      153
      10980
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3083
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      210
      2922
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1729
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1716
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1617
    9. 84
      1603
    10. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      49
      1584
    Aihe