Floorin laulutaidot murenevat minuutissa, Tarja jaksaa pitkään

sisäpiirinas

Huomaatteko että esim. Wacken open air 2013 taltioinnissa, lattian ääni särkyy jo avausbiisin loppuosiossa ja rääkyminen jatkuu loppuun asti.

Tarja sen sijaan aina lämmittelee ääntä aluksi ja tykittää loppua kohti helvetin hyvin, tästä on paljon esimerkkejä.

Tuopilla taas mietiskelyn paikka.

38

614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toivottavasti jaksaa

      Komppaan muuten, mutta Floori ei kylläkään rääky. Taltioinnissa on muutama aivan loistava esitys Floorilta. Seuraava kiertue näyttää totuuden.

      Tarjan Act1 on kerrassaan hel.vetin hyvä. Bändillä tosi jykevä soundi. Tuplakitarat ja jopa tuplabassot. Nyt tapahtuu siis aikalailla hienoja juttuja. Tarjalta tulossa pikapuoliin lisää materiaalia ulos. Lujaa menee ja bändi on taitava. Aika revohka on jo Tarjallakin vedettävänä. Miehistö on jo melkoinen.
      Wackenin taltiointi on ihan ok. Tuopin sooloprojektikin pinnassa. Lastensairaala projektia menossa. Uutta Nightwish tuotantoakin jo tulossa. Siis, oikeastaan tapahtuu
      paljonkin kun on avoinmieli.

      Monella on vaan niin hiton vaikeaa myöntää Tarjankin menestyvän.

      Tuoppi taitaa mietiskellä aikapaljon muutenkin :)

    • Ihmettelijä

      Milloin nää Tarjaholicit tajuaa että Nightwishissa on kyse rokkenrollista. Ooopperan arvomaailmaa on turha yrittää tunkea näihin kuvioihin. Muistakaa nyt hyvät ihmiset että tämä ns. "ooppera-sopraano" laulutyyli on maailman vihatuin eikä syyttä. Kun elämä on karsittu pois lauluäänestä ja jäljelle on jäänyt vain sini-aaltoa muistuttava ääni ei kannata mistään tykityksestä puhua. Jos Floorin laulutaidot eivät ole tiedossa niin YouTube on täynnä After Foreverin, Revampin ja muita Floorin klippejä jotka osoittavat naisen jättimäiset laululahjat. Minulle Floor on jo nyt kaikkien aikojen kakkonen sillä tätä naista ei sitten kukaan koskaan pysty lyömään:
      http://www.youtube.com/watch?v=eDIaDS9HhMw

    • NMKI-0213

      " Ooopperan arvomaailmaa on turha yrittää tunkea näihin kuvioihin."
      Ei todellakaan...

    • Hehheheeheehehee

      En huomannu rääkymistä vaan hevilaulantaa . Sen olen huomannut, että Tarjan ääni ei enää nykyisellään miellytä.

      Vai pitää taas ruveta vääntämään jotain teennäistä vertailua ja kilpailua Tarjan "eduksi". Voiko turhempaa olla... Menkää vaikka uimaan.

    • Tarja!

      Sisäpiirinas on aivan oikeassa. Tarja osaa laulaa. Edelleen paras konsertti End of an era Tarjan laulamana. Hyvä Tarja! Toiset tulee kaukana perässä...

    • On se kumma

      että Tarja-fanaatikot eivät osaa lukea vieläkään. Tämä EI ole Tarjan foorumi. Ketään täällä EI kiinnosta! Menkää sinne rouvan omalle sivulle tekemään aaltoliikettä.

      • Tarjaseni

        jos täällä ei kirjoitettaisi yhtään Tarjasta niin NW foorumi kuivuisi kokoon olihan Tarja 10 vuotta yhtyeessä ei sitä niin vaan unohdeta


      • Tarjatta

        Vai oliko niin, että Tarjasta ei kirjoiteta muuten kuin Nightwish-yhteyksissä?


    • rajoittunut Tarja

      https://www.youtube.com/watch?v=eg9jMM_Pic0

      Tässä on Tarja Turusen versio Metallican Nothing Else Matters -laulusta, ja esitys kuvaa hyvin tämän laulutaitelijan rajoituksia metallilaulajana. Esitys on teennäinen, sisältää ooppera-aaria tyyppistä koristeellista luritusta välillä, ja ääntäminenkin koskee välistä korviin. Tarja on monotoninen tulkitsija, hän ei saa ääneensä pehmeitä sävyjä eikä myöskään voimakkaita negatiivisia tunteita kuten suuttumusta tai vihaa, mitä osa hänen kappaleistaan vaatisi. Sen sijaan Tarja tulkinnoista löytyy oopperan puolelta omaksuttua liioittelevaa kaunolaulantaa.

    • puusica
    • Miksi Tarja ei

      ole keskittynyt enemmän sille klassisen laulajan uralle, josta kertoi niin kovasti haaveilevansa ennen fuduja Nightwishista? Sillä puolella hän kuulostaa uskottavammalta kuin metallia esittäessään, mutta onkohan niin, ettei ole tarpeeksi yleisöä?

    • Hassua_2014

      Puusican viestissä oli hauska (tahaton) viittaus, Johanna laulaa nenäpäivässä...

    • suomenturustatuulee

      Kerrassaan mahtavaa. Tarja konsertoi 19.11.2014 mm. Logomossa Eikä todellakaan tyhjällä salille. Paljon on innostusta herättänyt porukoissa. Niin ja Voice of Finlandissa saa sitten enemmänkin seurata rouvan toimintaa.

      • Näinkö on

        että Tarja-keskustelut käydään edelleen täällä Nightwish foorumilla? Eivätkö omat siivet vieläkään kanna? Tarjan faneilla olisi paikallaan pieni profiilin nosto, harmihan se olisi jos hän jäisi lopun elämäkseen ex-Nightwish solistiksi. Rohkeasti nyt sinne Tarjan omalle foorumille, se kun näyttää olevan täysin kuolleessa tilassa.


      • entäpäs ulkomailla?

        Suomessa on kyllä kysyntää, kun harvemmin käy konsertoimassa. Mutta onko ohjelmassa klassisia konsertteja ulkomailla?


      • en tiedä muutakuin
        entäpäs ulkomailla? kirjoitti:

        Suomessa on kyllä kysyntää, kun harvemmin käy konsertoimassa. Mutta onko ohjelmassa klassisia konsertteja ulkomailla?

        Tämä Logomon keikka on ihan ehtaa colours-kiertuetta. Ei kiinnostaisi klassinen konsertti, jostain syystä. Varmasti klassisia konsertteja voi näissä itäblokin maissa vielä ollakin, jos kysyntää riittää. Vähän epäilen.
        Kuitenkin on merkittävä tapahtuma tulossa. Jotain positiivista tähänkin hetkeen.
        Mutta älkäämme keskustelko enää aiheesta. Emmehän :)


      • Meitä t riittää
        en tiedä muutakuin kirjoitti:

        Tämä Logomon keikka on ihan ehtaa colours-kiertuetta. Ei kiinnostaisi klassinen konsertti, jostain syystä. Varmasti klassisia konsertteja voi näissä itäblokin maissa vielä ollakin, jos kysyntää riittää. Vähän epäilen.
        Kuitenkin on merkittävä tapahtuma tulossa. Jotain positiivista tähänkin hetkeen.
        Mutta älkäämme keskustelko enää aiheesta. Emmehän :)

        Tässä vielä yksi tarjisti. : ) Ketjun otsikkoon viitaten kyllä T laulaa NW:n kanssa hienosti. Parasta kuunneltavaa youtuubissa.


    • Tarja rules!!!!!!1

      Lattia on pees.ta! Ja NW on jo historia, rumppali jo älynyt lähteä, fiksu kaveri!

      • mcnvbfgrt

        Tarja on paras, tykkään tosi paljon. Tarja rakastaa laulamista.


      • floor forever

        Et voi olla tosissas. Floor on erittäin hyvä laulaja, karismaattinen ja pystyy laulamaan mitä vaan. Ja Jukka jäi pois terveydellisistä syistä.


    • - The Humppaveljet -

      ------------------------------------------------------------------
      Nightwish - kaikkien aikojen paras kokoonpano
      ------------------------------------------------------------------
      Floor Jansen - lead vocals
      Marco Hietala - lead vocals and bass
      Tuomas Holopainen - keyboards
      Emppu Vuorinen - guitars
      Troy Donockley - uilleann pipes, tin whistle, backing vocals
      Kai Hahto - drums

      *****
      Nightwish on tällä kokoonpanolla raskaampi kun koskaan. Toisaalta ryhmän monipuolisuus antaa mahdollisuuden kaikkeen, mitä vain Holopaisen päästä ulos singahtaa. Emppu, Marco ja Troy soittaa akustista kitaraa varsin hyvin, Emppua lukuunottamatta kaikki pojat laulaa, Floor on sitten ihan oma lukunsa.

      *****

    • Floor on paras ikinä

      Tarjan kannattajat ne vain jaksavat ruikuttaa vaikka erosta NW:n kanssa on jo yli 10 vuotta. NW on jatkanut Tarjan (ja Anetenkin) jälkeen järkyttävän suurella menestyksellä ympäri maailmaa. Suomen kaikkien aikojen suurin bändi, koskaan. Tarja soololevyjen myynti laskee albumi albumilta (tylsää materiaalia ja NW:n hohto hänen nimessään himmenee vuosi vuodelta). Aneten soololevy ei myynyt yhtään mitään, toista tuskin edes tulee. Teki muutaman surkuhupaisan keikan ja siinä kaikki. Miksi nyky-Nightwishin fanit eivät ruikuta Tarjan Facebookissa ? Miksi Tarjafanit jaksavat ruikuttaa NW:N Facebookissa ? Tosin heidät modataan sieltä lopullisesti ulos nykyään, eli se tie on yhtä lyhyt kuin Tarjan maailmanmenestys.

      • Tätä mieltä

        minä itse olen, eli kyllä se lähde, se hyvän musiikin alkulähde etenkin Tarjan tyyppiselle laulajalle on Nightwish. Puhtaasti laulajana Tarja on eri tyylien ja musiikkigenrejen välimaastossa operoiva tekijä joka ei tunnu löytävän kotiaan, ei etenkään omalla soolotuotannollaan sitten mistään. Nightwish loi jalustan jolla Tarja pystyi loistamaan ainutlaatuisuudellaan mutta kuten tiedämme hän ei antanut arvoa tälle tosiasialle.
        On hyvin oletettavaa että tämä Tarja-ruikutus jatkuu pitkälle tulevaisuuteen, ainakin niin pitkälle kunnes Tarja löytää jonkun huippuluokan säveltäjän joka pystyy tekemään huippuluokan biisejä hänelle. Se vaatisi todella kovia panostuksia levy-yhtiöltä tai sitten Tarjalla pitäisi olla tuuria löytää joku uusi tekijä joka olisi valmis antamaan sävellyksiään hänelle. Tarja ei bisneksen kautta ole niin kova tekijä että taustajoukot (levy-yhtiö) olisi valmis tekemään todella suuria panostuksia, joten on odotettavissa että tämä valittaminen jatkuu iät ja ajat. No siihenhän me olemme jo tottuneet ja pitää olla vain aktiivinen myöskin tulevaisuudessa että totuus ei unohtuisi. Että silleen


    • Vit.....n!3

      KUKA JAKSAA VIELÄ KUUNNELLA JOTAIN PASK..A NW : A ??? Menkää vitt..un vanhat pierut!

    • Nightwish 4ever

      "KUKA JAKSAA VIELÄ KUUNNELLA JOTAIN PASKAA NIGHTWISHIA"
      Miljoonat fanit ympäri maailman - tuo joukko lisääntyy jatkuvasti.

    • kukkulankuningas

      Vai että ääni ihan särkyy? Floor pyyhkäisee Wackenin keikalla järettömän hyvän setin ja käyttää ääntään laajalla skaalalla. Äänessä on puhtia ihan loppumetreille asti ja Floor revittelee siellä täällä oikeen kunnolla, liekö siinä sitten se äänen "särkyminen"....

    • kynsiäjahabaa

      Onko tämä ketju Subin Wacken-tunnin innoittama? Jonakin iltapäivänä 2014 Floor vei nimittäin sydämeni. En ole vieläkään toipunut, vaan päinvastoin vajoan päivä päivältä syvemmälle hurmokseen.
      After Forever-Remagine (Album 2005)
      https://www.youtube.com/watch?v=o6kd9OU7OH8

    • TTArjaTTur

      Samaa mieltä aloittajan kanssa. Ja todella, Johanna sopii Nenä-päivään, hih.

    • raksareiska

      Solisti on yleensä syytön lattian äänen särkymiseen.

    • kynsiäjahabaa
    • jne__

      Tämä on sitä laatuaikaa. Kokonainen Showtime, Storytime DVD taas kertaalleen. Paranee vain vanhetessaan sekin. Mahoton rumpali tämä Jukka kanssa. Tuntui, että tämä Last of The Wilds on koko bändi. Koko biisin ajan näkee, että äijät nautiskelee.
      Floor on kyllä unelmien täyttymys bändiin, edelleenkin sitä mieltä.

      • kyllävaanjuu

        Ei ihme että ko DVD on ollut 90 viikkoa listalla, on se vaan paras livetaltiointi mitä on...


      • kynsiäjahabaa

        Onko lierihattupäinen parrakas mieshenkilö (noin kohdassa 4.01) Tarjisti vai Anettisti vai kolmannen polven kantahämäläinen Nightwish-fani? Vai lumosiko Troy ukkorukan?
        Nightwish - I Want My Tears Back (Live at Wacken 2013)
        https://www.youtube.com/watch?v=CRr9d1O3gr8


    • kynsiäjahabaa

      Friday, February 19 at the Starland Ballroom in Sayreville, New Jersey setlist:
      01. Shudder Before The Beautiful
      02. Yours Is An Empty Hope
      03. Ever Dream
      04. She Is My Sin
      05. My Walden
      06. While Your Lips Are Still Red
      07. Élan
      08. Weak Fantasy
      09. 7 Days To The Wolves
      10. Storytime
      11. I Want My Tears Back
      12. Nemo
      13. Stargazers
      14. Ghost Love Score
      15. Last Ride Of The Day
      16. The Greatest Show On Earth
      Marco lauloi tietenkin kuutosen. Floorin alun perin laulamia on setissä kuusi. Anetten kaudelta on neljä biisiä ja Tarjan ikivihreitä on viisi. Yhdeksän pinnan kysymys asiasta kuutamolla oleville, vedettiinkö yhdeksän biisiä säkkipillillä?
      https://www.youtube.com/watch?v=Xdz5vVj0-s0

      • Jurrin_Ykä

        "...vedettiinkö yhdeksän biisiä säkkipillillä?"
        Troy lompottaa nykyisin kitaraa..


      • onkonäinkäynytettä

        pienestä Empusta tehty komppikitaristi. Tulossa siis tilitus skapa. Taistele Emppu!


      • kynsiäjahabaa

        Seuraava NW-studiolevy on armotonta sähkökitaraheviä, Empun toiveiden täyttymys. Kitarasoolo joka biisin alussa, välissä ja lopussa aidossa Status Quo -hengessä. Karjujaosasto on nimittäin nyt kunnossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      426
      2981
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2306
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      351
      2026
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1913
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1777
    6. 158
      1212
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      96
      1144
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1062
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe