Taistelu Kummitustalosta

lakaisukone armada

Kuten me kaikki tiedämme, on isänmaallisten lahtelaisten ja turun Ruskean talon välillä syvää katkeruutta ja vihaa, joka tälläkin palstalla ilmentyy.

Nyt ovat Turun ruput julistaneet avoimen sodan ja ensimmäinen hyökkäys on aloitettu, silti ensi-isku kummitulinnaan epäonnistui, sillä AGV:n puolustus oli aliarvioitu pahasti.

Taistelurabortti:
Hyökkäys oli määrä suorittaa aamuvarhaisella yhden plösönaaman komentaman jääkärijoukkueen voimin. Hyökkäystä tuki kolme lakaisukonetta. Hyökkäyksen tavoitteena oli agressiivinen tiedustelu, ja muutaman AGV:n miehen kaappaaminen Turun pahamaineisiin tyrmiin. Lakaisunkoneet jyrähtivät käyntiin ja lähtivät kiitämään kohti Lahtea. Uinuvassa kaupungissa vain eläimet todistivat lakaisukoneiden kulkueen kiitoa; AGV näytti nukkuvan. Kummituslinnan pihaan päästiin täysin esteettä.

Tavallisesti jääkärit matkustavat lakaisukoneen päällä ja plösönaamat ohjaamossa. Näin jääkärijoukot pääsevät ripeästi taisteluun, mutta plösön vääntäytyminen ohjaamosta vie aikaa. Jääkärit rynnäköivät uljaasti kohti taloa, mutta tässä vaiheessa AGV:n vastarinta heräsi. Yläkerran ikkunoista alkoi lentää ämpäreittäin paskaa. Tämä ei olisi jääkäreitä hätkähdyttänyt, mutta tämä paska oli kiehuvan kuumaa ja nestemmäistä. Nopeasti alkanut hyökkäys oli vähällä tyrehtyä, mutta viimein joukkuetta johtava plösönaama lyllersi mukaan taistoon. Hyljealtaan peto avasi kitansa ja nieli ämpäreittän paskaa ja nauroi vielä röhönaurut päälle. Pian yläkerrosten paskavirta tyrehtyi ja jääkärit pääsivät etenemään. Silti taistelu ei ollut vielä edes alkanut. Viimeisenä yläkerrasta lensi itse sinkkiämpäri, joka kolahti suoraan plösön päähän. Plösö kaatui tajuttomana maahan ja hautasi alleen monta jääkäriä. Plösön evaakuoimiseen meni kaksi ryhmällistä.

Silti plösönaama oli raivannut tien ovelle, joka murrettiin auki itsensä rankaisijan munimalla mahtijärkäleellä. Hurjasti huutaen ja salamitankojaan heiluttaen rynnäköivät jääkärit eteiseen. Mutta heidän hämmästyksekseen se oli tyhjä. Mutta tyyni hetki oli pian ohi; hämärässä eteisessä jääkäriryhmän johtajan jalka osui johonkin raskaaseen ja paperiseen. Ja samassa kaatuivat valtavat Ajan Suunta -pinot jääkäreiden päälle. Ovela miinoitus vaati monta uhria ja pölyn ja irtopaperien yhä leijaillessa astuivat esiin AGV:n ylpeät ja tuimakasvoiset miehet.

Sellaista näytöstä ei ole nähty tässä maailmassa vuosiin; kuin muinaisten aikojen spartalaiset olisivat palanneet keskuuteemme. Samalla hetkellä aurinko nousi ja kultasi ensisäteillään AGV:n urhojen massiiviset, öljytyt pamput. Jokaisen soturin öljytty, innosta värisevä pamppu osoitti kohti turkulaisia. Mutta suurin, kiiltävin ja uljain pamppu oli tietysti Väinö Kuismalla. Hän lausui hirvittävän kalevalaisen loitsun ja pamppu koholla syöksyi päin turkulaisten salamitankoja. Hänen perässään tulivat AGV:n miehuullisimmat urhot.

Kuisman viha oli kauhistava sinä uljaana päivänä. Hirvittäviä iskuja hän jakoi mahtavasta pampustaan oikealle ja vasemalle. Aina kun Kuisman pamppu mätkähti turkulaiseen, sen kärjessä välkähti valkea valo. Niin kova, tulinen ja miehuullinen oli Kuisman pamppu, että turkulaisten oli vetäydyttävä sen kuuman hohteen edessä. Näin lyötiin jääkärit ja he joutuivat vetäytymään takaisin Turun synkkiin tunneleihinsa.

Ja sellainen oli Kummituslinnan taistelu

3

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sotatarkkailija

      Taktinen voitto kuitenkin saavutettiin, sillä samaan aikaan panssaroitu lakaisukoneosasto otti Hartolan haltuunsa kohdaten vain vähäistä vastarintaa. AGV:n voimat olivat sijoitettu Lahden puolustamiseen, ja samanaikainen isku Hartolaan tuli yllätyksenä.

      Toinen asia sitten onkin, miten huolto Hartolaan saadaan hoidettua. Hartolassa ei ole Lidliä ja toisaalta salamikuljetukset Lahdesta eivät ole mahdollisia kaupungin ollessa tiukasti AGV:n hallussa.

      Juuri tänään Ruskea Talo koitti salakuljettaa kaukobussilla kaksi säkillistä salamia, tynnyrillisen hyljealtaan vettä ja pari vankia Hartolaan, mutta AGV sai lastista vihiä ja ratsasi bussin Lahden rajalla. Jos Turku ei saa kohta huoltolastia perille Hartolaan, käy sinne sijoitetuille joukoille kuin natseille Stalingradissa. Hartolasta voi siis tulla Ruskean Talon Waterloo ennakkomenestyksestä huolimatta.

    • Taisteluvahvuus, arv

      Taisteluvahvuus, arviot osapuolista:

      Miehistö ja upseerit:

      Tälläkin palstalla on puhuttu paljon AGV:n erittäin rankasta koulutusohjelmasta, joten AGV:n miehet ovat ehdotonta eliittiä. Turun jääkärit ovat monissa liemissä kiehuneet, mutta fyysisessä kunnossa he eivät pärjää AGV:lle. Silti löysempi rekrytointipolitiikka takaa suuret massat. Kuisma on kiistämättä taistelukentän kovin mies mahtavan pamppunsa kanssa, mutta hän ei ehdi jokapaikkaan. Turun joukkoja komentava talkkarineuvosto ei osallistu taisteluihin ainakaan vielä, mutta monia alemman kastin plösöjä näkyy kentällä. Plösöt tasapainottavat tilannetta ja näissä asioissa viiden kilon punnukset ovat tasan.

      Aseistus:

      AGV luottaa massiivisten, hyvässä öljyssä pidettävien pamppujen voimaan, eivätkä jääkäreiden salamitangot tosiaan pärjää näille. Plösöt ovat kuitenkin täysin immuuneja pamputtamiselle. AGV:n aseistukseen kuuluu myös Ajan suunta -miinoitteet ja ikkunasta heitettävät asiat, tehokkaimpana ämpärit viiden kilon punnukset. Ruskea Talo luottaa massiiviseen kemiallisten ja biologisten aseiden varastoon, mainittakoon nyt mahtijärkäleet ja suolikaasukranaatit. Tosin jo konfliktin varhaisessa vaiheessa AGV:n miehet ovat oppineet suojautumaan kaasunaamarein. Taisteluun AGV ratsastaa Sturm-autoilla, mutta ne eivät pärjää Ruskean talon lakaisukoneille, joilla on mm. kyky imaista Ajan suunta -miinoitteet sisäänsä ja neutraloida ne. Kaikenkaikkiaan puolustustaisteluissa ja mäkisessä maastossa viiden kilon punnus kallistuu AGV:n puolelle, mutta tasaisessa maastossa turkulaiset hallitsevat tapahtumia lakaisukoneiden ja raskaiden plösöjen voimin. Erikseen on mainittava kaupunkien tunneleissa käytävät kamppailut, jossa Ruskea talo hallitsee tapahtumia suvereenisti.

      Esoteerinen sodankäynti:

      Kuten isänmaallisuudessa yleensä, on tässäkin taistossa hengellisiä ulottuvuuksia. Kuisma on kalevalaisten loitsujen kiistaton mestari ja tuntija. Kerrotaan hänen laulaneen kokonaisen lakaisukodivisioonan suohon, mutta tämä saattaa olla vain paisuteltua propagandaa. Silti Kuisma on mahtava salatieteiden tuntija. Hän on ollut läheisessä yhteistyössä Pekka Siitoimen kanssa, joka oli tunnettu okkulttisista kyvyistään. Paljon tätä tietömystä (mm Siitoimen salainen kiljuresepti) on päätynyt Kuismalle, joka on käyttänyt sitä kalevalaisten voimiensa vahvistamiseen. Mestari on taatusti Kuismalle suosiollinen, mutta Turku ei taatusti ole hengentieteessä heikko. menninkäistalkkareilla on oma ikivanha rusgea magiansa, josta harva tietää. Turun synkeiden tyrmien suojissa on kehitelty hirvittäviä loitsuja, joita ei ihmisten ääneen voida lausua. Tyrmien yhdeksännellä tasolla on ilmeiseti jonkinlainen yhteys Ruskeaan Alamaailmaan, joka on Talkkarineuvoston tummanruskeiden pahuuden voimien lähde. Turussa myös uhrataan päivittäin neitsytneitihomojen perseenreikiä pimeyden voimien nimeen. Nämä uhraukset kasvattavat jatkuvasti Talkkarineuvoston mahtia, kuka tietää, vaikka jonain päivänä jopa mahtava Kuisma jää taikoineen toiseksi?

      Elämme kiehtovia aikoja, aikoja täynnä suurta sankaruutta ja mitä ruskeinta pimeyttä!

    • Anonyymi

      Joo, kyllä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2733
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1460
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1211
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1151
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe