Suihin

Lissu.

Miten saisin kurkun auki niin, ettei yökötä. Haluttaisiin poikakaverin kanssa kokeilla onnistuuko syväkurkku.

3

809

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • näin kai

   harjoittele samankokoisella tai hieman pienemmällä dildolla. Kun viet mulkkua kurkulle, tee se kitalakea tai poskea vasten syvemmälle viemällä ettei osu yllättäen sinne ja anna kielen olla alahampaiden suojana.

  • kokjep

   Nieleminen lienee ainoa keino oppia kakomisen välttäminen. Eli jos yrität niellä sitä mikä on suussa niin oksennusrefleksi vaimenee. Voit harjoitella esim omalla sormella.

  • Yksi hyvä asento on että menet nelinkontin ja kallistat päätä reilusti taaksepäin.
   Mies seisoo edessäsi ja työtää kalun suuhusi. Jos työntö tuntuu menevän liian rajusti syvälle, voit nelinkontin ottaa pakkia.

   Vaatii luottamusta ja harjoittelua. Miehenä tuon tekee helposti liian rajusti. Itse pidän jos voin olla se joka määrää miten tuo tehdään. Olen sen verran hyvin ottanut aina toisen huomioon, että on pysynyt sopivissa nautinnon rajoissa molemmille. Miehenähän tykkäisi painaa syvää pitkäänkin, mutta eihän se onnistu, toisen pitää hengittää, pitää pikku pausseja. Naiset taas mielellään vain käyttäisivät syvällä, mikä miehenä tuntuu liian vähältä.

   Jos olet sopivasti poikakaverillesi antautuva alistuva luonne, voit ajan mukaan nauttia siitä että hän panee sinua rajumminkin kurkkuun asti. Jos taas tuo tuntuu aralta jutulta, niin on parasta että keskustelette miltä homma tuntuu ja pyydät kaveriasi olemaan varovainen. Se miten kevyesti/rajusti tuon tekee riippuu siis täysin mieltymyksistä ja keskinäisestä kemiasta.

  Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3133
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   916
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   146
   830
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   815
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   240
   753
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   748
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   723
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   41
   676
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   42
   655
  Aihe