skorpioninainen ja rapumies?

tintti

Onko kenelläkään sanottavaa skorpioninaisen ja rapumiehen suhteesta? Luulin rapumiehen olevan miltei täydellisin kumppani itselleni, mutta ei oikein siltä sitten vaikuttanut... Rapumiehen tietynlainen välinpitämättömyys hätkähdytti ehkä eniten. Mistä lie sellainen johtuu? Monissa horoskooppijulkaisuissa ehdotellaan nimenomaan rapumiestä, koska hän on tarpeeksi ymmärtäväinen skorpioninaiselle. Eli mikä horoskooppimerkki sopii parhaiten tyypilliselle (ei räiskyvälle)skorpparinaiselle, jollei sitten rapu todellakin ole se Oikea?

16

7814

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hectictoe

      Et kai tosissasi määrittele kumppanin arvoa ja yhteensopivuutta horoskooppimerkin perusteella?

    • Ei muuta kuin kalamiestä et...

      Rapuahan sitä suositellaan, mutta rapu on liian heikko - altis viinille, laululle ja naisille - siis otapa kalamies, se pysyy paikallaan ja nauttii vauhdistasi ja hoivastasi.

    • tuskin

      Kumppani horoskooppien perusteella... Kauheaa, järkyttävää

    • escorpio

      Olen seurustellut jo kolmatta vuotta rapumiehen kanssa, häät luvassa ensi kesänä, ja olen vahvasti sitä mieltä, että rapu sopii parhaiten skorpionille. Ainakin omien kokemusten kautta, monien härkien, kaksosten, ja muiden merkkien jälkeen rapu on ylivoimaisin. Rapu ymmärtää minua parhaiten, kestää nopeat mielenliikkeeni (ailahtelut) ja kuuntelee pohdintojani elämästä, kuolemasta, kaikesta oudosta ja jopa ottaa osaa keskusteluun, kun taas muut merkit katselevat minua outona, valmiina juoksemaan karkuun...

      Ravun sanotaan olevan välinpitämätön, miehenikin on joskus, mutta vain silloin kun hän joko mietiskelee ( =kuuntelee ja sulattelee mitä sanon) tai kun haluaa rentoutua. Ehkä et antanut hänelle tilaisuutta yrittáä "kestää sinua"?

      Ravun lisäksi skorpionille sanotaan sopivan toinen vesimerkki, eli kalat. Muiden merkkien kanssa skorpioni joko tylsistyy tai räjähtää.

      • ScorpioFemale

        Mina ainakin annoin aikaa omalle ex-puolisolleni kahdeksan vuoden ajan,( huh ) olisko pitannyt uhrautua viela useammankin vuoden ajalle.

        Me emme sopinneet toisillemme. Mina sain totaalisen kammon rapuja kohtaan. Mieheni oli itsekas, omahyvainen, ilkea, jatkuva riitelija, laiska, jne .. JA VALINPITAMATON.

        Itse en kokemani jalk. enaan haluaisi rapua. Yak.

        Nyt olen ollut Leijonan kanssa 3.5 vuotta ja hyvin menee. On ihana puoliso ja ihana mies. Osaa keskustella ja ottaa muutkin ihmiset huomioon, erityisesti minut.
        Humoristi ja " antaa rakkauden tunnustuksia " romantikko kuten skorpionikin, seka hoivailee minua. Skorpionikin tarvitsee hoivaamista ja rakkautta, itse olin antava osapuoli aina talle rapu miehelle ja lopulta kyllastyin olemaan jonkinlainen aiti hanelle.


    • myös yllättynyt

      aivan saman välinpitämättömyyden ja kylmäkiskoisuuden, jopa julmuuden kokenut kanssasisar. ystävyys toimii liiton loputtua, mutta yhdessäelo kävi mahdottomaksi. uskoin olevani vahva luonne, mutta rapumies ns. nujersi minut ja itsetuntoni laskikin miinuslukemiin hänen "ansiostaan". eivät merkkeinä sovi yhtään yhteen. skorpioninaiselle paras olisi härkämies. (itselläni miehenä skorpionimies; OK. ei ehkä paras, mutta toimii.)

      • Ei härkää skorpparille!

        Niinhän sitä yhtäkkiä luulisi, että skorpparinainen ja härkämies sopisi! Mutta kun härkämies haluaa olla perheenPÄÄ ja skorpparinainen kun ei ole tottunut olemaan tallottu...ja sitten vielä se, että se härkä muistaa 100 vuotta vanhat jutut, jotka skorppari on unohtanut aikoja sitten. Ja skorppari tykkää yllätyksistä kun taas herra härän elämä pitää olla niin suunniteltua ja kaavamaista, että...
        siis jäljelle jäi se yhteinen seksi...


      • scorpion
        Ei härkää skorpparille! kirjoitti:

        Niinhän sitä yhtäkkiä luulisi, että skorpparinainen ja härkämies sopisi! Mutta kun härkämies haluaa olla perheenPÄÄ ja skorpparinainen kun ei ole tottunut olemaan tallottu...ja sitten vielä se, että se härkä muistaa 100 vuotta vanhat jutut, jotka skorppari on unohtanut aikoja sitten. Ja skorppari tykkää yllätyksistä kun taas herra härän elämä pitää olla niin suunniteltua ja kaavamaista, että...
        siis jäljelle jäi se yhteinen seksi...

        Kyllä se meillä menee niin,että minä muistan kaikki vanhat jutut,kun härkäni on jo kauan aikaa sitten unohtanut ne..


    • oooooops

      Olen rapunainen ja mulla on ollut suhde skorpionimieheen jo yli 10 vuotta.

      Meillä on Suhde isolla S:llä. Rakastan skorpionini luonnetta, hänen temperamenttiaan ja suorasukaisuuttaan. Hän taas arvostaa minun herkkyyttäni. Pidän skorpionia tunteellisempana kuin rapua. Tunteellisuus ja herkkyys eivät ole sama asia. Olemme kummatkin mustasukkaisia, mutta minä rapuna enemmän kuin skorpioni. Skorpioni luottaa itseensä enemmän kuin rapu.

      Suhdettamme voisi kuvata leikkaussaliksi: minä rapuna näen mikä elin on vioittunut ja skorpioni tekee leikkauksen ja parantaa sairauden. Aika hyvä suhde siis, jos hakee syvällisyyttä!

      Kannattaa myös miettiä sitä, mitä suhteesta hakee: hakeeko suhteesta itsensä peilikuvaa vaiko vanhempaa vaiko partneria. Loppujen lopuksi itsensä tulisi tuntea melkoisen hyvin, ennen kuin pystyy edes vaatimaan toiselta mitään ominaisuuksia. Kehottaisin kaikkia parisuhteesta kiinnostuneita kehittämään ensin omaa itsetuntemustaan! Kannattaa aina!

    • scorpion(n)

      Silloin kun itse aikoinaan seurustelin ravun kanssa,uskoimme molemmat että tarinamme on tähtiin kirjoitettu ja joku suurempi voima yhdisti meidät.Noh,todellisuudessa molemmat oltiin syvällisiä ja "mystisiä"..ymmärrettiin toisiamme hyvin.Suhde kuitenkin päättyi,ja suuri syy siihen oli,ettei mies antanut enää mitään haastetta.Olisin saanut tehdä mitä vain,eikä hän olisi päättänyt suhdetta (totesin sen kun niin tapahtui)Se antoi minulle vaikutelman ettei hän välitä..Mutta yksilöitä ollaan kaikki.Ystävänä rapu on aivan mahtava.

    • Nimetön

      Mä en enää huoli rapua kumppaniksi...niin omahyväinen ja itserakas mies ettei mitään määrää!Tietenkään ei sais yleistää,mut tältä musta vaan tuntuu.

      -skorppariN75-

      • kokenut

        mulla on ollut 2 vuotta juttua rapumiehen kanssa ja olen huomannut samanlaisen välinpitämättömyyden ja omahyväisyyden.meillä on ollut suhteemme välissä lukuisia taukoja ja nyt olemme sopineen ja aloitamme puhtaalta pöydältä.Olen oppinut ettei rapumies ainakaan omani kovin helposti näytä tunteitaan.mutta häntä pitää vain ymmärtää...mustasukkainen rapu ainakin on.


      • Nimetön
        kokenut kirjoitti:

        mulla on ollut 2 vuotta juttua rapumiehen kanssa ja olen huomannut samanlaisen välinpitämättömyyden ja omahyväisyyden.meillä on ollut suhteemme välissä lukuisia taukoja ja nyt olemme sopineen ja aloitamme puhtaalta pöydältä.Olen oppinut ettei rapumies ainakaan omani kovin helposti näytä tunteitaan.mutta häntä pitää vain ymmärtää...mustasukkainen rapu ainakin on.

        Meidän suhde kesti 4-vuotta,enemmän alamäkiä ku ylämäkiä.Ääärettömän mustasukkainen mies!Erottiin vajaa 3-v sitten enkä ikinä enää häneen sortuis...Ehkä niitä on hyviäkin rapumiehiä jossain,mut kyl kaks kertaa mietin et rupeenko suhteeseen semmosen kanssa.


    • maria mukonimi

      Rapu mies käytä scorpion naiset vain halua raha ja puhelin ostoksille ei mitä muu ja valehtelee paljon ja vain halua sex

    • Skopunainen

      Minullakin on ollut aikoinaan suhde rapumieheen, mutta ei myöskään kemiat oikein lopulta kohdanneet. Rapumies oli tosiaan aika itsekäs, käpertyi kuoreensa heti ongelmien koittaessa eikä hänen kanssaan muutenkaan pystynyt keskustelemaan mistään fiksusti eikä syvällisesti. Ei siis sopinut se rapumies ainakaan minulle.

      Skorpioninaisena minulle paras mies on ehdottomasti ollut kauris. Oli ehkä vähän hidas syttymään ja avautumaan, mutta sitten kun luottamuksen voitti niin ei parempaa ja sopivampaa ole! Kaurismieheni on luotettava, tunteellinen, suojeleva, syvällinen ja hauskakin vielä. Ja makuuhuoneessa todella tapahtuu... Kauriit vaatii aikaa tutustumiseen, mutta on sen arvoista!

    • sjade

      Olen nuori skorpioninainen ja niin ihastunut rapumieheen!..miten tuon saisi valloitettua itselleen?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe