apua! mitä tämä on ??!

peloissaan oleva nuori

Harrastin seksiä lähes tuntemattoman miehen kanssa johon tutustui päivää ennen olen itse todella paljon nuorempi oikeastaan viälä ala ikäinen :/ no nyt minulla on ollut hiaman vatsakipua ja pahoin vointia mutta se ei minua niin huolestuta vaan alapääni se on ollut todella kipeä ja punertava ja olen siis tyttö . Valkovuotoa on ollut ehkä hiaman enemmän kuin normaalisti . Kaverini pelotteli että saattaisin olla raskaana mutta en halua uskoa siihen . Tämä ei ollut ensimmäinen kertani sängyssä mutta kummallisin nyt minua pelottaa onko minulla jotain tauteja vai onko mahdollista että olisin raskaana . Seksin yhteydessä kondoomia ei ollut ..

9

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt kipin kapin

      Voi tyttörukka... MENE ENSITILASSA LEKURIIN, et voi tietää mitenkään paljonko ja keiden kanssa tuo tyyppi on vehdannut! ÄLKÄÄ IKINÄ USKOKO NÄIDEN SELITYKSIÄ, ne haluaa vaan saada nuorta paljaalla, mieluiten neitsyttä ja sillon löytyy selityksiä & tarinoita siitä, miten muka eio kokemusta jne. Kaiken lisäksi on vähintäänkin kyseenalaista aikuisen taholta vokotella alaikäisiä, alle 16 vuotiaan vokottelu ja seksijutut on sitäpaitsi RIKOS (pedofiliaa), josta tuo aikuinen joutuu käräjille!!!!! Alaikäisen syytä tuo ei ole, eikä alaikäiselle tule mitään seuraamuksia, vaikka aikuinen sellaisilla pelottelisikin. Tai toki voi tulla sellaisia seuraamuksia, että pamahtaakin raskaaksi, tai saa pahimmassa tapauksessa parantumattoman sukupuolitaudin..... (kuten hiv, herpes, kondylooma, hepatiitti...)

      LÄÄKÄRIIN MARS!

      • ÄLÄ YLEISTÄ

        "Nyt kipin kapin," onko sulla pahakin trauma. Vastaavasti miesten ei pitäis ikinä uskoa pari-kolmikymppisten naisten höpötyksiä, koska let's face it suurin osa niistä haluaa vain munaa ja ensihuuman laannuttua jättää n 4 kuukauden sisään. Monet on ihan paskajengiä, mutta en silti yleistä tätä kaikkiin tuonikäisiin naisiin, kuten itse tekisit. Haukuithan itse kaikki miehet.


      • Hiihtäjätki selittää
        ÄLÄ YLEISTÄ kirjoitti:

        "Nyt kipin kapin," onko sulla pahakin trauma. Vastaavasti miesten ei pitäis ikinä uskoa pari-kolmikymppisten naisten höpötyksiä, koska let's face it suurin osa niistä haluaa vain munaa ja ensihuuman laannuttua jättää n 4 kuukauden sisään. Monet on ihan paskajengiä, mutta en silti yleistä tätä kaikkiin tuonikäisiin naisiin, kuten itse tekisit. Haukuithan itse kaikki miehet.

        "pari-kolmekymppiset naiset" on muuten täysi-ikäisiä, samoten sen ikäiset miehet, joten touhutkoon keskenään mitä lystää ja myös jätetyksi tuleminen on osa normaalia elämää. Se, että aikuiset miehet jahtaa jotain ritsap*lluja ja valehtelee niille kaikkea p*skaa saadakseen teinipesää ei sen sijaan ole ihan normaalia... siinä kohtaa on aikuisella miehellä itsetunnossa ja sosiaalisessa kehityksessä jotain mennyt pieleen. Aikuisen miehen ja alaikäisen nuoren keskinen seksi ei muuten tule yhtään sen laillisemmaksi, vaikka nuo parikymppiset akat kuinka dumppaisi muutaman kuukauden jälkeen...


    • joops777777777777777

      Suomen rikoslaissa suojaikäraja on määritelty 16 vuotiaaksi asti joka siis tarkoittaa, että 18 vuotta täyttänyt tai vanhempi ei saa pakottaa, ehdotella tai millään tavalla olla seksuaalisesti kanssakäymisissä alle 16 vuotiaan kanssa, eikä siis kyse ole heti pedofiiliasta (lapsiinsekaantujat, seksuaalirikolliset ja pedofiilit ovat täysin eri asioita joista varsinkin pedofiilia käsitettä käytetään mediassakin TÄYSIN vääristellysti).

      Jos alle 16 vuotias itse on omasta tahdostaan harrastanut seksiä, ja haastaakin sitten täysi-ikäisen oikeuteen tuloksena on joko se, että lapsen korvaus vaatimus hylätään ja saa syytteen uhkailusta ja täysi-ikäinen menee vankilaan tai sitten syytteet hylätään täysin.

      Siinä missä täysi-ikäiset eivät saa olla tekemisissä ala-ikäisten kanssa koskee ihan samalla tavalla ala-ikäisiä eikä tarkoita, että voidaan lähteä haastelemaan likainen pedari oikeuteen ja vaatia korvauksia.

      Laki on siinä myös ikävä, että jollei ala-ikäisellä ole puolustuksensa ja syytteilleen kunnollista todistusta, niin täysi-ikäisen sana painaa enemmän kuin ala-ikäisen (siksi näistä tuomioista sun muista valitetaankin kun ovat "liian lieviä").

      Mutta itse kysymykseen vastaus, mene lääkäriin sillä voit ihan hyvin olla joko raskaana tai saanut jonkun taudin tai jopa molemmat.

      Sukupuolitaudit nyt eivät oireile ihan muutaman kuukaudenkaan päästä, eli voit hyvinkin olla raskaana tai sitten vain käyt murrosikää läpi, ainoastaan lääkäri osaa auttaa tässä.

      • Lääkäri

        "Sukupuolitaudit nyt eivät oireile ihan muutaman kuukaudenkaan päästä, eli voit hyvinkin olla raskaana tai sitten vain käyt murrosikää läpi, ainoastaan lääkäri osaa auttaa tässä."

        No autanpa. Sukupuolitaudit voivat oireilla muutaman päivän kuluessa tartunnasta.


    • Hohhoijjaa

      Alaikäinen saa harrastaa seksiä täysi-ikäisen kanssa, siitä ei alaikäiselle tule seuraamuksia, mutta täysi-ikäisellepä tulee. Vastuu on aika sillä täysi-ikäisellä osapuolella ja jonkinlaista pedarin vikaa kyllä täytyy olla, jos pitää keskenkasvuisten kanssa vehdata. Taidat olla itse pedo, kun tuolla tavalla koetat pelotella aloittajaa...!?

      • Hohhoijja vaan sulle

        Anteeksi mutta ei ihan mene näin, itse tapasin täysi-ikäisenä esiintyneen nuoren tytön baarissa joka uhkaili oikeuteen haastamisella kun en suostunut enää yhden yön jutun jälkeen hakemaan viinaa, juttu menikin oikeuteen mutta eipä mitään tuomioita tullut, eli kyllä ala-ikäisiäkin koskee laki siinä missä täysi-ikäisiäkin.

        Ala-ikäinen saa harrastaa seksiä täysi-ikäisen kanssa kun taas täysi-ikäinen ei saa ala-ikäisen kanssa, MUTTA ala-ikäinen ja täysi-ikäinen ei saa suostutella, painostaa, pakottaa, lahjoa, uhkailla tai muulla tavalla painostaa seksiin.

        Jos ala-ikäiset voisivat ilman seurauksia harrastella seksiä minkä ikäisen kanssa tahansa, niin noita sinun määritelmäsi mukaan olevia pedareita olisi Suomessa kaikkialla ja etenkin vankiloissa.

        Kuvitteletko todellakin että tuomareille on ihan uusi juttu kun ala-ikäinen houkuttelee täysi-ikäisiä nimen omaan seksillä ja uhkailee haasteella jos ei saa tahtoaan läpi tai kuvittelee saavansa helppoa rahaa?

        Rikosedesvastuu alkaa 15 vuoden ikäisenä, eli siitä lähtien kun täytät 15 vuotta olet vastuussa tekosistasi ja sinut voidaan oikeudessa tuomita rikkomuksistasi joihin myös seksuaali rikokset ja siihen liitettävät rikkomukset lasketaan mukaan, eli lyhyesti joudut noudattamaan samoja lakeja kuin täysi-ikäisetkin.

        Seksuaalinen hyväksikäyttö on ihan eri juttu kuin seksin harrastaminen ja itse asiassa nykyään täysi-ikäinen ei saa minkäänlaista tuomiota jos oikeudessa katsotaan, että ala-ikäinen on omasta tahdostaan harrastanut seksiä (olipa syy vaikka se, että kuvittelee hyötyvänsä ja voivansa kiristää yms.) ja ollut täysin tietoinen mitä tekee kuten minun kohdallani oikeudessa kävi.

        Laki ja oikeudenmukaisuus eivät kulje käsi kädessä ja Suomi ei ole kuten Amerikka jossa voidaan haastaa oikeuteen jo pelkästään siitä kun naapuri seuraa sinua kolme katukulmaa liian pitkälle.


    • Höpö höpö

      Klamydiaaa. Sinuna menisin lekuriin aika pian.

      • lololo

        Ensikerralla kumi käyttöön! Ja tokihan tuo voi olla ihan tulehdustila, että sinuna menisin ekana tk tarkistuttamaan taudit ja tulehdukset, netissä kyselemällä ei pimppa parane, joten lääkärin
        Jaksamisia:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      3671
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      26
      2248
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      90
      1675
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe