Ari avautuu

Ei hyvää päivää

Tänään:
"Seksuaalirikollisten uhrit ja heidän läheiset kärsivät koko lopun ikänsä, osa masentuu ja alkoholisoituu tai tekee itsemurhan. Jos yhdenkin mahdollisen uhrin (lapsen tai aikuisen) onnistuu pelastamaan tekemällä tällaista vapaaehtoistyötä, on tämän työn tarkoitus toteutunut ja toimintamme oikeutus on kiistämätön."

Kiistämättömästi totta. Kirjoittaja on siitä paras esimerkki.

"Tällainen työ vaatii tietynlaista luonnetta ja aitoa välittämistä omista ja toisten ihmisten lapsista. Tässä maassa on vain kaksi ihmistä joilla on rohkeuden lisäksi halu auttaa lapsia aidosta välittämisen tunteesta, minä Ari Savolainen ja suuresti kunnioittamani Mikko Parantainen."

Kommentoikoon joku fiksumpi. Multa loppuivat sanat.

2

97

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jatkuu....,

   Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn, että miten tuo homma toimii, kun ylläpitäjä on vankilassa , yhdistys lopetettu viranomaistoimin ja kotisivut on suljettu lainvastaisina?

   kirjeitäkö meinaatte lähetellä?

   Varhainen puuttuminen

   Lapsen hyvinvointia uhkaavien ongelmien syntymistä tulee ehkäistä aina kun siihen on mahdollisuus. Pedofiilien tekemisiin puuttuminen on jokamiehen - ja naisen oikeus, mutta myös velvollisuus.

   Jokainen ihminen joka haluaa tehdä tätä työtä kanssamme, on tervetullut "pokaa pedofiili" talkoisiin. Palkkaa täältä ei saa ja kiitoksiakin harvemmin, mutta hyvän mielen saa takuuvarmasti.

   Tälle keskustelufoorumille avataan pian suljettu ryhmä johon pääsee liittymään vain aktiivisimmat pedofiilien pokaajat. Ryhmän tarkoitus on jäljittää pedofiilejä ja jakaa heistä tietoa ryhmän toisille jäsenille sekä viranomaisille, esim. poliisille ja lastensuojelun viranomaisille.

   Lisäksi ryhmässä suunitellaan ja toteutetaan valeprofiileja lasten ja varttuneempien nuorten suosimiin yhteisöpalveluihin, tarkoituksena pokata itsensä paljastaneet pedofiilit viranomaisille, esim. poliisille ja lastensuojelun viranomaisille.

   Ari Savolainen

  • Hullun horinoita:

   lainaus:
   "Meiltä on usein kysytty miksi julkaisemme seksuaalirikollisten saamat tuomiot, nimiä ja kuvia. vanhemmat.com sivustolla toiminta alkoi vuonna kaksituhattakuusi ja alkuun seksuaalirikoksista kirjoittelu oli rajattu vain foorumin jäsenille - mutta pian laajensimme toimintaa siten, että kuka tahansa voi osallistua julkaisutoimintaan rekisteröitymättä jäseneksi vanhemmat.com keskustelufoorumille. Näin toimimalla kynnys kirjoitteluun madaltui huomattavasti."

   fakta:
   Tuolla vihasivustolla julkaistaan kenen ihmisen tahansa nimiä, kuvia ja muita yhteystietoja. Ei tarvitse olla edes minkäänlaista epäilyä, tuomioista nyt puhumattakaan. Riittää että on psyykesairaan ylläpitäjän mielestä jotenkin loukattavissa oleva ihminen. Mielisairas loukkaa aivan ketä tahansa.

   Sivustolle on kerääntynyt KAIKKI pahimmat pedofiilit, jotka vain vaihtavat keskenään kuva- ja muita materiaaleja. Terveet ihmiset ymmärtävät miksi he toimivat noin. Ari Savolainen itse lupaa käteistä rahaa (pimeästi) kaikista pedofiilien yhteystiedoista, joita kuka tahansa hänelle toimittaa. Terveet ihmiset ymmärtävät miksi Savolainen noita tietoja niin kuumeisesti haluaa.


   lainaus:
   "Tuomioita, nimiä ja kuvia julkaisemme koska näin toimitaan kaikissa muissakin maissa ja julkaisutoiminta on näiden maiden päättäjien ja viranomaisten keskuudessa hyväksi havaittu, esim. seksuaalirikoksien määrien on todettu alentuvan kun tavalliset ihmiset on saatu värvättyä mukaan seksuaalirikollisuutta vastustavaan ja ennaltaehkäisevään toimintaan."

   fakta:
   Missään maailmassa ei ole minkäänlaista sellaista tutkimusta, joka osoittaisi sen, että kun mielisairas ihminen itse päättelee "jotain tapahtuvaksi", silloin myös niin tapahtuu. Ensimmäistäkään tutkimusta ei ole olemassakaan siitä, että "seksuaalirikollisuus vähenisi jos joku mielisairas saa purkaa omaa lapsuuttaan netissä aikuisiällä nimittelemällä kaikkia muita ijmisiä pedofiileiksi".


   lainaus:
   "Niissä maissa joissa valtio ja paikalliset viranomaiset tuovat seksuaalirikollisia julkisuuteen ja annetaan tavallisten ihmisten tehdä samaa työtä puuttumatta siihen, ihmiset kokevat tekevänsä oikeasti merkityksellistä työtä ja se motivoi heitä, tämän voi nähdä tutustumalla heidän ylläpitämiin verkkosivuihin joissa he julkaisutoimintaa harjoittavat, mutta myös paljastavat ja jäljittävät seksuaalirikollisia luomiensa verkostojen ja ihmis-suhteiden välityksellä."

   fakta:
   Yksikään maailman maa ei tuo erityisesti vain seksuaalirikollisuutta julkisuuteen. Noin luulee vain ihminen, joka on itse joutunut lapsena seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi. Ei kukaan psyykkisesti terve ihminen.

   On lähinnä sairasta, että mielisairas ihminen puhuu: "työstä jota hän tekee", vaikka todellisuudessa tuo psyykesairas ei nimenomaan ole kyennyt työhön koko aikuisiällään. "Työ motivoi minua" kirjoittaa aivan psykoosin partaalla oleva, päihdeongelmainen ja väkivaltainen hullu - selitellessään eri oikeusasteissa saamiaan tuomioita.

   Psyykesairaiden ihmisten pakkohoito tulisi palauttaa lainsäädäntöön heti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   608
   5823
  2. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   68
   2920
  3. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   123
   2427
  4. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   62
   1982
  5. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   84
   1699
  6. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   54
   1306
  7. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1292
  8. Pelkään, etten unohda sinua koskaan

   Ja olo jää tällaiseksi. Kuin jotain puuttuisi koko ajan. 💔
   Ikävä
   43
   1121
  9. 100
   1075
  10. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1022
  Aihe