Kolmekymmentä

Mies_84

Näin siinä vain taitaa käydä, että 30 pyörähtää mittariin tässä reilun kuukauden kulutta. Naisista kokemusta on ehtinyt kertyä elämän aikana se pyöreä nolla. Miten te olette oppineet elämään tämän asian kanssa? Vai oletteko oppineet ollenkaan?

Raskainta tuntuu olevan se toivosta luopuminen. Katson itseäni peilistä ja huomaan, että sieltä ei tuijottele enää mikään erityisen nuoren näköinen mies takaisin. Viimeisen parin vuoden aikana hiukset ovat vetäytyneet nopeasti päälakea kohti ja muutenkin näytän väsyneeltä. Tuntuu hirveältä. Jos en löytänyt ketään silloin kun vielä päässä oli hiukset ja muutenkin näytin paremmalta, niin miten ihmeessä voisin löytää mitään nyt. Lisäksi olen viimeisen vuoden aikana lihonut useamman kilon ja sen huomaa. Ystävät ovat siirtyneet elämässä eteenpäin ja oikeastaan ainoa harrastus elämässä on töissä käyminen.

Olen täysin ulkona kaikesta mikä liittyy parisuhteisiin. Ikäisilläni naisilla on todennäköisesti jo takana useampia seurustelusuhteita ja vielä useampia yhden yön suhteita. Mitä tarjottavaa minulla on kenellekkään. Seksuaalisesti keskiverto 15 vuotias on kokeneempi kuin minä. Kuka haluaa tässä iässä seurakseen mitään hermostunutta räpeltäjää. Ei kukaan. Olen myös elänyt niin pitkään yksin, että olen varmasti täynnä kaikenlaisia ärsyttäviä tapoja.

Miten tässä pääsi käymään näin?

47

1071

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ei voi mitään

      Hassua. Ihan kuin olisin lukenut itse kirjoittamani tekstin. ;)

      ... Mut niin se vaan taitaa olla että jotkut vaan jäävät neitsyeksi pitkälle aikuisikään tai jopa hautaan asti. Itse olen jo luopunut ajatuksesta harrastaa seksiä. Olen tottunut katsomaan netti pornoa, joten mielikuvakin seksistä taitaa olla hieman vääristynyt.

      Seksittömään elämään on tottunut ja miten voi kaivata sellaista asiaa mitä ei ole koskaan edes saannut. Ja ainahan voi runkata ;) melkein sama asia ku seksi jonkun toisen ihmisen kanssa... kai?

    • sexguru

      Mietit miksi noin on käynyt.. Siksi ettet ole yrittänyt tarpeeksi. Älä keskity siihen miksi noin kävi, vaan siihen miten löydät itsellesi naisen! Ja mieluummin seurustelukumppanin kuin pelkän panon.

      Itseään ja vuorovaikutustaitojaan voi aina kehittää, myös paljon vanhempana kuin sinä.

      Voi tehdä itsestään haluttavamman, perushygienia, hyvät tuoksut, coolit vaatteet, nuorekas tukka (jos hiusraja nousee, so what vedä millin siili tai kaljuksi rohkeesti!), tummaa väriä hiuksiin. Käytä jotain tuttavanaista makutuomarina vaatteita ostaessa (samalla saat sitä vuorovaikutuskokemusta ja huomaat ettei naisen kanssa kommunikointi olekaan mitään rakettitiedettä :)

      Käy paikoissa, joissa naisia liikkuu (festarit, baarit, tanssiravintolat, tanssilavat, uimarannat, sinkku- tai musaristeilyt, ...) ja pistä aina pikku tavoite kehiin vuorovaikutustaitoja harjoitellaksesi. Älä liian isoa kerralla, mutta ole myös satasella läsnä ja huomaa millin flaksi on käymässä, tartu tilaisuuteen kun sattuu kohdalle. Ai millainen tavoite, eka voisi olla hymyn saaminen takaisin (baaritiskillä helpointa ja kohtuudella otettu alkoholi pienentää kynnystä pieneen silmäpeliin), eli lasin äärellä annat katseen vaeltaa ja katseen kohdatessa silmäpeliä (kulmakarvojen kohotus, hymy, silmänisku, lasin kohotus tms.).. Jos saat vastaavan eleen, mene daamin luokse ja kysy mitä kuuluu, haluaako seuraa tms, siitä se lähtee.. Ja vaikka joku nainen ei vastaisi eleeseen, anna hetken kulua, kokoa itsesi ja valitse seuraava.. Muista että joka ikinen yritys, joka ikinen sana naiselle vie vuorovaikutustaitojasi eteenpäin!

      Festareilla voit aivan hyvin naisporukasta jonkun kivanoloisen pysäyttää hymyillen ja vain kehua että oletpas nätti ja kelpaisiko seura!

      Hanki tanssitaitoja, käy vaikka kurssilla, sieltäkin saattaa harjoituspareista löytyä jopa seurusteluun ja seksiin asti halukas naikkonen! Kun vähänkin osaat, pistä itsesi tanssilavalle tai ravintolaan ja tiukka tavoite, vähintään 10 daamia haettava, vähintään 3 kanssa päästävä lattialle jne.. Pakkejakin tulee, tiedä se ja jätä omaan arvoonsa, yrittäminen tärkeintä! Naistentansseissa sun ei tarvii edes hakea, seisot vain siellä mistä kohtaa naiset hakee ukkoja tanssiin, yleensä baaritiskin ääressä ja zoomailet niitä katseita kutsuksi.. Joskus huomasin, että illallislautasen äärestä daamit haki kilvan, joka hiton kerta!

      Kun on pari biisiä tanssittu, kysy maistuuko lasillinen ja tarjoat, näin saat muutaman minuutin jutusteluaikaa! Tanssiessakin on kohteliasta jotain jutustella, vaikka pääpaino onkin se tanssi.

      No sit se monelle hankalin, mitä naisten kanssa jutellaan? Ihmisiä hekin ovat ja älyä löytyy, ihan tavallisia asioita, tärkeintä saada jutustelu käyntiin ja kysymällä jotain sopivaa, se lähtee käyntiin. Mistä päin olet? Opiskeletko/töissä, mitä teet.. Millä porukalla liikkeellä.. Tanssilavalla voi aina kehua miten hieno paikka tms.. käytkö usein.. Ei mitään hölmöjä klsee iskureploja vaan juttelua ja jotenkin viestiä että nätit silmät sulla, kaunis hymy tms olis johonkin väliin hyvä heittää.. Kylläpäs sun kanssa on kiva jutella, voitasko tavata lähipäivinä. Joo se onkin yksi lisäaskel, sopia treffit! Tai saada puhelinnumero! Kun treffit tai yhteystieto on saatu, muista myös ettet tee ohareita! Jännitti miten paljon vaan, pistä itsesi likoon. Ilmaise että pidät hänestä ja että olet kiinnostunut tapailemaan useamminkin. Treffeille hyvä olla jotain pientä tekemistä, keilailu, syömään, tanssilavalle tms..

      Netistäkin löytyy seurusteluun halukkaita naisia, tuon ikäisenä on vaikkapa yh äitejä ja muuten eronneita, sekä vielä laillasi sinkkuja! Mietipäs miten hankala pienten lasten YH äidin on löytää vaikkapa ihan sitä seksiseuraa! Saatat olla jollekin vastaus seksihimojen tyydyttämiseen ja saattaapa johtaa ihan uusioperheen muodostumiseen asti! Eikä he susta välttämättä isää lapsilleen tarvii, vaan itselleen kivaa kaveria ja seksikumppania!

      Nyt vaan rustaamaan oma plani miten tilanne saadaan valoisammaksi ja kehittämään itseä! Iso projekti alkuun ja kuten muuloinkin, isot projektit hoidetaan tekemällä pala kerrallaan kuntoon! Oma itse likoon ja elämä alkaa ennen pitkää hymyillä!

    • Teepä näin!

      Pahin asia mitä voit tehdä itsellesi on itsesääliin vajoaminen. Tosin vaikutat olevan siinä aika pitkällä surkutellessasi omaa elämääsi ja onnettomuuttasi. Kai nyt hitto vie tajuat tämän?

      Sun pitää ryhdistäytyä. Eikä sun pidä ajatella että seksi tai naiset on maailman tärkein asia. Seksikumppanien määrä ei tee ketään ihmistä toista paremmaksi. Ne jotka egoilee panojen määrillä, on idiootteja. Samoin kun ne jotka vertaavat asiassa itseään muihin (kuten sinä teet).

      Ja kukaan ei ole toista parempi tai huonompi ihminen. Sinä et ole muita parempi tai huonompi. Sinulla on myös yhtä hyvät edellytykset saada seksiä kuin kenellä tahansa muullakin. Ulkonäöllä tai iällä ei ole juuri merkitystä. Ja useimmat naiset hakee juuri yli kolmekymppisiä miehiä. Huonompi tilanne on sua 10-5 vuotta nuoremmilla kundeilla.

      Miten sitten saisit naista? Sun täytyy vaan tehdä sitä mikä pelottaa ja mitä kohtaan koet epävarmuutta. Ota itsellesi vaikka tavoitteeksi ekaksi se että menet baariin (tai johonkin muuhun julkiseen mestaan) ja juttele ensimäiselle kivannäköiselle muijalle kenet näet. Niin se alkaa. Jokainen joutuu aloittamaan pohjalta! Ja vain laittamalla itsesi alttiiksi voit menestyä. Ja paljon sua paskemmassa jamassa olevat kaverit on saaneet naisia.

      Unohda itsesääli ja mene ulos!

      • sääli ääliö

        Ite kylpenyt itsesäälissä n. 13 v asti, nyt ikää 25 v. Suurimmat osan päivistäni olen päättänyt toteamukseen "tämäkin päivä olisi sama ollu olla kuollu". Nykyään mielessä pyörinyt säälittävän neitsyyteni ja itsemurhan lisäksi lähinnä vain omien vanhempien, sekä lähimpien sukulaisten kuolema ja hautaaminen (eli elämän perimmät tosiasiat).

        Tieto- ja viestintätekniikan opintoihin hakeuduin lähinnä sen vuoksi, että tuntus passaavan "säälittävälle neitsyt nörtille" ammatti pelinkehityspuuhissa. Tiedä sit mitä oikeesti elämältä haluais taikka mihinkä työhön sitä hakeutus neitsyyden menetettyään.


    • 13+3

      Itse olin jo 28v kun about kolme viikkoa sain ensimmäisen kerran joten ikinä ei ole liian myöhäistä.

    • sexguru

      No niin aloittaja, oletko tehnyt jo asioiden eteenpäin viemiseksi mitään? Onko edistystä tapahtunut? Kysyttävää?

    • ttr

      "Näin siinä vain taitaa käydä, että 30 pyörähtää mittariin tässä reilun kuukauden kulutta. Naisista kokemusta on ehtinyt kertyä elämän aikana se pyöreä nolla."

      Minulla pyörähtää mittariin 40 parin vuoden päästä. Sama tilanne.

      "Miten te olette oppineet elämään tämän asian kanssa? Vai oletteko oppineet ollenkaan? "

      Kyllähän se sisintä kalvaa, ja välillä pulpahtaa mieleen.

      "Raskainta tuntuu olevan se toivosta luopuminen."

      Niinhän se on. Minulla ei ole muuta toivoa kuin prostituutio, sillä olen näin vanha.

      "Katson itseäni peilistä ja huomaan, että sieltä ei tuijottele enää mikään erityisen nuoren näköinen mies takaisin."

      Minulla on sama tunne tullut vasta viime aikoina, vaikka olenkin vanhempi. Johtuu varmaan hiipuneista seksihaluista. Joskus 34-vuotiaana vielä halut olivat kovat.

      "Viimeisen parin vuoden aikana hiukset ovat vetäytyneet nopeasti päälakea kohti ja muutenkin näytän väsyneeltä."

      Ne voi leikata lyhemmäksi.

      "Jos en löytänyt ketään silloin kun vielä päässä oli hiukset ja muutenkin näytin paremmalta, niin miten ihmeessä voisin löytää mitään nyt. Lisäksi olen viimeisen vuoden aikana lihonut useamman kilon ja sen huomaa."

      Minäkin näytin paremmalta aiemmin. Kuten tuonne toiseen ketjuun kirjoitin, sairastuin pari vuotta sitten pahasti, ja olen lihonut yli 15 kiloa. Näytän varmaan hullunkuriselta, kun olen muutoin hoikka. Läski on mahassa.

      "Ystävät ovat siirtyneet elämässä eteenpäin ja oikeastaan ainoa harrastus elämässä on töissä käyminen. "

      Hyvä että sinulla on työpaikka. Itselläni ei ole.

      "Olen täysin ulkona kaikesta mikä liittyy parisuhteisiin. Ikäisilläni naisilla on todennäköisesti jo takana useampia seurustelusuhteita ja vielä useampia yhden yön suhteita."

      Niinpä. Tilanne on jotenkin kehämäinen. Kokemattomuus aiheuttaa lisää kokemattomuutta, mikä aiheuttaa kokemattomuutta ja sen ulos päin näkymistä.

      • sexguru

        "Minulla ei ole muuta toivoa kuin prostituutio, sillä olen näin vanha"

        Paskapuhetta, ei milloinkaan ole liian vanha löytämään kumppania tai harrastamaan seksiä ihan normi seurustelusuhteessa. Tai luomaan ihan pelkkä seksisuhde jos on sitoutumiskammoinen. Aina löytyy vastapelureita, kyse on kommunikointitaidoista, niiden kehittämisestä ja sitkeydestä yrittää vaikka pakkeja tulisikin välillä. Niitä tulee kaikille...


      • sexguru

        ...sitä paitsi, ulkonäkö on monelle naiselle sivuseikka. Tärkempää on kaverin fiksuus, kohteliaisuus, huomaavaisuus, luotettavuus, kun seurustelusuhteita luodaan. Ja se jutustelu ei tosiaankaan ole mitään avaruustiedettä..

        Ikävää se aina on jos sairastuu. Tai ei ole työtä. Ne eivät kuitenkaan ole este seurustelukumppanin löytymiselle.


      • dfgdfgdsfgdf
        sexguru kirjoitti:

        ...sitä paitsi, ulkonäkö on monelle naiselle sivuseikka. Tärkempää on kaverin fiksuus, kohteliaisuus, huomaavaisuus, luotettavuus, kun seurustelusuhteita luodaan. Ja se jutustelu ei tosiaankaan ole mitään avaruustiedettä..

        Ikävää se aina on jos sairastuu. Tai ei ole työtä. Ne eivät kuitenkaan ole este seurustelukumppanin löytymiselle.

        Näin on! Ja jos seksihalut on hiipuneet niin on mahdollista lyödä vähän testosteronia perseeseen. Se on ihan sillä korjattu, mutta eipä mitään muuta ku kitistään ja nillitetään.


    • Neitsyt84

      Täällä on lähes sama ongelma. Paitsi, että olen nainen. Pari kuukautta ja 30 pärähtää mittariin. Välillä iskee kunnon paniikki, kun mietin olevani 30-vuotias neitsyt. :/ Mutta samaan aikaan olen tyytyväinen, etten ole harrastanut väkisin mitään yhdenillan juttua.

      Viime vuosina olen yrittänyt tutustua nettideittailuun huonolla menestyksellä. Joko olen ollut itse liian arka tai sitten ei vain ole käynyt tuuria. Nyt olen alkanut jopa miettiä, että uskallanko edes paljastaa mahdolliselle treffikumppanille olevani neitsyt. Haluaako hän enää sen jälkeen tavata? Mutta jos kävisi tuuri, että myös mies olisi kokematon/melko kokematon, kynnys voisi olla pienempi.

      Olisi mukava kuulla lisää ajatuksiasi? Itse olen kotoisin Helsingistä? Mistä päin sä olet?

    • justme123

      30 vuotta tulee täälläkin täyteen ilman minkäänlaista kontaktia vastakkaiseen sukupuoleen. Yksillä treffeillä kävin viisi vuotta sitten ja se oli kokemuksena kaikinpuolin negatiivinen. Nainen vain pyöritteli silmiään ja räpelsi puhelintaan. Lopuksi vielä suuttui, kun en maksanut hänen kahviaan ja sanoi minulle melko rumasti. Tuollaisia kokemuksia en halua enempää kerätä.

      Parisuhde ja perheen perustaminen tuntuvat kovin kaukaisilta asioilta jo pelkällä ajatustasolla ja pahoin pelkään, että en osaisi edes elää parisuhteessa, koska olen tottunut yksin elämiseen. Ja hittovie en halua mitään lasta jalkoihin juoksemaan.

      Keskityn vain siihen, että tarjoan koiralleni mahdollisimman hyvän elämän, sekä uraani ja itseni kehittämiseen. Olkoon se kuinka sisällötöntä elämää tahansa. Ainakin tiedän olevani erityisen hyvä ja lahjakas jossain asiassa ja koen omaavani jonkinlaisen ihmisarvon. Toisaalta, voisi asiat olla paljon huonomminkin.

      • plöööh

        26 v / N.
        Neitsyt edelleen. En ota stressiä asiasta. Tarjokkaita ollut, mutta en halua ekaa kertaa niin, että toisella osapuolella on vaan pelkästään pillu mielessä. Seurustelukumppaneita tällälärvillä ei löydy.


    • Mies-28

      Minä olen 28 vuotias ja mies ja minullakin kokemus vastakkaisesta sukupuolesta pyöreä nolla. Olen aina pyrkinyt ajattelemaan että kyllä siihen vielä muutosta tulee mutta ei vain tule. Kyllä se pian on alettava hyväksymään. Kyllä alkaa suoraan sanoen päätä kivistämään ajatus ja hermostuttamaan toden teolla. Ehkä siihen vielä muutosta ehtisi jollainlailla mutta luottamus sille alkaa kohta olla kokonaan mennyt ja sitä paitsi olen niin turhaantunut että en varmaan kovin kykeneväinen muutokselle ehkä olisikaan. Puhumattakaan siitä että minusta tuntuu että parin vuoden päästä viimeistään en enää edes välittäisi koko asiasta vaikka jotain tapahtuisikin vielä silloin.

      Onhan tässä muutamia harrastuksia elämän aikana kokeiltu ja opiskeltu sekä töitä tehty että netti treffejä kokeiltu mutta ei! Ehkä se tosiaan vain on itsessään jotain sellaista mikä estää kaiken mahdollisen tapahtuman nyt ja aina kun ei ole koskaan ennenkään tapahtunut. Se niin sanottu "ryhdistäytyminen" taitaa sekin alkaa menettämään kaiken arvonsa ja merkityksensä.

      Saapa nähdä mitä tulee. Katsotaan nyt kuitenkin mitä lähitulevaisuus vielä tuo.

    • romantikko1

      jos pariutuminen tapahtuisi luonnon tarkoittamalla tavalla niin teini-iässä tapahtuisi pariutuminen. Olisi muistoja ja todellista elämää eli lapsia nuorempana.. Ei naisissa myöhemmin nää lastensa tulevaa äitiä romanttisessa mielessä. Ei suuria uusia tunteita synny vanhempana. On oltana yhteistä historiaa. Kuka haluaa lapsia jo vuosia seksiä jonkun toisen kanssa harrastaneen naisen kanssa? Yhteiskunnan sosiaalinen ja taloudellinen rakenne estää luonnon toteutumisen asiassa jossa ei muuta todellista ole olemassa. Jonkinlaisia bisnesdiilejä sitten myöhemmin.

    • Mies-28

      Kyllähän se luonnollinen tapa varmaankin niin menee ja nyky-yhteiskunnalla on omat merkityksensä siihen. Tosin onhan vanhemmissa, lapsuudessa ja kavereissakin omat vaikutuksensa mutta suurin osatekijä kuitenkin tässä asiassa taitaa olla ITSE. On kai monien ominaisuuksien merkillinen yhteensattuma että tässä tilanteessa nyt ollaan mutta ITSE tässä kuitenkin seuraukset kestetään.

      Kyllähän ihmiset joilla on jo omia lapsia, heille se saattaa olla luonnollisempaa ja ehkä jopa suositeltavaa jos uutta perhettä haluaa vielä yrittää???

      Joskus meinaa tosiaan hermostuttaa tämä tilanne todenteolla mutta vielä saa itsensä rauhoitettua ainakin hyvin nukutun yön jälkeen. Mutta saa nähdä kuinka kauan se yksin vielä riittää ja mitä se elämä vielä tuo..?

    • i know that feel

      Osanotot kaikille tässä ketjussa, itsekin olin jo lähemmäs 28½ v kunnes sain ensimmäisen kerran viime kesänä kun tapailin naista kuukauden, sain lopulta kuusi kertaa yhteensä tuona aikana.
      Sanoisin silti että se läheisyys on vielä parempaa kuin seksi, varsinkin jos seksi on kondomin kanssa, ei nimittäin tunnu paljon miltään.

    • Mies-28

      Hyvä juttu sinulle. Toivottavasti sait siitä uutta intoa elämääsi. Se on kyllä totta että se seksittömyys vielä joten kuten menee mutta läheisyyden tunne on se mikä todella saa pään sekaisin.

      Alkaa tosiaan olemaan jotenkin yksinäinen ja avuton tunne. Kai se on niin että sitä ryhdistäytymistä ei vain saa itsestään kohta enää irti kun tietää mikä tilanne on. Alkaa toisin sanoen itseluottamus olemaan todella vähissä.

      Sanotaanhan että niin kauan kuin jaksaa vielä uskoa niin on mahdollisuus joten yritetään uskoa vielä nyt kuitenkin.

    • Sellainen asia kuin alkoholi ja ihmisten ilmoilla liikkuminen auttaa.

      Itse aloitin alkoholin käytön viime vuonna 25 vuotiaana, ja nyt on ollut kumppaneina useampia naisia, ja muutamia miehiä. Ei ole kaduttanut yhtään.

      Mitään vakavempaa suhdetta ei ole nyt käynnissä, mutta säätöjä ollut jopa useita samaan aikaan

      • 12+9

        Tuossa voi olla perää, itse en edes muista milloin olisin ollut jossain ryyppäämässä.


      • Kokematon mies 25v

        Itse olen käyttänyt alkoholia kohta 10 vuotta mutta en siltikään löydä naista. En tosin liiku juuri koskaan ihmisten ilmoilla ja jos liikunkin niin en mene puhumaan kenellekkään koska olen henkisesti niin hemmetin estynyt. Ei siitä alkoholista ole mitään apua jos päässä on sellaisia lukkoja kuin minulla.


      • Kokematon mies 25v kirjoitti:

        Itse olen käyttänyt alkoholia kohta 10 vuotta mutta en siltikään löydä naista. En tosin liiku juuri koskaan ihmisten ilmoilla ja jos liikunkin niin en mene puhumaan kenellekkään koska olen henkisesti niin hemmetin estynyt. Ei siitä alkoholista ole mitään apua jos päässä on sellaisia lukkoja kuin minulla.

        Älä oo liia ronkeli. Jos oot 25v ja vähänkään kiva näkönen niin ei tartte tyytyä naisiin.

        No lisää alkoholia, ja vaikka tänään lyniin, 2€ tuoppi, ei sisäänpääsyä.

        Siellä taatusti löytyy seuraa ja muutakin jos menee istumaan yksin omaan pöytään, eikä jää keskittymään esim. omaan älypuhelimeen tai sanomalehteen


      • Kokematon mies 25v
        pankkiautomaatti kirjoitti:

        Älä oo liia ronkeli. Jos oot 25v ja vähänkään kiva näkönen niin ei tartte tyytyä naisiin.

        No lisää alkoholia, ja vaikka tänään lyniin, 2€ tuoppi, ei sisäänpääsyä.

        Siellä taatusti löytyy seuraa ja muutakin jos menee istumaan yksin omaan pöytään, eikä jää keskittymään esim. omaan älypuhelimeen tai sanomalehteen

        En mielestäni ole koskaan ollut mitenkään erityisen ronkeli mutta ei ne naiset koskaan mulle tule juttelemaan kun yksin baariin menen. En myöskään itse ole uskaltanut lähestyä naisia kun on vakavia sosiaalisia pelkoja joista olen kärsinyt lähemmäs 10 vuotta.

        Edes kova känni ei poista niitä estoja mitä on minun pääni sisällä. Mielessäni kyllä sanon itselleni että nyt lähestyt tuota naista mutta sitten kuitenkin menen aina lukkoon ja keksin kaikki mahdolliset tekosyyt miksi en voikkaan tehdä sitä.

        Se oliskin hienoa jos olis sellaisia baareja joissa naiset lähestyis yksin liikkeellä olevia miehiä mutta oman kokemukseni mukaan sellaisia paikkoja ei juurikaan Suomessa ole. En tietysti voi olla täysin varma kun en koskaan ole käynyt esim Helsingin baareissa Tampereella kun asun. Ei nyt kuitenkaan jaksais sen takia matkustaa Helsinkiin kiertääkseni kaikki kapakat siinä toivossa että jossain olis aloitteellisia naisia. Muutenkaan kun en Helsinkiin halua muuttaa niin olis vähän turhan pitkä matka käydä naisissa.

        Sekin voi olla paljon mahdollista etten olekkaan niin hyvännäköinen kuin itse olen luullut kun ei naiset vaivaudu koskaan lähestymään.


      • rohkeuttapeliin
        Kokematon mies 25v kirjoitti:

        Itse olen käyttänyt alkoholia kohta 10 vuotta mutta en siltikään löydä naista. En tosin liiku juuri koskaan ihmisten ilmoilla ja jos liikunkin niin en mene puhumaan kenellekkään koska olen henkisesti niin hemmetin estynyt. Ei siitä alkoholista ole mitään apua jos päässä on sellaisia lukkoja kuin minulla.

        liika yrittäminen ei koskaa johda mihinkään.. rentoutta peliin ja käy ensin vaikka huorissa.. ei se 100-200€ voi olla mikään niin isoraha etteikö sitä tuon ikäisenä saa säästettyä niin saat tuon kokemuksen koettua ja sen jälkeen on myös itseluottamusta enempi naisten kanssa kun tiedät miltä se tuntuu.. samalla pääset myös vähän niistä henkisistä estoista ja pystyt olemaan alasti naisen edessä.. mitään pelkoa ei ole että mokaisit koska ei se ammattilainen ole kiinnostunnut muusta kuin rahoistasi ja osaa olla ymmärtäväinen sen puolituntia jonka olet palvelusta maksannut..


      • Kokematon mies 25v kirjoitti:

        En mielestäni ole koskaan ollut mitenkään erityisen ronkeli mutta ei ne naiset koskaan mulle tule juttelemaan kun yksin baariin menen. En myöskään itse ole uskaltanut lähestyä naisia kun on vakavia sosiaalisia pelkoja joista olen kärsinyt lähemmäs 10 vuotta.

        Edes kova känni ei poista niitä estoja mitä on minun pääni sisällä. Mielessäni kyllä sanon itselleni että nyt lähestyt tuota naista mutta sitten kuitenkin menen aina lukkoon ja keksin kaikki mahdolliset tekosyyt miksi en voikkaan tehdä sitä.

        Se oliskin hienoa jos olis sellaisia baareja joissa naiset lähestyis yksin liikkeellä olevia miehiä mutta oman kokemukseni mukaan sellaisia paikkoja ei juurikaan Suomessa ole. En tietysti voi olla täysin varma kun en koskaan ole käynyt esim Helsingin baareissa Tampereella kun asun. Ei nyt kuitenkaan jaksais sen takia matkustaa Helsinkiin kiertääkseni kaikki kapakat siinä toivossa että jossain olis aloitteellisia naisia. Muutenkaan kun en Helsinkiin halua muuttaa niin olis vähän turhan pitkä matka käydä naisissa.

        Sekin voi olla paljon mahdollista etten olekkaan niin hyvännäköinen kuin itse olen luullut kun ei naiset vaivaudu koskaan lähestymään.

        Ei varmana tule juttelemaan jos notkut tiskillä, oot selvinpäin, tai älypuhelin kiinnostavampi kuin muut ihmiset. Mutta yksin pöytään, tuoppi eteen ja vähän vilkuilua, niin 95% varmana tulee seuraa, joko pojista tai tytöistä.

        Ja hyvän näköinen = pukeutuu kivasti ja nuorekkaasti, kiva lyhyehkö tukka, ei kalju, väri ei ole pahitteeksi, etenkin joku vähän räväkämpi, ei turhia karvoja naamassa tai muualla, ei silmälaseja.. Tämä on siis mies mun ja monien naisten makuun.

        Ja itse Tampereellakin asti käynyt tekemässä parin yön reissuja (yksin) ja seuraa löytynyt hyvin. Tytöt vaan enemmän innostunut kun on kertonut et asuntoauto parkis kulman takana


      • Kokematon mies 25v
        pankkiautomaatti kirjoitti:

        Ei varmana tule juttelemaan jos notkut tiskillä, oot selvinpäin, tai älypuhelin kiinnostavampi kuin muut ihmiset. Mutta yksin pöytään, tuoppi eteen ja vähän vilkuilua, niin 95% varmana tulee seuraa, joko pojista tai tytöistä.

        Ja hyvän näköinen = pukeutuu kivasti ja nuorekkaasti, kiva lyhyehkö tukka, ei kalju, väri ei ole pahitteeksi, etenkin joku vähän räväkämpi, ei turhia karvoja naamassa tai muualla, ei silmälaseja.. Tämä on siis mies mun ja monien naisten makuun.

        Ja itse Tampereellakin asti käynyt tekemässä parin yön reissuja (yksin) ja seuraa löytynyt hyvin. Tytöt vaan enemmän innostunut kun on kertonut et asuntoauto parkis kulman takana

        Pöydässä olen istunutkin ja katsellut ympärilleni mutta ei kukaan silti ole yleensä tullut edes juttelemaan. Minulla kalju on melkein ainut vaihtoehto kun on alkanut tuo hiusraja vetäytymään jo näinkin nuorella iällä ja itse kyllä pidän mieluummin edes parransänkeä kun minulla on melko lapsekkaat kasvot.

        Oman kokemukseni mukaan naiset kun eivät kiinnostu mistään lapsenkasvoisista aikuisista miehistä. Varmaankin asia on sitten niin että minun ulkonäössäni ja myös luonteessa on niin moni asia pielessä ettei naiset kiinnostu. En myöskään tiedä muodista kovinkaan paljon vaan menen yleensä baariin ihan perus huppari päällä ja farkut jalassa koska itse viihdyn sellaisissa vaatteissa.


      • Kokematon mies 25v
        Kokematon mies 25v kirjoitti:

        Pöydässä olen istunutkin ja katsellut ympärilleni mutta ei kukaan silti ole yleensä tullut edes juttelemaan. Minulla kalju on melkein ainut vaihtoehto kun on alkanut tuo hiusraja vetäytymään jo näinkin nuorella iällä ja itse kyllä pidän mieluummin edes parransänkeä kun minulla on melko lapsekkaat kasvot.

        Oman kokemukseni mukaan naiset kun eivät kiinnostu mistään lapsenkasvoisista aikuisista miehistä. Varmaankin asia on sitten niin että minun ulkonäössäni ja myös luonteessa on niin moni asia pielessä ettei naiset kiinnostu. En myöskään tiedä muodista kovinkaan paljon vaan menen yleensä baariin ihan perus huppari päällä ja farkut jalassa koska itse viihdyn sellaisissa vaatteissa.

        Tai en tietenkään kesällä minkään hupparin kanssa mene vaan ihan jonkun siistin t-paidan laitan päälleni. Vielä piti sanoa sen verran että tuo kaljuuntuminen näinkin nuorella ikää taitaa olla aika suuri turn off mut minkäs teet.

        Kyllä se on niin että miehen täytyy olla joko todella komea että naiset lähestyy tai sitten todella rohkea ja itsevarma että löytää seuraa. Jos on ihan tavallisen tai ruman näköinen ja epävarma itsestään niin ei ole kyllä mitään tsäänssejä.


      • Kokematon mies 25v
        rohkeuttapeliin kirjoitti:

        liika yrittäminen ei koskaa johda mihinkään.. rentoutta peliin ja käy ensin vaikka huorissa.. ei se 100-200€ voi olla mikään niin isoraha etteikö sitä tuon ikäisenä saa säästettyä niin saat tuon kokemuksen koettua ja sen jälkeen on myös itseluottamusta enempi naisten kanssa kun tiedät miltä se tuntuu.. samalla pääset myös vähän niistä henkisistä estoista ja pystyt olemaan alasti naisen edessä.. mitään pelkoa ei ole että mokaisit koska ei se ammattilainen ole kiinnostunnut muusta kuin rahoistasi ja osaa olla ymmärtäväinen sen puolituntia jonka olet palvelusta maksannut..

        Ei tuo minulla ainakaan rahasta olekkaan kiinni. Itse vain olen niin kova jännittäämään että aikaa maksullisella käymiseen pitäisi varata vähintään tunti kun puoli tuntia menee jo pelkästään jännittäessä.


      • Kokematon mies 25v kirjoitti:

        Tai en tietenkään kesällä minkään hupparin kanssa mene vaan ihan jonkun siistin t-paidan laitan päälleni. Vielä piti sanoa sen verran että tuo kaljuuntuminen näinkin nuorella ikää taitaa olla aika suuri turn off mut minkäs teet.

        Kyllä se on niin että miehen täytyy olla joko todella komea että naiset lähestyy tai sitten todella rohkea ja itsevarma että löytää seuraa. Jos on ihan tavallisen tai ruman näköinen ja epävarma itsestään niin ei ole kyllä mitään tsäänssejä.

        Kuten joskus olen todennut, lähes kenestä tahansa miehestä saa komean/söpön/lutuisen jos jaksaa vähän nähdä vaivaa ulkonön suhteen, eli lähinnä hiusten, karvojen ja vaatteiden suhteen...

        Taatusti ei tartte montaa hetkeä siis yksin istuskella yksin pöydässä


    • Mies-28

      En ole vain koskaan pitänyt ajatuksesta että alkoholilla pitäisi väkisin saada se aikaiseksi. Lapsena näki paljon mikä vaikutus sillä on lähisukuuni ja siitä se fobia melkein on tullut että ei haluaisi koskaan juoda alkoholia kohtuuttomasti.

      Tiedän kyllä että sillä on seurauksia jos ei käy tapahtumissa jossa alkoholi on olennainen osa tapahtumaa mutta en kyllä ihan tätäkään uskonut. Mutta niin se kai vain on, kaikessa on omat hyvät ja pahat puolet. Riippuu kai vain siitä mistä näkökulmasta asiaa katsoo.

      • Ei alkoholia tartte juoda jokapäivä, mutta kun menee viihteelle, niin se auttaa toooodella paljon saamista, itse ottaa muihin helpommin kontkatia, ja muut ottaa suhun helpommin.

        Minkä ikäisenä olin ekan kerran tytön kanssa selvinpäin... 27 vuotiaana, vajaa 2kk sitten. Tosin tyttö oli tuhannen kännissä, ja tapamisesta meni noin 15 minsaa että oltiin hommissa.

        Sen jälkeen olen jo tavannut seuraavan, sen kanssa meni jopa 2 vikkoa ennenku päästiin ekan kerran touhuumaan....


    • rohkeestivaan

      ette sitten maksullisesta seksistä ole koskaan kuulleet?? menkää vaikka thaihierojalle niin saatte sen homman pois päiväjärjestyksestä.. sitten kun ootte päässeet siitä alkuhämmästyksestä ohi että neitsyys meni ja kokemus on koettu niin pikkuhiljaa mieleen hiipii että ei se nyt niin kymmoinen juttu ollutkaan ja siitä sitten sujuvasti saa myös itseluottamusta kohdata niitä tyttöjä/naisia muutenkin kun tietää mitä on seksin kanssa odotettavissa eikä ole kokoaikaa vaan paskajäykkänä että uskallanko mennä tekemään mitään aloitetta tuon vastakkaisen kanssa... vaan voi ottaa jo rennommin eikä pety niin pahasti vaikka pakit tulisikin, uutta matoa vaan rohkeasti koukkuun..

      oikeesti hoitakaa ensin vaikka maksullisella tuo neitsyys pois niin saatte samalla vähän itseluottamusta, monella se ongelma on lähinnä vain tuo henkinen muuri jonka itse olet itsesi ympärille rakentannut, vaatii rohkeutta ottaa se ensimmäinen askel.. halua pitää myös olla, ihan turha odottaa 30-40v asian kanssa..

      • 1+17

        Vaatiihan se maksullisiin meneminenkin omien pelkojen ja jännitystilan voittamista tai ainakin sitä että pakottaa itsensä vaikka jännittäis miten paljon tahansa.


      • Turussa tuo maksullinen seksi taitaa olla Suomen helpointa, muissa kaupungeissa vaatii vähän etsimistä

        Mutta jos ei osaa tinkiä/neuvotella, niin thai hieronnassa annetaan hinnaksi 300€


      • vinkkipinkki
        1+17 kirjoitti:

        Vaatiihan se maksullisiin meneminenkin omien pelkojen ja jännitystilan voittamista tai ainakin sitä että pakottaa itsensä vaikka jännittäis miten paljon tahansa.

        mutta olsiko kynnyt matalampi niiden pelkojen voittamiseksi ammattilaisen kanssa?? mikä voisi mennä pieleen... thaihieroja on varmasti niitä helpoimpia vaihtoehtoja.. jo se että rohkenee mennä vain hierottavaksi, ei ole pakko tehdä mitään sellaista mihin ei ole valmis.. ensin menee vain hierontaan ja sitten kun on rentoutunut ja käynnyt vaikka parikin kertaa samalla kivalla hierojalla niin vasta sitten ottaa niitä ekstroja, eikä silloinkaan ole mikään pakko aloittaa siitä seksistä vaan vaikka vain käsihoidolla..


    • huhpuih

      no ressukalta voi yrittää tuollaista summaa kysyä.. yleensä ovat aloittaneet 200€ hintavaatimuksella mutta pudottavat kyllä helposti puolet pois kun vaan ehdottaa.. ei siihen mitään kummallisia neuvottelijan taitoja vaadita.

    • Muistakaa kommenttini "Olin ekan kerran naisen kanssa selvinpäin silleen viime kuussa" se on totuus... Eka kerta oli joskus aika nuorena ylipäätään.

      200 eurolla saa jo aika monta tuoppia kaljaa ja kotiin monta laatikkoa

    • Kokematon mies 25v

      Mieluummin sitä kuitenkin sijoittaa sen 200 euroa vaikka maksullisiin kuin baareihin kun se baarista tai mistään muualtakaan saaminen on kuitenkin todella epävarmaa. Ainakin tietää saavansa rahoilleen vastinetta.

    • Itsellänikin jo 28v täynnä ja poikuus tallella ja taitaa kauan pysyäkki. En seksiä niin hirveästi kaipaa, mutta läheisyyttä kylläkin. Ihan vain vaikka sohvalla makoilua, pussailua ja halailua, eikä se juttuseurakaan olisi pahitteeksi.

      • onnen kokenut

        Kannattaa pysyä aktiivisena niin livenä kuin nettideittisivustoilla. Voin kokemuksesta sanoa että mikään ei ole parempaa kuin olla nätin, hyväkroppaisen ja mukavan naisen kanssa sängyssä sylikkäin :)


      • onnen kokenut
        onnen kokenut kirjoitti:

        Kannattaa pysyä aktiivisena niin livenä kuin nettideittisivustoilla. Voin kokemuksesta sanoa että mikään ei ole parempaa kuin olla nätin, hyväkroppaisen ja mukavan naisen kanssa sängyssä sylikkäin :)

        Niin ja unohtui lisätä että tämän ihanuuden sain kokea ensimmäistä kertaa vasta 28½ vuoden ikäisenä joten ikinä ei ole liian myöhäistä.


    • Niin eihän sitä toivoa saisi heittää menemään. Liikun kylällä ja nään ihmisiä, mutta eipä sitä koskaan tuu oikeastaan kenelläkkää vieraille juteltua. Ainoastaan ihan pakolliset asiat. Netistä en usko olevan apua naisenhankintaan.

      Kunhan se nainen on edes jollainlailla nätti niin sekin olisi jo kiva asia. Ei tarvitsisi olla mikään mallinrunko.

    • tytsytre 1

      tampereelta olis nuorinainen joulurahaa vailla;)
      ottakaahan yhteyttä: [email protected] ja sovitaan molemmille hyvät järjestelyt;)

    • ------------

      Itse olin vielä pari päivää sitten ~28-vuotias neitsyt, kunnes rohkaistuin ja varasin hupakolle ajan. Tunnin aika, 200 euroa, koko homma oli varmaan kaikkiaan puolessa tunnissa ohi.

      Kivaa oli ja hyvä mieli jäi, vaikka en panokoneeksi osoittautunutkaan. Oisin saanut toisenkin kierroksen jos oisin kyennyt, mutta ei. Hällä väliä, mukavalta se tuntui. Pelkäsin että ei seiso, ettei mitättömällä varustuksellani tunnu missään mutta se oli turhaa pelkoa. Mietin jälkeenpäin, miksi jotkut miehet valittavat täällä löysistä naisista tai miksi jotkut sanovat että jos on aina masturboinut, ei aito tavara tunnu miltään.

      Kyllä tuntui, vähempikin olisi riittänyt. Enkä usko sitäkään, että tavalliset naiset olisivat niin paljon löysempiä etteikö homma onnistuisi.

      Toinen havainto oli, ettei sitä oikeaa toimintaa mikään korvaa. Ei porno ole mitään verrattuna seksiin. Se ei tunnu miltään, se ei tuoksu miltään, sitä ei voi koskettaa eikä se reagoi mitenkään. Luulenpa, että mieli muuttui pysyvästi tuon kokemuksen myötä, heti seuraavasta päivästä lähtien mietin, että tätä haluan lisää.

      Ymmärrän hyvin, ettei tällä ole mitään tekemistä ihmissuhteen kanssa, mutta kun ei mulla ole muuta vaihtoehtoa, en aio jättää elämää elämättä. Vaikka joku olisi mua paljon suositumpi, rikkaampi, komeampi, meillä jokaisella on vain yksi ainut elämä. Mun elämäni on siis tästä näkökulmasta täsmälleen yhtä arvokas kuin kenen tahansa muunkin.

      En aio antaa oleellisen osan elämästä jäädä kokematta, vaikka se muiden mielestä olisikin oikein ja ok. En toivo sitä kenellekään muullekaan, koska en ammenna onneani toisten epäonnesta.

      • 12+1

        Ei mun mielestä seksi ilman tunteita ole ollenkaan hienoa.


    • Kyllähän sitä rahalla pääsee eroon kaikesta, mutta mua se ei kovinkaan paljoa houkuta. Ei se samanlaista ole kuin vaikkapa likkakaverin kanssa kun siihen liittyy muutakin kuin pelkkä paneminen.

    • Matias28

      Itse olin 37-vuotias kun aloitin ensimmäisen seurustelusuhteeni, samanikäisen naisen kanssa. Nainen oli aktiivisempi sekä suhteen eteenpäin viemisessä että seksissä. Seksi ei tosin onnistunut neljään kuukauteen ekasta yrityksestä, muna oli varmaankin käytön puutteesta jo niin kuolettunut Nainen oli onneksi kärsivällinen ja vähitellen opin rentoutumaan niin paljon että kikkeli pysyi kovana loppuun asti. Ekojen kertojen jälkeen homma alkoikin sujumaan ja seksiin kykeni useamman kerran viikossa. Nyt olemme olleet yhdessä 1.5 vuotta, olemme avoliitossa ja pari kuukautta sitten meille syntyi tyttö.

      Nyt jälkeenpäin elämääni ajatellen en koe menettäneeni mitään vaikka en seksisuhteita ollut kokenut ennen 37 ikävuotta. Painin toki asian kanssa aikani, pahin aika oli 28-32 iässä. Sen jälkeen tein itseni kanssa rauhan, annoin asian olla, pyrin eroon negatiivisista tunteistani ja keskityin muuhun elämään. Kehottaisinkin kaikkia asian kanssa painivia keskittymään elämässä sellaiseen, joka tekee onnelliseksi. Itse sain elämäniloa matkustelusta ja varsinaisen elämänmuutoksen koin kun muutin pois suomesta, opiskelin uuden kielen ja ajelehdin kodittomana kaksi vuotta.

      Naisiin tutustuin juurikin ulkomailla, alkoholin avustuksella baareissa ja yökerhoissa. Asuin hostellissa turistien kanssa, joten aina oli kavereita baarikierroksille, eikä tarvinnut yksin liikkua yöelämässä. Riittävässä humala-asteessa alkoi olla rohkeutta mennä juttelemaan naisille. Mitä enemmän sitä teki, sitä luontevammaksi asia muuttui ja muutaman kuukauden päästä uskalsin lähestyä naisia jopa selvinpäin. Kielitaidon treenaaminen naisten kanssa toimii muuten todella hyvänä iskemiskeinona! Voi vaan tervehtiä ja sanoa jotain naisen äidinkielellä. Ja sen jälkeen selittää englanniksi, että opiskelee kieltä. Sen jälkeen naisen mielenkiinto on taattu ja juttua voi laajentaa helposti muualle.

      Suosittelen myös muille vastaavaa elämänmuutosta. Maailmassa on paljon maita, joissa rumakin suomalaismies kelpaa kauniillekin naiselle. Itse löysin oman naiseni Liettuasta, lapsuudenkaverini on naimisissa unkarissa, toinen kaveri turkkilaisen naisen kanssa. Kaikki kolme olemme rumia ja ylipainoisia, mutta naisemme ovat kauniita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5564
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1967
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      56
      1704
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1591
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1269
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe