Vapaudenristi keikalla

Siitoin1488

Viimeinen, ”yllätysesiintyjä”, oli Vapaudenristi. Keikka alkoi hittibiisillä Ei maata ilman kansaa. Lämpötila kontissa oli kuin saunassa. Osa kävi välillä ulkona vilvoittelemassa ja kaljalla, osa kesti koko neljäkymmentäminuuttisen sisällä. RAC-punkkia soittanut trio sai yleisössä aikaan reipasta lapasen ojentelua. Homma äityi rajummaksi kuin millään aiemmin kokemallani konttikeikalla. Alkoholilla oli osuutta asiaan. Pieni keikkatila oli tämän tästä kuin teholinkoustilassa oleva pyykkikone, erityisesti erään yleisön joukossa olleen viikingin ansiosta. Kaapit meinasivat kaatua. Kolmisenkymmentä senttiä basistin pään ohi sinkoutui seinään heitetty pullo, hajoten samalla kappaleiksi. Soittaja sai kyseisen kranaatin sirpaleesta verta vuotavan haavan päähänsä. Settiin kuului omien biisien lisäksi muutamat hyvin vedetyt coverit. Bändillä oli homma hanskassa. Vapaudenristi soittaa yhtä tehokkaasti ja varmasti kuin Stuka pommitti toisessa maailmansodassa.

http://mesikammen.wordpress.com/2014/07/20/vantaalla-tapahtuu

29

504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • JussiHalla-aho1488

        Olisinpa ollut paikalla. Täytynee herättää Blasphemia henkiin jossain vaiheessa jahka noilta EU-hommilta ehtii. Minä ainakin haluaisin piiskata ja komennella n*ekereitä. N*ekeri ei ole naurun asia minä olen arjalainen ja ylpeä siitä.


      • JuhaMäki-Ketelä1488
        JussiHalla-aho1488 kirjoitti:

        Olisinpa ollut paikalla. Täytynee herättää Blasphemia henkiin jossain vaiheessa jahka noilta EU-hommilta ehtii. Minä ainakin haluaisin piiskata ja komennella n*ekereitä. N*ekeri ei ole naurun asia minä olen arjalainen ja ylpeä siitä.

        Jussi pidä nyt varasi kun olen järjestänyt sinut noinkin pitkälle. Muista mitä puhuttiin kun viimeksi tavattiin.


    • natsiakuonoon

      WWW.PALJASTETTU.FI

    • Weltheim1488

      *VAPAUDENRISTI "Elokuu 2014 : live" tape (6.00,-) NEW
      Live in Hakkila. Raw radical rock. Old tracks, new tracks, cover tracks.

      *VAPAUDENRISTI "Syyskuu 2014 live" tape (6.00,-) NEW
      Live in Colours of Autumn. Raw radical rock. Old tracks, new tracks, cover tracks. 3 bands own tracks that do not appear in any studio recording yet!

      http://www.cfprod.com/nh/index4.php?nw=1&lst=tape#V

    • PS18
    • Siitoin88
      • letsrock

        Miksei steppaava menninkäinen esiinny koskaan missään?


      • Anonyymi
        letsrock kirjoitti:

        Miksei steppaava menninkäinen esiinny koskaan missään?

        Turun steppaava menninkäinen saalistaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Turun steppaava menninkäinen saalistaa!

        Oletkos sinä sitten sitä saalista?????? Kun se menninkäinen saalistaa. Pietu jahtaa pietua....


    • Rivologi

      Keikka meni todella hyvin. Väkeä riitti, keikoilla kova meno. Kiitoksia osallistuneille! Jäämme odottamaan raportteja niin yleisöltä kuin nurkan takaa kurkkineilta variksilta. Ja etteikö pari olisi vaivihkaa käynyt sisällä asti kuvaamassa?

      Edellisen yön aikana keikkapaikan ikkunat oli käyty vandalisoimassa. Kun uhkailu, kiristys ja painostus ei auttanut, yritettiin välillä testata millä summalla voitaisiin keikkapaikka ostaa ulos. Voiko pettymys olla suurempi, kun huomaa että kaikki tässäkään maailmassa ei ole hiiriä eikä huoria. Jäljelle jäi purkaa raivo Suomessa elantoaan kasaan keräävän maahanmuuttaja-yksityisyrittäjän ansaintakeinoon öisten tihutöiden keinoin. Varmasti voittaja fiilikset, kuten Variksen englanninkielisestä rehvakkaasta päivityksistä "kahden perutun keikan" sukseesta ja julkisen informaation uudelleen julkaisun "paljastuksien" hehkutuksesta voisi päätellä.

      https://fi-fi.facebook.com/vapaudenristi

      • Rivologi

        Kommentteja keikalta:

        "Iltama oli tahdon riemuvoitto! Todistaa, ettei tälläisiä tapahtumia voida estää, joten miksi edes yrittää? Fuck off antifa ja variksenrääpäleet."

        Danzigo

        "No samapa se on samoilla silmillä...

        Erittäin iso kiitos kaikille jotka tulitte paikalle!!!!! Tämä ei olisi kaikesta hysteriasta huolimatta voinut mennä paremmin. Nyt jos Varikset lähtevät sössöttämään jotain niin se vasta noloa olisi, kyseessä oli kuitenkin iltama joka meni kuin mistä tahansa muusta hevikeikasta. Illassa oli aitoa voitonmenoa. Baari oli myös erittäin tyytyväinen iltaan. Petomainen viikonloppu perjantain etkohulluuksia myöten.

        Vapaudenristi veti ehkä kovimman keikkansa! Saatanan kova. Kyllä pisti hyvälle tuulelle katsoa kun yleisö oli innoissaan. Lietsoi kaljanjuontiin kans!

        Deathkey oli erittäin tympeä. Kelpasi näinkin eikä kaduta roudaaminen tänne asti livekeikalle! Setin oli tarkoitus olla pidempi ja erilaisempi mutta erinäiset syyt johti siihen että se meni näin.

        Goatmoon roiski vaihtelevalla raivolla. Blackgoat oli normaalia enemmän kännissä joten ei voi todeta kuin että tää oli tätä. Setti ei ihan niin pitkä kuin mitä tarkoitus oli koska aika oli loppumassa kesken.

        Extrahailsit Alemille että kestivät kaiken typerän paskan jota hekin joutuivat kokemaan eivätkä antaneet periksi! Hails myös etenkin N.H.:lle, Kramerille ja kaikille jotka olivat tässä mukana! Heh, harvempi voi nyt lesoilla yhtä hävyttömän määrän julkisuutta keränneillä synttäreillä.

        Hail the true, dangerous underground!"

        P.K.

        "Tässä kohtaa voitaneen hyvin yksiselitteisesti ja tyhjentävästi todeta että SIEG HEIL. Kiitos P.K. hyvistä kemuista. Kyllä viihtyi! Komiat paidat tarttui mukaan. En löydä mitään valittamista mistään. Bändit kaikki hyviä, rento ja hyvä tunnelma, hyvin porukkaa, baari toimi keikkapaikkana ilman moitteen sijaa. Näin tämä homma toimii ja varikset jää pesäänsä raakkumaan, fuck off."

        Molestor Kadotus

        http://www.blackmetal.fi/forum/index.php/topic,8812.100.html


      • Valtakunnanjohtaja18

        Lisää kommentteja:

        "Oli kyllä todella onnistuneet kekkerit. Ei ollut mitään järjestyshäiriöitä ja porukka oli tosi skarppina. Asiakkaita oli kuiteskin noin 150, että tosi upee juttu kun homma pysyi siistinä."

        kingvlad

        http://www.iltamakasiini.fi/artikkeli/304192-kohuttu-helsinkilainen-natsikeikka-siirtyi-turkkilaiseen-pizzeriaan-ma-teen-vain

        "Österman jaksoi kyllä loppuun asti jatkaa propagandapuuhasteluaan. Vitun kova lukea tuota ja huomata miten baarin omistaja pitää pintansa eikä mene vipuun. Ilmeisesti on jotenkin vaikeata käsittää että baarin tarkoitus on tehdä rahaa, sehän on sitä heidän hommaa."

        P.K.

        "Kiitos keikasta. Ihan onnistunut reissu kaikin puolin. Vapaudenristi oli kyllä illan kovin, loistava keikka."

        h8jussi

        "Kova viikonloppu tosiaan! Epäviralliset perjantain etkot olivat kovimpia sellaisia koskaan. Lauantaita taas leimasi aito voitonriemu.

        Varisverkosto näytti todelliset kasvonsa, eli valehtelevia ressukoita. Hämmästyttävää, miten valtamedia uutisoi noiden jakamat misinformaatiot ilman mitään lähdekritiikkiä. Toisaalta hyvä kun tekevät itsensä idiooteiksi, mutta onhan ällistyttävää miten vieläkin jakavat väärää tietoa järjestäjän henkilöllisyydestä. Ja vastoin Varisten uutisointia, ainoa asia mikä peruttiin oli meikäläisen lauantain dj setti, joten tähän väliin korvauksena tilanteeseen sopiva ralli:

        Skrewdriver - The Strong Survive
        https://www.youtube.com/watch?v=8R29LsYCK6s

        Itseäni nauratti paljon nuo PRKL clubin boikotoijat. Toki hyvä sauma jollekin Rotten Soundille saada vähän näkyvyyttä, kun ei bändi ole kiinnostanut yhtään ketään viimeiseen 15 vuoteen. Keskiluokkaiset perheenisät vähän irrottelee postaamalla Napalm Deathin version Nazi Punks Fuck Offista Facebookiin, heh, voi laimeuden laimeus! NEWSFLASH: Ei sinne Rotten Soundin PRKL keikalle kukaan olisi mennyt muutenkaan, nyt sentään saivat säälisiivun siitä kuuluisasta 15 minuutista. Hyh. Täällä taas oli tupa täynnä, joten fuck off itsellenne vaan, ja naminami.

        Nalle Österman taas kertaalleen osoitti olevansa totaalinen idiootti. Yllätys?

        Jatkossa kannattanee järjestää yksityistilaisuutena, tai jos julkisena niin ainakin hyvä varasuunnitelma. Toki nyt tuli hyvää näkyvyyttä ja ilmaista mainosta!"

        Harald Mentor

        "Kyllä vain. Jatkossa kenties voisi kuvitella UG-puolella näkyvän enemmän verkostoitumista ja yhteistyötä. Nykytilanne alkaa olla aika sietämätön ihan miltä tahansa kantilta katsoen. Keikkojen siirtyminen enemmän maan alle ei ainakaan henkilökohtaisesti haittaisi lainkaan!"

        P.K.

        http://www.blackmetal.fi/forum/index.php/topic,8812.100.html


    • Arkkipiispa
    • Arkkipiispa14
    • Rivologi

      Vapaudenristin mies jatkaa kommentointia:

      https://fi-fi.facebook.com/sarvilevyt.kauppa/posts/927121107345712

    • PS28
    • PS14
      • ateena

        Vapaudenristi keikalla vai oliko se nyt sittenkin Kreikalla ?


    • PS14
    • PS14
    • PS14
    • PS14

      Vapaudenristi ei vaikuta twitterissä, joten kommentoidaan varisten kaakatuksia sen verran että:

      "viimepäivinä poistattanut aiempaa materiaalia netistä. Esim. SVL podcast haastis poistettu keikka raportteja"

      On ikävä tosiasasia etten millään ehdi olla kaikkien suomessa tapahtuvien asioiden taustalla. Jos varis tai vastaavat tahot ovat tehneet kovaa työtä että joku audiopalvelu poistaa varsin asialliset materiaalit netistä, niin kenen vika se on?

      En osaa sanoa milloin materiaali on taas linjoilla, mutta toivon mukaan tulossa. Asiassa käännyttävä Riimuradion puoleen jos kiinnostaa. Jos joku kuvittelee että siinä haastattelussa olisi jotain todella äärimmäistä, jonka vuoksi vedetty pois linjoilta, niin unen näkivät. Tämä vaan antaa taas hienon kuvan vastapuolen metodeista. Aktiivisesti yritetään poistaa mahdollisuudet kertoa mistä on kyse, jolloin tyhjiöön päästäisiin levittämään omaa propagandaa. Variksen toimintatavat on hyvin selvät ja tuskin herättää suurta sympatiaa ihmisten keskuudessa.

      Vapaudenristin facebookissa tullaan postailemaan bändin haastatteluja ja linkkejä sitä mukaa kun niitä on linjoilla. Sinne vaan sitten punakynän kanssa alleviivaamaan kauheuksia

      https://www.facebook.com/vapaudenristi

    • PS14

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe