Naiset, saattuuko muitakin takaapäin doggy-asennossa?

Nainen_79

Minua sattuu takaapäin doggy-asennossa, silloin kun mies ottaa rajummin. Penis siis jotenkin kipeästi tökkää johonkin. Muita kohtalotovereita? Miehet tuntuvat olevan innokkaita tökkimään takaapäin lujaa, mutta itsellä kivun takia laskee aina fiiliksiä.

4

728

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • kakky se siellä

   Tiedätkö mihin se tökkää? Se on se ruskea tavara siellä suolessa. Kannattaa käydä istunnolla ennen b-radalle lähtöä.
   Yhden kerran sattui jopa vahinko emännälle kun pienessä huppelissa innostuttiin b-rapusta. Kesken touhun se vain totesi ettei pysty pidättämään enää sekuntiakaan, ja siihen se lakanalle tuli. Eipä haitannut oman kullan kakka yhtään. Vessapaperilla köntsä pyttyyn ja takaisin radalle.

  • kmkm,kj

   Takaapäin (ei siis anaaliseksiä, vaan asentona takaapäin) sattuu usein muakin, syynä voi olla esim. endoketrioosi tai sitten ihan vain, että maha on täynnä ilmaa ruokailun tms takia. Takaapäin osuu enemmän mahan suuntaan ja suolistoonpäin siellä mahassa, jolloin ihan pelkkä ilma aikaansaa tosi kovaa kipua mulle. Kannattaisi siis yrittää symisillä vaikuttaa siihen ja huolehtia, että maha toimii normaalisti.

  • Minulla oli tuo ongelma noin 7-8 vuotta sitten. Takaapäin ei voinut ajatellakaan, vaikka se oli ollut suosikkiasentoni, vedet tulivat silmistä ja jouduin aina pyytämään lopettamaan. Nykyään taas homma toimii, mutta olen siltikin varovainen. En tiedä mistä tuokin mahtaa johtua..

  • 959595

   Mua sattuu mikä vaan asento jossa mies pääsee liian syvälle (etenkin takaa päin) kun se muna tykkää sinne "pohjaan". Takaa päin on ok kuhan mies ei työnnä pohjaan asti.

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2149
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1086
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   85
   1036
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   77
   862
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   832
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   793
  7. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   710
  8. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   665
  Aihe