Jätetyksi, haluttomuus ja nuori mies

Epätoivoinen nuoriM

Voi olla, että ongelmani on hieman harvinaislaatuisempi. Uskon kuitenkin, että en ole ainoa mies tässä maailmassa, joka on kokenut samalla tavalla. Minua siis vaivaa se, että noin kaksi vuotta sitten jouduin jätetyksi avovaimoni toimesta toisen miehen tähden. Minut jätettiin todella kylmällä tavalla ja pahinta oli myös se, että tuo nainen oli minulle elämäni rakkaus. Elämältäni vedettiin monellakin tapaa pohja pois kertaheitolla. Olen tällä hetkellä 30-vuotias nuori mies.

Minulla on kuitenkin periksiantamaton luonne ja olen onnistunut tuon vajaan kahden vuoden aikana nousemaan taas jaloilleni ja järjestämään elämäni kuntoon. Elämässä on tullut eteen monia työmahdollisuuksia ja olen kuullut monen naispuolisen tuttavan suusta, että olisin melkoinen kala saaliiksi monelle naiselle.

Saan naisilta paljonkin huomiota ja minua on pyydetty useasti treffeille. Olen niillä käynitkin ja harrastanut parin naisen kanssa seksiäkin kuluneen vuoden aikana.

Ongelmani on vain se, että en tunne mitään. Seksi on ollut laimeaa ja mitään sanomatonta. Jotenkin täysin triviaalia verrattuna siihen seksielämään, jollainen minulla oli exäni kanssa. Olen myös kokenut suorituspaineita ja en ole oikein pysynyt kovanakaan humalapäissäni seksiä harrastaessani. Ongelmaa lisäävät myös kondomit, joiden kanssa minulla on aina ollut vaikea saada erektiota pysymään.

Huolimatta ympärilläni "tarjolla olevista" naisista, en vain tunne heistä yhtäkään kohtaan oikeastaan yhtään mitään. Olen kuin kuollut sisältä. Masturboin myös vähemmän kuin aiemmin ja siitäkin on tullut itselleni vähemmän merkityksellistä kuin aiemmin. Usein mietinkin, että voisimpa vain jotenkin olla kokonaan seksuaaliton ihminen - tämä ratkaisisi ongelmani ja voisin keskittyä ihan muihin asioihin.

On siis selvää, että ongelmani aiheutuvat erostani ja tavasta jolla jouduin eroamaan. Mutta miten eteenpäin? Kuinka monta vuotta tätä voin vielä odottaa jatkuvan?

3

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • keittiösykologi

      Suosittelisin kyllä esim. seksuaaliterapeutille menoa, kun kerta et vieläkään ole päässyt yli erosta. Tilanteesi on jotenkin lukkiintunut ja tunnut pyörittävän samaa levyä. Asiat ei ratkea odottamalla Eroseminaarikin voisi olla hyvä. Keskustelukaveria mielestäni tarviit kyllä, että voit peilata kokemuksesi, hylätyksi tulemisen jne. Käydä läpi vihat, surut yms. Masennuksesta tunnut kärsivän enkä tosiaan suosittele siihen lääkitystä vaan keskusteluapua! Voimia sinulle :)

    • 16+2

      Rakkaudessa petetyksi tuleminen koskettaa syvältä sekä miehiä että naisia. Tunteeton seksi myös vahingoittaa seksuaalista itsetuntoa, joten anna lupa itsellesi olla harrastamatta seksiä, jos et tunne halua. Tunteeton seksi on myös partnerille vahingoittava kokemus.

      Olen samaa mieltä kuin edellinen kirjoittaja, sinun kannattaisi mennä keskustelemaan tilanteesta. Seksuaalinen halu palaa, kun mielialasi kohenee ja saat käsiteltyä pettymyksen ja vihan tunteet. Mielesi on laskenut panssarit herkempien tunteidesi eteen, koska pelkäät vahingoittuvasi uudelleen.Ei kannata jäädä odottelemaan, että menisi itsekseen ohitse, vaan varmasti ihan paristakin käynnistä psykologilla tai vastaavalla on sinulle apua.

    • 4242

      Kuten tuossa aikaisemmatkin kommentoijat, ehdottaisin jonkinlaista keskusteluavun hakemista. Itse ne menneisyyden riippakivet täytyy irroittaa, mutta ulkopuolinen voi tarjota siihen avaimia. Puhuminen esim. terapiassa voisi auttaa. Hienoa, ettet kuitenkaan ole jäänyt maahan täysin rähmälleen. Periksi ei pidäkään antaa. :)
      Yhdenillanjutut ei varmasti monestakaan ole niitä parhaimpia seksikokemuksia. Itse en saa yhdenillajutuista mitään irti, vaikka niitäkin on tullut kokeiltua. Ilmeisesti olen liian tunteellinen ihminen sellaiseen. Terapiaankaan en ole eksynyt puhumaan seksuaalisuuteen liittyvistä ongelmistani, vaikka tiedostankin, ettei kaikki ole hyvin.

      Tämä on nyt vain suunnilleen ikäisesi naisen ajatuksenvirtaa. Ihan yhtä kuollut en taida sisältä olla tällä hetkellä kuin sinä, mutta olen aikoinaan ollut vakavastikin masentunut. Yksin ollessa kaipaa ihan älyttömästi toisen ihmisen kosketuksia, mutta kun tulee tilanne, niin menee joskus täysin lukkoon, masentaa vain. Eikä haluttomuus ole jäänyt vastapuolelta huomaamatta ja hävettää kaiken jälkeen todella paljon. Löydän miehistä usein jotain vikaa, yleensä se on toisen luonteessa, mutta ulkonäöllisestikään ei moni kolahda tarpeeksi. En saa kaipaamaani rakastetuksi tulemisen tunnetta. Seksi tuntuu jotenkin väkinäiseltä, koska en ole kokenut olevani tarpeeksi hyvä miehille. On paljastunut, että ovat olleet kiinnostuneita muistakin naisista. Parhaimmillaan voin saada jotain tyydytystäkin, mutta tuntuu kuitenkin, että on toiselle vain pelkkä pano, lopputulos on siis surullinen olo. Moni mies on kyllä avoimesti kertonut kiinnostuksestaan, mutta heistä kukaan ei ole tuntunut haluttavalta, ei ole ollut oikeanlaista kemiaa. Kukaan ei voi pelastaa, minua muuttaa, paljon on vielä itsensä kanssa työstämistä. Jokaisen tulisi ajatella, että on rakkauden arvoinen, vaikka sydän olisikin pettynyt monta kertaa. Uskon, että se kultakimpalekin voi löytyä, ehkä siihen kompastuu vahingossa. Toivottavasti sinäkin vielä jonakin päivänä kohtaat ihmisen, joka saa seksuaalisen halun kunnolla taas syttymään. Joskus sellaisen löytämiseen kuluu aikaa.... Masennuksen hoitoon en minäkään suosittele lääkkeitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe