Jotain ajatuksia tähän aamuun..

Lumi*

Mietin tuossa äsken ulkona käydessäni et mitä tästä koko 7 vuodesta voisi sanoa.. No ainakin sen et osa porukasta tässä kaupungissa on ihan kaistapäitä, kirjaimellisesti. Osalla on täysin hakusessa esim. lait. Mitä ihmettä liikkuu sellaisen tyypin mielessä joka kuvaa kameralla toisia ihmisiä yleisillä paikoilla? Sattui sellainen toissapäivänä kun olin menossa kaupungin suuntaan. Tyypillä oli kamera kädessä ja kuvasi ohikulkevia ihmisiä.. Ja vielä tiellä jossa on jatkuva liikenne.
Ja tiettyjen tyyppien käyttäytyminen.. Kiusataan porukalla sellaista joka ei ole mitään tehnyt kenellekään. Ei edes tunne kuin muutamia ihmisiä siitä kaupungista. Niin kuin muutama sanoikin, kaiken perusteella (ajan ja piirteiden) kiusaaminen oli muuttunut jo ajat sitten vainoamiseksi ja piinaamiseksi. Onneksi tyyppejä tiedetään.. Siis muutkin kuin minä. Ei tällaiseen paikkaan ole mitään halua jäädä asumaan. Se on ihan varma asia.. No onneksi sitä elämää on muuallakin.
On helpottavaa kun tietää ettei tarvitse enää reagoida muihin ihmisiin millään tavalla, siis tässä kaupungissa. Ei heitä minulle ole enää olemassa. En muista yhtään vastaantulijaa kun en edes katso heitä.. Tai suurinta osaa heistä.
Voisi sen myös niin sanoa et tämä kirja on suljettu. Minulle se tarkoittaa sitä etten rakenna elämää enää tässä kaupungissa, millään tavalla. Luon ja rakennan sen elämäni jonnekin toisaalle.. Se nähdään mihin, ainakin ajan kanssa. Aavistuksen minulla siitä on jo olemassa.. Koska ystävät on tärkeitä. :)

6

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lumi*

      Voisi kai tuohon lisätä sen etten enää ihmettele sitä miksi jotkut ihmiset ovat todenneet sen mitä ovat todenneet tästä kaupungista pois muuttaessaan.. Ja he eivät ole olleet täältä kotoisin. Tämän kaupungin voi kiertää kaukaa jatkossa..
      Mietin et vihata ja inhotakin voisin.. Mutta.. Kannattaakohan siihen tuhlata enää energiaa.. Ei varmaankaan..
      Ja olihan tuolla (aloituksessa) kirjoitusvirhe.. Piti olla et Aavistus minulla siitä on jo olemassa.. Koska ystävät ovat tärkeitä. :)

    • Lumi*

      Sellainen oleellinen asia vielä et..
      Kiusaamista (joka muuttui ajan kanssa vainoamiseksi ja piinaamiseksi) tapahtui oikeassa elämässä.. Nämä palstat ovat olleet vain jatke sille.. Tiedän et tyypit olivat tehneet profiilin Facebookiin minun piikkiin ja esiintyneet minuna siellä (itse en ole Facebookiin tiliä luonut koskaan..). Ja mitä kaikkea siitä on seurannut.. Niinpä.. En viitsi tähän niitä erikseen mainita. Asia tuli ilmi työkaverin kautta.. Hän itse tuli kysymään minulta asiasta. Tiedän ettei syyllinen ollut hän tai kukaan muukaan työkavereista. Syylliset löytyvät ihan muualta.
      Tosi sairasta.. Kun ottaa huomioon mitä kaikkea siihen on liittynyt.
      No, eipähän ole tarvetta jäädä tällaiseen paikkaan ihmettelemään enää heidän touhujaan.. Onneksi.
      Ja tämä on minulta ainoa viesti tänne tänään.. Ei ole mitään tarvetta tänne kirjoitella enää mitään jatkossakaan. Sairaat palstat.. Muuta en voi todeta.

    • paska kaupunki ja

      sen sairaat ihmiset.
      Todella inhottavaa, mitä sulle on sattunut. Et varmaankaan ole ainoa maailmassa kiusaamisesta kärsinyt, mut kenellekään ei soisi tuollaista käyvän.
      Onneksi sulla on työkaverina kunnollinen ihminen. Uskalsi kysyä suoraan ja ilmeisesti uskoi sinuun ihmisenä ja kaverina, eikä liittynyt takapiruihin kiusaamaan.
      Onnea matkaan.

      • Lumi*

        Niin.. Ainakin osa heistä.. Olisiko se niin et porukassa tyhmyys tiivistyy.. Tai jotain sinne päin..
        Niin, en varmasti.. Aika vaikea oli yrittää rakentaa uutta elämää tuon kaiken keskellä.. Kun se kuitenkin oli väistämättä edessä sen jälkeen mitä tapahtui vuosia sitten.. Trauma jäi monestakin asiasta, täälläkin tapahtuneista asioista.
        Niin, onneksi.. Tai siis oli.. En ole enää siellä paikassa töissä. Sellaisia taitaa olla aika harvassa.. Hyvä muisto jäi siitä työpaikasta ja työkavereista siellä. :)
        Kiitos sinulle.. :)


    • Lumi*

      Laitan tämän täjän kun kerran oma aloitus sattuu olemaan.. Vaikkei mikään naapuripalsta olekaan..
      En tiedä mitä liikkuu sellaisen asukkaan päässä joka käyttäytyy niin kuin yläkerrassa asuva käyttäytyy.. Tyyppi sai valituksen viime viikolla ja on häiriköinyt senkin jälkeen. Oli sanonut isännöitsijälle et on muuttamassa joka tapauksessa.. No saa nähdä..
      Viime yönä tyyppi laittoi stereot soimaan kovalle keskellä yötä klo 1.30 ja siitä eteenpäin. Välillä siellä taisi huutaa peliäänetkin.. Meinasin soittaa jo poliisit paikalle (eikä ollut ensimmäinen kerta.. eka kerta oli jo kesäkuussa).. Ihan sen takia koska kyseisen asukkaan taholta on ollut jatkuvaa häiriötä. Ja tuo nyt oli sen verran kovaa meteliä et kai siihen olisi voinut poliisin soittaa.. Mielestäni tyypin elämä on ihan kaaottista ja sairaalloista.. En ensinnäkään käsitä miten hän kehtaa enää tehdä tuota kaiken jälkeen. Suomessa on lait ja taloyhtiöissä järjestyssäännöt.. Menköön sinne kotimaahansa kun ei kerran tunnu menevän kaaliin tietyt asiat.
      No mutta.. Pidän huolen siitä et asiat hoituu nyt oikealla tavalla.. Eli hän saa uuden valituksen ellei ole vielä kuun loputtua muuttanut pois. Eli ensi viikkoon! En tiedä kauanko tyyppi on saanut rellestää talossa koska olen itse asunut tässä talossa vasta kolmisen kuukautta. Mutta ongelmia on ollut tuon kyseisen asukkaan taholta ihan alusta asti. Sen vain voin sanoa et minun mitta on ihan täynnä tuon kyseisen asukkaan suhteen.

    • Tyypit

      pitäisi asuttaa kaikki samalle alueelle ja samoihin taloihin. Eikä tarvitsisi kenenkään joutua asumaan samoissa yötäpäivää jatkuvissa hälinöissä tyyppien kanssa.
      Voisi muut sitten saada elää elämäänsä rauhassa ja nukkua unensa kunnolla ja käydä töissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7621
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4556
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3201
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1699
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1677
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      354
      1473
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      14
      1429
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1119
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1070
    Aihe