Sitikan takaisinkutsu

nissan denso

USA.ssa on huomattu lähes onnettomuuteen johtaneita vikoja sitikassa. Huonosti kiinnitetty ja vauhdissa irronnut nokkapeitto on lässähtänyt vastaantulevan naamaan.
Varsinkin aurinkoisessa Floridassa ovat runsaslukuiset sitikanomistaja joukot lähteneet sateenkaarimarssille, vastalauseena sille, että nokkapeitot pitäisi kieltää mutta ilman sitä, auto on niin h#lvetin kylmä.
Webasto on lähes kaikissa sitikoissa vakiovarusteena nykyään, koska ranskalaiset insinöörit unohtivat autoa kehittäessään siitä lämmityslaitteeen. No tekevälle sattuu.
Mutta se että sitikan omistajien vaimot on ns. frigidejä johtuu vain siitä että penkinlämmitin toimii sähköllä ja toimivia lämmittimiä pystyy Areva toimittamaan korkeintaan vasta vuonna 2037.

21

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • denso's law

      Kas, tunnettu denso-nimimerkki on saanut sen verran sosiaalitukea, että on päässyt kirjaston tietokoneelle avustajan kanssa. Muuten ei noin pitkää juttua olisi syntynyt vajavaisen ajattelukyvyn ja kirjoitustaidon takia.
      Denson aivokapasiteetti heikkeni lisää jo syntymästä asti kehnosta tilasta, kun isäpuoli pudotti vahingossa puisen vessanpytyn kannen takaraivolle denson ollessa juomassa.

      • normaali se on

        Siis normaali riisipussin omistaja, ei kai niitä kukaan täysjärkinen osta.


    • Ei järjen häivää !

      Ostaako Sitikoita muka ?

    • nippon denso

      Citroen ei tee takaisinkutsuja kuulemani mukaan siksi, että merkin imago saattaisi heikentyä. eh eh Myös nurkissani pyörivillä pölypalloilla ja kompostin eristeellä on huono imago.
      Citikan kuljettajan tunnistaa lähikaupassa siitä että vapina käsissä ei ole krapulan tuottamaa, vaan käsiin hakkaava ratti ja kaasuista vapaa kaasunestejousitus tekee kaikista vapisevan ihmisraunion.
      Tälle on saatu lääketieteellinenkin termi. Homo citikkamaanis erectus vailla viagra.
      Kertoisin enemmänkin citikan tekniikasta, mutta tällä palstalla on monovastaanottimen piuhat liitetty vääriin jengoihin ja maadoitus on suoritettu äidiltä salaa. Tosin eihän äidin tarvitsisi enää saattaa 35-vuotiasta sitikkamiestä kouluun. Kireä pipa ja pieneksi jäänyt rippipuku ei myöskään ole citikkamiehen sukurasitusta, vain serkusavioliitot ovat.

      • sayonara denso

        Denso on nimimerkkinsä veroinen. Terkkarin hoitojaksojen välillä denso ei onnistu löytämään siistiä roskista vaan joutuu pölypallojen ja -punkkien piirittämäksi ja pakkaseristeenä vanhan paskhuussin, jota denso kuvittelee kompostiksi, eristeet. Punkkien taukoamattomat hyökkäykset ja eristeestä irtoavat kaasut ovat sekoittaneet denso-paran pään lopullisesti. Kirjoitetutn tekstin ymmärtäminen on jo nollan pinnassa, joten ehdotus pysyä pois tältä palstalta ei denson lasittuneita pupilleja tavoita.


    • Onko totta?

      Mitä ihmettä. Saako Citikoita viedä USA;n . Eikös ne kieltäneet tuonnin aikoinaan. Jos totta, niin varmaan pimeesti salakuljetettuja. Cuuban pakolaiset olleet varmaan asialla. Mafia ei tuomoisiin son tiin sekannu.

    • jv7tlom

      Jopa mafialla on sen verran itsekunnioitusta että eivät lähde salakuljettamaan sitikoita. Voisi iskeä omertan laki. Huonoja säilykepurkkeja kyllä kannattaa viedä USA.an

    • Ei mut onpa tosi

      mahtavaa kun toyohomoa vtuttaa ettei veri kierrä. Heh heh.

    • nippon denso

      Citikan homoeroottista muotoilua katsoessani mietin mitä Markiisi De Sade olisi sanonut C5.sen nähtyään. Todennäköisesti olisi kiitellyt eroottisesti vilkkuvia mittarivaloja ja seisokin aiheuttavaa suihkua moottoritilassa. Ranska tuo erotiikan helmi, osaa liittää myös valmistamiensa autojen tekniikkaan, erotiikkaa ja estetiikkaa.
      Odotan mielenkiinnolla mitä joskus valmistuvasta ydinvoimalasta suihkuaa.
      Ja nielenkö tuon kaiken.

    • Kylläpä

      toyohomoja vtuttaakin. Heh heh.

    • jormavi51

      Boxer/Ducato/Jumper 2003 iskunvaimentajan yläpää on kateissa. Onko se kojelaudan alla vai lokasuojan sisällä?

      • pena k

        Jousi katkennut ja lentänyt avaruuteen. Hyvä ettei kuski mennyt saman tien. Ser on sitä ranskalaista laatua.


    • hiacen

      pellit kateissa, missähän ne on? Heh heh.

    • 40 vuotta täyteen !

      Onko tietoa milloin tulee markkinoille se USA 40 V juhlamalli kun tänä vuonna tuli 40 vuotta kuluneeksi siitä kun jenkit pistivät stopin Shitikan myynnille ?

      • tuontikielto Cit....

        Tosiaan, USA antoi tuontikielon sille ja jonkun korjauskehotuksen. Ei tainut onnistua. Olisivat joutuneet uusimaan vissiin koko auton. Kyseessä täytyy olla tavaton rottelo. Japskit ja Saksalaiset olleet siellä vuosikausia ja hyvällä menestyksellä. Toyota taitaa olla myydyin malli jopa.
        Ei taida Citikan juhlamallia syntyä, muualla kuin PSA:n houreissa. Jaa, ehkä sitten Kiinassa. Sinne ne nyt yrittää josko sinne kauppa kävisi. Varmaan käykin, sinne voikin viedä kaikki sudet. Ainakn toistaiseksi , kunhan sitten aikanaan kehityy Japanin tasolle. Siihen tyssäs Citikan vienti taas.


    • Heh heh.

      Toyohomoja vtuttaa ihan kybällä, hyvä niin. Heh heh.

    • 124

      Kun ihminen on mitätön nolla, kouluja käymätön hielle ja paskalle haiseva juntti, jonka älykkyysosamäärä on alhaisempi kun apinalla, ei voi tehdä muuta kuin haukkua citikkaa, moittimisella yrittää nostaa huonoa itsetuntoaan, kun elämässä ei muuhun koskaan tule kykenemään.

      • citsontiainen

        Siinä Citikka miehen tyypillinen tunteen purkaus. Ei tarvii ihmetellä miksi auton valintakin menny pieleen.


    • Suomi nousuun

      Onneksi on tuo Ranskan autoteolisuus joka pitää korjaamot täydessä työssä Totesi korjaamon omistaja Kun vein oman autoni vuosihuoltoon Toden totta aika uuden näköinen c2 oli palanut kansipahvi

      • mietis sitä

        Olispa ollut uudehko Tojo, niin jo uutta puolimoottoria oltaisiin soviteltu keulalle.


      • vai uudehko

        eikös nuo C2 jo kohta 10 vuotiaita?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      65
      2880
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      407
      2782
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      98
      2233
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      83
      1962
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      72
      1900
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      6
      1818
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      8
      1808
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      148
      1767
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1562
    Aihe