Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Onko Hua Hin Thaimaan tunnetuin perversioseksin paikka

Matkapoika

Me kaikki Thaimaassa asustavat ja tosimatkailijat tiedämme Hua Hinin maineen Thaimaan parhaana seksiperversioiden kohdepaikkana.
Siellähän nämä Suomalaisten lammaslupit, possukerhoineen ja hometaloineen, ovat tunnettuja tosiasioita matkailukaupungista. Katoyiden(ladyboi) loistavana kohteenahan paikka onkin ylivertainen.
Pattayalla ja Bangkokissa usein vierailleena, en sieltä ole vastaavaa löytänyt.
Omakohtaisiin kokemuksiini viitatenkin väitän Hua Hiniä parhaaksi paikaksi jopa omalla Telluksellamme näiden totuttamiseen, tarjonta oli todellakin mahtavaa.
Täytyy kuitenkin myöntää, että vankkumaton heterotaipumukseni sai minut poistumaan kaupungista välittömästi, joten totaaliset uudenlaisen seksin kokemisesta jäivät minulta koematta ja puolestani saavat edelleenkin jäädä, tyydyn edelleenkin omaksumiini normiheteroseksin vivahteisiin.

24

344

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • One Hole In

      Täysin totta kirjoitat. Hua Hin on heteroille vastenmielinen kohde, onhan noita leidareita joka turisistirysässä mutta Hua Hin on niin tunnettu siitä että jos vaikka Bangkokissa kertoo suuntaavansa Hua Hiniin niin thaimaalaisille nousee sellainen tietynlainen hymy huulille ja kysyvät Golffiako menet pelaamaan ja sanovat Only one hole in. Lisäävät siihen vielä että soi 80 on parhaimmat yhden reijän kentät.

    • 28x...

      Minä olen kuullut että Hii Hiin golf- kentillä ne vasta kummalliset säännöt ovatkin. Pattayan kentillä yritetään saada pallo reikään. Mutta Hui Huissa laitetaankin maila reikään ja jätetään pallot ulkopuolelle. Merkillistä on meininki sanon minä. Kun sitten maila reiästä poistetaan niin sehän sitten haisee kakalle. Hyi olkoon tuota tapojen turmelusta jota kylässä harrastetaan. En lainkaan ihmettele herrasmiehiä jotka paikkaa ankarasti karttavat kutsuen sitä uuden ajan Sodomaksi ja Gomoraksi.

    • Niinpä, niin

      Heippa sinulle matkapoika, tulehan toistekin käymään meiän Huassa.
      Piireissä kerrotaan, että nyt niitä uusia, heteroillekin sopivia nautintoja on tulossa Hui Hain uuden, tuhkasta nousevan lammaslupin puitteissa.
      On kuulemma todelliset riennot tiedossa heteroiden makuunkin.
      Viehkeä possuneitonen pyöriskelee vuoteessa vanhahkon Thailadyn pitäessä sinusta huolta ja possuneidon röhkinä kuulemma kiihtyy aina kovemmaksi, mitä lähemmäksi h -hetkesi tulee ja paljon muutakin mukavaa tulee löytymään sieltä.
      Yrittävät vielä saada alle nelikymppisiäkin ladyja paikkakunnalle, toivottavasti onnistuvat.
      Lisäksi uusi erinomainen rakennusyritys Cheater Builders Ltd on erittäin edullisesti korjaamassa satoja hometaloja kuntoon siellä.
      Täysin luottavaisin mielin ja avoimin katsein, voit jälleen palata Hui Hain lumoihin.
      Tere tulemas!

    • 28x...

      Onpa miellyttävää kuulla uusien tuulien puhaltelevan siellä kaikkien pervertikkojen suosimassa kylässä. Olinkin jo hieman huolissani possuneitokaisten jatkoelämästä. Olen ajatuksellisesti viehättynyt possuihin varsinkin jos ovat varustettuina balleriinamekkosiin timanttikoristeisin anustapein. Mikäs sen viehättävämpää? Vierihoidossa ollen possun hampaat kuitenkin peloittavat jos siinä sitten kännipäissään tulisi harjoitettua oraaliseksiä vaikkakin thailady vahtia pitäisi. Suosittelen lämpimästi possujen hampaiden poistoa turvallisuuden takaamiseksi. Uskon että kylän hammaslääkäreillä on oikeinkin hyvät ammatilliset taidot tähän; ovathan jo kiskoneet suomi- asukeilta kaikki hampaat irti.
      En nyt kuitenkaan usko tuohon alle nelikymppisten tyttösien paikallaoloon. Pattiksella saavat vielä 500/ pv, kun Hoi Haissa tulot jäävät sataseen/ vko. Olenkin huomannut että maksurouvasien keski- ikä hipoo kuuttakymppiä. Lisäksi ovat ilkeitä ja, rumia ja pahansisuisia ja munille potkivat kännikalaa.

      Lisäksi on mainioita kuulla uudesta rakennusalan yrityksestä joka pyrkii hometaloja saamaan asumiskuntoon. Olen tosin hieman skeptinen tämän asian suhteen sillä homeisia rakenteita ei voi korjata vaan kaikki sen saastuttamat rakenteet on purettava. Suomikylien tapauksessa tämä tarkoittaa pakkolunastuksia sekä mökkien täyspurkua. Näin asukkaat saadaan homeelta turvaan Pattayan hienoihin, halpoihin sekä taatusti turvallisiin vanhusten asuntoloihin jossa voivat viettää seesteistä elämää turvassa hirveältä rikollisuudelta joka on vallannut Hyi Hyin. Olen kuullut että vanhuksia pahoinpidellään ja ryöstetään siellä joka päivä.

      Ne vanhukset ja homot jotka kylään hellivät jäädä voivat sen toki tehdä ja majoittua Hilton- hotelliin joka on nyt nähdäkseni siirtynyt tämän uuden rakennusyrityksen omistukseen. Tietystikin on aivan hienoa havaita että uudet valtaapitävät tahot pyrkivät ottamaan myös heteroseksin harrastajat huomioon. Odotankin mielenkiinnolla uusia tietoja näistä uudistuksista/ ehdotuksista...

    • Rehdit rakentajat

      Jälleen nimim. 28x... kertoo satujaan meistä Hua Hinin älyköistä. Vaikka lähes hampaattomia olemmekin, niin tuo armoitettu järjen valo loistaa kauttamme niin, ettemme edes taskulamppuja tarvitse.
      Tämä uusi uljas Hua Hinin loisteeseen rantautunut rakennusfirma Cheater Builders Ltd on todellakin vakavarainen yhtiö ja sen voittoprosentti hakkaa mennen, tullen WinCapitan vastaavan.
      Suurella ilolla ilmoitamme, että muutamille varakkaille on vielä tarjonnassa pieniä yhtiöosuuksia firmasta.
      Ymmärtänette arvoisat lukijat että tälläinen satumainen onni voi kohdata vain kerran elämässänne teitä.
      Yhtiön osakkailla on tietenkin täysin vapaa ja ilmainen nautintaoikeus, uuden lammaslupin kaikkiin rientoihin.
      Saatan täten tietoonne myös sen tosiasian, että meillä Huassa on viehkeimmät Katoyt, Pattaya jää siinä kyllä toiseksi. Ladyboyttemme tarjonta on Aasian parasta.
      Pari 39 vuotiasta neitostakin on jo lupautunut saapumaan koematkalle tutustumaan uudistuneeseen Huaan ja ehkäpä siinä onkin mahdollinen tulevaisuus, myös heteroille?
      Hilton hotellin receptionista kysymällä tyylikkään firmamme nimellä, ohjaavat sviittiimme kekustelemaan osakkuudesta.

      Pienelläkin summalla voit aloittaa osallisuutesi luotettavassa yrityksessä ja isompien summien tuojat otamme ilolla vastaan ja lupaamme ettemme heidän selkiensä takana purskahda hörönauruun, rahasalkut pääomaa notkuen.

    • seppo p-karjala

      Pian minä vaihdan farkut verkkari housuihin, eikun shortseihin. Pari viikkoa ja ihania lady poikia katsomaan. Lady pojat on nuoria ja hyvännäköisiä Hua Hinissä ja niitä on paljon. Paaritytöt ovatkin sitten huomattavasti lady poikia vanhempia. Moni suomituristi kuolaten on katselut seuralaisiani luullen heitä tytöiksi se kyllä minua on huvittanut suuresti. Kysyvätkin vielä mistä noin hyvän näköisiä tyttöjä aina löydän, siihen olen aina vastannut ammattitaidollahan näitä löytää. Todella moni, etten sanoisi 90% näistä lady pojista on tullut Hua Hiniin Pattyalta ja Puketista kun markkinat ei siellä oikein kannata, Hua Hinissä asiakkaista joutuvat joskus jopa tappelemaan niin rajusti että poliisi joudutaan kutsumaan paikalle mutta 500 bahtilla poliisin taskuun niin asiat on hoidettu. On lady poiken mukaan moni Hua Hinin poliisikin heidän asiakkaansa. Bangkokista paikalliset tulevat viikonloppuisin oikein laumoittain myös Hua Hiniin viikonlopuiksi lady poikien iloksi, he saavat toki halvemmalla kuin 1000 bahtia, mutta eihän 23 euroa paljoa ole siitä ilosta mitä saan ja annan.

    • Mulle riittää naiset

      Kyllä niitä hyvännäköisiä baarityttöjä Hua Hinissäkin on. Iäkkäämpiä kuin Pattayalla mutta käyhän Hua Hinissä muutenkin iäkkäämpää porukkaa. Kyllä se on mukavampi olla ammattinsa osaavan kanssa kuin jonkun 20 kesäisen juniorin kanssa. Kivoja tyttöjä ovat hyvin hommansa taitavat ja kyllä nämä tytötkin Hua Hinissä suklaa puolesta tykkää, ainahan vaihtelu virkistää. Golffiakin pelaan, mutta en lähde noiden suomalaisen räpeltäjien kanssa pelaamaan. Heidän kanssa kierrokset kestää kun palloja pitää joka radalla etsiä pöheiköstä. Saksalaiset ja Aussit osaavat pelata ei kierrokset kauaa kestä ja hyväksyvät kun tytöt on mukana kentällä heilläkin kun on. Suomalaiset ovat vain kateellisia meille joilla tyttö mukana on olivat sitten pelaamassa lihavien vaimojensa kanssa tai ei. HCni on muuten 8.

    • 28x...

      Onpa hienoa että kylä on saanut uuden ja uljaan rakennusalan yrityksen joka tulee hoitamaan asiat kuntoon joka aloilla. WinCapitankin lupaavat lyödä voittoennusteissa joka on paljon. Itsekin pyramidihuipun lähistöllä silloin majailin. Voitot olivat luokkaa 120 % joka oli mielestäni hyvin kohtuullista. Joltainhan se toki oli pois mutta on muistettava että kaikessa liike- elämässä nopeat syövät hitaat. Kateellisille lohduksi että kyllä ne pyramidirahat aika tarkkaan menivät opasneitokaisten persiisiin koska luulimme että rahahana on jatkuva. Toki eihän mikään yritys voi kestää jos johtoryhmä lyödään rautoihin.
      Tulen mielelläni pääomasijoittajaksi pienehköllä/ keskisuurella panoksella uuteen yritykseen. Vaikeutena näen purettavien homeasuntojen asukkien evakkosijoituksien hankaluudet. Ovat vanhoja ja nyt köyhiä ihmisiä. Uskon ja toivon että uudelleenrakennustyöt saadaan nopeasti vauhtiin huolimatta alkuhankaluuksista. Uusien talojen markkinointi kannattaa suunnata kiinalaisille. Ne syövät kaikki kulkukoiratkin jotka nyt kylän raiteilla luihuilevat.

      • Ratkaisu asumiseen

        Sillä aikaan kun niitä hometaloja korjaillaan, voitaisiin pystyttää homepakolaisleiri sinne rannalle. Kuivattua hevosenkakkaa ja lehmänkakkaa kun polttaa tyyliin Beduiinit niin ei tarvitse edes puita nuotioon. Siinä sitten golfmaila makkara tikkuna jossa se HK sininen käryää, sitähän sinne kannetaan matkalaukut täynnä. Luulisi että Punaiselta Ristiltä noita telttoja saa.


    • 28x...

      Todellakin hieno ja suorastaan loistava ratkaisu tähän evakko- ongelmaan. Uskon että asukit mielellään muuttavat näihin rantatelttoihin hometta pakoon. Ovat jo varmaankin saaneet loistotarjoukset Cheater Builders Ltd:ltä joka kuulemani mukaan on jopa 1050 euroa / kämppä. Se on paljon yli käyvän arvon joka on nolla. Tehtyjä vapaita kauppoja ei viime kuukausina ole ollut eikä tule. Siellä rannalla on todellakin vanhusten paratiisi odottamassa ja golf- mailoillekin löytyi todellista hyötykäyttöä. Juhla- Mokkaa voi myöskin keitellä hevonpaskojan loimussa.

    • Matkapoika

      Tervehdin suurella ilolla aloittamani ketjun, saamaa suosiota!
      Ensinnäkin täytyy todellakin hieman vetää takaisin tuota heteroseksi toimintaa, se on hienoisessa nousussa jälleen Huassa. Sangen avostettu Cheater Builders Ltd on kuulemma onnistunut jotain tulevaa projektia varten hankkimaan sinne muutaman alle nelikymppisen neitosen. Huassahan vielä nelikymppisiäkin puhutellaan neitosiksi, koska niin harvinaisia ovatten siellä.
      Cheater Builders Ltd, johon itsekin olen melkoisen summan sijoittanut, on todellakin uusimassa paikkaa ja etenkin sen rakkauselämää täydellisesti.
      Paikallinen poliisipäällikkökin on todennut toiminnan täyttävän täydellisesti kaikki maan lakien vaatimukset ja useinkin käy iltaisin tekemässä muutaman tunnin tarkastuksia, raskaan työpäivänsä päätteeksi, rakennusyhtiön toimintaan, erityisesti sen lammaslupin eri vivahteisiin.
      Rakennusfirma kuitenkin pitää vankkumatonta huolta lammaslupin tavoitteista, viehkeine possuneitoineen, ja satsaa siihenkin erityisen paljon, unohtamatta ladyboyosaston, vankkumatonta kannattajakuntaa.
      Oikeastaan erästä salaisuutta ei pitäisi kertoakaan, mutta olkoon nyt, erittäin luotettavalta taholta kuulin, että Cheater Builders Ltd on listautumassa Thaimaan pörssiin, mahdollisesti jo vuoden lopussa! Tämähän tulee nostamaan yhtiö kurssin arvoon arvaamattomaan!

      Tällaisia, vaihteeksi iloisia terveisiä Huasta. Poikkesin rahasalkkujen kanssa parin yön reissulla täällä, samalla tarkastaen uudet Thaineitoset, jotka kyllä osasivat asiansa. Kuitenkin nopeasti siirryin seteliniput luovutettuani takaisin Pattikselle, nuorempien, kauniimpien ja rakkaudennälkäisempien neitosten vieteltäväksi.

      ps. 28x..., Kiinalaiset ovat nyt yhteistyössä rehdin rakennusfirman kanssa ja ovat kehitelleet pienen kenttäkeittiön, joka toimii yhdellä hevonpyörykällä parituntia ja painaa vain 200g, oivallinen grillausväline. Muutakin heiltä kuuluu, mutta on vielä liikesalaisuuksiin kuuluvaa, jota en nykyisin sisäpiiriläisenä voi paljastaa vielä...

    • Never again Huu Hii

      Aloittajan kysymykseen selkeä vastaus;
      On se!

      • ei palata Huaan

        Paljon Hua Hinissä niitä ladypoikia on meidänkin hotellissa siivoojana
        Siksi seuraava reissu toiseen kohteeseen,ettei tule leimatuksi.


      • vaikea eroittaa
        ei palata Huaan kirjoitti:

        Paljon Hua Hinissä niitä ladypoikia on meidänkin hotellissa siivoojana
        Siksi seuraava reissu toiseen kohteeseen,ettei tule leimatuksi.

        Kyllä ne ladyboyt on vaikea erottaa naisista. Yleensä ovat pidempiä, aataminomena ja kädet selvät tuntomerkit. Mutta silti moni luulee Hua Hinissä tytön kanssa juttelevan.


    • Huan asukas

      MITÄ PAHAA MEIDÄN LEIDAREISSA OIKEIN ON ?

      Thait ymmärtävät ainakin näitä aitoja Ladypoikia.

    • Erjan perhe

      Meidän perheemme ei Hua Hiniin matkusta!

    • Pattayaonkotini

      Hua Hinin matkailukaupungissa on paljon annettavaa sateenkaarikansalle, tavalisten heterojen on viisainta pysytellä sieltä kaukana.

    • ThaiHdSiam

      No selvispä tämäkin että Maijalla on oireilut ollut jo vahvoja vuonna 2014.

      • persläpilerpanjutut

        Lammaslupin perustajajäsen persläpilerppa oireilee aina, mikäli Hua Hinistä kirjoitetaan totuuksia.


    • Persläpilerpanpäivää

      Persläpilerpanpäivää saamme viettää tänään, kuten kaikkina muinakin päivinä...

      • MaijanRakasFani

        Ollaanhan Maija sovittu että tänään on sun kakkospytyn hoitopäivä ei persläpilerpan, sehän on aina lauantaisin.


    • HUSnTutkija

      Onko tuo lerppa joku perverssi yksilö, joka saa palstojen häiriköinnistä sukupuolisen nautintonsa?
      Voisiko joku ystävällisest antaa osoitetietonsa, meillä on alkamassa juuri suuri tutkimus kaltaisistaan henkilöistä ja haluamme ehdottomasti hänet tutkimukseemme mukaan.
      Hänhän on todella ainutlaatuinen yksilö ja useampi tutkija voisi hänestä tehdä eripuolistaan vätitöskirjan tohtorinväitöstään varten.
      Kiitollisena avustanne

      • vailentäjähyihyi

        Kannattaa kysellä myös ilmailupalstoilta, hänhän on peräti lento kapteeni, tosin kukaan lentäjä ei häntä tunne Lapin lennostossa taitavat eilisen jälkeen vihata.


    • oikeavastauspalstalle

      Vastaan kysymykseen: on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2077
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1788
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1654
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1480
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1413
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1344
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1338
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe