oikeastiko vain posliini tai kiitorata ok?

gjehpgapfoäädpoj

Olen parikymppinen nainen ja hairahduin miettimään miten sheivaisin illaksi jolloin luultavasti uuden kumppanin kanssa tiedossa seksiä ekaa kertaa.

Nyt sitten vaan ahdistaa kun olen selannut vartin verran nettikeskusteluja joissa on tullut selväksi että otsikossa mainitut mallit olisivat kaikkien miesten toivomia... Kuitenkin kaiken pois ajeleminen tuntuisi minusta niin oudolta- samoin kiitorata.

Olenkin vain siistinyt bikinirajat ja lyhentänyt karvojen pituutta saksilla, siispä rehellisiä mielipiteitä: Menetteleekö? Mulla tuli käsitys että tyyliin kaikilla on posliini, vaikkakaan en uimahalleissa hirveesti oo nähny että onko ihan todellisuudessa sitten en tiedä, kertokaa mulle ihmiset! Tulipa taas paineita ihmeellisestä asiasta...

10

782

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuhero

      Eikös toi posliini ainakin ala oleen poissa muodista. Luonnollinen mutta siistitty mielestäni paras. Posliini altistaa vaan turhaan tulehduksille jne.

    • nus

      Ajele vaan aivan posliinix se on paras panopillu... ja äkkiä ne karvat kasvaa takasin sit aikaa taas miettiä mitä niille tekis..

    • Shave

      No kyllä lähes kaikilla naisilla 18-30 v on posliini, ainakin mitä itse olen todennut.

    • 4vitonen Mies

      ´´hairahduin miettimään miten sheivaisin illaksi jolloin luultavasti uuden kumppanin kanssa tiedossa seksiä ekaa kertaa.´´

      Ei tarvitse tehdä mitään muuta, kuin mitä tähänkin asti. Eli siisti bikiniraja ja tarvittaessa lyhentämistä saksilla.

      Myöhemmin, suhteen edetessä voit sitten ajella enemmän.

    • epäpaine

      Kiitorata tai siisti lyhyt kiila, minun mielestäni ne on varmat vaihtoehdot, ethän tiedä minkälainen maku sillä miehellä on. Jos hän pitää puskista, niin posliini on turnoff, jos taas poslareista niin pieni haituva ei vielä ällötä. Siivo ja tuoksuva niin etköhän onnistu.

    • Ukko55v.

      Älä ajele, anna olla luonnollinen kaunis varoituskolmio. Ajeltu karvaton pimppa on ruma ja tuo vauvan mieleen. Ettekö naiset voisi olla luonnollisia, sellaisia kuin Luoja teidät loi? Nykyään ihmisiho ilman graffiteja ja muita töhryjä alkaa olla harvinaisuus. Samoin lävistykset ja silikonit tekevät minun silmissäni naisen vastenmieliseksi, joten Tapani Kansaa lainaten : "Tulkaa tytöt takaisin ja olkaa niinkuin ennenkin, olkaa niin kuin ootte vaan, me kaikki teitä kaivataan!"

    • shyguy.90

      Itse olen jokaista kumppania pyytänyt sheivaamaan täysin posliiniksi jollei ole jo ollut valmiiksi, koska se vaan miellyttää itseäni eniten :) useimmat ovat suostuneet ilomielin, mutten ole ketään pakottanut vasten tahtoaan kuitenkaan :) mutta siis mun mielipide on että täysin posliiniksi ajeltu pimppi on kaikkein kaunein :)

    • amppari (M)

      Ap., olet sen verran kuitenkin sheivaillut, ettei sinulla näyttäisi olevan iho-ongelmia ja karvanjuurten tulehdustaipumusta. Kaiken poistaminen tai kiitorata tuntuu sinusta vain oudolta, koska et ole siihen tottunut. Voi olla, että ajatukseni tulevat liian myöhään.

      Kun tyttö antaa vittuansa pojalle, hän ei halua antaa sitä, mikä hänestä tuntuu perinteelliseltä, vaan sitä, mitä poika todennäköisesti haluaa. Vitunantaminen osoittaa mitä suurinta rakkautta ja hellyyttä. Voit riisuessasi sanoa että olet valmistautunut juuri HÄNTÄ varten. Myös tämän sanominen osoittaa, että haluat antaa hänelle parasta, mitä voit.

      Edelliset neuvot ovat ristiriitaisia, et voi seurata kaikkia. Tärkeintä on kuitenkin se. että hän saa huomata, että olet laittanut vittusi häntä varten, koska rakastat häntä.

      Useimmat pojat ilahtuvat, jos tyttö on laittanut vittunsa täysin paljaaksi, siis ilman kiitorataakin. Jos tulet tähän tulokseen, muutama kuvio, jota olen noudattanut vaimoni kanssa.

      Alä sheivaa höylällä, vaan levitä vittukarvoihisi runsaasti VEET-voidetta. Kun olet odottanut viitisen minuuttia, karvat ovat pehmenneet, jolloin voit kaapia ne pois joko veitsen terällä tai voiteen mukana tulevalla lastalla. Sitten huuhdot vittusi perusteellisesti kylmällä vedellä ja sivelet lopuksi tilkalla parafiininiöljyä. Parin minuutin päästä pyyhi vielä liika öljy pois.

      Tulos on ällistyttävän sileä ja pehmeä, suoraan sanoen hekumallisen IHANA. Luulen, että sinäkin pidät uudesta vitustasi niin paljon, ettet tahdo siitä enää luopua. Jatkossa voit antaa käsittelyn joskus myös ystäväsi tehtäväksi, jos hän haluaa.

      Jos vastoin odotuksia ystäväsi ei pitäisikään sheivatusta, ei se haittaa mitään, sillä hän kuitenkin ensisijassa tietää, että olet huolitellut vittusi häntä varten. Jatkossa voitkin sitten antaa karvojen kasvaa hänen makunsa mukaan.

      Toivotan teille suloisia ja herttaisia hetkiä!

    • vain omaksi iloksi16

      Toisen henkilön miellyttämiseen ajatuksena karvojen poistoon en lähtisi vain omista lähtökohdista ja itseäni ajatellen mikä tuntuu hyvältä

    • Ehdottomasti posliini!

      Meillä molemmat, kuten myös "leikkikaverimme" :)

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe