Apua! Ylimielinen naapuri!

ylpeä sossu

Moi. Kerron suoraan jutun taustat, jotta kaikki tietää mist on kyse.

Eli asun kaupungin omistamassa vuokra-taloyhtiössä. Täällä on kaikki asukkaat ns. köyhiä; pienitulosia eläkeläisii, yh-äitei, pari juoppoo ja muut vaan köyhii, koska elämäpotkinu päähä työt ei saa. Kaikki tulee kuitenki hyvi toimee keskenää ja taloyhtiös hyvä henki.
No yks eläkeläisist meni kuolemaa ja kaupunki vuokras sen kämpän yhelle töide perässä muuttaneelle. En kyl ymmärrä miks, mut niin teki. Ja siit ne ongelmat alko. Tää työssäkäyvä pitää nimittäin itteään parempana kuin meit sossussa asioivii köyhii! Se kattoo naapureit aina ylimielisesti ja luulee olevansa ylempänä. Sit se myös pröystäilee rahoillaan. esim. ku kaikil muilla on vanhoi rämäautoi esim kasari-corollaa ni tää ajaa uudel bemaril ja pitää sitä talon edes välillä iha ku esitelläksee sitä kaikille. Sitten ku se käy kaupas ni kantaa monta muovisäkillist ruokaa iha kiusaksee vaik tietää et köyhät kärsii tääl näläst! Sit aamuisin töihi lähties paukuttaa ovia kuudelt vaik ihmiset on tääl viel nukkumas!

Lopult kyllästyin siihe ja kävin kysyy et kuka se luulee olevansa ja se kehtas esittää ettei ymmärrä mist puhuin. Sanoin sille suoraa et oo yhtää ketää parempi tääl vaik käyt töis ja sanoin et mä oon sossu ja ylpee siitä. Siihe se mulkku totes et ai semmosia te tääl ootte. Siis kehtas pitää mua alempiarvosen. Suosittelin sille et kanttii rupee arvostaa toisii ihmisen jos haluu ihmismäist kohteluu. Tommoset ylimieliset työssäkäyvät on just tommosii et pitää itteensä kuninkaina ku maksaa veroja. Nyt se naureskelee kaveriensa kaa mulle ja naapureille ku me ollaan sossuja. Se oli kuulemma tolle yhelle alkoholistinaapurille (joka on tosi hyvä tyyppi) sanonu et menis töihi ja haukkunu si pummiks ku naapuri oli vaa sanonu et älä virnistele.

Nyt tarttis neuvoja et mite tommose ylimielisyyden saa kurii, ku ei haluta et yks työssäkäyvä pilaa tän naapuruston henkee. Mitä siis teen?
Oon ajattelu et ku se tulee vastaan nisanosin sille et me ollaa köyhii, mut kaikest huolimatta ylpeitä ja muuksi ei muututa ja et sen kantsos muuttaa asenneta sillä ihmist ei määritetä työn perusteel!!!

25

1255

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SOSSUU SOSSUU SOSSUU

      Huudatte ylpeästi vain SOSSUU SOSSUU SOSSUU.

      Aina kun olette asuntonne ulkopuolella, miksei myöskin omassa asunnossanne huutaminen olisi tehokasta.

      Mitä kovempaa ja useammin huudatte, saatte sosiaalisen asemanne vahvemmin esiin.

    • tässä ratkaisu

      Työntekeminen tulisi kieltää lailla!

    • Ihmisillä viiraa

      Siis mikä on ongelma? Aloittajan naapuriin on muuttanut ensimmäinen työssäkäyvä ja taloyhtiössä ei olla totuttu työnteon tuomaan elintasoon, joten työtä tekevän normaalielämä koetaan uhkana ja hyökkäyksenä omaa luuserielämää kohtaan?

      • Onkelma on esim. tää

        Se että kun yöllä on satanu lunta, niin meiän maine kärsii kun pihaan ilmestyy jälkiä ennen puoltapäivää, toi yx tollo menee duuniin.

        Siis johan nyt mannetkin nauraa meille, menee niinku maine ihan täysin, meidän talosta käy joku luuseripönttö duunissa.


    • Mee töihin:.

      .

      Ja osta vielä hienompi Škoda Superb!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      .

    • Bror Bättre-Folk

      Rahvaalla on rahvaan ongelmat.

    • hihhii9

      Ei tuollainen yli mielisyys käy laatuun!

      Kyllä ylimieliselle naapurille pitää antaa opetus. Mene rautakauppaan tai prismaan ja osta 8cm pituisia ja 5mm paksuja leikkaavalla kärjellä varustettuja torx-ruuveja. Sitten vain yöllä hiippailet ylimielisen naapurin oven taakse, ja ruuvaat oven kauluksesta karmiin kiinni. Sanotaanko että kuudella ruuvilla ovi on jo melko mukavasti karmeissa kiinni, eikä sitä saa sisäpuolelta hajottamatta auki. Ei pidä kovaa ääntä, kun laittaa akkuporakoneella alulle, ja vääntää hiljaisella kierrosnopeudella ruuvit pohjaan saakka. ON JA PYSYY. EI AUKEA. Siinä ylimieliselle naapurille miettimistä, miten pääsee asunnosta ulos, ehkä oppii vähän nöyryyttäkin siinä vaiheessa

      • Piukassa myös

        Tulee muuten tiukka lukitus vielä hiljemmallakin konstilla, edellyttää että sisempi ovi on kiinni.
        Jos pursottaa potullisen uretaanivaahtoa postiräppänästä, tunnin kuivumisen jälkeen pitää ovet poistaa karmeineen jos meinaa päästä kulkemaan.

        En suosittele tekemään, on meinaan vahingonteko.


      • Eikä saa laittaa
        Piukassa myös kirjoitti:

        Tulee muuten tiukka lukitus vielä hiljemmallakin konstilla, edellyttää että sisempi ovi on kiinni.
        Jos pursottaa potullisen uretaanivaahtoa postiräppänästä, tunnin kuivumisen jälkeen pitää ovet poistaa karmeineen jos meinaa päästä kulkemaan.

        En suosittele tekemään, on meinaan vahingonteko.

        sitä uretaania naapurin auton tankkiin, eikä sitten varsinkaan styroxia.

        Älkää vaan laittako.


      • Ei niin
        Eikä saa laittaa kirjoitti:

        sitä uretaania naapurin auton tankkiin, eikä sitten varsinkaan styroxia.

        Älkää vaan laittako.

        Tankki voi olla lukossa, mutta pakoputkeen ei saa ainakaan laittaa.


    • entinen nettomaksaja

      Naapurilla on kyllä ihan pointtia olla ylimielinen tuommoista näköjään ylpeänä loisimisesta olevaa ihmissaastaa kohtaan mikä elää sen naapurin selkänahasta revityillä almuilla.
      juuri tuommoisten takia siirsin yritystoiminnan muutama vuosi sitten viroon, ei minua yhteisövero sinänsä harmittanut vaan se mitä niillä rahoilla tehdään.

      veikkaisin että 4/5 sossuelätistä pitää muiden piikkiin elämistä oikeutenaan mutta meitä nettomaksajia kohtaan se ei ole ihan oikeudenmukaista joten tuo oli minun
      vastaus siihen.

      • Nettopöllö

        Nyt olet sitten samaa sakkia jota niin kovin halveksit, käytät takuulla kaikkia yhteiskunnan palveluita (mm. tieverkkoa) vaikka et maksa niiden ylläpidosta mitään.

        Olet aivan paska ihminen, sinut pitäisi liimata uretaanilla veneen köliin.


    • Voi malkaa silmässä

      Pitäis ensin kaivaa tukki pois omasta perseestä.

      Työtön tulee yhteiskunnalle paljon halvemmaksi kuin tukia kuppaava ja petoksia tehtaileva loispummiyrittäjä, paskiainen ei maksa edes veroja suomeen.


      Äitisi pitäisi polttaa nuotiolla sinun katsellessa.

    • asdf234asdf2435

      **tun työssäkäyvä roskasakki, tulee tolleen pilaamaan toisten elinympäristön. Nuoriso menee ihan pilalle tollasesta välinpitämättömästä esimerkistä. Mitä jos kaikki olis tollasia, Suomi menis ihan pilalle. Jos asialle ei tehdä jotain niin seuraavasta sukupolvesta kaikki käyvät töissä ja ovat ylimielisiä veroja makselevia nirppanokkia. Tollaset pitäis häätää sinne mistä ne tulikin ja Suomi Suomalaisille eiks je.

    • fhjkjhg

      Haha! Olet kateellinen :)

      Sä et oikeista ongelmista tiedä mitään, jos naapuri pelkällä olemassaolollaan häiritsee. Herne patjan alla?

      Onko tuollaisia ihmisiä kuten aloittaja oikeasti olemassa vai onko tämä provo?

    • sossu possu

      Jos se olis oikeasti joku rikas ukko niin tuskin muuttaisi teidän spurgu taloon. Älä siis huoli. Samanlainen köyhä se on kun te siellä.

    • Väliaikaista vain

      Mene töihin itsekkin niin johan ongelma helpottuu.

      Ei mekään kilpailla täällä omakotitalo alueella jos naapurilla on enemmän niin sitten on. Tarviiko kaikkien olla köyhiä jos itse on?

      Inhoan ihmisiä jotka lisääntyy eikä tarkoitustakaan käydä muualta kuin sossusta nostamassa elantonsa. Sitten kadehditaan muita kun ei ole samassa kurimuksessa lappuluukulla.

      Miksi itsesi tuohon tilaan saatoit? Ja onko se vika muissa kun tyhmä on pääsi?

      Mene ongelmajätelaitokselle sillä sitähän olet!

      Jaa että sossuntuilla vielä ylpeä siitä kun saa maata ja rellestää miten tahtoa.

      Jo on ihme että joku työssäkäyvä sinne eksyy ja täytyy olla väliaikainen ratkaisu.

      Joku ero perhe jossa ämmä tai äijä on kärähtänyt vieraista.

    • ylpee sossu

      Te ette ymmärrä! Tää naapuri kohtelee meit kaikkii ylimielisesti ja suhtautuu meihi ku me oltais jotai roskaa, koska ollaan soskun asiakkait ja eletään verorahoil!
      Se ei ymmärä et elämä ei mee aina niiku haluttais, vaan sen mielest meijä pitäs mennä töihi!!!

      • SOSSUUU

        Huuda naapurilles SOSSUUUUUUUUU!!!!
        Niin se ymmärtää ketä te ootte ja mistä saatte rahanne.


    • uuno darrapuro

      todennäköisimmin eniten auttaisi peilin eteen meneminen, itsensä ja asenteidensa uudelleen arviointi ja positiivisen ajattelun opettelu.

      ei kateudella kukaan mitään voita.

      • ylpee sossu

        Ei me olla mitää kateellisii vaa meit ärsyttää tommone ylimielisyys köyhii kohtaan.
        Meit pitää kohdella tasavertasin koska me ollaa ihmisii!


    • ylpee sossu

      Noni kuulin et toi ylimieline naapuri sai hankittuu kämpän (tietenki isomman ku tääl edes on, koska o porvari) ja muuttaa pois kuukaude pääst.
      taloyhtiö eripurat loppuu, toivotaa et tilalle tulee joku joka ei halveksi meit köyhii!

    • tarveharkinta.

      Niin, ei sillä kovin hyvin mene kuitenkaan, jos se on saanut vuokra-asunnon kaupungilta. Ja kaupunki ei sitten ole Helsinki, koska Helsingin vuokrataloissa kyllä asuu mieluiten työssäkäyviä ihmisiä! Ovat itsekin sen sanoneet, että haluavat kaupunkiin työssä käyviä ja hyviä veronmaksajia. Näille sitten rakennetaan niitä vuokrataloja.
      No, ehkä sinä itse vain kuvittelet että se katselee ylimielisesti. Älä sinä tuijota sitä ja sen bemaria. Jos kerran hyvillä ansioilla pääsee kaupungin kämppään teillä, niin silloin teillä on kaupunki, jossa työssäkäyvät rakentavat omakotitaloja. Eli olet pienestä kaupungista.

      • ylpee sossu

        joo ei kuuluta pääkaupunkiseutuu.
        vituttaa vaa ton naama, mitä se oikeesti kelaa. Et niiku työssäkäymine tekee ihmisest paremman???
        No ei tee!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6329
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      527
      3749
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      188
      3611
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2814
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2519
    6. 288
      2245
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1603
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      110
      1502
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1439
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1220
    Aihe