Olis kiva saada vierasta

Kiihottava kokemus

Vaimo antaa kyllä mutaman kerran viikossa. Ei siinä mitään.
Minua on kuitenkin alkanut kiihottaa saada vaihtelua eli käydä vieraissa. Olen useasti jutellut kiskalla yhden kivan naisen kanssa, joka harrastaa pyörilyä niinkuin mäkin. Hän on tehnyt eväitä meille molemmille, ja kannon päässä on istuttu aika lähekkäin, sylikkäin ja maattu vaatteet päällä päällekkäin.
En ole kuiteskaan oikein rohjennut mennä pitemmälle, kun olen naimisissa ja on yksi lapsikin.
Mulla on niin jäykkänä kuin olla voi, ja hänelläkin on ihan märkänä. Kun hän on pannu kätensä housuihini, niin silloin se on aina lauennut eli "sammakonkutua" on käsissä ja vaatteissa. Hän tykkää hirmuisesti kun hyväilen sormillani pimppiä.
Onko hirveä erehdys, jos antaudumme toisillemme ja nussimme niinkuin mies ja nainen vaan osaavat, kun ovat himokkaita?
Avioliittoa en haluaisi särkeä.

14

2821

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • petosta jo nyt

   Niin no, henkisesti ajatellen olet jo pettänyt naistasi. Ei ole enää iso askel, mutta turha sitten tulla katumapäälle, tehtyä ei saa tekemättömäksi. Jos itse voisin saada ekan oman vieraissakäynnin tekemättömäksi, tekisin sen. Kun se eka pettäminen on tehty, kynnys vastaavaan madaltuu pysyvästi. Jos jatkat tuollaista vehtaamista, lopputuloksena jossain vaiheessa päädytte naiskentelemaan.

   Usko kokeneempaa, lopeta koko touhu ja panosta omaan naiseesi on ohjeeni. Jos on pakko mennä, käytä edes kondomia ettei tule jälkeläisiä lisää tai tuliaisia kotiin ja huolehdi ettette jää kiinni. Sovi tuon naisen kanssa etukäteen että homma on sitten vain pelkkää seksiä ja varmista ettei kuvittele muuta. Siinä koko juttu, et tule sen onnellisemmaksi vaikka panisit häntä, eikä se sun ja naisesi seksiä tai suhdetta paranna. Yhtä kertaa seuraa aina toinen jne, kunnes lopulta jäät kiinni, lusikat menee jakoon ja lapsesi on YH äitinsä kasvattama. Sinä itse lopulta pillität katsellen kaljamukin pohjaa ja kyselet, miksi piti sekoilla?

  • Pettäjää seurannut

   Muista että omantunnon kolkutus voi olla tosi tosi paha

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sama juttu, Vierasta persettä olisi kiihottava saada. Painaisin paksun kyrvän syvälle ja ruikkaisin siemenet sisälle.

  • Anonyymi

   Vielä kiihottavampaa ois saada puolituttua persettä. Vaikka vaimon siskoa. Sillä on levee perse josta ois kiva ottaa kiinni ja laskea lasti pillun tai pyllyn pohjalle.

   • Anonyymi

    Älä muuta sano, leveä perse naisella saa halut herään ja jos sattuu vielä oleen nättikin, niin tahtoisi uudelleenkin. jukkap9 at luukku ja com , vain naisille.


  • Anonyymi

   Jos olet jo noin pitkälle päässyt on synti olla naimatta.

   Itseäni ainakin harmittavat jälkeä päin, kun olis päässyt naimaan, mutta jostain syystä jättänyt naimatta.

   Rohkeasti vaan loppuun saakka

  • Anonyymi

   Olis kiva saada pieraista....ja pieraisenkin

   Truuuuuuuuuuut. Phiuuu

  • Anonyymi

   Vieras perse se paras perse on....Kyllähän sitä omaa mature vaimoa nussii mutta kun sitä on tehnyt jo 30v. Vieras perse olis vaihtelua....Kiihottais laskea siemenet leveän pyllyn pohjalle....

  • Anonyymi

   Tässä iässä ,(M58) vierasta sen olla pitää. Omaa vaimoa on tullut pamputettua jo muutama vuosikymmen. Kyllä kyrpä jo vierasta persettä kaipaa. Pari kertaa oon päässyt vierasta vakoa kyntämään. Tahtoo lisää...

  • Anonyymi

   Minä olen päälle viisikymppinen ja harrastus porukkaan tuli kolmekymppinen rouva jonka kanssa katseet kohtasivat. Eräällä reissulla sitten käveltiin ja oltiin muista erillään pääsin eka kertaa pukille siellä luonnon helmassa. Kun oli kesä käytiin uimassa ja rouva huuhtoi pimppinsä järvessä. Oli se sellainen näky että sai rannalla toiset lastit sisäänsä ja käytiin toistamiseen uimassa.

  • Anonyymi

   Kun ikää tulee niin vieras pillu ja perse kiihottaa enemmän ja enemmän. Vaimon siskon olen kertaalleen jo astunut. Ei ole mikään kauneuden huippu mutta vieras vaan kiihottaa enemmän ja saa kyrvän paisumaan ihan eri tavalla kuin normi pano vaimon kanssa.

   • Anonyymi

    Pitkässä suhteessa vaki pillu liian tuttu. Vieras pillu edessä kyllä jäykän kalun moni haluaa painaa pohjaan saakka.


  Ketjusta on poistettu 26 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3191
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   939
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   865
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   822
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   240
   765
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   753
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   731
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   43
   699
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   42
   664
  Aihe