Apulaisrehtori aloitti päivän

Ope Oulusta

Osmium koneella> kapi tasoa anti.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12351230

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12341263

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11538691

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12305554

jne
jne

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miehiin menevä

      "Jos Osmium tai Ope Oulusta yritätte.
      Sanon heti alkuun etten ole homo.
      Jos homo seuraa etsitte, olen vääräosoite.

      Menkää homoklubillenne, siellä laisianne."

      Pankkopoika lähetti kaltaisilleen piiloviestin. Ymmärrätte kyllä ;)

    • Rehtori..

      Nyt Rauli lopetat heti!

    • Osmium 76 ei ole milloinkaan mennyt typerien kepureppanoiden tasolle, ei oikealla Osmium 76:lla ole tarvetta, eikä halua painua niin alas.
      Oikea Osmium 76 oli ja on nimimerkkini, mutta sitten joku kepuääliö alkoi käyttää sitä alatyylin törkeyksiä kirjoittaessaan.

      Tämä vale - Osmium 76 ei osaa laskea edes yksinkertaista geometrian laskua, hän tuskin osaa laskea edes pallon tilavuutta, puhumattakaan jos pallon sisällä on joku yksinkertainen kappale, vaikkapa pyramidi eikä edes yksinkertaisia kemian laskuja, tuskin tietää edes yleisimpien alkuaineiden atomipainoja ja järjestyslukuja. Vale - Osmiumin tasoiset kepuääliöt täällä törkeyksiä kirjoittavat, eivät sivistyneet ihmiset, kuten Kapi, Mielipidepankki, Känä, niin ja lasken itseni samaan joukkoon.

      Eivät kepureppanat ole koskaan pystyneet kumoamaan Oikean Osmium 76 esittämiä totuuksia, mutta tappo- muilutus- yms. uhkauksia on tullut onpa kyse sitten Suomen torpparilaitoksesta, Lapuan liikkeestä, IKL:tä, Kekkosen ja Ml/Kepun ruplarahoituksesta ja muistakin Kekkosen epäisänmaallisista konnuuksista tai nyky kepun taloudellisista rötöksistä.

      Kuvaa hyvin saittikepulien tasoa, kun tappouhkauksia tuli minulle, siis oikealle Osmium 76, kun kirjoitin maatalouden saamasta rahoituksesta eläkkeisiin, lomiin la luopumiseen ja sairauskorvauksiin. Otin viralliset luvut mm. Myel:in tilastoista.
      On siinä aihetta tulla tappamaan, muiluttamaan ja "ja rajalle ja potku perseelle" kun koettaa tuoda järjen valoa tyhmyyden, typeryyden ja vihan ja kaunan kovaan ytimeen KESKUSTALAISTEN joukkoon.

      Täällä yksi arv. keskustalainen kertoon kuinka Keskusta on humaani, erittäin hyvin käyttäytyvä jne. Onko edelllä kerrottu käytös sitä? Kysyn vaan.

      Ei alatyyliin koskaan lankea hän
      jolle luoja on antanut enemmän

      • MPP

        Osmo, osmo olet punikkilandian surkein tollisko , sitten kapin jälkeen.
        Mistä teitä ääliö punikkeja oikein sikiää???


    • Sinäkö se oot ?
    • Ei taatusti ole, en koskaan vaivu kepulaisten tasolle.

      Kysy jotakin asiallista, niin vastaan, ei kuitenkaan typeriä Tolliskoljen Totuudentorven, Ilkka - lehden ja muutaman muun kepuänkyrälehden "totuuksia".

      Voisimme keskustalla esimerkiksi maatalouden tuista tai kepulandia elättämisestä rehellisten veronmaksajin rahoista, tai etäläpohjalaisten kepuisänmaallisesta toiminnasta sotiemme aikaan, siis viljanpiilottajina ja mustanpörssin kauppiaina.
      '
      Olen sitä mieltä, että Rakkaan Suomemme tervehdys pitää aloittaa siitä, että:
      - Tolliskomaa itsenäistyy, syöttiläät tehkööt edes vähän elantonsa eteen.
      - Kohtuuttomat elättikorvaukset lopetetaan, yli tuhat miljoonaa pelkästään syöttilään asemaan heittääntyneen maatalouden eläkkeisiin, lomiin, luopumiseen jne.
      Tolliskomaa ja muut surkeat kepualueet ottakaan takaisin Helsinkiin ja muualle pääkaupunkiseudulle tullet syöttiläspummit. Ei näistä ole mitään rehellistä työtä tekemään, mutta menköön sinne mitä ovat tulleetkin, sinne missä isät ja "paappaat"- kin ovat olleet ja ovat rehellisten veronmaksajien elätettävinä.

      • MPP

        Sinä ja laisesi punikit olette aina syöneet veronmaksajien pöydässä, hyvää kotimaista ruokaa, sossun luukulta haetuilla rahoilla.
        Hävetkää laiskat punikit!


    • "Sinä ja laisesi punikit olette aina syöneet veronmaksajien pöydässä, hyvää kotimaista ruokaa,.." Miten suomalainen ruoka on hyvää ja puhdasta kun vertaamme sitä tuontiruokaan?

      Suomen maaperään on ajettu järjettömät määrät esimerkiksi elohopeaa, sen jälkeen kun se on jo vuosikymmeniä kielletty sivistyneessä Euroopassa.
      Joku Itä - Suomen konttiyliopisto painaa syöttiläspaskiaisten totuutta muka puhtaasta suomalaisesta ruuasta. Vuosikymmeniä vanhaa "totuutta" painetaan jatkuvasti. Tässä kepuänkyrätotuudessa oli joskus MTTK:lla kolme koealuetta yksi Italiassa vilkkaasti liikennöidyn väylä varrella ja toinen oli keskieurooppalainen paikka, myös moottoritien läheisyydessä ja kolmas jossakin elättisuomessa kaukana sivistystä ja autoliikennettä.

      Näistä näytteistä paskiaisänkyrät analysoivat vai lyijyn Pb atomipaino 206 ja järjestysluku 82 joka oli peräisin bensiinin lisätystä lyijytetraetyleenistä ja kadmium Cd a 112 ja järjestysluku 48 lannoitteesta.

      Ei Konttiyliopisto analysoinut elohopeaa, joka on kadmiumin sisaralkuaine so. kuluu samaan ryhmään. Tämä koko vuosikymmeniä kiertänyt paskiaisänkyeröiden valhe näyttää typerimmille syöttiläille menevän täydestä.

      Konttiyliopiston suurta, hyvin suurta typeryyttä edustaa hyvin se lehmä, joka piti lypsää antibiootteja ja muita lääkkeitä, ei ollut kuin yhden talven ja Yenkepuänkyröiden suuri menestytys.

      Samoin syöttiläspaskiaiset muistaakseni Joensuun Konttiyliopistossa laskivat liikkeelle oikean paskanaama- kepuli valeen. He kertoivat että Suomessa myytävien vitamiinien pitoisuudet eivät pidä paikkaansa. SYÖTTILÄSPASKIAISET JOENSUUN KONTTIYLIOPISTOSSA EIVÄT OSANNEET EDES ANALYSOIDA NIIN PIENIÄ VITAMIINIMÄÄRIÄ ja saamieni tietojen mukaan heillä ei ollut tietoa, taitoa eikä välineitä näin vaikeiden ja tarkkojen analysointien tekoon.

      Syöttiläät Tolliskomaassa tietysti tietävät tämän ja paljonkin muutakin aivan Älypelin tuoman järjen, tieteellisen tiedon, kokemuksen ja varsinkin rehellisyyden vuoksi, tai takaamana

      Tulooko, tai uhkaako syöttiläsmaan paskiaiset tulla tappamahan kun kerron taas jälleen kerran oikeaa totuutta?.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      320
      7334
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2214
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1621
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1469
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      114
      1176
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1036
    8. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      905
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      893
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      797
    Aihe