taas uusi "muoti-ilmiö"

entisten lisäksi

Kun entiset päättömyydet alkaa olla jo peruskauraa liikenteessä, vilkun käyttämättömyys, ylinopeus, ryhmitys virheet, punaista päin ajaminen jne..jne niin nyt sitten ollaan keksitty uusi ylimielisyyden näyttötapa eli jatkuva vasemmalla kaistalla ajaminen moottoritiellä !. No kuten kaikki muukin, niin tästäkään ei seuraa mitään koska valvontaa ei ole ja jatkuvasti vähennetään. Niin ovat viisaat päättäjämme nähneet tarpeelliseksi.

8

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • politikointia

      Ei valvontaa ole vähennetty, vaan siitä on tehty verotuksen kaltaista tuottavaa toimintaa valtiolle. Poliisista on tehty nopeuskameroita siirtelevä pelle, jonka päätarkoitus on valtion kassan lihottaminen. Todellisiin vaaratekijöihin ei liikenteessä puututa, koska se ei tuottaisi mitään valtiolle.

      • Vähin vaiva

        Syy siihen, että promille- ja nopeusrajat ovat valvojile niin rakkaita, on niiden täydellinen yksikäsitteisyys ja kiistämättömyys. Jos mittari näyttää jotakin, niin siinä se. Kaikki muut rikkeet vaativat tulkintaa, tutkintaa ja useimmiten myös oikeuskäsittelyn. Siksi näiden kahden valvonta on poliisille se pienimmän vaivan tie, vaikka muut rikkeet olisivatkin sekä vaarallisempia että sakkoina tuottavampia.


    • niinkö?

      Perustele!

    • Uus ilmiö?

      Kyllähä tuo jo vanha,et nukutaan edes!
      Vilkkua pitäis oppia käyttää,oikeis paikois!
      Yli yli vai se oikea tilannenopeus?
      Ryhmittymiseen pitäis tietää minne menee!
      Liikennevalot sais suurilta osin poistaa ja korvata liikenneympyröil.

    • missä se valvonta?

      -> uusi ylimielisyyden näyttötapa eli jatkuva vasemmalla kaistalla ajaminen moottoritiellä

      Jos koet sen että joku ajaa 126 km/h mittarinopeutta vasemmalla kaistalla ongelmaksi (eikä väistä sinua kun kaahaat) niin se on syntynyt vastapainoksi sille että aina joku tulee ylinopeudella painostamaan takapuskuriin, ja sitten ohittaa niiiiiiin hitaasti että oman ohituksensa keskeyttänyt ja oikealle väistänyt joutuu hidastamaan. Tarpeeton hidastamistarve kaaharin takia harmittaa jos oma tavoite on ajaa niin kovalla nopeudella kuin kesäaikaan on laillista. Kaikilla kun ei ole tarve tehdä tinkikauppaa rikesakkorajan kanssa.

      Liian lähellä edelläajavaa ei ole pelkästään ylimielisyyyttä, se on luokiteltu rikokseksi. Peräänajo on yleisin kolarityyppi parkkipaikkakolhujen jälkeen.

    • Eipä ole minun

      päänsärky mitä nopeutta kukin ajaa minä ajan vain taulun osoittamaa nopeutta jos olosuhteet sen sallii.Satanen riittää minulle moottoritiellä toiset voi mennä sitten vasemmalta ohi.

      • missä se valvonta?

        Satanen on hyvä vauhti moottoritiellä kesälläkin, mutta silloin tulee turhia hankaluuksia jos pitää ohittaa kaksi rekkaa eikä se ohitustilanteen 120 km/h riitä kaahareille. Tai sitten joutuu hidastamaan kunnes löytyy ohitusletkojen välissä tarpeeksi pitkä rako. Vasemmalla menee usein tiivitä jonoja, eli se tarkoittaa että takimmaiselle ei vaan nopeusrajoitus tahdo riittää ajonopeudeksi - eikä letkalaisia pelota osallistuminen ketjukolariin.

        Peräänajoja joissa hajoitetaan autoja on yleisin kolarityyppi, ja sellaisia tapahtuu moottoritielläkin vaikka se loogisesti onkin vaikea hyväksyä.


    • kaikenlaisia idioott

      Kyllä tämä vasemman kaistan käyttö on yleistynyt huomattavasti, oli sitten taajamissa tai moottoriteillä, mikse voida katsella sitä taustapeiliä kuinka pitkä jono takana takiasi joutuu hidastalemaan.
      Melko usein vielä vasemmalla kaistalla nopeus on pienempi kuin oikealla kaistalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe