Lämppärin osto

liikaUNELMOIJA

Hih, oon vihdoin saanu mun äidin harkitsemaan vakavasti hevosen ostoa, kun eteen on sattunut sopiva hevonen. Nyt kuitenkin on vielä sitä äidin suostuttelua luvassa... Vinkatkaas mulle et miten oman äidin saa suostuteltua hevosen ostoon (ei mitään et mä haluun, vaan jotain pikku huomioita mitkä vois helpottaa hevosen ostoon kallistumista).

Ja nyt en tartte niit 'neuvoja' et ei kannata ottaa lämppärii tai koko hevosta tms, sillä olen omaa hevosta harkinnut jo monta vuotta, ja kun nyt vihdoin tuli sopiva kohdalle, niin miksei? Kun taidotkin on kunnossa... Mutta vanhemmat... suostuttelu? Hjelp!

4

75

  Vastaukset

  • Keräät rahaa säästöön ainakin jonkun satasen. Äitisi tulisi nähdä sinut ratsastamassa/ajamassa tai mitä teetkin hevosten kanssa. Sitten alat jutella asiasta pikkuhiljaa ja järjestellä asioita. Otat äitisi mukaan tallille, hevostapahtumiin, kisoihin... kun hän pääsee sisälle touhuun ei mikään voi enää estää sitä. :)

  • Voit sanoa myös että hevosen omistamisesta on sinulle hyötyä, opit ottamaan vastuuta, ja vanhempien ei tarvitse olla huolissaan että joutuiset pahoille teille sillä sinullahan on vastuu hevosesta :)

  • Itse sain lämppärin rippilahjaksi vanhemmiltani jotka eivät hevosista tienneet mitään. nyt onnellisesti olen ollut kavioliitossa samaisen tamman kanssa jo 4-vuotta ja monta vielä edessä.

   Suosittelen ottamaan äitisi mukaan tallille, että näkee mitä osaat. Tsemppiä! :)

  • Hanki ensin tuommoset 8000-10000 e, niin saat pontta sanoillesi. Toinen juttu, onko vanhemillasi joutilasta rahaa harrastukseen tommoiset 1000e/ kuukausi. Siitä se lähtee, rahasta. Laadi ensin kustannusarvio ja suunnitelma hevosen rahoittamiseksi, sitten voit jatkaa kinuamista

  SEISKA.FI

  • 1990-luvun kohukaunotar Marjut Lyra on ollut naimisissa neljästi: Miehessä pitää olla munaa!
  • Temptation Islandissa nakuillut ja rietastellut Mattu jännittää Jape-rakkaansa kohtaamista: "Pelottaa, ettei hän halua koskea minuun!"
  • ”Täällä on pesty kuolleet ja käyty emännän kanssa saunassa” – Maajussille-morsian -ohjelmasta tuttu sydäntenmurskaaja Lauri Haukka esittelee sukutilansa Seiskalle: tilusten historia ulottuu 1500-luvulle!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kulmunille koulutusta 50 000 eurolla

   Veronmaksajat maksaa https://www.is.fi/politiikka/art-2000006527878.html Näin niitä verorahoja käytetään
   Maailman menoa
   319
   3470
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   122
   2812
  3. Miksi Halla-aho vaikenee USAn mellakoista?

   Johtuuko siintä että hän ei voi/saa kritisoida Putinia eikä Trumpia!?
   Maailman menoa
   176
   1807
  4. Kiitos elämä, Nala mutta vuokraluukkuun

   Miten noin menevä nainen voi ottaa koiran keskelle kaupunkia? Eikö edellinenkin koira annettu pois kun asuvat Eskon kanssa, eikä ollut aikaa hoitaa si
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1402
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   20
   934