Termex

eristystä miettivä

Tekevät oulun-alueella eristys tarjouksia, onko kellään kokemuksia työn laadusta?

20

15798

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Talo tonttu

      Työn laadusta ei ole tietoa, mutta hinta taso on reilusti yli muiden toimijoiden. Nopea soitto kierros paljasti että meille tehty tarjous oli melkeen tuplat kalliinpi kuin kilpailijalla. Voiko työn laadussa olla niin suuria eroja?

    • Oulussa

      Kävivät meilläkin täällä oulussa. hinta taso on normaalia korkeampi, mutta onko työjäljestä kenelläkään kokemuksia?

    • Artist11133333

      Miten ihmine joka ei ole ikinä puhaltanut villaa (tai ole edes rakennusalalla), pystyy arvostelemaan työn jälkeä?? "Ketä tahansa ei voi olla taiteilija, mutta kuka tahansa voi olla kriitikko"

    • tinkaaja

      Jos siellä on käynyt ns. Ammatti myyjä selittyy hinta vain ja ainoastaan sillä. Kysykää tarjous suoraan siltä alueen puhaltajalta ni saatte varmasti paljon halvemman tarjouksen.

    • alkaajoniintympiä

      Taas näitä lisää. Ovia, ikkunoita, kattoja, maalauksia sun muita tyrkytetään pojankloppien toimesta tuplahintaan yleensä vanhuksille.parhaana viikkona et ehdi täällä maaseudulla valoisaan aikaan muuta päivisin kun ajaa näitä kaikenmaailman ammattilaisedustajia hemmettiin nurkistasi. Tieto rakennustekniikoista ja tuotteista nolla, tarkoitus saada pikavoittoja meiltä sota-ajan lapsilta mutta voin ilmoittaa että meillä ei onnistu. Älkää antako kusettaa itseänne ja kysykää, ottakaa selvää hinnoista kaikessa rauhassa. Paras kun ei päästä edes sisälle.

      • kuinkärpänenlamppua

        Korjaa se talosi niin ei ne remonttikauppiaat pyöri enää nurkissa. Em tuotteet taitaa talossasi olla sieltä sota-ajalta?


      • eisetyhminvanhus

        No kyllä ne tuntuu pyörivän vaikka ikkunat on uusittu 2000 luvulla ja paikat silmämääräisestikin vähintään keskiverto kunnossa. Minä päätän koska mitäkin remontoin sitä päätöstä ei puolestani tee imurikauppiaita hyvin läheisesti muistuttavat ketkut. Yhteistä tuntuu kaikille olevan se että hinnat on tuplana näillä finninaamoilla verrattuna että itse teet aloitteen alan yrityksiin. Ja mistäkö tiedän? Siitä että aikanaan jaksoin vielä kanssaan jorista ja halusivat vain tarjouksen tehdä joopa joo, ja nimi paperiin ilman harkintaa ja mitään ei saanut paperille ylös. Röyhkeimmät inttivät nimikirjoitustani "tarjoukseen" varmaankin moni raukka tähänkin menee ja pienet säästöt samalla. Lailla pitäisi kieltää ihmisten nurkissa kaupustelu ja tämä suoranainen huijaaminen. Ei kukaan tee tunnissa päätöstä muuta kuin painostuksen alla kymppitonnien remonteista varsinkaan ilman kilpailutusta.


    • monopoliko
    • Remuitte

      Kovasti on taas nimimerkit eli Polar-villan myyjät kommentoineet. Termex on 28v ollut alalla, ja jos hinnat eivät olisi kohdallaan, loppuisi taival pian.
      Termex ja Ekovilla tosiaan sopineet että Termex keskittyy lisäeristyksiin, ja Ekovilla uustuotantoon.
      Täysin moraalitonta villakauppaa tekevä Polar-villa koittaa tulla molempien reviirille, ja suututtaa asukkaat toiminnallaan. Ei liene alalla montaa vuotta.

      • säästinpitkänpennin

        nyt taitaa termexin myyjällä harmittaa kun ei ole päässy kauppoja tekemään. Ja ekovilla kyllä puhaltaa vielä lisäeristys kohteita. Kannattaa kysyä tarjous sieltä. Voi tapahtua hinnalle positiivinen yllätys.


    • Anonyymi

      Termex-myyjä kävi tekemässä harhaanjohtavan tarjouksen. Sähkölämmitystalossa säästöä ei tule laskea vuotuisen kulutuksen mukaan. Kesäkuukausina ei lämmitetä ollenkaan ja tällöin nähdään peruslämpökuorma, joka talossa ympäri vuoden. Säästöpotentiaali löytyy tämän ylittävästä sähkön kulutuksesta. Jos tämä "unohdetaan", niin lisäeristeellä saavutettavissa oleva säästö näyttää hyvinkin kolminkertaiselta todellisuudessa toteutuvaan nähden.

      • Anonyymi

        On siitä eristeestä hyötyä kesälläkin kun ei sisälämpötilat nouse yhtä paljon.
        Yläpohja on nimittäin aikamoinen uuni kesäkuumalla, varsinkin jos kyseessä on huopa tai pelti.
        Meillä ainakin on kunnollinen yläpohjan tuuletus ja vajaa 50cm selluvillaa tiilikaton alla niin ei ole tarvinnut tuskissaan hikoilla tämänkään kesän aikana.


    • Anonyymi

      Käykääpä muutkin kokeilemassa onko yläpohjassa villan seassa sitä liimaseosta mistä myyjät niin hehkuttivat, tais jäähä puhaltaja pojalta laittamatta. Olin myös pöljä kun en ollut kokoajan katsomassa montako villapaalua sinne meni lopulta, silmämääräisesti ei niin paljoa mitä laskussa.

      Onpahan villaa kummiskin lisätty, parempi kun ei ollenkaan. Puhaltajat olivat asenteella äkkiä vittuun (ei taida tietää että kiroaminen yläpohjasta kuuluu myös huoneisiin putkistojen kautta). Olisin odottanut näiden myötä huonompaa jälkeä, en mitenkään haukkumis mielellä kirjoita vaan haluan ettei nämä firmat vedätä ihmisiä.

      -Oulu

    • Anonyymi

      Termexin myyjä kävi tarjottelemassa sidoxia lisäeristykseen. Parikyt senttiä tulisi lisää tavaraa vintille. Kyselin Tarvitseeko reunankorotuksia mutta ei kuulemma tarvitse sidoxin liima-aineen takia. Vähän epäilyttää, mitä mieltä muut ovat? Tuulensuojalevytkin meiltä puuttuu mutta ei kuulemma tarvitse niitäkään. Sidoxilla ei tule reunavaurioita tuulen takia.

      • Anonyymi

        varmista ainakin että saat sitä sidoxia mistä maksat extraa. Ei pitäisi painua ja pitäisi kovettua levymäiseksi. Meillä kahden vuoden jälkeen painunut ihan selvästi ja ihan yhtä höttöä kuin heti puhalluksen jälkeen. Reunoilla tuuli selvästi "kaivanut" villoja. Joko lisäaine on huijausta tai sitten puhaltaja unohti laittaa sitä villan sekaan. Puhallettiinkin vain rahat..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        varmista ainakin että saat sitä sidoxia mistä maksat extraa. Ei pitäisi painua ja pitäisi kovettua levymäiseksi. Meillä kahden vuoden jälkeen painunut ihan selvästi ja ihan yhtä höttöä kuin heti puhalluksen jälkeen. Reunoilla tuuli selvästi "kaivanut" villoja. Joko lisäaine on huijausta tai sitten puhaltaja unohti laittaa sitä villan sekaan. Puhallettiinkin vain rahat..

        Soita termexille jos kerran 10v takuu


    • Anonyymi

      Meillä laitettiin yläpohjaan 300mm lisää Termex Sidoxia. Työn laatu tyydyttävä, joskin kulkusiltojen alapuolet olivat jossainmäärin vajaita. Lisäksi pystyosuuksille ( rinnetalo) ei vakiotekniikkapuhallus vanhan seinän päälle onnistu, vaatii nopeamman puhaltimen. Sidox on markkinoiden paras tuote, hygroskooppinen, homevapaa, painumaton, tiivis, ääntä eristävä. Normaali puhallusvilla laskee kaikki pöpöt ja hiukkaset -alipaineen takia -sisäilmaan. En haluaisi! Min. puhallusvilla on sisäilmaongelmapommi. Valvonnan kera suosittelen

      • Anonyymi

        Eihän siihen ole mitään valvontaa paljon keinotekoista liimaa laitetaan sanomalehden sekaan sekalaisessa puhaltajakunnassa. Markkinoiden paras 50% ylihintaa on täyttä huijausta, koska markkinoilla on parempia suoraan puukuidusta tehtyä Huntonia sekä normaalihintaisia selluvilloja. Tarvittaessa tuulensuojaa on helppo ja halpa tehdä rakennuskankaasta.


    • Anonyymi

      Vanha viestiketju, mutta tuore kokemus. Kallis hinta ja luulin laadukkaaksi. Hajottivat eristettä yläpohjaan asentaessaan ilmastointiputkia niin, että tuloilmaventtiilit törröttävät katosta huoneessa. Ilmeisesti ovat kävelleet niiden päällä, melkoista voimaa tarvitaan että kiinnitykset pettävät. En voi suositella. Vieläkään eivät ole korjanneet jälkiään, kertovat tulevansa mutta eivät tule. Laskun kertovat laittavansa perintään. Ala-arvoista toimintaa, en voi suositella.

      • Anonyymi

        Nämä on lestadiolaisia ovimyyntihuijareta. Ovimyynnin kate pitää saada kuitattua, siksi hinta on tuplat verrsttanuna paikalliseen yritykseen, minkä saa paikalle takuuasioissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      435
      3141
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      109
      2549
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      379
      2439
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2045
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1877
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1287
    7. 168
      1280
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1186
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1121
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      977
    Aihe