m.miniinthebox.com

swag223

Onko kellään kokemusta kyseisestä kaupasta? Onko luotettava nettikauppa?
http://m.miniinthebox.com/fi/pitka-polysyklisia-miesten-titaani-teras-kaulakoru_p383909.html?pos=ultimately_buy_4

http://m.miniinthebox.com/fi/unisex-yksinkertainen-muotoilu-metalliseos-analoginen-kvartsi-rannekello-valikoituja-vareja_p447152.html?pos=ultimately_buy_1

http://m.miniinthebox.com/fi/uv400-heijastuksenesto-ajo-aurinkolasit-kulta-kehykset-keltaruskeat-linssit-_p236917.htmlttp://m.miniinthebox.com/fi/unisex-yksinkertainen-muotoilu-metalliseos-analoginen-kvartsi-rannekello-valikoituja-vareja_p447152.html?pos=ultimately_buy_1

97

17293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • swag223

      Oisin ostamassa nuo asusteet.en tarkoittanut että ovatko ne aitoja vaan tuleeko tavarat perille.

      • tuttua1

        olen tilannut kellon, pari korua ja kännykätarvikkeita. perille ovat tulleet sovitusti


      • tilannut

        tilasin lamppuja, EIVAT TULLEET PERILLE,koska en ottanut vakkuutusta!En missaan tapauksessa kayttaisi kyseista ulkomaista nettikauppaa,Osta suomalaisesta,saat varmasti perille ja vahintain samaan hintaan.Jarmo paranko


      • pettavat

        ala osta,on epaluotettava firma,ihan totta,kokemuspuhuu!


      • tottatuokinn

        :DDD


      • tapsa2

        Luottamukseni loppui viime tilaukseen, josta tässä reklamaationi teksti.
        Kunnon vastausta en kuukauteen ole saanut.

        "Sain juuri tilaamani oheisen autokameran. Se on viallinen. Valikot eivät toimi. Pystyin käyttämään vain pc-kamerana.
        ZIQIAO JL-A80 1920 x 1080 / 1080x720 Auto DVR
        Lisäksi se ei ole uusi vaan käytetty ja hyvin pahasti naarmuilla. Sekä linssi että takaosa eli näyttö. täysi romu.
        Kuvaan tuli selviä vikoja naarmuista. Lähetän jonkun mukaan.

        Koen että tulin petetyksi. Lähetittekö palautetun rikkinäisen minulle, että en huomaisi vikoja?
        Pyydän palauttaa ja saada moitteettoman kameran tilalle. Vähintään samanarvoista mallia.
        Pyydän että tarkistatte uuden kameran kunnon ja toiminnan.
        Lisäksi toivon muuta hyvitystä mielipahan ja turhan työn ja viivästymisen johdosta.

        Niin, ja miksi kaksi firman nimeä: miniinthebox.com
        ja lightinthebox.com? Onko sama firma?
        Kun toiselta kysyy, voi toinen vastata.
        Aiheuttaa sekaannusta myös tilauksissa.
        Miksi näin?"


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        tilannut kirjoitti:

        tilasin lamppuja, EIVAT TULLEET PERILLE,koska en ottanut vakkuutusta!En missaan tapauksessa kayttaisi kyseista ulkomaista nettikauppaa,Osta suomalaisesta,saat varmasti perille ja vahintain samaan hintaan.Jarmo paranko

        onko MISTÄ maasta


      • Anonyymi
        tilannut kirjoitti:

        tilasin lamppuja, EIVAT TULLEET PERILLE,koska en ottanut vakkuutusta!En missaan tapauksessa kayttaisi kyseista ulkomaista nettikauppaa,Osta suomalaisesta,saat varmasti perille ja vahintain samaan hintaan.Jarmo paranko

        En osta enään ikinä,koot ei pitänyt yhtään paikkansa ja palautus ihsn mahdoton,eli ei onnistunut😡


    • arska223

      Ok. Kiitos en olisi tilannutbellei kellään olisi ollut hyvää kokemusta kyseisestä kaupasta.

      • artegora

        Ei ole ilmainen toimitus!


    • rwrterhy
    • Harrastelija13

      Olen tilannut muutamia kertoja, kaikki lähetykset Ok PAITSI viimeinen, tilasin läppärin akun ja kameraan kaksi linssisuojaa. Akku tuli "euroopan" varastolta jatuli perille eli asia OK. Mutta nekaksi kameran linssisuojaa ei saapunut koskaan !!!???
      Nyt tilasin taas tavaraa ja lisäksi ne linssinsuojat saas nähdä miten käy.

      • Ärsyyntynyt

        Tilasin kännykän laturin, eikä se ole tullut perille. Muut tavarat kyllä tulivat. En saa enää yhteyttä omalla sähköposti osoitteela enkä edes uudella sanasanalla, kai tietoni on poistettu kokonaan, ei pitäisi valittaa tavaran viipymisestä!!??


      • Todella_HUONO

        Tilasin kahteen otteeseen kyseisestä lafkasta tavaraa. Ensimmäisellä kerralla 120 euron arvosta ja lupasivat toimituksen 2-3 päivässä. Saapuivat 1,5 kuukauden kuluttua.

        Koska antoivat hyvityskupongin ja "hyvän" selityksen erheelle, niin tilasin tyhmyyksissäni toisen kerran 60 eurolla. Lupasivat 2-3 päivän toimituksen. Mitään ei ole tullut vieläkään perille, vaikka tilauksesta ja maksusta on kulunut kolme kuukautta! Lähetän heille säännöllisesti postia ja vastaus on tyly... "meillä on varastolla ruuhkaa, emmekä tiedä milloin toimitus voidaan lähettää". Jokainen vetäköön tästä oman johtopäätöksensä lafkan tasosta.

        Ne tuoteet jotka sain, ovat melkoista krääsää (mitä nyt kyllä osasin odottaakin, mutta ei nyt ehkä ihan näin luokatonta) Komponentit ovat käytettyjä. Akut on loppuun kulutettuja, luultavasti vanhoja kännykän akkuja. Tavarasta puolet ei joko toimi alkujaankaan tai on jo hajonnut muutaman kuukauden käytöllä. (Kännykän suojakoteloita, yms.

        En aio ostaa enää kyseisestä lafkasta mitään. Enkä usko, että saan tavaroita jotka tilasin. Eli siis varastivat rahani.

        Spämmiä ja mainospostia tulee sähköpostiin helvetisti (5-10 kertaa päivässä!), vaikka kuinka yrittää ilmoittaa, että älkää lähetelkö sitä. Joka viestin perässä on linkki josta voi peruuttaa spämmin, mutta se ei koskaan toimi. Näyttää siltä, että spämmivauhti vain kiihtyy.

        Jos tilaatte jotain, niin laittakaa feikki sähköpostiosoite vähintään.

        Erittäin, erittäin , erittäin huonot on kokemukset siis tästä lafkasta.


      • Ensuosittele

        Juu minäkin tilasin kaksi linssiä puhelimeeni ja nyt mennyt 2 ja puoli kuukautta eikä vieläkään saapuneet eivätkä he vastaa yhteydenottoihini. En suosittele kellekkään vaan käyttäkää esimerkiksi ebayta kiinatavaran tilaamisessa.


      • jipiiiii

        Olen tilannut jo useamman kerran kännykän kuoria, lisäks mm selfietikun ja laturin piuhan. Tulleet yleisesti hyvin perille. Edelliset ostokset tilasin kahdessa erässä välttääkaeni mahdolliset tullimaksut (summa alle 22 vaiko 24€) ja näistä kahdesta jälkimmäisenä tilattu saapui, mutta toisesta ei kuulunut pariin kuukauteen, laitoin viestiä asiasta ja he laittoivat uudestaan tilaamani tuotteet tulemaan! Alle 20 päivää meni ja sain tuotteeni! :)


      • Jipiiiii
        jipiiiii kirjoitti:

        Olen tilannut jo useamman kerran kännykän kuoria, lisäks mm selfietikun ja laturin piuhan. Tulleet yleisesti hyvin perille. Edelliset ostokset tilasin kahdessa erässä välttääkaeni mahdolliset tullimaksut (summa alle 22 vaiko 24€) ja näistä kahdesta jälkimmäisenä tilattu saapui, mutta toisesta ei kuulunut pariin kuukauteen, laitoin viestiä asiasta ja he laittoivat uudestaan tilaamani tuotteet tulemaan! Alle 20 päivää meni ja sain tuotteeni! :)

        Tosin, laturin piuha ei ollut ovineen hyvä, jätin lopulta käyttämättä. Veikkaan että elektroniikka ei kovinkaan toimivaa ehkä tuolta tilattaessa? Tikku toiminut hyvin ja kännykän kuoret hintaansa nähden olleet todella hyviä, toiset kestäneet käyttöä kovastikin!


      • sepikar

        Tilasin samsung puhelimeen nappikuulokkeet musiikki kuuluu, mutta ei katkaista ja puhelimeen ei voi vastata (turha ostos esitteessä oli samsung puhelimen kuulokkeet, tuli mikä lie kubite


      • pitkåtoimituus

        Toimitus kestää 1-4 kukautta


    • JKJKJKJKJKsfse

      Moi, Itse olen tilaillut tuolta joitakin kertoja. Halpaa tavaraa on ja useimmiten ihan ok. Asiakaspalvelu heillä tosin on lähes olematonta. Eli jos jotain ongelmaa tulee niin heihin ei saa mitään yhteyttä. Puhelinnumeroita tai muuta kontaktitapaa ei ole muuta kuin verkkoviestit joihin ei vastausta saa. Itse olen kirjoittanut sinne nyt viimeisimpään tilaukseen liittyän varmaan parikymmentä viestiä tässä kolmen kuukauden aikana. Ja ei vastausta. Tosi töykeätä. En oikein tiedä miten asiassa voisi edetä. Mutta enpä siis voi kyllä ko. kauppaa suositella. Mini In The Box siis.

    • RAS3465

      Itse tilasin kaksi kuukautta sitten heiltä muutaman korun, joita en ole saanut vieläkään. Olen ottanut yhteyttä asiakaspalveluun ja sieltä on vastattu, mutta mitään eivät tunnu saavan aikaiseksi.
      Tiedä sitten millä tuolta saa rahat takaisin kun lupaavat aina lähettää tavarat uudelleen mutta mitään ei kuulu. Toivon ainakin että tämä on vain satunnainen huono tapaus, koska halvat hinnat houkuttelee tilaan lisää, mutta katsotaan nyt millaista tavaraa sieltä sitten tulee, jos tulee.

      • isootto

        En suosittele ko.puljua, tilasin hdmi jakajan, tuli, mutta ei vaativaa 5 v muuntajaa. Laitoin palautetta, tuli sama jakaja ja ilman muuntajaa. Uusi valitus ja vastaus tuli, että eivät kajoa valituksiin, jotka ovat 6 kk vanhempia. Laitoin dokua, että tilaus tehty tammikuussa 2017, vastaus oli, että tilaus on tehty 2014. Lisää dokua saapuneista s-posteista, ny ei oo kuulunu mitään.


    • TilatkaaMuualta

      Tilasin tuolta suojakuoren ja kaiuttimen. 1,5kk meni viestitellessä asiakas palvelun kanssa ja lupasivat aina lähettää viikon päästä mutta koskaan eivät puheitaan pitänyt eikä edes ilmoittaneet että eivät pysty lähettämään tuotetta. Lopulta sain peruttua tilaukseni ja nyt täytyy vain toivoa josko palauttaisivat rahat. Muutenkin paljon hitaammat toimitukset kuin muilla kiinan sivuilla ja hinnatkaan ei ainakaan halvemmat ole, eikä ollut ensimmäinen kerta kun tilaukset takkuaa tällä sivulla.
      TILATKAA MIELUMMIN VAIKKA DX'ltä tai vaikka suoraan alibabalta missä 4 kertaa nopeammat toimitukset ja halvemmat hinnat!

    • good2

      On tilattu, hyvä palvelu, tuotteessa oli naarmu, niin palauttivat rahat kokonaisuudessaan ja sain pitää tuotteen ja pahoittelivat.

    • eko555

      Tilasin kuukausi ja kaksi päivää sitten puhelimen kuoria. Eivät ole vielä käsitelleet tilausta. Kun kaksi viikkoa sitten kyselin, niin pahoittelivat että on ruuhkaa ja laittoivat sivunsa tilille minulle noin kaksi euroa seuraavaa kertaa varten. En aio kyllä tilata uudelleen joten huono diili. Laitoin tilatessa halvimman vaihtoehdon eli 10-20 päivää laivalla tulevaksi. En tajunnut että kestää niin älyttömän kauan heillä tilauksen tekemisessä. Jos olisi laittanut nopean tavan niin kaippa olisivat sen jo käsitelleet. Nyt odottelen ensin että lähettävät ja sitten vielä laivan saapumista. Taitaa mennä vielä pari kuukautta.

    • Ittukunituttaa

      Ei kannata tilata mitään! Rahat meni mutta tavarat ei tulleet ikinä. Lisäksi niihin ei saa enää profiilini kautta yhteyttä sen jälkeen kun 2 kertaa kyselin tavaroitteni perään. Eli ihan kusetusta koko juttu.

    • tilaaja

      Kesäkuussa tilattiin, elokuussa seliteltiin, tavaraa odotellaan. Kyselyihin ei enää vastata. Jos joku kuitenkin tilaa tuolta laita tilaukseen vain yksi tuote, Miksi, tuote tulee yhdestä paikkaa, kolme eri tuotetta tulevat kolmesta paikka osa saataa tulla Euroopan varatosta. Luotto firmaan mennyt ja rahat

    • Eihelv

      Juu....
      Halpaa on ja vaikka mitä kivaa. Muutamat kännykänkuoret tilasin. Niin 1.8. ja ei ole kuulunut vielä. 10-20pv oli toimitusaika. Liekkö hieman venynyt. Asiakaspalvelusta ei saa mitään irti. Toivon että tuotteet tulee kun tullikin ilmoitti jo saapumisesta. Tosin se 0€ tullimaksu muuttui 9€ maksuksi. Et tietoa firmalla riittää...

    • tööt_tööt_ioioio

      Maksut maksettu tavaraa ei tullut. Rahaa et takaisin saa. ÄLÄ KÄYTÄ !

    • katsotaanmitenkäy

      Tilasin oikeastaan juuri eilen ja kuulin, että hyvä on. Kun nyt luen nämä kommentit niin vähän epäilyttää. Tilasin siis 2 kuorta, pientä krääsää, halvat lednauha-valot ja sellaisen kasvojen puhdistustuotteen. Tavarat tulevat eri postissa. Kännykän kuorilla oli käsittelyaika 1-4 työpäivää, kasvojenpuhdistus tuotteella käsittelyaika 0 päivää. Suuri osa oli alessa. Katsotaan miten käy :)

      • justuskustus

        Helvetin hidasta toimintaa eka tilaus kohta 1.5kk toinen tuli aiemmin ...jenkeistä tilaukset 2vk ....on kiinassa postitus köpöä ja kalista vai mikä on : (


    • Voe_vee_15

      Vältä kyseistä kauppaa. Tullin lisäksi määrittelemättömät kulut tarjolla. DHL lähettää tekstiviestin tyyliin : " Saadaksesi tuotteesi vastaa tähän viestiin. Perimme 18 euron käsittelykulujen lisäksi tullauksesta meille aiheutuvat kulut". Eli vaikka tilauksesi arvo on 20 euroa, koituu siitä heti 18 euroa määrittelemätön hinta lisäkuluja. Huom! Siis määrittelemätön!!! Tullin sivuilta löytyy kyllä kululaskin, mutta mikä onkaan DHL:n laskutustapa??? Tämä siis jos haluat tuotteen nopeammin eikä vain 10...20pv. DHL tai vast. astuu kuvaan mukaan. Täysin laiton juttu. Kun et ole tuollaisesta sanallakaan saati kirjallisesti sopinut. Nyt neuvottelen luottokorttiyhtiön ja kuluttaja-asiamiehen kanssa. Todennäköisesti joudun maksamaan tavarat, vaikka peruin tilauksen 14 pv sisällä. Kylläpä on Suomi oikeusvaltio, tai toivottavasti on.

      • PirunDHL

        Voi vittu mitä epäoikeudenmukaista paskaa. Olis kiva kuulla miten sulla kävi, mutta tuskin pyörit täällä enää... Nimittäin itse sain juuri saman viestin ja kyllä rusinat rasahti. Tosiaan ei missään mainintaa näistä DHL:n salakuluista. Tilasin yhden tuotteen ja ei ollut kallis ($ 27,99), mutta mitäköhän miljoonia DHL alkaa perimään. En maksanut paljoa pikatoimituksesta (about 6 €), mutta kyllä toikin summa olis toimituksesta riittänyt. Jos alkavat perimään tuollaisia hintoja, niin kyllä tuotteen hinta kasvaa nopeesti 50 %:lla. Voiko tälläinen paska olla ees laillista. Tuskin olisi jäänyt tulliin (että olis ALV pitäny maksaa) sillä normitoimituksella, ei vaan sitten huvittanut odottaa viittäsataa vuotta.

        Joskus tilasin pilpali kännykänkuoria, muistaakseni lähettivät ne seuraavana arkipäivänä ja tulivat kyllä perille kymmenen (arki)päivän jälkeen.


      • Tomp55
        PirunDHL kirjoitti:

        Voi vittu mitä epäoikeudenmukaista paskaa. Olis kiva kuulla miten sulla kävi, mutta tuskin pyörit täällä enää... Nimittäin itse sain juuri saman viestin ja kyllä rusinat rasahti. Tosiaan ei missään mainintaa näistä DHL:n salakuluista. Tilasin yhden tuotteen ja ei ollut kallis ($ 27,99), mutta mitäköhän miljoonia DHL alkaa perimään. En maksanut paljoa pikatoimituksesta (about 6 €), mutta kyllä toikin summa olis toimituksesta riittänyt. Jos alkavat perimään tuollaisia hintoja, niin kyllä tuotteen hinta kasvaa nopeesti 50 %:lla. Voiko tälläinen paska olla ees laillista. Tuskin olisi jäänyt tulliin (että olis ALV pitäny maksaa) sillä normitoimituksella, ei vaan sitten huvittanut odottaa viittäsataa vuotta.

        Joskus tilasin pilpali kännykänkuoria, muistaakseni lähettivät ne seuraavana arkipäivänä ja tulivat kyllä perille kymmenen (arki)päivän jälkeen.

        Tilasin itse arduinokamaa noin 50 arvosta. Tuli DHL:ltä tuo ilmoitus 18,60 plus risat ja alv . Mutta ilmoituksen "help-osiossa" (kun mennään tekstiviestin ilmoittamalle sivulle) oli maininta Muu toimitus tai jotain sinnepäin. Eli todennäköisesti voit itse tehdä tuon tulli-ilmoituksen ja DHL toimittaa kaman kun maksut on suoritettu. DHL:n tapa ilmoittaa on tietenkin kyseenalainen, tarjotaan tullauspalvelua ilmoittamatta selkeästi, että voit itsekin tullata.
        Ite valitsin "palvelun" koska käytyäni tullin sivuilla totesin, että mulla menee päivä ennekuin kaikki tavarakoodit puhelut tulliin jne on hoidettu.
        Tavaroiden pitäisi saapua 18.2, eli 2 viikkoa tilauksesta.
        Seuraavaksi tilaan Suomesta.

        PirunDHL, jos hoidat itse tullauksen niin kustannus on 24 % = 7,15 puhelut oma aika.


      • Et joudu maksamaan mitään, kun noudat tuotteet itse tullista. Asian voi ehkä järjestää jonkun toisen palvelun kautta, jos ei pääse itse noutamaan. Silloin voi edes kilpailuttaa toimijoita. Palvelua ei ole koskaan pakko ostaa, se on selvä.

        Tulliin soittamalla voi kysellä omanoutomenettelystä. Ehkä sieltä selviää jotain muutakin – kyllä kai meidän omat viranomaiset ovat sentään palveluorientoituneita eivätkä peri palvelumaksuja...


    • Hra47000

      Tilattu kyseisestä lafkasta läppärin akku. Tuli väärä. Palautettu ohjeiden mukaan. Nyt tietysti niin, että palautettu väärä akku e ole tietenkään saapunut perille Puolaan. Lupaavat palauttaa rahat kun saavat akun. Lukuisista kyselyistä huolimatta aina sama vastaus. Rahat palautuu kun akku saapuu. Nyt jo mennyt useampi kuukausi. Eli lähettää väärää kiinan roinaa ja ei ota vastuuta jos sattuu olemaan väärä tuote. Lisäksi palautettu akku "hukkunut" matkalla, joka menee asiakkaan piikkiin. Kannattaa miettiä paljonko on varaa menettää rahaa tuon puljun kanssa.

    • Perkele555555

      marraskuun 3 päivä tilasin kuvitelin saavani jouluksi ... tavarat kuuluivt vielä 24 h käsittelyyn..

      • justukustus

        Nyt tuli ...tilaus 3.1 ja tuli 3.3 ..eli 2kuukauteen saa varautua ja "nahkaa" känny-kuoret ..no joo ei ota selkoa


      • Debittelijä
        justukustus kirjoitti:

        Nyt tuli ...tilaus 3.1 ja tuli 3.3 ..eli 2kuukauteen saa varautua ja "nahkaa" känny-kuoret ..no joo ei ota selkoa

        HUOM kun tilaatte, niin siellä tilauksen lopussa ottakaa rastit pois missä on ''tulli'' ja ''toimituksen vakuutus''........... jos ostamienne tuotteiden hinnat on alle 20,.€.... turha maksaa niistä.

        Toimitus on aina noin 1 kk, tai enemmän, riippuu mitä tilaa ja tuleeko se Euroopan varastosta yms. joskus tullut parissa viikossa.
        SE LUPAUS TOIMITUKSELLE 24t tai jotain ei koske Eurooppaa................. vaan ehkä jenkkeihin saattaa, koska sielläkin on varasto. Suomeen ei koske ne pikatoimitukset, huono juttu mainita ja jos haluaa pikana, niin toimituskulut on valtavat !!

        Olen tilannut paljon ja kaikki tulleet perille, kaksi kertaa ei alkanut kuulumaan, niin ilmoitin sieltä tuotteen tilauksen kohdalta ''Tullit''-valikosta valitsin ''Muut'' ja sitten suomeksi kirjoitin etten ole saanut ja kun sieltä lähetin, niin vielä ''vahvista''-ruudusta klikkasin, meni perille ja tuli heti yläriville ''Lippu numero'' asialle.

        Vastaus seuraavana päivänä oli että haluanko että lähettävät uudestaan, mä vastasin etten enää halua, vaan rahat takas tilille ja jopas oli siitä heti seuraavana päivänä pankkitililläni rahat. Käytän pankkikortin Debit-numeroita kun tilaan ja maksan.

        Sitten jokaisen tilauksen käyn arvostelemassa vaaditut kohdat, niin saanut jo monta euroa hyvityksiä seuraaviin tilauksiin. Halpaa on ja tyytyväinen olen siihen putiikkiin.


    • Hyvin ja luotettavasti toimii.

    • himmujahilla

      Tilannut noin 15 kertaa, kaikki tilaukseni tulleet perille, esim koirien vaatteita ja tarvikkeita, koruja, kännykän kuoria ym ym. Jos tuote ollut esim väärän kokoinen, olen saanut ystävällisen vastauksen heti ja uusi tuote lähetetty nopeasti, väärää tuotetta ei ole tarvinnut palauttaa. Tuotteen matka kestää noin kuukauden ja kerran olen maksanut tullille, kun tilaukseni ylitti 100€.

    • timpra

      olen tilannut 3 kertaa ja kaikki on tullut perille n. kahdessa viikossa

    • sh1tinthebox

      Aivan p#rseestä koko pulju. Seitsemän kertaa olen tilannut tuolta ja aina on mennyt tilauspäivästä ainakin se 9 viikkoa. Tuotteiden laatu on niin syntisen p@skaa ettei ihme että myyvät puoli ilmasiks. Eikä todellakaan kannata odottaa että saat juuri oikean tuotteen koska useasti on mennyt puurot ja vellit sekasi paketteja pakatessa.

    • Todellapettynyt

      Tulee mitä sattuu, kyllästyin koko paskaan satasen tavarat jäi lopulta sisään. EN TODELLAKAAN SUOSITTELE. Jos tilaat muutaman euron paskaa niin. ok

    • Roosaliisa1

      Miten te saatte yhteyden sinne asiaksapalveluun?? Mulla näkyy vaan et tavarat toimitettu (kaikki perillä) 21.2 ja missään niitä ei näy(tein tilauksen helmikuun alussa). 28€ maksoi kaikkineen,kännykuoria. Oon tässä nyt pari päivää yrittänyt saada sinne yhteyden mut mistään linkistä en pääse laittaan edes sähköpostia. Ja viiminen kerta ku tuolta tilaan mitään. Kiinasta ennenkin tilaillu ja aina tullu muutamassa viikossa perille mut...

      • Huijaustämäon

        Huijari pulju!


    • teraamiras

      Painin tässä juuri itsekin samojen asioiden kanssa! Joten todella toivoisin, että kirjoittelette kui teidän käynyt!

    • paskaaaaaa

      tilasin yhden kännykänkuoren joulukuussa sain takaisin vasta helmikuun lopussa vaikka väitettiin 10-20 pv toimitusta ja pankkikorttini tiedot taidettiin vielä kaupan päälle varastaa paska paikka älkää tilatko mitään

    • jaakkoantero1234

      Kännykän kuoret tilattu 1,5 kuukautta sitten. Ei näy ei kuulu, eikä asiakaspalvelu ole vastannut neljään yhteydenottooni. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta tämän firman asiakkaana.

    • jouj

      Kuulemma yli 25€ tuotteista tullikulut. Itse tilasin 1vko sitten käsittelyssä meni noin 4 päivää. Saa nähdä tuleeko perille. Pitäisi olla tällähetkellä tulossa. Onko kelläön tietoa kuinka pitkään toimitus suurin piirtein kestää.
      Jos tuotteet obat olleet vääriä yms. voisiko kyse olla "nettihuijauksesta" tai ns. valesivustosta?

    • Wellamona

      Tilasin kännykän kuoret 3viikkoa sitten ei ole tullut eniten pelottaa ettei pankkikorttitietoja käytetä pitääkö hän kortti ku olettaa.Ei koskaan enää tilausta täältä.miniinthebox .

    • Itse tein muutaman tilauksen kyseisestä MiniInTheBox-firmasta. Yksi tilaukseni on myöhässä. Palautteeni olen antanut ja yhden vastuksen myös saanut. Pahoiteltiin myöhässä olevaa toimitusta. SItten palautemahdollisuuteni suljettiin. Pidän jo selviönä, etten tule kuulemaan heistä enää koskaan mitään. Voi tosin olla, että tilaamani tavara tulee minulle vielä reilusti myöhästyneenä toimituksena.

      Kyseisen yhtiön rinnakkaissivuna toimii ainakin LightInTheBox. Samasta yhtiöstä on kyse, vaikka tuotehinnoissa on vaihtelua.

      Tein kaupat PayPalin kautta. Hyvänä puolena se, ettei arkaluontoisia tunnustietoja välity myyjälle. Turvallinen ja aika yksinkertainen maksuvälityspalvelu, jonka huomattavan moni nettikauppa hyväksyy. Suosittelen.

      https://www.paypal.com/fi/webapps/mpp/home

      Boxifirmaa en suosittele.

    • Kuutamoo

      Tilasin yhdet puhelimenkuoret 19.1.2016 ja ei ole vielä tänäkään päivänä näkynyt vaikka on muka lähetetty parin päivän päästä tilauksesta. En edes usko, että ne joskus saapuisivat.. En suosittele.

      • Kuutamoo

        Asiakaspalvelusta lupasivat lähettää tilaukseni uudestaan, kun kyselin sen perään. Katsotaan nyt tuleeko tämä toinenkaan lähetys perille.


      • Kuutamoo

        Tänään tuli viimein nämä tilaamani kuoret. Eka lähetys ilmeisesti katosi matkalla ja nyt tuli tuo 8.5. lähetetty uusi paketti perille. Yllätyin että tuli tällee pari viikkoa lähetyksen jälkeen. Olin varautunut piiiitkään odotukseen.


    • AGE64

      Kaksi ensimmäistä tilausta saapui melkein luvatussa ajassa. Nyt kolmatta on saanut odottaa jo liki 2 kuukautta. Taitaa olla ostopaikan vaihto, tälläkin keskustelu palstalla liikaa negatiivista palautetta.

    • ärsyyntynyt

      Toimittajaksi tuli automaattisesti DHL, ja DHL veloittaa 24,80€ käsittelykuluja.
      Jos hoidat tullauksen itse, DHL veloittaa tavaran luovutuksesta 40€.
      Etukäteen ei näitä kuluja voinut ennakoida. Tullin ja alv:n siitä tiesin tulevan maksuun, tämä DHL:n pakkoasiakkuus ärsyttää paljon.

    • PettynytEnkeli

      Just joo...MiniInTheBoxi on huono. Itse tilasin puhelimen akun, kuoret ja korun. Makso about. 10,50. Tilasin Joulukuussa 21.12.2015, laitoin Helmikuussa viestiä sinne ja he vastasivat: "Tuotetta käsittellään yhä". Siis nyt on Kesäkuu ja ei vastausta. Palaute mahdollisuukseni estettiin kunnolla. Olen hirveän pettynyt älkää tilatko mitään ellette halua rahojenne menevän soopa verkkokauppaan.

    • PettynytEnkeli

      Just joo...MiniInTheBoxi on huono. Itse tilasin puhelimen akun, kuoret ja korun. Makso about. 10,50. Tilasin Joulukuussa 21.12.2015, laitoin Helmikuussa viestiä sinne ja he vastasivat: "Tuotetta käsittellään yhä". Siis nyt on Kesäkuu ja ei vastausta. Palaute mahdollisuukseni estettiin kunnolla. Olen hirveän pettynyt älkää tilatko mitään ellette halua rahojenne menevän soopa verkkokauppaan.

    • PettynytEnkeli

      Just joo...MiniInTheBoxi on huono. Itse tilasin puhelimen akun, kuoret ja korun. Makso about. 10,50. Tilasin Joulukuussa 21.12.2015, laitoin Helmikuussa viestiä sinne ja he vastasivat: "Tuotetta käsittellään yhä". Siis nyt on Kesäkuu ja ei vastausta. Palaute mahdollisuukseni estettiin kunnolla. Olen hirveän pettynyt älkää tilatko mitään ellette halua rahojenne menevän soopa verkkokauppaan.

    • PettynytEnkeli

      Just joo...MiniInTheBoxi on huono. Itse tilasin puhelimen akun, kuoret ja korun. Makso about. 10,50. Tilasin Joulukuussa 21.12.2015, laitoin Helmikuussa viestiä sinne ja he vastasivat: "Tuotetta käsittellään yhä". Siis nyt on Kesäkuu ja ei vastausta. Palaute mahdollisuukseni estettiin kunnolla. Olen hirveän pettynyt älkää tilatko mitään ellette halua rahojenne menevän soopa verkkokauppaan.

    • PettynytEnkeli

      Just joo...MiniInTheBoxi on huono. Itse tilasin puhelimen akun, kuoret ja korun. Makso about. 10,50. Tilasin Joulukuussa 21.12.2015, laitoin Helmikuussa viestiä sinne ja he vastasivat: "Tuotetta käsittellään yhä". Siis nyt on Kesäkuu ja ei vastausta. Palaute mahdollisuukseni estettiin kunnolla. Olen hirveän pettynyt älkää tilatko mitään ellette halua rahojenne menevän soopa verkkokauppaan.

    • PettynytEnkeli

      Just joo...MiniInTheBoxi on huono. Itse tilasin puhelimen akun, kuoret ja korun. Makso about. 10,50. Tilasin Joulukuussa 21.12.2015, laitoin Helmikuussa viestiä sinne ja he vastasivat: "Tuotetta käsittellään yhä". Siis nyt on Kesäkuu ja ei vastausta. Palaute mahdollisuukseni estettiin kunnolla. Olen hirveän pettynyt älkää tilatko mitään ellette halua rahojenne menevän soopa verkkokauppaan.

    • Jos haluat menettää rahasi , niin tee tilaus.Olisi pitänyt uskoa kokemuksia. Ensimmäinen tilaus tuli 2,5 viikossa. Toista ja kolmatta tilausta ei ole tullut. Otin seurannalla, mutta tilaus on jäänyt Kiinan päähän. Olen ottanut yhteyttä asiakaspalveluun, josta tulee huonosti käännetty automaattivastaus, missä aiotaan seurata tilannetta. Olen paljon tilannut netistä Euroopasta, mutta Kiinasta ei kannata tästä minun kolmatta kertaa tilata. Sama homma on ilmeisesti LightInTheBoxin kanssa.
      Tilasin koruja muka halvalla, mutta niistä tulikin kalliita, kun tuotteita ei tullutkaan.

    • pettynyt123

      Paska kauppa. Asiakaspalvelu vastailee pitkällä viiveellä jos ollenkaan. Tavarat mitä sattuu. Eivät täytä lupauksia. Halvalla ei saa hyvää.

      ÄLÄ TUHLAA RAHOJASI SINNE!

    • pitkätoimitus

      En suosittelle

    • Kuponki-uutinen

      Monissa tuotteissa toimitus ongelmia, asiakaspalvelua ei ole, saman tavaran saat halvemmalla ja luotettavammin muualta. Toimivat myös useammalla eri nimellä, sama paska, eri nimi.
      Lisäksi s-postisi tukkeutuu roskapostista.

    • Evillejä

      E-Ville on hyvä!!!

    • ärsyttäää

      En voi muuta sanoa kun ÄLKÄÄ IKINÄ TILATKO MINI IN THE BOXista!!
      Tilasin lasikalvon puhelimeeni, jonka piti saapua viikon kuluttua. Saapuin kuusi viikkoa myöhemmin.
      Nyt kun se sitten saapui, oli lasi täysin rikkinäinen ja samoin paketti jossa se saapui.
      Tuotteen palauttaminenkaan ei onnistu, koska sivu ei anna minun laittaa tuotteesta kuvaa, joka taas vaaditaan että palautteen voi lähettää. Kuva on JPEG tiedosto ja alle 2MB nii kuin sivulla vaaditaankin. eli mikään ei ole pielessä tässä suunnassa.

    • wishiwishh

      Kannattaa tilata mialummin wishilt

      • PostikulutKaupanPäälle

        wishi tilaa tuotteen ebaysta, aliexpressistä, jne. Ja laittaaa sulle postikuluja päälle


    • vitunvirmaaa

      Mitään eivät lähetä, kunhan kusettavat. En tiedä mikä virma se tommone on olevinaan, mutta elkää perkele menkö tilaamaan yhtään mitään.

    • hfhfhfvsrsr

      Tuotteet jäivät saamatta,15e meni rosvoille. Mainospostia tulee kuitenkin jatkuvasti, eikä uutiskirjeen peruutus auta. Luulevat varmaan että tilaan vielä heiltä.

      • pitkitoimitusaikaa

        töimituksessa keståå tällä lafkalla 3 - 5 kuuukausi


    • Palauttaisin

      Kuinka tuonne palautetaan ? Sieltä saa siis tulostettua lapun paketin kylkeen, mutta maksanko itse palautuksen vai kuinka ? Postiin vai johonkin muuhun lähettifirmaan ?

    • hidastahommaa

      Toimituus ajat 5kk

    • koooooutsikaveri

      ÄLÄ TILAA MITÄÄN!!!!!!!!

    • pitkä-aika

      Kokemus on se että 3 kuukautta hujahtaa helposti odotteluun.

    • rikooosilmootus

      Tein rikosilmoitus!

    • Buyer

      Tilasin suojakotelon kännykkään marraskuussa. Viikon kuluttua tuli viesti, että voinko vahvistaa toimituksen vastaanotetuksi. En voinut, koska seurantaloki ilmoitti, että paketti oli lennätetty Hong Kongiin. Tilauksessa oli selkeästi oikea osoite Suomeen. Asiakaspalvelu vastasi ,että paketti olisi viimeistään 38 vrk kuluttua perillä. Jää nähtäväksi. Olen tilannut kymmeniä kertoja netistä menestyksellä, mutta tällä toimittajalla näyttää olevan ongelmia.

      • Buyer

        Lisäys edelliseen, tuote saapui n 30 vrk tilauksesta postilaatikkoon, tuotteen laatu erinomainen.


    • Senttipentti

      Tilasin tuotteen 16 marraskuuta ja vieläkään ei saapunut! Vastaava tuote tuli ebayltä parissa viikossa ilman kuluja. Tuovat varmaan soutuveneellä ne kiinasta? Viimeinen kerta kun tilaan heiltä!

    • eienaatalta

      Tilasin 7.11.2017 eikä ole 10.1.2018 vielä tullut. Eli kahteen kuukauteen.

    • werqrw

      mikä sitten on hyvä``? miniintehmoxilla on euroopan varasto eli vois sillä ohittaa sen tullirajan eloi tilata enempi

    • vihainenmummu

      Tilasin 5 puh kuoret. 3 kpl tuli 2 kk päästä, 2 kpl jäi saamatta. En tilaa koskaan enään.

      • Johtoooo

        Tilattu laturin adaptereita sekä muutama plugijohto. Nettisivun mukaan lähetetty 12.01. 2018. Ei ole vieläkään saapunut. Huonolta vaikuttaa.


    • Tympääntynyt

      Ei kannata tilata mitään. Toimitus kestää todella pitkään ja tuotteiden laatu on surkea. Sain lopulta oikeat tuotteet, mutta osa ei kestänyt käytössä ollenkaan ja asiakaspalvelu on ala-arvoista. Vastaavat välillä englanniksi, välillä suomeksi ja vastauksista päätellen eivät itse ymmärrä kumpaakaan.

    • huukonpoika

      Aivan romu, naarmuinen autokamera tuli. Reklamaatio ei näytä tuovan tulosta. Koska rahat meni, on minulla sentään tämä mahdollisuus varoittaa ostamasta tuolta mitään..

    • ArmasAallontie

      Älkää hyvät ihmiset lähettäkö rahojanne Kiinaan. Mitään vastiketta rahoille sieltä ei kuulu! Kuukausitolkulla nyt pakettia on odoteltu. Tee sitten rikosilmoitus? Apua ei löydy sieltäkään.
      Tilasin Suomesta samat asiat. Hivenen enemmän maksoi. Tavarat tuli kahdessa päivässä suoraan kotiin.

    • tsemi

      Tilasin kahdet puhelimenkuoret ip 7. Tulivat perille ja näyttivät samalta kuin kuvissa, mutta toisessa väri ei pysynyt edes viikkoa. Vaaleanpunaiset reunat alkoivat muuttua pikku hiljaa ruskeiksi. Muuten ihan ok hintaansa nähden, mutta väri alkaa kulumaan melkien heti pois. Ei kannata ostaa kuoria, jollei ole halvalla. Ilmainen toimitus kesti muistaakseni noin 14 vkr eli ei nopeaa toimitusta, jollei halua maksaa siitä.

    • hkhkhkhjkhjk

      Kannattaako ostaa jotain tuon nimisistä kaupoista? Nimestä jo näkee kannattaako tilata vai ei.

    • Anonyymi

      Tilasin kännykän suojakuoren. Kesti kuukauden ennekuin tuli sopimaton minun puhelimeen. En saa mitään vastausta reklamaatiooni, eikä ole mitään osoitetta mihin voisi palauttaa. Tuskin saan rahaakaan takaisin.
      Petos ja vippi toimialalla ovat.

    • Anonyymi

      Marraskuussa 2019 tilasin kännykän kuoria. Maksoin mutta mitää ei ole vieläkään tullu

    • Anonyymi

      Huijari firma on. Tilasin tammikuun lopulla 2020 miesten kellon. Toimitusta ei kuulunut, joten otin yhteyttä, jolloin luvattiin että tulee 30 päivvän sisällä. Ei tullut otin maaliskuusn alussa uudelleen yhteyttä ja nyt luvattiin taas tuo toimitus maaliskuun lopulla. Ei tullut ja vviimeksi kun otin yhteyttä huhtikuulla , niin lupaus, että varmasti tulee toukokuun loppuun mennessä. Mutta eipä vain ole näkynyt, joten
      ei varmaan taida koko kelloa olla olemassakaan. Harmittaa vain että ovat rahan
      kuitenkin perineet. Täys huijari, joka yrittää nyt tuputtaa LightinBox nimellä tuottei-
      taan.

    • Anonyymi

      Hei. Minä en halua bussi lelut. Oli tapahtui virhe. Koska vahan tiedän suomea. Terveisin N.

    • Anonyymi

      Ei luotettava

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe