Ari avautuu

Ei hyvää päivää

Tänään:
"Seksuaalirikollisten uhrit ja heidän läheiset kärsivät koko lopun ikänsä, osa masentuu ja alkoholisoituu tai tekee itsemurhan. Jos yhdenkin mahdollisen uhrin (lapsen tai aikuisen) onnistuu pelastamaan tekemällä tällaista vapaaehtoistyötä, on tämän työn tarkoitus toteutunut ja toimintamme oikeutus on kiistämätön."

Kiistämättömästi totta. Kirjoittaja on siitä paras esimerkki.

"Tällainen työ vaatii tietynlaista luonnetta ja aitoa välittämistä omista ja toisten ihmisten lapsista. Tässä maassa on vain kaksi ihmistä joilla on rohkeuden lisäksi halu auttaa lapsia aidosta välittämisen tunteesta, minä Ari Savolainen ja suuresti kunnioittamani Mikko Parantainen."

Kommentoikoon joku fiksumpi. Multa loppuivat sanat.

2

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jatkuu....,

      Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, että miten tuo homma toimii, kun ylläpitäjä on vankilassa , yhdistys lopetettu viranomaistoimin ja kotisivut on suljettu lainvastaisina?

      kirjeitäkö meinaatte lähetellä?

      Varhainen puuttuminen

      Lapsen hyvinvointia uhkaavien ongelmien syntymistä tulee ehkäistä aina kun siihen on mahdollisuus. Pedofiilien tekemisiin puuttuminen on jokamiehen - ja naisen oikeus, mutta myös velvollisuus.

      Jokainen ihminen joka haluaa tehdä tätä työtä kanssamme, on tervetullut "pokaa pedofiili" talkoisiin. Palkkaa täältä ei saa ja kiitoksiakin harvemmin, mutta hyvän mielen saa takuuvarmasti.

      Tälle keskustelufoorumille avataan pian suljettu ryhmä johon pääsee liittymään vain aktiivisimmat pedofiilien pokaajat. Ryhmän tarkoitus on jäljittää pedofiilejä ja jakaa heistä tietoa ryhmän toisille jäsenille sekä viranomaisille, esim. poliisille ja lastensuojelun viranomaisille.

      Lisäksi ryhmässä suunitellaan ja toteutetaan valeprofiileja lasten ja varttuneempien nuorten suosimiin yhteisöpalveluihin, tarkoituksena pokata itsensä paljastaneet pedofiilit viranomaisille, esim. poliisille ja lastensuojelun viranomaisille.





      Ari Savolainen

    • Hullun horinoita:

      lainaus:
      "Meiltä on usein kysytty miksi julkaisemme seksuaalirikollisten saamat tuomiot, nimiä ja kuvia. vanhemmat.com sivustolla toiminta alkoi vuonna kaksituhattakuusi ja alkuun seksuaalirikoksista kirjoittelu oli rajattu vain foorumin jäsenille - mutta pian laajensimme toimintaa siten, että kuka tahansa voi osallistua julkaisutoimintaan rekisteröitymättä jäseneksi vanhemmat.com keskustelufoorumille. Näin toimimalla kynnys kirjoitteluun madaltui huomattavasti."

      fakta:
      Tuolla vihasivustolla julkaistaan kenen ihmisen tahansa nimiä, kuvia ja muita yhteystietoja. Ei tarvitse olla edes minkäänlaista epäilyä, tuomioista nyt puhumattakaan. Riittää että on psyykesairaan ylläpitäjän mielestä jotenkin loukattavissa oleva ihminen. Mielisairas loukkaa aivan ketä tahansa.

      Sivustolle on kerääntynyt KAIKKI pahimmat pedofiilit, jotka vain vaihtavat keskenään kuva- ja muita materiaaleja. Terveet ihmiset ymmärtävät miksi he toimivat noin. Ari Savolainen itse lupaa käteistä rahaa (pimeästi) kaikista pedofiilien yhteystiedoista, joita kuka tahansa hänelle toimittaa. Terveet ihmiset ymmärtävät miksi Savolainen noita tietoja niin kuumeisesti haluaa.


      lainaus:
      "Tuomioita, nimiä ja kuvia julkaisemme koska näin toimitaan kaikissa muissakin maissa ja julkaisutoiminta on näiden maiden päättäjien ja viranomaisten keskuudessa hyväksi havaittu, esim. seksuaalirikoksien määrien on todettu alentuvan kun tavalliset ihmiset on saatu värvättyä mukaan seksuaalirikollisuutta vastustavaan ja ennaltaehkäisevään toimintaan."

      fakta:
      Missään maailmassa ei ole minkäänlaista sellaista tutkimusta, joka osoittaisi sen, että kun mielisairas ihminen itse päättelee "jotain tapahtuvaksi", silloin myös niin tapahtuu. Ensimmäistäkään tutkimusta ei ole olemassakaan siitä, että "seksuaalirikollisuus vähenisi jos joku mielisairas saa purkaa omaa lapsuuttaan netissä aikuisiällä nimittelemällä kaikkia muita ijmisiä pedofiileiksi".


      lainaus:
      "Niissä maissa joissa valtio ja paikalliset viranomaiset tuovat seksuaalirikollisia julkisuuteen ja annetaan tavallisten ihmisten tehdä samaa työtä puuttumatta siihen, ihmiset kokevat tekevänsä oikeasti merkityksellistä työtä ja se motivoi heitä, tämän voi nähdä tutustumalla heidän ylläpitämiin verkkosivuihin joissa he julkaisutoimintaa harjoittavat, mutta myös paljastavat ja jäljittävät seksuaalirikollisia luomiensa verkostojen ja ihmis-suhteiden välityksellä."

      fakta:
      Yksikään maailman maa ei tuo erityisesti vain seksuaalirikollisuutta julkisuuteen. Noin luulee vain ihminen, joka on itse joutunut lapsena seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Ei kukaan psyykkisesti terve ihminen.

      On lähinnä sairasta, että mielisairas ihminen puhuu: "työstä jota hän tekee", vaikka todellisuudessa tuo psyykesairas ei nimenomaan ole kyennyt työhön koko aikuisiällään. "Työ motivoi minua" kirjoittaa aivan psykoosin partaalla oleva, päihdeongelmainen ja väkivaltainen hullu - selitellessään eri oikeusasteissa saamiaan tuomioita.

      Psyykesairaiden ihmisten pakkohoito tulisi palauttaa lainsäädäntöön heti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2058
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1962
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      149
      1563
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1217
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1184
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1137
    Aihe