Mieheltä ei tule siemennestettä

jjuujuu

Seksi välillämme on hyvää ja tyydyttää minut ainakin,mutta miksei miehen mällit tunnu valuvan minusta pois? Voiko mies saada orkun ilman siemensyöksyä?

17

3669

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sexguru

      Voi mieskin orkun feikata, jos ei vain tule ja haluaa lopettaa "kunnialla" panosession, monet naiset kun menee itseensä jos ei mies laukea. Älä turhia mieti jos mies tuntuu kuitenkin tykkäävän, nauti omasta saamisestasi ilolla ja anna ilon näkyä rakastellessa.

      Voi myös olla itse tyhjentänyt pussit ennen panoa, jolloin määrä on niin mitätön ettei riitä valuvaksi asti. Eri miehillä siemennesteen määrä on eri lauetessa. Tässäkin tapauksessa anna mennä vain ja nautiskele kyydistä. Ehkä hakee lisäkestoa etukäteen tyhjentämällä, jotta sä saisit nautintosi?

    • BlackLeather

      Kyllä mies voi saada ns kuivan orgasmin. jossa siemennestettä ei erity - ei ainakaan niin, että sen huomaisi. Orgasmi tuntuu nykäisyinä kalussa, mutta mitään ei tule ulos. Mies sanoo, että se tuntuu kyllä orgasmilta lähes selkärankaa myöten. Tuskin mies valehtelee. enhän itekään ejakuloi joka ikisellä orgasmilla vaan vain ehkä joka toisella Tai siis en kyllä pidä kirjaa millaisen orgasmin saan. Sehän on pääasia että saa nautintoa.
      Niin, ja miksi ihmeessä miehen pitäisi feikata orgasminsa?

    • sexguru

      Samoista syystä kuin naiset sitä tekevät, eli ei välttämättä juuri sillä kerralla kykene saamaan ja ettei nainen ala tuntea että olisi jotenkin kelpaamaton. Naisen orgasmittomuus pidetään aivan luonnollisena, mutta heti kun mies osoittautuu ettei saa, alkaa moni nainen miettiä "onko mussa vikaa" tai "eipä tainnut tuntua miltään".. Oletus kuitenkin on, että mies laukeaa aina tai on jotain vikana. Näin moni nainen täälläkin tuntuu ihmettelevän jos mies ei laukea. En tietenkään voi yleistää, aina löytyy poikkeuksia.

      Itse en ole ikinä kokenut orgasmia ilman siemennestettä, edes vähän. Kait sekin mahdollista on mutta itselle vieras ajatus, kun multa istä pursuaa vielä neljännessäkin erässä ja naisella paikat ihan liisterissä..

    • BlackLeather

      Tiedän siksi, kun olemme joskus jatkaneet niin moneen kertaan, että mieheni sanoi, ettei enää tule kuin "ilmaa". Tuntuu kuulemma silti hyvältä. Et taida olla guru, kun et ole oppinut vielä pidättelemään niin, että orgasmi tulee, vaikkei nalli napsahdakaan. Sitä kannattaa vielä harjoitella. Kun mies jaksaa pidätellä niin silloin nainen taatusti ehtii mukaan ja ns huonompikin "käsityöläinen" tai "kielimies" voi tyydyttää naisensa perinteisin konstein.

      • Anonyymi

        Tuo on totta, mitä useampi siemensyöksy peräkkäin, sitä vähemmän spermaa tulee myöhemmissä syöksyissä. Tai silloinkin, jos harrastaa seksiä monena päivänä peräkkäin, vaikka olisikin vain kerran päivässä, niin kyllä sperman määrä on pienempi vaikka viidentenä päivänä kuin ekana. Itsellänikin ensimmäinen siemensyöksy on yleensä runsas, myöhemmät ei niinkään.
        Joskus otetaan muijan kanssa kunnon "astutukset", kuten hän itse asian ilmaisee, eli naidaan 3-4 aktia kerralla putkeen, niin kyllä kolmas syöksy mulla on jo aika kuiva ja neljännellä(jos sen vielä jaksaa) mun orkku on pelkkää nytkähtelyä.
        Muija kyllä taas nauttii viimeisestä kahdesta varvista, hänellä vain orkut helpottuu ja voimistuu kertojen edetessä. Ja tietty kun itsellä taas tuleminen pitkittyy väkisinkin kertojen lisääntyessä.
        Viimeisellä kerralla yleensä joudun panemaan häntä takaapäin niin, että hän makaa vatsallaan sängyllä ja tosiaan panen häntä voimakkaasti takaa päin. SIinä asennossa en yleensä kestä kauaa, joten helpottaa tosiaan touhuja viimeisellä panolla.


    • sexguru

      Heh, no ei ole mitään syytä opetella tarpeetonta juttua, kun kestän muutenkin halutessani pitkään. Sitäpaitsi pystyn kyllä jatkamaan naimista saman tien kun laukean (orgasmi siemensyöksyllä ja tuntuu varpaankynsissä asti), hidastaa vain vähän tahtia jatkaen paljon liukkaampaan pilluun rakastelua. Molemmat tykkää ja niin liukkaana voi naiskennella tosi pitkään jos nainen vain haluaa pitkää sessiota. Laukean myös tuossa vaiheessa hidastamalla tahtia ja keskittymällä naiseen nopeastikin uudelleen ja tuo ylimääräinen liukkaus vaan kiihottaa lisää.

      guru tietää milloin kyse on tarpeettomasta taidosta (tai sen voi toteuttaa vähemmällä teknisellä kikkailulla ;)

      No toisaalta onhan tää nimmari osaksi humoristinenkin.. Ja aina näkyy oppivan lisää..

    • BlackLeather

      Nallin pidättelemisen taito on varmaan tarpeellinen taito, jos sattuu olemaan ns yhden laakin mies. Ei tosiaan varmaan tarpeellista niin kauan, kun laakeja riittää. Elämän tilanne voi kuitenkin miehilläkin muuttua. Ihminen ei ole samanlainen koko elinikäänsä.

      • tbebebeb

        Minäpä en juuri pidättele, ja aika usein saan siemensyöksyn ilman orgasmia. Mitäpäs siihen tuumaatte?


    • kuivaorkku

      Eturauhaslääke aiheuttaa ettei siemensyöksyä tule vaikka orkku tuleekin.

    • lkjlkjklj

      "Seksi välillämme on hyvää ja tyydyttää minut ainakin,mutta miksei miehen mällit tunnu valuvan minusta pois? Voiko mies saada orkun ilman siemensyöksyä?"

      Voi saada.

      Selityksenä valumattomuudella saattaa olla myös se, että siemennestettä on tullut niin vähän ettei sitä valu ulos.

      Siemenneste saattaa myös ns. hyytelöityä jos naisen röörin ph-arvo ei ole ihan keskiarvon mukainen.

      On myös mahdollista, että naisen tavara on niin tiukka, että hieman hyytelöitynyt että sperma ei vaan valu ulos.

      Sperman "valuvuus" riippuu myös miehen PSA-arvosta (kertoo eturauhasen siittiöiden joukkoon erittämän nesteen ominaisuuksista).

      Mitä vetelämpää sperma on, sitä korkeampi on PSA-arvokin.
      Korkea PSA-arvo taas viittaa eturauhaskasvaimen mahdollisuuteen, joten jos sperma tuntuu lentävän liukkaammin ja pidemälle kuin aiemmin, niin olisi hyvä käydä testauttamassa PSA-arvonsa.

    • jijijok

      Siemenneste voi myös ohjautua virtsarakkoon, ja poistuu sitten virtsan mukana elimistöstä.

      • hermibinali

        Mites miehen erektio orgasmin jälkeen? Sammuuko erektio nopeasti? Jos hän käyttää tahallaan tai huomaamattaan tekniikkaa, jolla estetään siemensyöksy, mutta saadaan orgasmi. Tälläisellä tekniikalla kuitenkin mielestäni erektio pitäisi edelleen pysyä päällä, tai olla nopeasti saavutettavissa uudestaan ilman suurempaa palautumisaikaa. Joku enemmän tietävä voinee valaista.


      • BlackLeather
        hermibinali kirjoitti:

        Mites miehen erektio orgasmin jälkeen? Sammuuko erektio nopeasti? Jos hän käyttää tahallaan tai huomaamattaan tekniikkaa, jolla estetään siemensyöksy, mutta saadaan orgasmi. Tälläisellä tekniikalla kuitenkin mielestäni erektio pitäisi edelleen pysyä päällä, tai olla nopeasti saavutettavissa uudestaan ilman suurempaa palautumisaikaa. Joku enemmän tietävä voinee valaista.

        Juuri noin se ejakulaation pidättely vaikuttaa ja siksi se onkin hyvä taito niille yhden laakin miehille, joita on yhtä lailla olemassa kuin näitä viiden laakin miehiäkin.


    • höylätty

      Eturauhasen "höyläyksen" jälkeen siemenneste menee ensin virtsarakkoon ja sieltä virtsan mukana sitten pois, kuten tuolla jo kerrottiin.

    • Anonyymi

      Tunteeko mies jos "tulee tyhjä"? Vai onko siinä uskossa että lensihän se,vaikka mitään ei ulos tullutkaan?

    • Anonyymi

      Et­­si seks­­ikump­­­pani! Määr­­­i­­­tä para­­metr­it j­­a kaup­­­unki 👉 http://4087555.com/H/1lDR 👈

    • Anonyymi

      Voi saada, mutta kyllä yleensä spermaakin tulee mukana väkisinkin.
      Mutta ehkä hänellä tulee vain pieni määrä mälliä tai sitten se on sen verran paksua, ettei vaan valu ulos noroina ainakaan.
      SIinäkin on eroja, joillakin sperma on "löysää" ja joillakin enemmänkin kuin kiisseliä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe