Tutki ensin

hutki sitten

Herzogin kirjat kestävät hyvin Raamatun, kun emme kompastu termeihin portaali tai kirkkaus, jos niillä tarkoitetaan taivaan ikkunaa/ovea tai Pyhän Hengen läsnäoloa. Molemmista nimittäin Raamattu puhuu laajasti, aivan kuten siitä että enkelit tekevät ihmeitä.

Miksi Herzog käyttää eri terminologiaa, viittaa tieteellisiin havantoihin sekä hän on tunnettu Pyhän Hengen kautta tapahtuvista ihmeistä?

Raamatusta voimme oppia, että siinä missä me kreikkalaiset kaipaamme teologisia viisauksia, niin juutalaiset kaipaavat ihmeitä (1. Kor. 1:22). Juutalaisten taustan omaava David Herzog haluaa pelastaa juutalaisia ja tietää, että elleivät he näe merkkejä ja ihmeitä, niin he eivät usko (Joh. 4:48), sillä juutalaisten tietävät merkkien seuraavan niitä, jotka julistavat totuutta Messiaasta (Mark. 16:17-18).

14

147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tutkittu on

      > Raamatusta voimme oppia, että siinä missä me kreikkalaiset kaipaamme teologisia viisauksia, niin juutalaiset kaipaavat ihmeitä

      ...koskapa juutalaiset vaativat tunnustekoja ja kreikkalaiset etsivät viisautta, ME taas saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus, mutta joka niille, jotka ovat KUTSUTUT, olkootpa juutalaisia tai kreikkalaisia, on Kristus, Jumalan voima ja Jumalan viisaus.

    • Merkki.

      >> Juutalaisten taustan omaava David Herzog haluaa pelastaa juutalaisia ja tietää, että elleivät he näe merkkejä ja ihmeitä, niin he eivät usko (Joh. 4:48), sillä juutalaisten tietävät merkkien seuraavan niitä, jotka julistavat totuutta Messiaasta (Mark. 16:17-18).

    • Portaalit

      Tutkitaan...

      Kirjoitit: "Herzogin kirjat kestävät hyvin Raamatun, kun emme kompastu termeihin portaali tai kirkkaus, jos niillä tarkoitetaan taivaan ikkunaa/ovea tai Pyhän Hengen läsnäoloa. Molemmista nimittäin Raamattu puhuu laajasti, aivan kuten siitä että enkelit tekevät ihmeitä."

      Taivaan portti oppi

      David Herzogin opetus ja toiminta perustuu hyvin vahvasti taivaan portti (teleportaali) opetukseen. David uskoo, että on olemassa maantieteellisiä paikkoja, jotka ovat muinaisia taivaan portteja, joiden kautta pääsee yhteyteen Jumalan kanssa; The Ancient Portals of Heaven (Muinaiset taivaan portit).

      David uskoo että yliluonnolliset taivaan portit avautuivat Moosekselle, Elialle ja Eenokille. Oppinsa tueksi David opettaa Jaakobista, jolla oli taivaallinen unikokemus, sanoen sen olevan kokemus taivaan portista. Davidin mukaan Jaakob oli menestyksellisessä paikassa, josta oli helpompi päästä taivaaseen kuin jostakin toisesta paikasta.

      Davidin mukaan muinaiset taivaan portit ovat yhdyskäytäviä tai sisäänpääsyn kohtia yliluonnollisuuteen. Davidin mukaan on olemassa paikkoja (maantieteellinen sijainti maantieteellinen portti), joista pääsee helpommin Jumalan valtakunnan todellisuuteen.

      Davidin mukaan maan päällä on erikoisia paikkoja, joiden kautta pääsee yhteyteen taivaan kanssa. Davidin mukaan ihmiset voivat hengessään vierailla porttien kautta taivaassa, saada näkyjä ja olla yhteydessä Jumalaan.

      Davidin mukaan Israelissa on voimakkaita maantieteellisiä taivaan portteja kuten esim. Jerusalemissa, Beetelissä, Karmel vuorella jne. Davidin mukaan näiden taivaan porttien luona näkee voimakkaammin näkyjä ja pääsee Jumalaan yhteyteen.

      David oli seuruineen Israelissa ja he kokivat, että Israelin maa tarvitsee sadetta kuivuuden takia ja kun he rukoillen tanssivat taivaan porttien luona sadetanssin amerikkalaisten intiaanien kanssa, että alkaisi satamaan vettä, niin heti kohta alkoi satamaan vettä.

      David opettaa, että jos taivas ei ole auki, niin voit luoda itsellesi avoimen taivaan ja mennä rukoilemaan ja keskustelemaan Jumalan kanssa ja murtamaan demonisia voimia ja näin voit luoda itsellesi oman lähteen taivaaseen. Davidin mukaan rukouksen avulla voi myös luoda uusia portteja taivaaseen, voit luoda esim. kodistasi portin taivaaseen.

      Davidin mukaan myös sinusta voit tulla portti taivaaseen, sillä voit tulla portiksi ja kohdata enkeleitä ja saada automaattisesti missä tahansa yhteyden taivaaseen ja Jumalaan.

      David Herzog on juutalainen ja juutalaisena hän on voinut perehtyä epäraamatulliseen juutalaiseen mystilliseen kirjallisuuteen. Juutalainen mystinen teksti Hekhalot Rabbati opettaa nousemisesta Jumalan taivaaseen vallankumouksellisena maailman salaisuutena. Tämän opetuksen mukaan muinoin oli mahdollista, että henkiset pyhiinvaeltajat kykenivät matkustamaan Jumalan taivaaseen. Muinaisen juutalaisen kabbalismin tradition mukaan ihminen kykeni matkustamaan Jumalan taivaaseen sekä ihmisillä oli kyky saada jumalalliset voimat vierailemaan maan päälle.

      Edellä mainitun tradition mukaan ihmisillä oli myös mahdollisuus nähdä jumalallisia näkyjä ja kutsua enkeleitä luokseen sekä kontrolloida enkeleitä. Näkyjensä kautta nämä mystikot kykenivät matkustamaan taivaalliseen valtakuntaan. Taivaaseen matkustamista edelsivät myös rituaalisen musiikin esittäminen, johon yhdistyi enkelien ylistäminen. Musiikkia sekä rituaaleja ja hokemia toistettiin yhä uudestaan, sillä sen kautta taivaaseen matkustaminen helpottui.

      Herzog sanoo myös vapauttansa enkelit parantamaan, eli hän kontrolloi niiden toimintaa ihan samalla tavalla kuin juutalainen mystillinen kirjallisuus opettaa. Herzog opettaa myös lähes samalla tavalla Jumalan taivaaseen matkustamisesta kuin juutalainen mystillinen kirjallisuus. Herzogin toiminnassa on myös näkyvissä mantramainen ylistysmusiikin soittaminen sekä mantranomainen rukous kun hän kutsuu ja odottaa Jumalan kirkkauden ilmestyvän kokouksissaan.

      http://www.kotipetripaavola.com/davidherzog.html

      • Jatkoa.

        Eksytys

        New-Agessa ja okkultiikassa on taivaan portti ja tähtiportti opetus, jonka kautta enkelit ja jumalalliset olennot voivat olla yhteydessä maan päälle. Itse asiassa taivaan portti opetuksen takana on riivaaja- ja demonihenget, jotka ovat pukeutuneet valkeuden enkeleiksi ja he ottavat yhteyden ihmisiin tiettyjen paikkojen kautta, joita sanotaan taivaan portiksi tai tähtiportiksi.

        Muinaisissa uskonnoissa ja rituaaleissa on ollut opetusta taivaan lähettiläistä, jotka ovat vierailleet maan päällä. Taivaan portti opetuksen juuret ulottuvat siis todella kauas, eikä David Herzog ole sitä itse keksinyt tai oivaltanut, vaan hän on eksynyt ikivanhaan harhaoppiin.

        Inkojen kulttuurissa pyhien paikkojen ja vuorien uskotaan olevan portteja hengelliseen ulottuvuuteen. Egyptissä uskottiin pyramidien olevan portteja, joiden kautta pystyttiin luomaan energian ulottuvuuksia toisiin maailmoihin.

        Druidien maagiset ja mystiset kivet (Stonehenge) olivat heille valaistumisen instrumentteja. Heidän sanotaan saavuttaneen siellä ihmeiden hengen. He suorittivat rituaalejaan tiettyinä aikoina, jolloin voimakkaat hengelliset portit (portaali) olivat auki. Druidien mukaan hengellisiä seremonioita vietettiin keskikesän päivänä, keskellä talvea. kesän alkamisen ajankohtana sekä talven alkamisen ajankohtana. Edellä olevat ajankohdat olivat druideille aikoja joilla kyettiin kokemaan henki-energiaa ja liikkumaan henkien valtakunnassa.

        Druidit uskoivat Stonehengen olevan voimakas paikka vihkiytymiseen ja eräs olemassa olevista hengellisistä porteista. Druidi uskomuksien mukaan nämä portit ovat totuuden olemassaolo ja totuus ihmisen henkisestä luonnosta. Druidien mukaan ihmisistä voi tulla tulen lapsia, jotka voivat ansaita oman henkisen luonnon pyhän sinitaivaan.

        Druidien mukaan on ihmisen henkinen päätös, että hän uhraa maallisen luontonsa ja sinitaivaan hengelle, joka odottaa voimakasta tuli yhteyttä. Siten ihminen voi ansaita voiton aineesta ja saada yhteys sinitaivaaseen omaten kokonaan uudet hengelliset silmät, kun hän on nähnyt jumalan tulen. Kun olet läpikäynyt kaiken tämän, niin porttia ei enää tarvita, joka yhdisti sinut henkiseen luontoosi, koska tämä voima ei ole enää riippuvainen siitä missä olet, koska voima asuu sinussa ja kulkee mukanasi kaikkina aikoina minne tahansa menetkin.

        Arizonan Sedonassa intiaaninen keskuudessa uskottiin olevan myös portti henkiseen ulottuvuuteen. Arizonan Sedonassa on nykyään intiaaneja, jotka harjoittavat shamanismia, henkiparannusta jne. Arizonan Sedonan sanotaan olevan eräs Amerikan New-Age keskuksista, koska siellä on monenlaista New-Age liikehdintää. David Herzog perheineen asuu Arizonan Sedonassa.

        New-Age ihmiset sekä henkisistä asioista kiinnostuneet ihmiset sanovat Arizonan Sedonassa olevan henkistä energiaa, sillä siellä on henkisiä paikkoja, jotka helpottavat rukoilemista, meditaatiota ja parantumisia. Siellä uskotaan olevan energiavirtauksia monissa paikoissa. Sedonan energiavirtausten uskotaan vaikuttavan ihmisen sisäiseen olemukseen.

        Sedonan sanotaan olevan henkisen voiman keskus. New-Age ja henkisistä asioista kiinnostuneet ihmiset sanovat voiman virtaavan siellä todella merkittävän voimakkaasti ottaen huomioon koko maapallon henkiset voimavirtaukset. Tästä syystä Sedonassa on paljon henkisen polun ihmisiä sekä siellä asustelee laaja New-Age yhteisö. Sedonaa kutsutaan toisinaan henkiseksi Disneylandiksi.

        Kuten on käynyt edellä ilmi, niin taivaan portti opetus on muinaista harhaoppia, jota nykyään opetetaan myös New-Age liikkeissä sekä eksyttäjä saarnaajat opettavat sitä kirjoissaan, saarnoissaan ja seurakuntien sisällä, jonne heitä kutsutaan puhumaan.


    • Kirkkaus.

      Kol 3:
      1 ¶ Jos te siis olette herätetyt Kristuksen kanssa, niin etsikää sitä, mikä on ylhäällä, jossa Kristus on, istuen Jumalan oikealla puolella.
      2 Olkoon mielenne siihen, mikä ylhäällä on, älköön siihen, mikä on maan päällä.
      3 Sillä te olette kuolleet, ja teidän elämänne on kätkettynä Kristuksen kanssa Jumalassa;
      4 kun Kristus, meidän elämämme, ilmestyy, silloin tekin hänen kanssaan ilmestytte kirkkaudessa.
      5 Kuolettakaa siis maalliset jäsenenne: haureus, saastaisuus, kiihko, paha himo ja ahneus, joka on epäjumalanpalvelusta,
      6 sillä niiden tähden tulee Jumalan viha,
      7 ja niissä tekin ennen vaelsitte, kun niissä elitte.
      8 Mutta nyt pankaa tekin pois ne kaikki: viha, kiivastus, pahuus, herjaus ja häpeällinen puhe suustanne.
      9 Älkää puhuko valhetta toisistanne, te, jotka olette riisuneet pois vanhan ihmisen tekoinensa
      10 ja pukeutuneet uuteen, joka uudistuu tietoon, Luojansa kuvan mukaan.

      Raamattu ei opeta, että on olemassa erilaisia tasoja kuten uskon taso, voitelun taso ja kaikista suurimpana kirkkauden taso siten kuin Herzog opettaa, että kirkkauden tason kautta voit tehdä suurempia tekoja ja ihmeitä kuin uskon ja voitelun tason kautta.

    • 777

      Ainakin Raamattu puhuu, että vanhurskaan polku kirkastuu kirkastumista sydän päivään saakka. Jumalan kirkkaudesta puhutaan paljon Raamatussa.

      Herzog ei kylläkään puhunut "Ihmeiden aika" -tapahtumassa kertaakaan - kuuntelin kaikki hänen kokoukset, enkä muista sellaista - siitä, että kirkkaudessa olisi eri tasoja. Herzog myös selvesi tarkoittavansa kirkkaudella Jumalan Hengen läsnäoloa.

      Joskus on vaikeaa muuttaa kantaansa, jos on kovin voimakkaasti ollut jo jotain mieltä. Kuitenkin se osottaisi nöyryyttä, jos pystyisi myöntämään, että saatoinkin olla väärässä. Helpompi vain on lähteä ajamaan entistä voimakkaammin omaa kantaansa. Se oma kanta ja oikeassa oleminen voi tullakin kaikkea muuta tärkeämmäksi ja Kristuksen rakkaus ja lähimmäisen rakkaus unohtuu.

      • Selkeyttä kaivataan

        Mielestäni Herzog voisi esittää kirjallisesti esim. kotisivullaan mitkä hänen aikaisemmista opetuksistaan hänen kirjoissaan ja puheisssaan kaipaavat oikaisua.


      • Missä seuraavaksi

        Herzogilta voi tilata mieleisensä puheen ja kampanjan. Ehkäpä Herzog seuraavaksi villiinnnyttää Minä olen -messujen väen pitämällä "jeesus-vapaan" puheen newagelaisille.

        Evankelis-karismaatikot saivat tilaamansa shown perinteisine jälkikokouksineen muutamalla kymppitonnilla. Paljonkohan samalta mieheltä maksaisi pelkkä kvanttimystiikkaluento ilman "vaivalloista kättenpäällepanemista"?


    • >>Herzogin kirjat kestävät hyvin Raamatun, kun emme kompastu termeihin portaali tai kirkkaus, jos niillä tarkoitetaan taivaan ikkunaa/ovea tai Pyhän Hengen läsnäoloa.>>

      Pasi Turunen on eri mieltä:
      https://www.youtube.com/watch?v=hBiFblzxPVM

      Eikös olekin mielenkiintoista, miten TV7 -piirit alkaa jakaantumaan?

      • kultapölyä

        Kyllä se on Patmos, joka on alkanut jakautumaan. Kaksi pastoria on jo lähtenyt, Grönroos ja Mäkilä. Kukahan lähtee seuraavaksi?
        Seiska vain laajenee ja vahvistuu.


    • Olisit vaiti

      Höpö höpö!

      Paavali oli juutalainen ja tiesi juutalaisten odottavan tunnustekoja ja kreikkalaisten odottavan viisautta.

      Paavali ei muuttanut evankeliumiaan noiden kahden ryhmän odotusten mukaiseksi, vaan toteaa päinvastoin: Me saarnaamme ristiinnaulittua Kristusta, joka on juutalaisille pahennus ja pakanoille hullutus!

      Hän ei sano: Koskapa juutalaiset vaativat ihmeitä, niin eiköhän tehdä niitä muutama!

      Herzog tekee päinvastoin: Kuulijoille annetaan, mitä kuulijat odottaa. Ahneille rahaihmeitä, läskeille laihtumista, New Age -uskovaisille kvanttimystiikkaa, - kaikki käy, kun hinnasta sovitaan.

      • 777

        Kuinkas moni on kääntynyt New Age:n kuunneltuaan Herzogia?


      • älkää eksykö
        777 kirjoitti:

        Kuinkas moni on kääntynyt New Age:n kuunneltuaan Herzogia?

        Ovat voineet kääntyä eskoon kun olisi pitänyt tulla uskoon. Kuinkahan moni on eksyksissä hänen kirjojensa takia? Mistähän nämä epäraamatulliset manifestaatiot(kultapöly, höyhenet, kultapaikat, jne)ovat kotoisin? Syvältä. Milloinkas ihmiselle on annettu valtuutus käskyttää Jumalan enkeleitä? EI koskaan. Silmät ja korvat auki.


      • 777
        älkää eksykö kirjoitti:

        Ovat voineet kääntyä eskoon kun olisi pitänyt tulla uskoon. Kuinkahan moni on eksyksissä hänen kirjojensa takia? Mistähän nämä epäraamatulliset manifestaatiot(kultapöly, höyhenet, kultapaikat, jne)ovat kotoisin? Syvältä. Milloinkas ihmiselle on annettu valtuutus käskyttää Jumalan enkeleitä? EI koskaan. Silmät ja korvat auki.

        Oletko Petri Paavola?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1445
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1301
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1225
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1222
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1208
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1205
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1194
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1170
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1150
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe